Από τις βαρύτατες ύβρεις στο... “ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ”... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ...

Από τις βαρύτατες ύβρεις στο... “ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ”... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ...

4 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:285
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, ΑΗΔΙΑΖΩ και αναρωτιέμαι: ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

«Τα βρήκαν» οι «Σπαρτιάτες» μεταξύ τους: Aνακοίνωση «κοινής αποδοχής» Β.Στίγκα και των 11 βουλευτών

Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι και οι παραιτηθέντες

Δέκα μέρες ξεκατινιάζονταν δημοσίως με βαρυτατους χαρακτηρισμούς ένθεν κακείθεν, και τώρα … “τα βρήκαν”!!!

 

Αν και τους αξίζουν τα πιο βαριά … “γαλλικά”, θα προτιμήσω το τραγούδι του Καζαντζίδη… αν και στο τραγούδι του Στελλάρα, υπήρχε ο έρωτας… (εδώ)

 

Στην περίπτωση των “σπαρτιατών”, μήπως ο σκοπός της συμφιλίωσης είναι οι καρέκλες και τα μύρια…;;;

 

Να τους χαίρεστε ρε, εσείς που τους ψηφίσατε…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Υπάρχει μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ… ΜΙΑ ΤΣΙΠΑ… ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ… ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

 

Υ.Γ.2. Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που πρέπει να παρουσιαστεί αύριο ο Στίγκας, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ;;; Μήπως το κάνει γαργάρα και η Αδειλίνη;;;

 

 

Υ.Γ.3. ΟΤΑΝ ΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ…

 

 

Υ.Γ.4. Το φωτογραφικό υλικό και η σύνθεση της πρώτης φωτογραφίας, είναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

Kλίμα προσέγγισης επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Βασίλη Στίγκα, προέδρου του κόμματος «Σπαρτιάτες» και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος (περιλαμβάνονται και οι τρεις διαγραμμένοι και οι δύο που παραιτήθηκαν).

Σε συνάντηση που είχαν στην Βουλή η ηγεσία του κόμματος με τους βουλευτές του κόμματος αλλά τους διαγραμμένους και τους παραιτηθέντες, δόθηκαν «αμοιβαίες» εξηγήσεις και προχώρησαν στην έκδοση κοινής δήλωσης.

Το πλαίσιο της συμφωνίας είναι να επιστρέψουν οι διαγραφέντες και οι παραιτηθέντες βουλευτές, να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί Greek Mafia ο Β.Στίγκας και να υπάρξει συνδιαχείριση λογαριασμών και συναπόφαση στα μείζονα ζητήματα.

Στην ανακοίνωση του Β.Στίγκα που εγκρίθηκε από τους «11», αναφέρονται τα εξής:

«ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, “Greek Mafia” και “ομάδα εκβιαστών”, δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”»

Να σημειώσουμε ότι μόλις πριν λίγες ώρες κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Γεωργαντάς ανέγνωσε την επιστολή του πρόεδρου του κόμματος «Σπαρτιάτες» Β. Στίγκα, με την οποία έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους Ι. Κόντη, Ι. Δημητροκάλη και Χ. Κατσιβαρδά, καθώς και τις επιστολές των, εκλεγέντων με το ίδιο κόμμα, Γ. Μανούσου και Κ. Φλώρου, με τις οποίες γνωστοποιούσαν στη Βουλή ότι ανεξαρτητοποιούνται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 285


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα