Από τον Πάτση στον Χατζηβασιλείου, μια ΝΤΟΡΑ δρόμος... και το βρώμικο παιχνίδι με τα δάνεια των νεοδημοκρατών, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!

Από τον Πάτση στον Χατζηβασιλείου, μια ΝΤΟΡΑ δρόμος... και το βρώμικο παιχνίδι με τα δάνεια των νεοδημοκρατών, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!

2 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:634
Μοίρασέ το

 

 

Ο Πάτσης, ο εκλεκτός της Ντόρας και η ξαφνική εξαφάνιση ιστοσελίδας

 
Τελικά, φαίνεται πως το παιχνίδι είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ ότι είχαμε αντιληφθεί με την πολιτική συμμορία του Μητσοτάκη και τα “μπουμπούκια” που έχει για ΒΟΛΕΥΤΕΣ…
Το “παιχνίδι” με τα δάνεια το ορίζει η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ… αυτή η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ που στις ίντριγκες και στην διαστροφή δεν έχει όρια…
Φάμπρικα με τους ημέτερους δανειολήπτες έστησε Η ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και τα βολευτικά τσιράκια της…αυτό δείχνουν οι εξελίξεις…
Και μην σας κάνει εντύπωση, αν στην πορεία βγουν αποκαλύψεις στις οποίες θα είναι μπλεγμένοι ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…
Τα ερωτήματα στο τέλος της ανάρτησης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση με την διαφθορά και την διαστροφη στην ελληνική κοινωνία και στο ελλαδικό γίγνεσθαι, η μόνη λύση είναι μία… και σ’ αυτή θα φτάσουμε λιαν συντόμως… όταν δεν θα υπάρχει ούτε ψωμί να φάμε…
ΤΑ ΟΠΛΑ…
Προσέξτε μην τα στρέψετε σε λάθος στόχους…

Μια αλυσίδα που οι κρίκοι της είναι… γαλάζιας απόχρωσης έχουν δημιουργήσει οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τον Ανδρέα Πάτση και με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε και το… ψάξε-ψάξε, όλο και περισσότερα «σκοτεινά» πράγματα βγαίνουν στο φως.

Λίγες ώρες μετά την άρνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να σχολιάσει το οτιδήποτε για τις «πλάτες» στον Ανδρέα Πάτση και τις φωτογραφίες και τα ερωτήματα που έθεσε η «κυριακάτικη δημοκρατία» σχετικά με τη δυσεξήγητη παρουσία της στην εκδήλωση για την προσωπική μπίζνα του βουλευτή Γρεβενών το 1995 στην Κωνσταντινούπολη, μια αποκάλυψη για στενό συνεργάτη της, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής  Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία, «εκλεκτός» της Ντόρας Μπακογιάννη, μιας και επί χρόνια ήταν διευθυντής στο γραφείο της, είναι μέλος του Ινστιτούτου lyseis.org (ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 2017 για την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα). Συγκεκριμένα είναι Γενικός Γραμματέας του ινστιτούτου.

Ωστόσο, το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως στο lyseis.org Πρόεδρος είναι ο Πάρις Πάτσης, γιος του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος είναι και ταμίας του ινστιτούτου!

nb keimeno lyseis2

Κατά… σύμπτωση, από χθες η ιστοσελίδα του lyseis.org δεν ανοίγει και όποιος προσπαθεί να δει το σάιτ, βλέπει αντ΄ αυτού ένα μήνυμα που γράφει:

«Μας συγχωρείτε, Δυστυχώς, κάνουμε κάποια εργασία στον ιστότοπο. Σας ευχαριστώ που είστε υπομονετικοί. Κάνουμε κάποιες εργασίες στον ιστότοπο και θα επιστρέψουμε σύντομα».

nb keimeno lyseis

Η εικόνα του lyseis.org στις 11:40

Η… ξαφνική εξαφάνιση της ιστοσελίδας του lyseis.org θυμίζει την εξαφάνιση της θεματικής ενότητας «μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια» στο σάιτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου συντονιστής ήταν ο υιός Πάτση, λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του πατέρα του από την ΚΟ του κόμματος.

Τα ερωτήματα που έχουν τεθεί είναι μεγάλα και αναπάντητα, όπως σχολιάζει και ο δικηγόρος Παναγιώτης Καρίπογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναρωτιέται για την υπόθεση Πάτση:

Ποιων τα δάνεια αγοράστηκαν από τον Πάτση ώστε με τον τρόπο αυτό να μην εισπραχθούν ποτέ;

Ανήκουν σε στελέχη της ΝΔ ;

Ανήκουν σε βουλευτές όλων των κομμάτων;

Ανήκουν σε μεγαλοστελέχη της Πειραιώς;

 

 

Πηγή

Προβολές : 634


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα