Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο Covid, γιατροί, επιστήμονες και μικροβιολόγοι δολοφονούνται. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο Covid, γιατροί, επιστήμονες και μικροβιολόγοι δολοφονούνται. Τι πραγματικά συμβαίνει;

28 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:654
Μοίρασέ το

 

Η Erin Elizabeth στο Health Nut News συνέταξε μια λίστα το 2016, πολύ πριν από τον Covid, με 106 ερευνητές γιατρούς και επαγγελματίες υγείας που βρέθηκαν νεκροί. Όλοι τους είχαν εκφράσει απόψεις που έπληξαν κάποιο επίσημο στοιχείο της επιστήμης ή της ιατρικής που προωθούσαν οι κυβερνήσεις.

 

 

Πολλοί ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, πληρώνουν με τη ζωή τους την ΑΛΗΘΕΙΑ, που δεν θέλει η κλίκα των Καμπαλιστών που μας επιβάλουν ασθένειες ανύπαρκτες στην πραγματικότητα, αλλά τις οποίες έχουν δημιουργήσει ως ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ…

Και μπορεί να είναι ελάχιστοι ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, τους οφείλουμε όμως τη γνώση και τη δύναμη που μας έδωσαν να αντισταθούμε και να γίνουμε διαδότες του αγώνα τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

>Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο Covid, γιατροί, επιστήμονες και μικροβιολόγοι δολοφονούνται. Τι πραγματικά συμβαίνει;
Υπήρξε μια παράξενη άνοδος στις δολοφονίες μεταξύ επιστημόνων, γιατρών και μικροβιολόγων από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ο κοροναϊός της Γουχάν (Covid-19).
Ο Δρ. Andreas Noack από τη Γερμανία, για παράδειγμα, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς λίγο καιρό αφότου συζήτησε δημόσια την παρουσία υδροξειδίου του γραφενίου στα «εμβόλια» του Ντόναλντ Τραμπ Operation Warp Speed.
Το φθινόπωρο του 2020, ο Noack έκανε ένα βιντεο-ρεπορτάζ που αμφισβήτησε την παγκοσμιοποιητική αφήγηση γύρω από τον «covid». Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Noack βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, αφού τόνισε την παρουσία ύποπτων ουσιών μέσα στα εμβόλια.
Λίγο μετά τον θάνατό του, η σύντροφος του Noack δημοσίευσε ένα βίντεο εξηγώντας ότι πιστεύει ότι δολοφονήθηκε επειδή μίλησε για τις ουσίες  που περιέχονται στα εμβόλια της γρίπης Fauci.
Η προοπτική ότι ο Νόακ δολοφονήθηκε έγινε ακόμη πιο έγκυρη όταν το υποστηριζόμενο από τους παγκοσμιοποιητές  ειδησεογραφικό πρακτορείο Politico δημοσίευσε μια ιστορία, λίγο μετά από εκείνη που ισχυριζόταν ότι ο Νόακ είχε απλώς πεθάνει από «καρδιακή προσβολή».
«Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η CIA δημιούργησε ένα «όπλο καρδιακής προσβολής» που θα άφηνε τα θύματά της νεκρά από καρδιακή προσβολή, εντελώς μη ανιχνεύσιμο», ανέφερε ο Stefan Stanford από το All News Pipeline .
«Σκεφτείτε ότι οι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να φιμώσουν τους ερευνητές, ειδικά όπως ο Δρ. Andreas Noack, δεν θα χρησιμοποιούσαν ένα τέτοιο όπλο;»
Εάν έρθετε σε αντίθεση με την κυβέρνηση, μπορεί να καταλήξετε σε μια λίστα των εξαφανισμένων.
Αν ο θάνατος του Noack ήταν μεμονωμένος, τότε ίσως θα μπορούσε κανείς να τα πει όλα στην τύχη. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άλλοι ερευνητές εμβολίων βρέθηκαν επίσης νεκροί από την έναρξη της πανδημίας .
Ένας άλλος ήταν ο Domenico Biscardi στην Ιταλία, ο οποίος είχε προειδοποιήσει λίγο πριν τελειώσει η ζωή του ότι σχεδίαζε να πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια με στοιχεία για το τι βρήκε στα λεγόμενα «εμβόλια covid 19».
Ακριβώς όπως ο Noack, ο Biscardi πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και ο θάνατός του αποδόθηκε σε «καρδιακή προσβολή».
«Μέσα από τις αναγνώσεις μου σε αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA, έχω παρουσιάσει διάφορα πειράματα που δημιούργησε η CIA, αλλά ποτέ δεν επικεντρώθηκα πραγματικά σε πληροφορίες που ήταν τρομακτικά δημοσιευμένες, όπως το άκρως απόρρητο όπλο γνωστό ως όπλο καρδιακής προσβολής», εξηγεί ο Αντρέι. Ταπαλάγκα.
«Μπορείτε να πείτε ότι το όπλο μοιάζει με παιχνίδι στην καλύτερη περίπτωση, ειδικά με αυτό το γελοίο εύρος, αλλά από τις περιγραφές του Αμερικανού γερουσιαστή Franck Church, το όπλο είναι τρομακτικό, τουλάχιστον, ακόμη και στα σημερινά πρότυπα».
Ο Noack και ο Biscardi είναι μόνο δύο περιπτώσεις μεταξύ πολλών διακεκριμένων ερευνητών και επιστημονικών εμπειρογνωμόνων που έληξαν πρόωρα τη ζωή τους κάτω από ύποπτες συνθήκες.
Ο ερευνητής Steve Quayle τεκμηριώνει αυτό το φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια λόγω του τεράστιου αριθμού ανώμαλων θανάτων μεταξύ ειδικών στην επιστήμη, την ιατρική και την υγεία που σκέφτονταν έξω από το Κυβερνητικό πλαίσιο για τους τομείς της ειδίκευσής τους.
Θυμάστε τον Dr Jeff Bradstreet, που βρέθηκε σε ένα ποτάμι με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος του; Ή τι θα λέγατε για τον Δρ. Bruce Hedendal, DC, PhD, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του χωρίς καμία εξήγηση;
Υπήρχε επίσης η Δρ Teresa Sievers, μια γιατρός από τη Φλόριντα η οποία δολοφονήθηκε από έναν «άγνωστο εισβολέα σε μια πολυτελή γειτονιά που ζούσε».
Η Erin Elizabeth στο Health Nut News συνέταξε μια λίστα το 2016, πολύ πριν από τον Covid, με 106 ερευνητές γιατρούς και επαγγελματίες υγείας που βρέθηκαν νεκροί. Όλοι τους είχαν εκφράσει απόψεις που έπληξαν κάποιο επίσημο στοιχείο της επιστήμης ή της ιατρικής που προωθούσαν οι κυβερνήσεις.
Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
AllNewsPipeline.com
NaturalNews.com
HistoryOfYesterday.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 654


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα