Από το Predator και τους Σοσιαλδημοκράτες, στον Γεωργούλη και την Ματσόλα – Σαν τον παλιό καλό ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 60 η Κομισιόν!

Από το Predator και τους Σοσιαλδημοκράτες, στον Γεωργούλη και την Ματσόλα – Σαν τον παλιό καλό ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 60 η Κομισιόν!

22 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:249
Μοίρασέ το

 

Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο (της Κομισιόν) – Από αλλού τα περιμέναμε, από αλλού τελικά μας ήρθαν – «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» (στην Κομισιόν)

 

 

Όταν  και αν ο λαός, αντιληφθεί ότι όλα τα πολιτικά σκηνικά είναι προσχεδιασμένα και προαποφασισμένα για όλο τον πολιτικό θίασο, θα γυρίσει σε όλους την πλάτη…

Μέχρι τότε, πολλοί θα πηγαίνουν να ψηφίσουν κόμματα που με κάθε τρόπο θα διαλύουν την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία…

Αυτό όμως για να το συνειδητοποιήσουν, θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον το ελάχιστο iq… και λυπάμαι, αλλά η πλειοψηφία δεν το διαθέτει…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η δεύτερη και η τρίτη φωτογραφία, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Πώς το έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «ο Ατσίδας» (1961); «Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»!

Γιατί πραγματικά στην Κομισιόν, όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Γιατί αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι το όλο σκηνικό με τον Γεωργούλη δεν προέκυψε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή από μόνο του! Κάποιοι το …έσπρωξαν!

Κοιτάξτε, δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης! Αναφέρομαι μόνο στο ποιους εξυπηρετούσε να βγει προεκλογικά!

Σε απλά λόγια, στην Κομισιόν εξελίσσεται ένας πόλεμος παρασκηνίου!

Κάποιοι μεθοδεύουν ζητήματα με το …Predator για παράδειγμα, παραμύθια της Χαλιμάς για Σουδάν, δήθεν έρευνες εισαγγελέων στην Ελλάδα!

Και όλα αυτά μέσα από την σοσιαλδημοκρατική ομάδα!

Οπότε σκάει από την Ματσόλα η πυρηνική βόμβα Γεωργούλη και αποκαθίσταται θορυβωδώς η ισορροπία! Τόσο απλά!

Και τελικά, για να είμαι ειλικρινής, το όλο σκηνικό των Βρυξελλών όπως ξαφνικά ξεδιπλώνεται, θυμίζει όλο και περισσότερο ασπρόμαυρη ελληνική ταινία της δεκαετίας του 1960!

Και επί του προκειμένου, φέρνει σε κάτι από «το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο»!

Για να είμαι ειλικρινής, από αλλού τα περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθαν!

Για άλλον κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι έχει «βαρύ χέρι» και για άλλον προέκυψαν μετά τις καταγγελίες!

Είμαι περίεργος τι θα γίνει τελικά, γιατί όπως πιθανόν ξέρετε, όταν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, το ένα φέρνει το άλλο…

Και εδώ έρχεται στο μυαλό μου μια ακόμη ασπρόμαυρη ελληνική ταινία που άφησε εποχή: «Κορίτσια στον Ηλιό» όπου ο βοσκός Βόγλης κυνηγούσε την τουρίστρια Ανναμπελ! Στάσου μύγδαλα…

 

Πηγή

Προβολές : 249


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα