Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ... και μια κοινωνία που έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές...

Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ... και μια κοινωνία που έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές...

14 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

 

Φρίκη: Επίδοξος βιαστής ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ!

Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 37χρονος – Πληροφορίες ότι είχε επιτεθεί και σε άλλες φοιτήτριες

Η κοινωνία μας, έχει γεμίσει με ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, που κυκλοφορούν ελεύθεροι…
Πλέον οι βιασμοί, πάσης φύσεως… είτε σωματικοί, είτε πνευματικοί, είτε λεκτικοί, αποτελούν μάστιγα…
Ένα τέτοιο κτήνος, είναι φυσικό να έχει εκπαιδεύσει ανάλογα και τα σκυλιά του…
Τέτοια ΚΤΗΝΗ, νομίζουν πως αποκτούν δύναμη εκπαιδεύοντας τα σκυλιά τους ως δολοφόνους, γιατί και οι ίδιοι μέσα τους έχουν δολοφονικά ένστικτα…
Και το χειρότερο είναι πως το μόνο βέβαιο είναι πως έχουν υποστεί βία στο οικογενειακό τους περιβάλλον…
Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν βιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, άλλον άνθρωπο…
Καλλιόπη Σουφλή

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως για το βαρύ παρελθόν του ιδιοκτήτη των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε βρεθεί κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις αλλά και απόπειρα κλοπής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο άνδρας είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη όταν προσπάθησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, αυνανίστηκε μπροστά σε μια 20χρονη φοιτήτρια, μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας, το 2015. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Έναν χρόνο μετά, αμετανόητος ο 37χρονος προσπάθησε να βιάσει την ίδια γυναίκα, με την φοιτήτρια να προχωρά σε καταγγελία.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε».

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχαν και άλλες κοπέλες που είχαν πέσει θύματα: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ότι τα σκυλιά δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, πως ήταν εκπαιδευμένα και ότι δεν αντιλήφθηκε πως έσκαψαν τρύπα περίπου 30 εκατοστών και βγήκαν από την αυλή που ήταν περιφραγμένη. Παράλληλα, εξέφρασε και πάλι την λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα