Από τον Πάτση και τον Μαραβέγια, σε νέες αποκαλύψεις από τον Σπύρο Παγιάτη, για πλειστηριασμους!!! (βίντεο) .

Από τον Πάτση και τον Μαραβέγια, σε νέες αποκαλύψεις από τον Σπύρο Παγιάτη, για πλειστηριασμους!!! (βίντεο) .

28 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:548
Μοίρασέ το

 

ΑΡΠΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα καζάνι που βράζει.

 

 

 

Λίαν σημαντικά τα όσα αποκαλύπτει ο αγαπητός Σπύρος Παγιάτης, όχι μόνον για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, αλλά και γι αυτούς που κάνουν την ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… τους τελευταίους τους αποκαλεί …ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από τον Πάτση και τον Μαραβέγια, σε νέες αποκαλύψεις από τον Σπύρο Παγιάτη, για πλειστηριασμους!!! (βίντεο) .

 

Χιονοστιβάδα σκανδάλων, πολιτικών εγκλημάτων, συμπαρασύρουν στον όλεθρο τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του!

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα καζάνι που βράζει.

Κι ενώ το πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο “Πάτση” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σκάει άλλο πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο μεγατόνων με την …”εμπλοκή γαλάζιου” Βουλευτή.

Αυτή τη φορά του νομού Καστοριάς! Μονοεδρική η Καστοριά!

ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ με την καταγγελία – φωτιά του Σπύρου Παγιάτη:


Πηγή

Προβολές : 548


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα