Από το... “μπάστε σκύλοι αλέστε” για τους λαθροεισβολείς, στο... “κίνημα της Πετσέτας” εκατομμύρια ραγιάδες δρόμος...

Από το... “μπάστε σκύλοι αλέστε” για τους λαθροεισβολείς, στο... “κίνημα της Πετσέτας” εκατομμύρια ραγιάδες δρόμος...

7 Αυγούστου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:767
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αναρωτιέμαι: ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ  ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Αδιανόητο: Με «112» θα «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν οι διακινητές παράνομων μεταναστών!

 

 

Ξεκίνησε λέει από την Πάρο και απλώνεται σ΄ολόκληρη την Ελλάδα, το …  “το κίνημα της ξαπλώστρας…”…

Κι έτρεξαν όλοι οι λουόμενοι να συμμετάσχουν, για να ελευθερωθούν οι παραλίες…

Και καλώς έτρεξαν… ΑΛΛΑ ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;;;

Έπρεπε να σας είχα είκοσι και πλέον χρόνια πριν, τότε που είχα την εφημερίδα μου και κάλυπτα τα δημοτικά δρώμενα και τα δημοτικά συμβούλια σαράντα και πλέον δήμων, ν’ ακούσετε τι αποκαλύπτετο μέσα σ’ αυτά για την παραχώρηση των παραλιών… μέχρι και για όπλα που είχαν βγει από τους νταβατζήδες της παραλιάς…

Και ξαφνικά, μετά από  δυο και πλέον δεκαετίες, είπατε να ξεσηκωθείτε…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ;;;

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ…

Κι αναρωτιέμαι:

Στο ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, συμμετειχατε;;;

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ;

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ Ή ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ;;; Πολύ φοβάμαι πως πράξατε το δεύτερο…γι αυτό και δεν αξιολογείτε σωστά το θέμα…

 

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ Θ’ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΛΑΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ;;;

Μήπως να στοιχηματίσω πως συγκεντρώνατε τρόφιμα και ρουχισμό για … “τους καημένους τους εισβολείς”;;;

 

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ;;;

Μπα… πολύ αμφιβάλω…

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…

Από το… “μπάστε σκύλοι αλέστε” για τους λαθροεισβολείς, στο… “κίνημα της Πετσέτας” εκατομμύρια ραγιάδες δρόμος…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.Πόσα ακόμα βράδυα, θα ονειρεύομαι την παρακάτω εικόνα;;;

 

Αδιανόητο: Με «112» θα «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν οι διακινητές παράνομων μεταναστών!

Αντί να επιβληθεί η τάξη και ασφάλεια στην ελληνική επικράτεια η κυβέρνηση επιλέγει την «εκκένωση» των πολιτών! – «Να μην είσαστε εκεί»

Αδιανόητο: Με «112» θα «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν οι διακινητές παράνομων μεταναστών!

Σε μία πρωτοφανή και αδιανόητη ενέργεια προχωρά η κυβέρνηση η οποία σχεδιάζει να επεκτείνει και να εφαρμόζει το περιβόητο «112» για να «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν σε αυτούς οι διακινητές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι μπαίνουν συχνότατα στο αντίθετο ρεύμα , προκειμένου να ξεφύγουν από τις δυνάμεις ασφαλείας προκαλώντας σοβαρά δυστυχήματα!

Σημειώνεται ότι ήδη στις αρχές Ιουλίου σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι εξαιτίας της επικίνδυνης οδήγησης των διακινητών.

Αυτό το αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δηλαδή το εξορισμού κυβερνητικό κανάλι, με αφορμή τα πολύ συχνά περιστατικά με διακινητές μεταναστών να κινούνται ανάποδα στην Εγνατία Οδό και να προκαλούν δεκάδες τροχαία ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού, πρόκειται για εφαρμογή ανάλογη του 112 και θα ξεκινήσει πιλοτικά από την Εγνατία Οδό και θα ειδοποιεί με μήνυμα τους οδηγούς που κινούνται εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, ότι υπάρχει όχημα που κινείται ανάποδα!

Αυτό, όπως υποστηρίζει η ΕΡΤ θα κινητοποιεί τους οδηγούς ώστε να σταματούν τα οχήματά τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα κάτι δηλαδή σαν το «Κάντε άκρη να περάσω»!

Δηλαδή οι οδηγοί που κινούνται στην Εγνατία Οδό θα κοιτάνε το κινητό τους και όχι το δρόμο;

Θα ακούνε εν μέσω οδήγησης την μουσική «θρίλερ» του «112»;

Αντί λοιπόν η πολιτεία να φροντίσει για την σύλληψη των διακινητών παράνομων μεταναστών, που με ελευθέρας πηγαίνουν όποτε και όπως θέλουν στη δυτική και ανατολική Μακεδονία, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτε γι΄αυτό και μετατοπίζει την ευθύνη και πάλι στους πολίτες, οι οποίοι αν θέλουν να σωθούν ας φροντίσουν «να μην βρίσκονται εκεί».

Το θέμα επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Αντώνης Πασχάλης:

«Η Εγνατία Οδός συνεργάζεται με της αστυνομικές αρχές για την πάταξη και έλεγχο του φαινόμενου, έχει πυκνώσει της περιπολίες τεχνικής αστυνόμευσης.

Έχουμε αποφασίσει και έχουμε δώσει εντολή για να λειτουργήσει, μια εφαρμογή κάτι αντίστοιχο με την εφαρμογή 112 που θα έχει όμως πιο γρήγορη και άμεση ανταπόκριση, που θα ενημερώνει με μήνυμα στο κινητό τους για τα έκτακτα συμβάντα τους διερχόμενους οδηγούς, μια εφαρμογή που θα λειτουργήσει πιλοτικά τους επόμενους μήνες και ελπίζουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα την επομένη περίοδο, είναι κάτι πρωτοποριακό που η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε έχει επενδύσει σε αυτή την καινούρια εφαρμογή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του Έβρου έχουν καταφύγει σε μεθόδους τύπου «Mad Max» και τοποθετούν τα αυτοκίνητά τους πίσω από φορτηγά, ώστε να τα χρησιμοποιούν ως «ασπίδα» για να τους προστατέψουν, σε περίπτωση που κάποιος διακινητής παράνομων μεταναστών μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Αυτό που ενοχλεί του κατοίκους είναι πως το κράτος δεν κάνει τίποτε για να θέσει ένα τέλος σε όλα αυτά αντίθετα θα φροντίσει να κάνει τους γηγενείς κατοίκους της χώρας «να μην ενοχλούν».

 


ΣΧΟΛΙΑ

Από την εποχή του κόβιντ η συνταγή της πολιτικής προπαγάνδας και διαστρεύλωσης της Νέας Δημαγωγίας είναι μία: Μείνετε μέσα, για να μη βλέπετε τα χάλια μας, την ανικανότητα μας, γιατί δεν μπορούμε να σας σώσουμε. Και γιατί πάντοτε φταίτε εσείς. Είπε και κάποιος οικονομικός ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις τιμές. Μα, στο μάθημα οικονομικών στο πανεπιστήμιο μαθαίναμε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να ελέγχει τις τιμές! βγήκε και ο καινούριος υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης με το γκαβό λεωφορείο. Μείνετε λοιπόν μέσα, μπας και δεν στουκάρει πουθενά. Μείνετε μέσα, για να μην πάθετε θερμοπληξία, αλλά προς θεού, μην ανοίγετε κλιματισμό, για να μην πάθετε εγκεφαλικό όταν έρθει ο λογαριασμός. Μείνετε μέσα για να μην κολλήσετε τίποτα, αλλά και για να μην πλακωθείτε με κανέναν, από τα ψυχολογικά που θα πάθετε. Μείνετε μέσα και βλέπετε σκάι μπας και αποβλακωθείτε και δεν αντιλαμβάνεστε πως ροκανίζουν τα δεκαχίλιαρα, κούλης και μπουμπούκος. Μείνετε μέσα όταν δεν δουλεύετε δύο οκτάωρα, για να αποφεύγουν οι εργοδότες σας να σας βάζουν να δουλεύετε και να σας αμοίβουν υπερωριακά. Μείνετε μέσα και μην πάτε και ψηφίσετε, μπας και επιβιώσει το κόμμα από τους ψήφους μόνο των κομματόσκυλων και ρουσφετολόγων. Το σύνθημα του κόμματος είναι μείνετε μέσα, βλέπετε σκάι, φάτε την προπαγάνδα και τα σκατά μας και κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου, μείνετε μέσα για να μη σας φάει ή σας βιάσει κανένας λαθρομετανάστης πακιστανός. Μείνετε μέσα γιατί έτσι και αλλιώς τις δουλειές σας θα σας τις φάνε οι ανασφάλιστοι, χαμηλά αμοιβόμενοι νόμιμοι λαθρομετανάστες του πακιστάν και της αιγύπτου.

 

Εγω παντως ως φρονημος και νομοταγης Ελληνας πολιτης εχω αρχισει να αγανακτω σε βαθμο που να θελω να προμηθευτω τουφεκι και να αρχισω να πυροβολω προς καθε τι που θεωρω απειλη μεσα στη χωρα μου. Δε μπορω να φανταστω πως δεν το εχουν κανει ηδη αυτο πιο θερμοκεφαλοι συμπατριωτες μου…! Μαστουρωμενοι ειναι?

 

112 – GR- Alert : Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση :
Προειδοποιητικό μύνημα για επικίνδυνα μεταναστευτικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα τις επόμενες μέρες, μήνες έως και το τέλος του 2030. Περιορίστε την άσκοπη ύπαρξή σας ή εξαφανιστείτε ή αλλάξτε χώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες των αρχών και ειδικότερα τις οδηγίες αυτοκαταστροφής του υπουργείου εσωτερικών στην ιστοσελίδα https://www.ypes.gr/selfdes…

Πηγή

 

 

Έφτασε και στη Χαλκιδική το «Κίνημα της Πετσέτας»: Δύο συγκεντρώσεις σε παραλίες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, επιχειρήσεις έχουν κλείσει τη δίοδο στον αιγιαλό

Έφτασε και στη Χαλκιδική το «Κίνημα της Πετσέτας»: Δύο συγκεντρώσεις σε παραλίες

 

Ολοένα και εξαπλώνεται το «κίνημα της πετσέτας», καθώς σήμερα Κυριακή θα γίνουν οι πρώτες συγκεντρώσεις σε παραλίες της Χαλκιδικής.

 

Συγκεκριμένα σήμερα είναι προγραμματισμένες δύο κινητοποιήσεις στη Χαλκιδική, στην Ποτίδαια στον Λεμονή και η άλλη, στο γήπεδο της Νικήτης στις 10:30 το πρωί στο πλαίσιο του κινήματος για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες.

Στην περίπτωση της Χαλκιδικής, εδώ και χρόνια συντελείται σωρεία παραβάσεων στις παραλίες της, από beach bar ή ξενοδοχεία.

Η δημιουργία ομάδας στο Facebook «Κίνημα πολιτών για ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες στη Χαλκιδική» συγκέντρωσε σε πολύ μικρό διάστημα χιλιάδες μέλη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, επιχειρήσεις έχουν κλείσει τη δίοδο στον αιγιαλό και ο μόνος τρόπος για να έχει κανείς πρόσβαση είναι να καταβάλλει αντίτιμο, ενώ η εικόνα με τις ξαπλώστρες να φτάνουν μέχρι το κύμα που κλείνουν όλη την παραλία, είναι ο κανόνας.

Το ξέσπασμα κατοίκων και παραθεριστών άρχισε από την Πάρο και τη Νάξο, και στη συνέχεια ο κόσμος άρχισε να οργανώνεται και στη Χαλκιδική, μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πηγή

Προβολές : 767


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα