Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ!!! Διάταγμα Μπάιντεν, επιδιώκει να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη!!!

Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ!!! Διάταγμα Μπάιντεν, επιδιώκει να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη!!!

17 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:868
Μοίρασέ το

 

Ο Μπάιντεν υπογράφει νέο διάταγμα για την ανάπτυξη τεχνολογιών γενετικής μηχανικής που θα φτιάξουν «κυκλώματα για κύτταρα» και θα προγραμματίσουν «προβλέψιμη βιολογία»!

Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ!!! Διάταγμα Μπάιντεν, επιδιώκει να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη!!!

Δεν υπάρχει όριο στην φρίκη της ζωής που μας ετοιμάζουν…

Δεν γνωρίζω πως μπορεί να σωθεί η ανθρωπότητα, εκτός από ένα ΘΑΥΜΑ ΘΕΪΚΟ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Αν νομίζετε πως στην Ελλάδα, δεν θα επιβληθεί, μάλλον είστε βαθιά νυχτωμένοι… ήδη ετοιμάζουν την ψηφιακή ταυτότητα…και φυσικά, δεν είναι τυχαίο που συνεχίζουν τα τεστ του κορονοϊού, παίρνοντας συνεχώς στοιχεία της γονιδιακής μας προέλευσης και τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας…

(Natural News)

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Λευκός Οίκος υπέγραψε ένα νέο Εκτελεστικό Διάταγμα με τίτλο: «Προώθηση της Βιοτεχνολογίας και της Καινοτομίας στην Βιοπαραγωγή για μια Βιώσιμη, και Ασφαλή Αμερικανική Βιοοικονομία» [“Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe, and Secure American Bioeconomy”]

Το διάταγμα απαιτεί την ταχεία ανάπτυξη μιας «βιοοικονομίας» που εστιάζει σε «κοινωνικούς στόχους», όπως στον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

Το διάταγμα αναφέρεται στην βιοοικονομία ως μία «οικονομική δραστηριότητα που προέρχεται από τις βιοεπιστήμες, ιδιαιτέρως στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της βιοκατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών, των προϊόντων, των υπηρεσιών και του εργατικού δυναμικού».

 

Το πιο τρομακτικό είναι ότι το διάταγμα εντέλλει πολλές ομοσπονδιακές υπηρεσίες να συνεργαστούν με τον ιδιωτικό τομέα για να αναπτύξουν τεχνολογίες γενετικής μηχανικής, να «φτιάξουν κυκλώματα για κύτταρα» και να «προγραμματίσουν προβλέψιμη βιολογία».

Παραθέτοντας απευθείας από το εκτελεστικό διάταγμα: «Για να μας βοηθήσουν η βιοτεχνολογία και η βιοπαραγωγή να επιτύχουμε τους κοινωνικούς μας στόχους, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να επενδύσουν σε θεμελιώδεις επιστημονικές δυνατότητες. Χρειάζεται να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να φτιάξουμε κυκλώματα για κύτταρα και να προγραμματίσουμε προβλέψιμη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνουμε το λογισμικό και προγραμματίζουμε τους υπολογιστές».

Όλες οι «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με το χακάρισμα των ανθρωπίνων κυττάρων και τουανθρώπινου DNA έρχονται στο φως, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προωθεί μια σαδιστική, διανθρωπιστική ατζέντα στον αμερικανικό πληθυσμό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Εκτελεστικό Διάταγμα επιδιώκει την συλλογή βιολογικών δεδομένων για την προώθηση τεχνολογιών διανθρωπισμού που χακάρουν τον άνθρωπο.

Ο προγραμματισμός των ανθρωπίνων κυττάρων είναι κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί η Moderna όταν κυκλοφόρησε το δικό της mRNA Covid-19 πρόγραμμα εμβολιασμού.

Η Moderna δήλωσε ότι αυτές οι mRNA πλατφόρμες είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» σχεδιασμένο να προγραμματίζει τα ανθρώπινα όντα και να μετατρέπει τα κύτταρά τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων.

Το εκτελεστικό διάταγμα Μπάιντεν επαίνεσε ακόμη και το κόβιντ-19 εμβόλιο και τα διαγνωστικά για τον κόβιντ, επειδή έπαιξαν ζωτικό ρόλο στην προώθηση της βιοτεχνολογίας και της βιοοικονομίας.

«Η πανδημία ΚΟΒΙΝΤ-19 απέδειξε τον αναγκαίο ρόλο της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγής στην ανάπτυξη και παραγωγή ζωτικών διαγνωστικών, θεραπειών και εμβολίων που προστατεύουν τους αμερικανούς και τον κόσμο», αναφέρει το διάταγμα.

Το Εκτελεστικό Διάταγμα υπογραμμίζει την ανάγκη χρήσης αυτής της αναδυόμενης βιοτεχνολογίας με δίκαιο τρόπο ώστε να προσεγγιστούν οι άνθρωποι στις «υπο-εξυπηρετούμενες κοινότητες καθώς και στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα». [σ.σ το «δίκαιο» είναι να γίνονται πρώτα οι υποβαθμισμένοι πειραματόζωα»]

Αυτό σημαίνει ότι οι βιοτεχνολογίες θα στοχεύσουν πρώτα τις Αφροαμερικανικές κοινότητες και τις κοινότητες των Λατίνων.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2021 στην Καλιφόρνια, ο Gavin Newsom ανακοίνωσε ότι η πολιτεία θα παραμείνει κλειδωμένη έως ότου 2 εκατομμύρια Λατίνοι «εμβολιαστούν πλήρως» με τα κόβιντ εμβόλια.

Το διάταγμα καλεί επίσης για την συλλογή «πληροφοριών από πολλαπλά omics» όπου περιλαμβάνονται δεδομένα και αναλύσεις που συλλέγονται από βιομόρια (συμπεριλαμβανομένων νουκλεϊκών οξέων, πρωτεϊνών και μεταβολιτών) τα οποία συνθέτουν ένα κύτταρο ή ένα κυτταρικό σύστημα.

Αυτά τα δεδομένα μετρώνται και μεταφράζονται για να αναλύσουν τους ρόλους, τις σχέσεις και τις λειτουργίες των βιομορίων, για να χακάρουν ουσιαστικά την έμφυτη βιολογία του ανθρώπου, να προβλέψουν και να ελέγξουν την συμπεριφορά των βιολογικών συστημάτων. Το εκτελεστικό διάταγμα δημιουργεί μια «Πρωτοβουλία Δεδομένων για την Βιοοικονομία (Πρωτοβουλία Δεδομένων)» που θα «εξασφαλίσει σειρές βιολογικών δεδομένων» και θα οδηγήσει σε πρωτοποριακές ανακαλύψεις για την βιοοικονομία των ΗΠΑ.

Τούτο το εκτελεστικό διάταγμα φαίνεται να ήλθε απευθείας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει ήδη αναφερθεί στους ανθρώπους ως άχρηστους φαγάδες – πλάσματα που μπορούν να παραβιαστούν (χακαριστούν!), που δεν έχουν πλέον σκοπό ή ελεύθερη βούληση.

Ένας από τους συμβούλους του Παγκόσμιου Οκονομικού Φόρουμ -ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι- πιστεύει ότι ο πληθυσμός θα πρέπει να ελέγχεται στο βιομετρικό επίπεδο από μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ισχυρίζεται ότι η πρόκληση τώρα είναι «να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του εσωτερικού μας κόσμου, να μάθουμε πώς να κατασκευάζουμε και να παράγουμε σώματα, εγκεφάλους και μυαλά».

Λέει ότι αυτά είναι πιθανό να είναι τα «βασικά προϊόντα» της οικονομίας του 21ου αιώνα.

Αυτή η επιχείρηση «χακαρίσματος» των ανθρώπων δεν είναι πλέον ένα σκοτεινό σενάριο, δεν είναι πλέον μια κακόβουλη θεωρία συνωμοσίας.

Η διανθρωπιστική ατζέντα προωθείται και αναπτύσσεται μέσω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συγχώνευση των ανθρώπινων βιολογικών συστημάτων με την τεχνητή νοημοσύνη είναι το επόμενο βήμα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα «επεκτείνει επίσης την εκπαίδευση και την επιμόρφωση» για να ωθήσει περισσότερους αμερικανούς στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγής.

Εντός 200 ημερών οι Υπουργοί Εμπορίου, Εργασίας και Παιδείας θα υλοποιήσουν επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σε κολέγια και πανεπιστήμια για να προωθήσουν αυτά τα νέα γνωστικά πεδία στην βιοτεχνολογία.

Στην πραγματικότητα πολλοί φορείς, από το Υπουργείο Εμπορίου μέχρι το Υπουργείο Άμυνας, καλούνται να εφαρμόσουν τις αναδυόμενες βιοτεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων εφοδιασμού βιοπαραγωγής και τις σχετικές υποδομές ανάπτυξης βιοτεχνολογίας.

Οι ομοσπονδιακοί φορείς έχουν εντολή να κατευθύνουν τους πόρους τους στην εφαρμογή ενός εγχώριου βιοβιομηχανικού οικοσυστήματος. Η αναδυόμενη βιοτεχνολογία θα προωθηθεί πρώτα στους τομείς της υγείας, της ενέργειας, της γεωργίας και της βιομηχανίας.

Το νέο αυτό εκτελεστικό διάταγμα κηρύττει ουσιαστικά το τέλος του απορρήτου των δεδομένων, βάζοντας μπροστά ένα σχέδιο για να «καταστήσει τα νέα και υπάρχοντα δημόσια δεδομένα ευρέσιμα, προσβάσιμα, διαλειτουργικά και επαναχρησιμοποιήσιμα».

Το σχέδιο θα καλύψει επίσης τυχόν κενά δεδομένων, πιθανότατα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Εξάλλου, το διάταγμα διευκρινίζει ότι αυτά τα δεδομένα θα «ενσωματωθούν με πλατφόρμες που επιτρέπουν τη χρήση προηγμένων υπολογιστικών εργαλείων».

Η εντολή επιδιώκει να «ξεκλειδώσει τη δύναμη των βιολογικών δεδομένων, μέσω και των υπολογιστικών εργαλείων και της τεχνητής νοημοσύνης» για να «προωθήσει την επιστήμη της κλιμάκωσης της παραγωγής, μειώνοντας ταυτόχρονα τα εμπόδια εμπορευματοποίησης, έτσι ώστε οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν ταχύτερα στις αγορές».

Αυτό το διάταγμα επιδιώκει να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη, και καλεί για την ταχεία ανάπτυξη διανθρωπιστικών συστημάτων βιοχακαρίσματος και προγραμμάτων γονιδιακής τροποποίησης που έχουν ήδη αναπτυχθεί μέσω των εκστρατειών «εμβολιασμού» με mRNA, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας 5G, και μέσω τηςυποχρεωτικότητας του γραφενίου(σ.σ. στις μάσκες), τα οποίο είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστικών συστημάτων.

 

Πηγή Natural News

 

Πηγή

Προβολές : 868


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα