Από την ψευτοθεωρία των μικροβίων και τον μύθο της μεταδοτικότητάς τους, σπάμε και την θεωρία των ιών!!!

2 Αυγούστου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Πάμε με τους Ιούς – Συνταγή για Καταστροφή

Αντί να γελάτε με τους τρελούς συνωμοσιολόγους που φωνάζουν “δεν υπάρχει απομόνωση ιών”, πηγαίνετε και δείτε αν αυτά που είπα εδώ είναι αλήθεια.

Κοιτάξτε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Είναι πάντα αυτό που σας είπα εδώ.

Διαβάστε τις εργασίες του Stefan Lanka που αμφισβητούν όχι μόνο ολόκληρη την ιολογία αλλά και ολόκληρο το ιατρικό σύστημα.

Η τελευταία του πρόκληση είναι εκεί έξω τώρα.

Ονομάζεται Projekt Immanuel.

Έχει προκαλέσει τους ιολόγους του κόσμου να κάνουν τα πειράματα ελέγχου που δεν έχουν γίνει ποτέ από το 1951 για τον Covid19.

Τα έχει ήδη κάνει ο ίδιος, τώρα εναπόκειται στους υπόλοιπους να το βάλουν κάτω ή να το βουλώσουν. Αν οι ιοί ήταν πραγματικοί δεν θα έπρεπε να έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι θα τους ακούσει κανείς;

Θυμηθείτε ότι οι ίδιοι άνθρωποι κατέχουν τα ΜΜΕ που κατέχουν την ιατρική και τις μεγάλες διασημότητες και τους κορυφαίους πολιτικούς.

Δεν θα ακούσετε τίποτα γι’ αυτό από κανέναν από αυτούς.

Όπως είπε ο Carlin “είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ΕΣΥ δεν είσαι μέσα”.

 

 

Προχθές, ανάρτησα ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό βίντεο που μετέφρασε ο NIOLAND, σχετικά με την ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΛΟΓΙΑΣ (εδώ) και χαίρομαι, γιατί υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους αναγνώστες καθώς ξεπέρασε τις 1.600  θεάσεις…

Το σημερινό εξαιρετικά αποκαλυπτικό επίσης άρθρο, έρχεται να συμπληρώσει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, εδώ και πολλές δεκαετίες…

Όλα είναι μια ΑΠΑΤΗ, που δυστυχώς στηρίχτηκε από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, από εξαγορασμένους “γιατρούς” και από εξαγορασμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

Έτσι απέκρυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ και διαστρέβλωσαν την επιστήμη, με στόχο το ασύλληπτο κέρδος των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως, πάντοτε θα αναδεικνύεται όσο κι αν την κρύψουν… και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύεται άνευ πάσης αμφιβολίας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

25 Μαίου 2021, NorthernTracey Διαβάστε το εδώ

____________

Η ηχητική παρουσίαση αυτής της ομιλίας είναι εδώ: https://www.bitchute.com/video/MBNDfDGmfIza/

Αναφέρθηκα στην εφεύρεση του ιού στο κείμενό μου Germ Theory an Idiots Guide αλλά δεν μπήκα ακόμα σε λεπτομέρειες, οπότε τώρα που ελπίζω να έχετε αφομοιώσει ότι η θεωρία των μικροβίων είναι λάθος και η μετάδοση τους είναι επίσης ένας μύθος, θεώρησα () ότι είναι καιρός να εμβαθύνουμε στη θεωρία των ιών. Πώς προέκυψε και γιατί να σπάσουμε το τείχος της “ψευδοεπιστήμης” που έχουν χτίσει γύρω της.

Η ιστορία για το πώς προέκυψαν οι ιοί φαίνεται πραγματικά περίπλοκη και “επιστημονική” και αυτό γίνεται επίτηδες. Κάτι σαν το πώς έγραψαν τη Βίβλο αρχικά στα λατινικά, ώστε ο απλός λαός να μην μπορεί να τη διαβάσει μόνος του, αλλά να βασίζεται στους ιερείς για να μεταφέρουν το μήνυμα χρησιμοποιώντας τη δική τους ατζέντα και τις δικές τους ερμηνείες. Τώρα χρησιμοποιούν πάλι τα λατινικά στη βιολογική επιστήμη για να μας κρατήσουν στο σκοτάδι, ώστε να πρέπει να ακούμε τους νέους ιερείς σε αυτή τη νέα λατρεία, τους γιατρούς. Υπάρχουν επιστήμονες που μιλούν, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη δική τους γλώσσα, η οποία μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Έτσι θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο πιο απλό μπορώ και ελπίζω ενδιαφέρον. Μόλις ρίξετε μια ματιά πίσω από την κουρτίνα, δείτε τι πραγματικά συμβαίνει, δεν θα πέσετε με τα μούτρα στις δραματικές ανοησίες που προωθούν οι περισσότεροι από τους μεγάλους ομιλητές και την ελεγχόμενη αντιπολίτευση.

Μόλις χθες διάβασα μια ανάρτηση που αφορούσε την υπόθεση Fauci ενώπιον του Κογκρέσου, όπου ο Rand Paul αμφισβήτησε τον Fauci σχετικά με τη χρηματοδότησή του για κάτι που αποκαλούν “Κέρδος Λειτουργίας“(‘Gain of Function‘). Αυτή η συζήτηση ελπίζω ότι θα σας δείξει τι πραγματικά σημαίνει αυτό και γιατί όλη αυτή η συζήτηση για τα βιολογικά όπλα δεν είναι κάτι που πρέπει να φρικάρετε, αλλά περισσότερο κάτι που πρέπει να παρακολουθείτε, γιατί αυτό που έχουν κάνει και κάνουν είναι πολύ πιο γελοίο από ό,τι λένε οι συνωμοσιολόγοι.

Για να ξεκινήσουμε λοιπόν, ας δούμε τις απαρχές, από πού ξεκίνησαν όλα. Όπως είπα, η θεωρία των μικροβίων ακουμπούσε από την αρχή σε πολύ σαθρά θεμέλια, αλλά χωρίς το διαδίκτυο τότε ήταν εύκολο να προωθηθεί μια ιδέα και να αποσιωπηθούν οι διαφωνούντες, που ήταν οι ίδιοι οι επιστήμονες και οι γιατροί. Από τον Bechamp έως τον Rife και πολλοί γιατροί στο ενδιάμεσο, ακόμη και η Florence Nightingale, όλοι έλεγαν ότι η θεωρία των μικροβίων δεν μπορούσε να λειτουργήσει και το απέδειξαν, οπότε έπρεπε να επινοηθεί κάτι χρησιμοποιώντας την κυκλική τους λογική για να τους βουλώσουν το στόμα. Κάτι που κανείς δεν μπορούσε να δει για να μας κρατήσει στο σκοτάδι.

Η λέξη “ιός” πριν από το 1930 αναφερόταν ήδη ως δηλητηριώδες υγρό. Κάτι που κανείς δεν μπορούσε να δει ακόμη και κάτω από ένα μιροσκόπιο. Κάτι που περνούσε μέσα από το καλύτερο φίλτρο. Ως εκ τούτου, το αποκαλούσαν φιλτραρίσιμο ιό/δηλητήριο. Ακόμα και σήμερα ισχυρίζονται ότι ο Beijerinck ανακάλυψε τον πρώτο ιό, όμως αυτό που ανακάλυψε στην πραγματικότητα ήταν και πάλι, ότι τα μικρόβια ΔΕΝ ήταν η αιτία, άρα έπρεπε να είναι κάτι άλλο και χρησιμοποίησε τη λέξη ιός με την παλιά σημασία (δηλητήριο). Αφήνουν όμως έξω το κομμάτι σχετικά με τη σημασία αυτής της λέξης εκείνη την εποχή.

Δείχνουν εικόνες αυτού του ιού του μωσαϊκού του καπνού μέχρι σήμερα παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζει καν με ιό και είναι πολύ μεγάλο. Οι εικόνες είναι στην πραγματικότητα απλώς εικόνες ενός τύπου φυτικού κυττάρου που ονομάζεται ξυλώδες κύτταρο ( xylem cell ), το οποίο μετακινεί νερό και θρεπτικά συστατικά πάνω και κάτω στο στέλεχος του φυτού. Έτσι, η εικόνα είναι απάτη. Πόσοι επιστήμονες φυτών το συνδέουν αυτό με την ανθρώπινη βιολογία και αναγνωρίζουν ότι δεν είναι ιός επειδή έχουν διαμερισματοποιηθεί; Εγώ το εντόπισα αμέσως όταν μου το έδειξαν σε ένα μάθημα επιστήμης των φυτών, αλλά από την άλλη δεν είμαι κολλημένη σε ένα κουτί “ολογίας”.

Αν δείτε την ιστορία του ιού στη wikipedia ισχυρίζονται ότι πολλοί άνθρωποι ανακάλυψαν τους ιούς πριν το 1931, πράγμα που δεν μπορεί να ισχύει γιατί αυτό ήταν πριν την εφεύρεση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς τους, το μόνο πράγμα που αποδείκνυαν ήταν ότι δεν ήταν βακτήρια που προκαλούσαν τις ασθένειες που μελετούσαν. Αυτές οι “ανακαλύψεις” ήταν όλα τα αποτελέσματα της λήψης δειγμάτων πύου ή πτυέλων από άρρωστους ανθρώπους, του φιλτραρίσματός τους και ιδού, ανακάλυψαν έναν νέο ιό. Τίποτα το αξιοσημείωτο εδώ. Επίσης, κανένα από τα αξιώματα του Koch δεν εκπληρώθηκε με καμία από αυτές τις νέες ανακαλύψεις ιών, απλά φάνηκε να τις έχουν πετάξει πάλι από το παράθυρο. Για χρόνια έφτιαχναν ακόμη και εμβόλια από αυτό το σκουπίδι και συνέχιζαν σαν τυφλοί που οδηγούν τους τυφλούς ή μήπως ήταν απάτη; Συνέχισαν να χρησιμοποιούν αυτή την ακατέργαστη τυφλή μέθοδο για να ισχυριστούν ότι ανακάλυψαν πολλούς υποτιθέμενους ιούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ισχυρίζονταν ότι προκαλούσαν καρκίνο, όπως ο SV40 για τον οποίο όλοι παραληρούν. Δεν έγινε ποτέ καμία απομόνωση, απλώς φιαλίδια με συστατικά από όγκους ονομάστηκαν ιοί. Παράξενο όμως που ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός αλλά οι ιοί είναι; Παρατήρησε κανείς αυτό το κραυγαλέο λάθος στην ιστορία τους;

Το 1858 ο Rudolf Virchow έγραψε τη θεωρία των κυττάρων του, η οποία έλεγε ότι το κύτταρο είναι η μικρότερη μονάδα της ζωής και ότι το κύτταρο μπορεί να παράγει δηλητήρια που τότε αποκαλούσαν “ιούς” και ότι αυτό το δηλητηριώδες υγρό παράγει ασθένειες. Είπε επίσης ότι το κύτταρο ήταν η μικρότερη μονάδα στη βιολογία, κάτι που γνωρίζουμε ότι δεν ισχύει. Αυτό ήταν μια υπόθεση, μια ιδέα, η οποία δεν επαληθεύτηκε ποτέ στην επιστήμη. Έτσι, η ανακάλυψη του TMV από τον Beijerinck βασίστηκε σε αυτή τη θεωρία ΚΑΙ η χρήση της λέξης “ιός” από αυτόν σήμαινε δηλητήριο. Έτσι πίστευε ότι το δηλητήριο προερχόταν από τα κύτταρα, όπως ακριβώς λέγεται ότι κάνουν οι ιοί σήμερα.

Αυτή η θεωρία του ιού (δηλητήριο που παράγεται από τα κύτταρα) ήταν γενικά αποδεκτή μέχρι τη δεκαετία 1920-30. Στη συνέχεια, μετά την κατάληψη των ιατρικών σχολών από τους Rockefellers και το νέο σύστημα εγγραφής τους, το οποίο έκανε διαθέσιμη μόνο την ιατρική που βασιζόταν στη θεωρία των μικροβίων, άλλαξαν και τον ορισμό της λέξης ιός στα ιατρικά λεξικά, ακολουθούμενα από τα γενικά λεξικά.

Το 1935 ο Wendell Stanley χρησιμοποιώντας ένα νέο μικροσκόπιο που ονομάζεται ηλεκτρονικό μικροσκόπιο εξέτασε εκ νέου τον ιό του μωσαϊκού του καπνού και διαπίστωσε ότι αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνες. Το 1939, ο Stanley και ο Max Lauffer διαχώρισαν τον ιό σε πρωτεΐνη και DNA ή μάλλον RNA, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Σκεφτείτε μόνο το γενετικό υλικό. Αυτό θα γίνει σημαντικό αργότερα.

Έτσι τώρα αναμειγνύοντας όλα αυτά μαζί (θεωρία των κυττάρων, θεωρία των μικροβίων και αυτό που είδαν κάτω από το νέο μικροσκόπιο) αντί οι ιοί να είναι ένα δηλητηριώδες υγρό που παράγεται στα κύτταρα μετατράπηκαν σε ένα παθογόνο μικρόβιο (πολύ μικρό για να το δεις με το μικροσκόπιο) που αποτελείται από γενετικό υλικό τυλιγμένο σε πρωτεΐνη που θα μπορούσε να εισβάλει (όπως υποτίθεται ότι έκαναν τα μικρόβια) και να σου επιτεθεί από έξω προς τα μέσα. Αυτό παρά το γεγονός ότι δεν είδαμε ποτέ τίποτα να επιτίθεται ή να εισβάλλει, επειδή τα ηλεκτρονικά μικροσκόπια μπορούν να δουν μόνο νεκρά πράγματα σε κενό αέρος. Τίποτα ζωντανό ή κινούμενο.

Το DNA δεν είναι ζωντανό ή μικρόβιο. Γνωρίζατε ότι η διπλή έλικα που λένε ότι μοιάζει με το DNA βασίστηκε στη φωτογραφία μιας γυναίκας με ακτίνες Χ που ονομάζεται Picture 51; Ακριβώς όπως η “Περιοχή 51”, η ανακάλυψή της κρατήθηκε μυστική. Η Rosalind Franklin επεξεργάστηκε χρησιμοποιώντας αυτή τη φωτογραφία, τη λογική της χημείας και τα μαθηματικά την περίφημη διπλή έλικα (η οποία αμφισβητείται τώρα, οπότε μπορεί να είναι και λάθος). Έτσι, κανείς δεν έχει δει αυτή τη δομή του DNA, είναι όλα φανταστικά και πάλι.

Το DNA λέγεται ότι είναι χημικές ουσίες σε μορφή κρυστάλλων. Σίγουρα ΔΕΝ είναι ζωντανό. Η πρωτεΐνη επίσης δεν είναι ζωντανή από μόνη της καθώς είναι απλά ένα δομικό στοιχείο. Είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα όλα τα ζωντανά. Όπως ένα κομμάτι lego το οποίο από μόνο του δεν μπορεί να είναι κάτι ζωντανό αλλά μαζί με πολλά άλλα δομικά στοιχεία γίνεται κάτι. Όπως οι χημικές ουσίες και τα ορυκτά αποτελούνται από άτομα, έτσι και τα έμβια όντα αποτελούνται από πρωτεΐνες (αν και οι πρωτεΐνες αποτελούνται επίσης από άτομα, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Ο Rivers ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον όρο “υποχρεωτικό παράσιτο” για να περιγράψει τους ιούς. Από πού προήλθε αυτό; Αλλά τα παράσιτα είναι ζωντανά πράγματα και αυτοί οι ιοί δεν ήταν. Ήταν απλά σωματίδια αλλά το να τους αποκαλούν παράσιτα βοήθησε την κυκλική τους λογική ότι αυτά τα σωματίδια χρειάζονται ένα ζωντανό κύτταρο για να πολλαπλασιαστούν με άλλα λόγια τα κύτταρά ΜΑΣ. Τίποτα από όλα αυτά δεν βασίστηκε στην επιστήμη, ήταν καθαρά πολιτική σαλάτα λέξεων. Πώς μπορούν οι κρύσταλλοι και τα δομικά στοιχεία να γίνουν ξαφνικά ένα παράσιτο που μπορεί να κάνει μωρά παράσιτα; Γελοίο, αλλά όλοι το έχαψαν, επειδή ήταν ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Αυτή η νέα περίπλοκη εκδοχή του ιού κράτησε μέχρι το 1951, όταν κάποιοι Γερμανοί επιστήμονες αποφάσισαν να κάνουν κάποια πειράματα ελέγχου. Αυτό είναι ουσιαστικά σαν ένα εικονικό φάρμακο όπου τίποτα δεν αλλάζει ή δεν προστίθεται για να δουν αν συμβαίνει το ίδιο πράγμα όπως στο πείραμα με τον υποτιθέμενο ιό ή τα δηλητήρια.

Έτσι οι υγιείς ιστοί αφέθηκαν μόνοι τους να σαπίσουν με φυσικό τρόπο δίπλα στους υγιείς ιστούς που είχαν υποστεί βλάβη από τον υποτιθέμενο ιό. Και οι δύο ιστοί (“μολυσμένοι από τον ιό ιστοί” και οι μη μολυσμένοι) παρήγαγαν τις ίδιες ακριβώς πρωτεΐνες. Καμία διαφορά. ΑΥΤΟ θα έπρεπε να ήταν το τέλος αυτής της θεωρίας, αλλά αντ’ αυτού έθαψαν τα πειράματα σε εξειδικευμένα περιοδικά, όπου κανείς άλλος εκτός από άλλους επιστήμονες δεν θα τα έβλεπε ή θα καταλάβαινε τη σημασία τους. (Το Max Planck Instituts fur Wissenschafts Geschichte έκανε αυτά τα πειράματα στη Γερμανία). Την ίδια στιγμή το νεοεφευρεθέν ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δεν μπορούσε να βρει καμία διαφορά μεταξύ των μολυσμένων και μη μολυσμένων ιστών, κάτι που δεν έχουν δει μέχρι σήμερα.

Μέχρι τώρα είχαν βασίσει τη θεωρία των ιών στη θεωρία των κυττάρων και τη θεωρία των μικροβίων, αλλά σιγά σιγά ανακάτευαν ένα νέο συστατικό στη σούπα των θεωριών τους. Από τη μελέτη των βακτηριοφάγων. Πρόκειται για ένα είδος σπόρου που παράγουν τα βακτήρια όταν οι συνθήκες διαβίωσής τους γίνονται εχθρικές, από οξύτητα, δηλητήρια/τοξιναιμία ή έλλειψη οξυγόνου κ.λπ. Τους άρεσαν αυτοί οι φάγοι επειδή ταίριαζαν με την αρχική τους θεωρία “κύτταρα που παράγουν δηλητήρια”. Ταιριάζει απόλυτα. ΑΛΛΑ τα σπόρια ΔΕΝ ήταν επιβλαβή και αποδεικνύεται ότι ήταν στην πραγματικότητα τα μικροζύγια για τα οποία μιλούσε ο Bechamp στο έργο του και τα οποία ανακάλυψε και ο Naessans και τα ονόμασε σωματοειδή.

Φαινόταν να είναι η ίδια η βάση όλης της ζωής, ένα είδος πολυσπόρου που μοιάζει με τα βλαστοκύτταρα αλλά για τα μικρόβια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακούμε συχνά αυτές τις ειδήσεις για τους ιούς που είναι η βάση όλης της ζωής και βρίσκονται σε αρχαίους πυρήνες πάγου, αλλά μπορούν ακόμα να ζωντανέψουν σαν αδρανής σπόρος. ΑΥΤΟ είναι το σωματοειδές ή μικροκύτταρο. Τα ίδια από τη θεωρία του πλειομορφισμού. Έχει βάλει κανείς άλλος αυτά τα δύο πράγματα μαζί και έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι το ίδιο πράγμα; Η περιγραφή αυτών των σπορίων είναι κάποιο γενετικό υλικό τυλιγμένο σε πρωτεΐνη, αλλά δεν είναι αυτό με το οποίο μοιάζουν οι CGI εικόνες τους. Τα έκαναν να μοιάζουν με νανο-ρομπότ και όχι με τις CGI εικόνες τους για τους ιούς. Πιθανώς για να μην τα συνδέσει κανείς αυτά τα δύο όπως έκανα εγώ.

Χωρίς καμία απόδειξη ισχυρίστηκαν ότι οι φάγοι επιτίθενται στα βακτήρια, τα βιάζουν, εμποτίζουν το DNA τους προκαλώντας έτσι το θάνατο των βακτηρίων. Αλλά η ιστορία δεν ταιριάζει με τα στοιχεία και πάλι……

Μόνο τα βακτήρια που είναι εξαιρετικά ενδογαμικά (δηλαδή αναπαράγονται χωρίς καμία επαφή με άλλα βακτήρια ή μικρόβια) μετατρέπονται σε φαγούς με μεταμόρφωση. Αυτή η διαδικασία μεταμόρφωσης ερμηνεύτηκε ως οι φάγοι που σκοτώνουν τα βακτήρια, αλλά ήταν απλώς πλειομορφισμός. Τα βακτήρια μπορούν να αλλάξουν μορφή όταν απειλούνται. Τα βακτήρια που είναι φρεσκοκομμένα από το περιβάλλον τους δεν αλλάζουν ποτέ σε φάγους επίσης δεν πεθαίνουν αν τους προστεθούν φάγοι. Κάθε είδος φάγου φέρει πάντα το ίδιο μοναδικό DNA που είναι και η βάση της θεωρίας τους για τους ιούς, μόνο που ούτε αυτό μπορούν να το κάνουν να ισχύσει, γιατί παρά τις προόδους της γενετικής επιστήμης πέφτουν πάλι σε τοίχο. Κανείς δεν μπόρεσε να απομονώσει DNA ή RNA από οποιονδήποτε ιστό ή σωματικό υγρό και να δείξει ότι έχει το σωστό μήκος και σύνθεση όπως θα έπρεπε να έχει ένας ιός σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους.

Την 1η Ιουνίου 1954 ήρθε η επόμενη πρώτη μεγάλη ανακάλυψη ενός ιού που δημοσιεύθηκε από τον καθηγητή John Franklin Enders και μας έδωσε τη θεωρία ότι τα κύτταρα που πεθαίνουν στον δοκιμαστικό σωλήνα μετά την προσθήκη υποτιθέμενου μολυσμένου υλικού μετατρέπονται σε ιούς (πάλι η θεωρία των κυττάρων αλλά τώρα αναμεμειγμένη με τη θεωρία των φάγων). Αυτή η μέθοδος θα αποτελούσε στη συνέχεια την καθιερωμένη μέθοδο “καλλιέργειας” ιών στο εργαστήριο. Αυτός ο θάνατος των κυττάρων ονομαζόταν και εξακολουθεί να ονομάζεται “απομόνωση” του ιού, παρόλο που δεν λαμβάνει χώρα καμία απομόνωση με οποιαδήποτε έννοια της λέξης.

Μέσα στον τρελό ενθουσιασμό τους όλοι αγνόησαν το προφανές, ότι ο θάνατος των κυττάρων στο εργαστήριο δεν προκλήθηκε από ιό, αλλά από δηλητηρίαση με αντιβιοτικά, ακραία πείνα με απόσυρση όλων των θρεπτικών συστατικών και με προσθήκη αποσυντιθέμενων ενζύμων και ΑΥΤΟ το μείγμα όλων αυτών των βλαβερών πραγμάτων είναι αυτό που χρησιμοποιούν για να εγχύσουν στα παιδιά μας και το ονομάζουν εμβόλια. O Lanka είπε ότι αν αυτή η σούπα έμπαινε απευθείας σε μια φλέβα θα προκαλούσε ακαριαίο θάνατο. Αυτό όμως δεν θα ήταν καλό για τις φαρμακοεταιρείες.

Τα υπολείμματα από τα κύτταρα που πεθαίνουν στο εργαστήριο χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα ως εικόνες ιών και παρουσιάζονται ως τέτοιες σε επιστημονικές εργασίες. Η επιστήμη της ιολογίας είναι τόσο απλή. Ίσως λίγο υπερβολικά απλή, οπότε για να προσθέσουν περισσότερη σύγχυση και για να θάψουν ακόμη περισσότερο αυτά τα ενοχλητικά πειράματα ελέγχου σκέφτηκαν το λαμπρό σχέδιο της συγχώνευσης της ιολογίας με τη γενετική.

Η γενετική ήταν το νέο μεγάλο πράγμα με πολλά υπέροχα χρήματα για χρηματοδότηση και η θεωρία των ιών ήταν σε ρηχά θεμέλια όπως και η θεωρία των μικροβίων ήταν άλλη μια καθαρά πολιτική/οικονομική κίνηση. Έτσι ξαφνικά οι ιοί δεν ήταν πλέον μια “ιϊκή πρωτεΐνη” αλλά μια επικίνδυνη αλληλουχία γονιδίων που ονομάζεται ιϊκό γονιδίωμα.

Νόμιζαν ότι είχαν ανακαλύψει πώς οι ιοί εγχέουν το DNA τους με κάτι που ονομάζεται αντίστροφη τρανσκριπτάση και έτσι αν εντόπιζαν αυτή τη διαδικασία σήμαινε ότι υπήρχε αυτό που ονομάζουν ρετροϊό. Η ιστορία γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, αυτή ήταν η νέα τους ιστορία κάλυψης για να εξηγήσουν πώς αναπαράγονται τα νεκρά σωματίδια ή τα ζόμπι κάνουν μωρά. Δεν το κάνουν οι ιοί, αλλά ένα ένζυμο. Η αντίστροφη μεταγραφάση είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται το RT μπροστά από το PCR στις εξετάσεις PCR. Βλέπετε πώς όλα αυτά ενώνονται όμορφα;

Λοιπόν, τι είναι ένα ένζυμο. Είναι μια πρωτεΐνη που δρα ως χημικός καταλύτης. Τι είναι ο καταλύτης; Είναι ένας όρος της χημείας, είναι “μια ουσία που ξεκινά ή επιταχύνει μια χημική αντίδραση”. Έτσι, αν τα αναλύσουμε όλα αυτά σε απλά αγγλικά, βρήκαν ένα ένζυμο που διασπά ιστούς και κύτταρα (όπως η αποσύνθεση) και ισχυρίζονται ότι είναι απόδειξη ότι υπάρχει ένας ιός γύρω μας που το κάνει αυτό, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το δούμε, οπότε ας προσποιηθούμε ότι η χημεία μπορεί να το δει.

Για να αναφερθούμε στα αντισώματα εδώ, καθώς μιλάμε για ένζυμα. Τα αντισώματα είναι επίσης απλά ένζυμα που λέγεται ότι εμπλέκονται στην πήξη του αίματος. Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν όταν τα κύτταρα πεθαίνουν και για να βοηθήσουν στη διαδικασία αποσύνθεσης πιθανώς αυτών των κομματιών σπασμένου DNA. Δεν “καταπολεμούν” καθόλου τους ιούς ή τα μικρόβια και όλη η ιστορία με το ανοσοποιητικό σύστημα είναι επίσης κατασκευασμένη ανοησία.

Αυτό το RT λέγεται ότι συμβαίνει εξαιτίας ενός ρετροϊού. Προφανώς είναι “ρετρό” επειδή λειτουργεί ανάποδα. Αντί να εισάγει DNA εισάγει RNA στο κύτταρο ξενιστή το οποίο κάνει το DNA να παράγει περισσότερο RNA. Αλλά για μισό λεπτό, αν το RNA είναι μόνο η μισή αλυσίδα του DNA, θα μπορούσε να είναι απλά σπασμένο DNA από τη διαδικασία αποσύνθεσης, σωστά; Έτσι, λοιπόν, έλυσαν το ενοχλητικό πρόβλημα ότι δεν μπορούσαν να βρουν ολόκληρο το DNA του ιού πριν. Απλά άλλαξαν πάλι την ιστορία. Υπάρχουν ελάχιστες αποδείξεις ότι οτιδήποτε μας έχουν πει για το DNA είναι καν αληθινό, μοιάζει πολύ με την πρώιμη θεωρία των ιών χωρίς καμία οπτική απόδειξη της ύπαρξης ή των λειτουργιών του, έτσι ακριβώς όπως το παθογόνο γινόταν όλο και μικρότερο καθώς τα μικροσκόπια γίνονταν καλύτερα κανείς δεν μπορεί τώρα να δει τι υποτίθεται ότι προκαλεί την ασθένεια ξανά. Απλά κάναμε έναν ακόμη κύκλο.

Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το DNA ή τους ρετροϊούς ακριβώς επειδή είναι ένα από τα κυκλικά τους επιχειρήματα που σε στέλνει γύρω-γύρω σε ένα ατέρμονο κυνήγι για να βγάλει κάτι νόημα. Αφού κάνεις τον κύκλο μερικές φορές, καταλαβαίνεις ότι πάντα καταλήγεις εκεί από όπου ξεκίνησες. Δεν έχουν απομονώσει κανέναν ιό ακόμα, οπότε πώς μπορεί να βασίζεται κάτι από αυτά σε γεγονότα, πόσο μάλλον σε επιστημονικά δεδομένα. Όλα είναι απλά περίπλοκες ιστορίες, που δημιουργούν ένα ψεύτικο μονοπάτι από ψίχουλα για να κρατήσουν εσάς και εμένα απασχολημένους και να μην κοιτάξουμε τη συνολική εικόνα. Μπορείτε να χαθείτε εντελώς στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο έχουν συγχωνεύσει τη βιολογία με την τεχνολογία για να μας κρατούν συνεχώς στο σκοτάδι. Έτσι έπρεπε να γίνει, φοβάμαι. Οπότε, εμπρός.

Το 1983 εφευρέθηκε η RT-PCR στο πλαίσιο της γενετικής έρευνας, αλλά γρήγορα χαρακτηρίστηκε ως το νέο θαυματουργό εργαλείο για τον εντοπισμό των ρετροϊών, επειδή θυμηθείτε ότι τώρα έχουν συγχωνευτεί. Αυτό το τεστ ιού που χρησιμοποιείται είναι ένα γενετικό τεστ. Οι γενετικές αλληλουχίες που αναζητά το τεστ δεν απομονώθηκαν ποτέ από οποιονδήποτε ιό, όπως εξήγησα. Συλλέγει τυπικά κομμάτια γενετικών αλληλουχιών, τα οποία απελευθερώνονται σε αυξανόμενες ποσότητες όταν οι ιστοί και τα κύτταρα πεθαίνουν. Αυτές οι σύντομες γενετικές αλληλουχίες, είναι συστατικά μέρη του ανθρώπινου μεταβολισμού με άλλα λόγια είναι κομμάτια του δικού σας DNA. Συλλέγει θραύσματα και όχι ολόκληρες αλυσίδες, οπότε συμπληρώνουν τα κενά με υπολογιστικά μοντέλα, τα συμπληρώνουν με ό,τι επιλέξουν. Είναι λίγο σαν να προσπαθείς να φτιάξεις ένα παζλ με κομμάτια που λείπουν, οπότε παίρνεις μερικά κομμάτια από ένα άλλο παζλ με κομμάτια που λείπουν και χρησιμοποιείς αυτά τα κομμάτια για να προσπαθήσεις να το κάνεις να μοιάζει με την εικόνα στο κουτί.

Άγνωστες ή ΝΕΕΣ γονιδιακές αλληλουχίες ή ιοί δεν μπορούν να βρεθούν με μια δοκιμή PCR. Πρώτα πρέπει να γίνει η απομόνωση και η αλληλουχία ενός ιού για να αναπτυχθεί ένα τεστ PCR για αυτόν, το οποίο πρέπει να προέρχεται από τον ιό, τον οποίο δεν έχουν απομονώσει ποτέ. Ο κύκλος γυρίζει και γυρίζει.

Αυτό το θαυμάσιο νέο εργαστηριακό εργαλείο γονιδίων έγινε το μεγαλύτερο τέχνασμα μάρκετινγκ της βιομηχανίας ιών. Τώρα μπορούσαν να λένε στον καθένα ότι έχουν μολυνθεί με το δικό τους DNA!!! Έγινε επίσης το εργαλείο που χρησιμοποιούν για να ισχυριστούν ότι απομονώθηκε ο ιός. Από τότε που εφευρέθηκε, όλες οι εργασίες που ισχυρίζονται ότι απομονώθηκε ένας νέος ιός γίνονται μόνο με τη χρήση PCR και αλληλουχίας γονιδίων, παραλείποντας όλες τις προβληματικές εργαστηριακές εργασίες που δεν βρήκαν ποτέ ιούς. Αναβίωσε επίσης τον αρχικό λόγο για τον οποίο η θεωρία των μικροβίων απέτυχε ως δικαιολογία για την οποία οι ιοί δεν αποτυγχάνουν, δηλαδή τους ασυμπτωματικούς φορείς. Όπως η Τυφοειδής Μαρία, όλοι είμαστε άρρωστοι, απλά δεν το ξέρουμε και όλοι μπορούν να είναι κατά συρροή δολοφόνοι. Έχω μείνει άναυδη που οι άνθρωποι πιστεύουν αυτές τις αηδίες. Όταν βρήκαν μικρόβια σε υγιείς ανθρώπους που έπρεπε να τους αρρωσταίνουν, πέταξαν τη θεωρία των μικροβίων από το παράθυρο και γι’ αυτό εφηύραν τον ιό. Όμως τώρα το ίδιο θέμα παίζεται ξανά, οπότε πήραν την αντίθετη θεωρία, τη θεωρία του εδάφους και του πλειομορφισμού, την έβαλαν από πάνω και μπίνγκο έχουν ιούς που μορφοποιούνται και βρίσκονται σε αδράνεια (όπως οι φάγοι και τα βακτήρια πάλι). Ματ. Ή μήπως ήταν;

Φαίνεται ότι τα σχέδιά τους για παγκόσμια ιατρική κυριαρχία έπεσαν σε άλλο ένα εμπόδιο το 2016, όταν ο Stefan Lanka προκάλεσε τους ιολόγους του κόσμου να παρουσιάσουν την απόδειξη ύπαρξης ενός ιού. Η δημόσια πρόκλησή του είχε ως εξής:

“Το ποσό των 100’000 ευρώ θα καταβληθεί με την παρουσίαση μιας επιστημονικής δημοσίευσης, στην οποία όχι μόνο θα υποστηρίζεται η ύπαρξη του ιού της ιλαράς- ιού, αλλά θα αποδεικνύεται πραγματικά, και στην οποία θα προσδιορίζεται η διάμετρος του ιού”.

Πολλοί έχουν ακούσει για την υπόθεση αυτή, η οποία θα έπρεπε να έχει συντρίψει ολόκληρη τη βιομηχανία, μόνο που στον Τύπο τυπώθηκε μόνο η μισή ιστορία. Το μισό που τους άρεσε. Η ιστορία που ειπώθηκε στον κόσμο ήταν ότι ο Stefan Lanka έχασε το στοίχημα όταν ο Bidens προσέφερε 6 μελέτες, η πρώτη από τα οποία ήταν η μελέτη του Enders, στην οποία ήδη αναφερθήκαμε νωρίτερα. Οι άλλες πέντε ήταν απλά στηρίγματα για να προσπαθήσουν να συμπληρώσουν τα κομμάτια που έλειπαν από την 1η μελέτη, η οποία δεν αποδείκνυε ότι βρέθηκαν ιοί.

Φυσικά οι δικαστές δεν μπορούν να καταλάβουν τις επιστημονικές εργασίες καλύτερα από ό,τι οι περισσότεροι από εμάς, οπότε οι εργασίες έγιναν δεκτές στην ονομαστική τους αξία, οπότε το θέμα έπρεπε να επιστρέψει στο δικαστήριο για τη μη καταβολή του χρηματικού βραβείου. Με την έφεση της απόφασης ο Lanka κατάφερε να εξηγήσει το νόημα αυτών των εγγράφων και να αποδείξει την απάτη και τον ψευδή ισχυρισμό κερδίζοντας έτσι την υπόθεση στην έφεση. Δεν υπήρχε κανένα πείραμα ελέγχου (control experiment) σε κανένα από τα έγγραφα. Επίσης, ο Lanka πλήρωσε ένα ανεξάρτητο εργαστήριο για να εκτελέσει τα πειράματα ελέγχου 60+ χρόνια αργότερα και παρουσίασε τα αποτελέσματα στο δικαστήριο. Αυτό το δεύτερο μέρος της ιστορίας αγνοήθηκε εντελώς από τον Τύπο. Οι επιστήμονες και οι σκεπτικιστές συμμάχησαν όλοι στην ιστορία ισχυριζόμενοι ξινά σταφύλια και οι λεπτομέρειες ξεχύθηκαν, αλλά εξακολουθεί να ισχύει ότι ο ιός της ιλαράς δεν αποδείχθηκε ότι υπάρχει.

Όπως πάντα μου αρέσει να επισημαίνω, γιατί να δυσκολεύονται τόσο πολύ να παρουσιάσουν την απόδειξη ενός ιού που υποτίθεται ότι διοχετεύουν με το “εμβόλιο της ιλαράς” σε εκατομμύρια παιδιά από τη δεκαετία του ’50; Τεχνικά θα έπρεπε να είναι ένας περίπατος στο πάρκο.

Αυτή η υπόθεση της 2ης έφεσης συνέβη αθόρυβα το 2017 και είχα κάνει τη δική μου έρευνα και χρησιμοποιούσα συχνά έναν ιστότοπο που ονομάζεται Picturebook of Viruses και παρατήρησα το 2017 ότι η εικόνα του ιού της ιλαράς αφαιρέθηκε και τα γράμματα Ν/Α (Μη διαθέσιμο) έμειναν στη θέση τους. Δεν ισχύει; Καταπληκτικό, τόσο ευτυχής που πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης πριν αναδιατάξουν ολόκληρο τον ιστότοπο. Κάποιος προφανώς έπαιρνε την ετυμηγορία πιο σοβαρά απ’ ό,τι ήθελε να παραδεχτεί. Τώρα όλες οι ψεύτικες φωτογραφίες είναι πάλι με λατινικά ονόματα, ώστε κανείς σας να μην μπει στον κόπο να κοιτάξει την πλαστότητά τους. Είναι μόνο για τα μυημένα μέλη της αίρεσης.

Νομικά τώρα θα μπορούσαν να διωχθούν για απάτη εξαιτίας αυτής της δικαστικής υπόθεσης. Να τι είπε σχετικά ο γραμματέας του δικαστηρίου…..

Το ανώτατο δικαστήριο επιβεβαίωσε την απόφαση στη δίκη για τον ιό της ιλαράς και αφαίρεσε τη βάση ολόκληρης της ιολογίας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει διαπιστωθεί πλέον στη νομολογία ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από το 1954 για να αποδειχθεί η ύπαρξη ιών δεν ισχύει πλέον το 2016 και μετά. Αυτή η μία υπόθεση θα έπρεπε να είχε σημάνει και το τέλος της βιομηχανίας εμβολίων.

Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να τους έκανε να χρειαστεί να αλλάξουν ξανά το πλασσάρισμα των εμβολίων. Νομίζω πως ναι. Πρέπει να το έχει κάνει.

Μετά από αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι η επιστήμη της ιολογίας έχει μπει σε υπερδιέγερση στην προώθηση του παράγοντα φόβου της αναπόδεικτης και πλέον αμφισβητούμενης θεωρίας τους για τους ιούς, χρησιμοποιώντας τη συνήθη τακτική τους με τις λατινικές σαλάτες λέξεων. Για ένα διάστημα σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τη λέξη ιός και άλλαξαν σε πρωτεΐνες και φάγους και ακόμη και σε πρίονες (prions). Εγώ παρατήρησα αυτή την αλλαγή, αλλά πολλοί δεν την παρατήρησαν. Αλλά τώρα ξαφνικά επέστρεψαν με εκδίκηση. Μου θυμίζει έναν πυγμάχο που μετά από έναν κακό γύρο βγαίνει με όλα τα όπλα. Για να προσπαθήσουν να κρύψουν τους μώλωπες τους, έχουν επιλέξει την απόλυτη συσκότιση, τυλιγμένοι σε υπολογιστικά μοντέλα, μαθηματικά και παίζοντας με τμήματα γονιδίων σαν σετ meccano, προσπαθώντας να φτιάξουν με το χέρι το φανταστικό γονιδίωμα του ιού τους στην πραγματικότητα. Σ’ ΑΥΤΟ το σημείο μπαίνει το “κέρδος της λειτουργίας” που ανέφερα στην αρχή.

–> Ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Fauci με τίτλο “Κέρδος της λειτουργίας” στο εργαστήριο Wuhan …

Τι είναι λοιπόν το κέρδος της λειτουργίας (gain of function). Βασικά είναι να παίρνεις κάτι ακίνδυνο που είχαν βάλει να παίζει το ρόλο του ιού (το μιρόζυμο ίσως ή ίσως κάποια πρωτεΐνη;) και να προσπαθείς να το κάνεις να κάνει αυτό που πάντα μας έλεγαν ότι κάνει ένας ιός. Προσπαθεί να το κάνει να παίξει το ρόλο του κακού. Στην πραγματικότητα προσπαθούν να κάνουν τον Πινόκιο ένα πραγματικό αγόρι στην πραγματική ζωή.

Αυτό ΕΙΝΑΙ το βιολογικό όπλο για το οποίο φωνάζουν όλοι οι truthers (“αψέκαστοι”), αλλά το λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι νομίζουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε το πρώτο εμπόδιο. Δεν έχουν καν αποδείξει ότι οι ιοί τους είναι πραγματικοί. Δεν προσπαθούν να φτιάξουν έναν επικίνδυνο σούπερ ιό/βιολογικό όπλο, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούν απλώς να φτιάξουν έναν ιό. Επειδή στην πραγματικότητα δεν έχουν βρει ακόμη έναν. Είναι ακόμη και σε κοινή θέα με τις “πρωτεϊνικές αιχμές” τους που παίρνουν τη θέση ενός ιού τώρα. Δεν βλέπετε πώς θολώνουν τα νερά;

Αλλά τα τεστ PCR ήταν μια ευλογία για την εύρεση οποιασδήποτε γονιδιακής αλληλουχίας θέλουν σε όποιον θέλουν, καθιστώντας έτσι δυνητικά ολόκληρο τον κόσμο μολυσμένο, ώστε να μοιάζει με μια μεταδοτική ασθένεια. Και αυτό ακριβώς έκαναν. Αυτό που αυτά τα τεστ στην πραγματικότητα εντοπίζουν είναι κομμάτια από τα θραύσματα DNA του δικού μας μικροβιώματος (επίσης από τα δικά μας βακτήρια, θυμηθείτε αυτούς τους φάγους). Τα βακτήρια έχουν πολύ περισσότερο DNA από τα δικά μας κύτταρα, οπότε αυτές οι λεγόμενες παραλλαγές και μεταλλάξεις θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν για πάντα, εκτός αν όλοι γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζουν. Επίσης είναι πλέον γνωστό ότι το DNA μας αλλάζει, δεν είναι καθόλου σταθερό. Η επιγενετική είναι πλέον γνωστή χάρη στον Bruce Lipton. Έτσι εξηγεί o Lanka αυτές τις “μεταλλάξεις”, εδώ έρχεται λίγο επιστήμη……

Η ευθυγράμμιση αλληλουχιών είναι μια τεχνική βιοπληροφορικής στην οποία θραύσματα νουκλεϊκού οξέος (DNA) συναρμολογούνται με έναν υπολογιστή σε μια υποθετική αλυσίδα γενετικού υλικού. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευθυγράμμιση, η οποία είναι περίπου συγκρίσιμη με ένα παζλ, απαιτούνται πρότυπα με τη μορφή παλαιών αλυσίδων γενετικού υλικού. Με τον ίδιο τρόπο που η εικόνα στο κουτί ενός παζλ χρησιμεύει ως πρότυπο. Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν δύο παλιά πρότυπα κορoνοϊών.

Επειδή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ευθυγράμμισης, μεγάλα τμήματα του κατασκευασμένου κλώνου γονιδιώματος επινοούνται ελεύθερα και άλλα τμήματα “πειράζονται” από τα σχετικά προγράμματα υπολογιστών για να παραχθεί ένα λογικά αξιόπιστο αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν δεν μοιάζει ποτέ 100% με το πρότυπο. Είναι παρόμοιο με τη βίαιη συναρμολόγηση κομματιών παζλ που δεν ανήκουν καν στο πρωτότυπο για τη δημιουργία μιας παρόμοιας εικόνας.” και Voila, έχετε την “νέα παραλλαγή”.

Για να σας ενημερώσω για όλο αυτό το θέμα με τον Covid και την ιστορία με τη νυχτερίδα και το “δραπέτευσε από εργαστήριο μυστικό βιολογικό όπλο”, μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε τώρα από αυτά που σας είπα σε απλά αγγλικά; Όχι, δεν είχαν καταφέρει να φτιάξουν έναν ιό, αλλά χρειάζονταν κάτι γρήγορο για να καλύψουν όλους τους θανάτους από εμβόλια που συνέβαιναν στη Γουχάν, οπότε έφτιαξαν έναν “in silico ιό”. Αυτό είναι ένας ιός που φτιάχτηκε από έναν υπολογιστή. Πήραν μερικές από τις αλληλουχίες του SARS, πρόσθεσαν μερικά επιπλέον κομμάτια που συγκεντρώθηκαν από την τράπεζα γονιδίων όπου αποθηκεύουν όλες τις γενετικές τους αλληλουχίες και ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν το γονιδίωμα του νέου ιού. Οι “αψέκαστοι” ανακάλυψαν ότι οι αλληλουχίες γονιδίων βρίσκονταν ήδη στην τράπεζα γονιδίων, με πατέντες επίσης.

Οι Κινέζοι εργάζονταν πάνω σε διάφορα εμβόλια SARS-Cov και έχουν καταθέσει 3 γενετικές αλληλουχίες SARS-Cov στην ηλεκτρονική τράπεζα γονιδίων. Ονομάζονται SARS-Cov 1, 2 και 3. Όλες οι γενετικές αλληλουχίες κατασκευάστηκαν με τη χρήση CRISPR που σημαίνει ότι παίρνουν κομμάτια γονιδίων από ζώα και ανθρώπους και τα ενώνουν μεταξύ τους.

Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τίποτα από τη φύση, επομένως οι αλληλουχίες που χρησιμοποιήθηκαν ενώθηκαν από ανθρώπινα χέρια ή μάλλον από υπολογιστές και έτσι οι θεωρητικοί της συνωμοσίας έβαλαν το 2 και το 2 μαζί για να κάνουν το 5. Μια μεγάλη κινεζική συνωμοσία που το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά δημιουργώντας ακόμα περισσότερο φόβο για τους ιούς. Αυτοί οι αλήτες που φωνάζουν για θανατηφόρα βιολογικά όπλα και εκτρέπουν το επιχείρημα στο ποιος το έκανε, το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν τις πωλήσεις των εμβολίων για τα κολοβακτηρίδια, τα οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου καινούργια.

screenshot της ειδησεογραφικής σελίδας Investmentwatchblog.com


Το γεγονός ότι μας λένε ότι τα εμβόλια για το covid έγιναν εσπευσμένα είναι ένα ψέμα. Δουλεύουν πάνω σε αυτά εδώ και σχεδόν 20 χρόνια (χωρίς επιτυχία). Αυτό ήταν πιθανώς μια δοκιμή σε ανθρώπους που πήγε στραβά με αυτά τα εμβόλια sars, η οποία έχει εκραγεί σε μια παγκόσμια δοκιμή για μια εντελώς νέα γενετική τροποποίηση των γονιδίων μας, την οποία ονομάζουν εμβόλια (αυτό είναι απάτη). Εργάζονται πάνω σε αυτή τη γονιδιακή θεραπεία από τη δεκαετία του ’90. Μήπως είδαν μια ευκαιρία να διαλύσουν σιωπηλά την προβληματική βιομηχανία εμβολίων και να την αντικαταστήσουν με γονιδιακή θεραπεία; Πάντα παραπονιόντουσαν ότι τα εμβόλια δεν είχαν από μόνα τους μεγάλο κέρδος, κυρίως λόγω του χρόνου που χρειάζεται για να κατασκευαστούν και να περάσουν από τις διαδικασίες δοκιμών, οι οποίες διαρκούν χρόνια, αλλά και λόγω της έλλειψης απόδειξης ύπαρξης των ιών και του κινήματος κατά των εμβολίων. Τα εμβόλια δεν δούλευαν και η γάτα είχε σχεδόν πλήρως βγει από το σακί, οπότε γιατί να συνεχίσουμε να μαστιγώνουμε ένα νεκρό άλογο όταν η Μεγάλη Τεχνολογία μπορεί να έρθει και να σώσει την κατάσταση και να αναστήσει το νεκρό άλογο σε κάτι πολύ πιο επικερδές. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Μιλώντας για νεκρανάσταση, τι λέτε για το εξής: Το 1840 ο εμβολιασμός απαγορεύτηκε επειδή προκαλούσε ευλογιά. (Θυμάστε τι είπα στην προηγούμενη ομιλία μου σχετικά με τον εμβολιασμό που εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και φαινόταν να προκαλεί λοιμούς;). Τότε ήταν που ήρθε ο Jenner και έκανε μια μικρή αλλαγή ονόματος, μετονομάζοντας τον ενοφθαλμισμό (inoculation) σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ (VACCINation), παρόλο που ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια διαδικασία. Ο Jenner δεν ήταν γιατρός, στην πραγματικότητα, στην εποχή του θα τον αποκαλούσαν κομπογιαννίτη. Αγόρασε τα χαρτιά του διδακτορικού του. Παρεμπιπτόντως, ο Jenner ήταν μασόνος. Μπορεί να νομίζετε ότι το χρονοδιάγραμμα δεν ταιριάζει σε αυτή την ανταλλαγή ονομάτων καθώς η απαγόρευση βγήκε μετά τη νέα του εφεύρεση, που δεν ήταν νέα ούτε εφευρεθείσα, εκτός αν ξέρετε πόσο καιρό χρειάζονται αυτοί οι νέοι νόμοι για να εφαρμοστούν. Οι μασόνοι είναι πάντα μέσα στην πολιτική και την ιατρική, οπότε μήπως αυτό ήταν μια πρόβλεψη της επερχόμενης απαγόρευσης; Έτσι μου φαίνεται. Μοιάζει περισσότερο με βρώμικες πολιτικές συναλλαγές για μεγάλα κέρδη.

Αποσπάσματα από διάσημους μασόνους


Να χρησιμοποιείτε πάντα το ξυράφι του Όκκουμ όταν ασχολείστε με τις ιστορίες τους, δηλαδή να αναζητάτε πάντα την απλούστερη εξήγηση, επειδή η αλήθεια είναι πάντα απλή. Τα ψέματα είναι περίπλοκα και κάνουν κύκλους, εξ ου και οι μεταλλάξεις και οι παραλλαγές και η διαρκώς μεταβαλλόμενη ιστορία για το τι είναι οι ιοί. Έτσι, αντί να φοβόμαστε αυτούς τους τρελούς επιστήμονες, θα έπρεπε να τους κλείνουμε μέσα, είναι πραγματικά παραπλανημένοι.

Αντί να γελάτε με τους τρελούς συνωμοσιολόγους που φωνάζουν “δεν υπάρχει απομόνωση ιών”, πηγαίνετε και δείτε αν αυτά που είπα εδώ είναι αλήθεια. Κοιτάξτε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Είναι πάντα αυτό που σας είπα εδώ. Διαβάστε τις εργασίες του Stefan Lanka που αμφισβητούν όχι μόνο ολόκληρη την ιολογία αλλά και ολόκληρο το ιατρικό σύστημα. Η τελευταία του πρόκληση είναι εκεί έξω τώρα. Ονομάζεται Projekt Immanuel. Έχει προκαλέσει τους ιολόγους του κόσμου να κάνουν τα πειράματα ελέγχου που δεν έχουν γίνει ποτέ από το 1951 για τον Covid19. Τα έχει ήδη κάνει ο ίδιος, τώρα εναπόκειται στους υπόλοιπους να το βάλουν κάτω ή να το βουλώσουν. Αν οι ιοί ήταν πραγματικοί δεν θα έπρεπε να έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι θα τους ακούσει κανείς; Θυμηθείτε ότι οι ίδιοι άνθρωποι κατέχουν τα ΜΜΕ που κατέχουν την ιατρική και τις μεγάλες διασημότητες και τους κορυφαίους πολιτικούς. Δεν θα ακούσετε τίποτα γι’ αυτό από κανέναν από αυτούς.

Όπως είπε ο Carlin “είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ΕΣΥ δεν είσαι μέσα”.


Πηγές:

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/01/12/something-you-should-know/

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/02/10/the-corona-phantom/

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2020/11/29/virologists/

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2020/11/26/the-misinterpretation-of-viruses-part-2-the-beginning-and-end-of-the-coronavirus-crisis-by-dr-stefan-lanka-revisited/

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2020/11/26/measles-virus-there-is-no-proof-of-a-measles-virus-says-court/

https://wissenschafftplus.de/cms/de/wichtige-texte

https://projekt-immanuel.de/en/entry-the-virus-mutation/

https://lorphicweb.com/exposing-the-myth-of-the-germ-theory/

***********

Δικτυογραφία:

Going Viral – A Recipe for Disaster

https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/25/going-viral-a-recipe-for-disaster/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 761


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα