Από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η Aρρωστημένη Aτζέντα Eλέγχου του πληθυσμού της Παγκόσμιας Ελίτ

Από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η Aρρωστημένη Aτζέντα Eλέγχου του πληθυσμού της Παγκόσμιας Ελίτ

23 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:590
Μοίρασέ το

 

Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι “εθελοντικά”) βρίσκονται σε πλήρη ισχύ σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές χρηματοδοτούνται και χρηματοδοτούνται από τα Ηνωμένα Έθνη. Η παγκόσμια ελίτ έχει την απόλυτη εμμονή να κάνει τις γυναίκες να κάνουν λιγότερα παιδιά.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η άμβλωση είναι τόσο πολύ σημαντική γι’ αυτούς.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

HumansAreFree | Διάβαστε το εδώ.

 

Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν επίσημα την 31η Οκτωβρίου 2011 ως “Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων”. Εκείνη την ημέρα, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της Γης έφτασε για πρώτη φορά τα 7 δισεκατομμύρια.

Αντί όμως να γιορτάσουν τι ορόσημο αντιπροσωπεύουν τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, η UNPF επικεντρώθηκε στο να χρησιμοποιήσει την 31η Οκτωβρίου για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τη “βιωσιμότητα” και τη “βιώσιμη ανάπτυξη”.

Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να λάβουμε πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την άρρωστη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Τις περισσότερες φορές οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ θα μιλήσουν απλώς για “σταθεροποίηση” του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τον στόχο της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια (ή και λιγότερο).

Καθώς πλησιάζουμε στην 31η Οκτωβρίου, δεκάδες άρθρα εμφανίζονται σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο που δηλώνουν πόσο τρομερό είναι το γεγονός ότι φτάσαμε τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα, σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι τα Ηνωμένα Έθνη τοποθέτησαν την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων ακριβώς την ίδια μέρα με τις Halloween (Αμερικανικές Απόκριες). Ίσως θέλουν να τονίσουν πόσο “τρομακτικό” είναι το γεγονός ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα βάζοντας την Ημέρα των 7 Δισεκατομμυρίων την ίδια μέρα με τη “γιορτή του θανάτου“.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται υπερβολικά μεγάλη σύμπτωση το γεγονός ότι η Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων τυχαίνει να πέφτει την ίδια μέρα με το Halloween.

Σήμερα, η “βιώσιμη ανάπτυξη” έχει γίνει μια από τις βασικές λέξεις-κλειδιά που αρέσκονται να χρησιμοποιούν όσοι ανήκουν στο ριζοσπαστικό περιβαλλοντικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της “βιώσιμης ανάπτυξης” είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.

Ποιος ακριβώς λοιπόν θεωρείται ιδανικός πληθυσμός για τη γη από αυτούς που προωθούν τη “βιώσιμη ανάπτυξη“;

Λοιπόν, φυσικά υπάρχουν πολλές διαφωνίες σε αυτό το θέμα, αλλά πολλοί είναι πολύ ανοιχτοί στο γεγονός ότι πιστεύουν ότι η γη θα έπρεπε να έχει μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους (ή λιγότερους) πάνω της.

Για παράδειγμα, η πρώτη από τις “νέες 10 εντολές στις περιβόητες Georgia Guidestones αναφέρει τα εξής:

Ο ιδρυτής του CNN, Ted Turner, θα πήγαινε ακόμη πιο μακριά:

Ο Dave Foreman, συνιδρυτής της Earth First, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας στα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις κύριους στόχους του:

Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμη και σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ο καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν Eric R. Pianka έγραψε κάποτε τα εξής:

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πιστεύει ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό θα ήταν ακριβώς το σωστό:

Αλλά τις περισσότερες φορές, ο τρόπος με τον οποίο η παγκόσμια ελίτ μιλάει για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι πολύ πιο “πολιτικά ορθός“. Τείνουν να χρησιμοποιούν όρους όπως “βιώσιμη ανάπτυξη” και “μείωση των ποσοστών γονιμότητας” και “ποιότητα ζωής” όταν συζητούν για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού μας.

Καθώς πλησιάζει η Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων, έχουν εμφανιστεί άρθρα σε μεγάλες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν αυξημένα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού. Φυσικά στον δυτικό κόσμο τέτοια μέτρα πλαισιώνονται πάντα ως “εθελοντικά“, αλλά με αυτόν τον τρόπο εισάγουν πάντα τέτοια πράγματα. Μόλις αρκετοί άνθρωποι συμφωνήσουν με τα “εθελοντικά” μέτρα ελέγχου του πληθυσμού, αυτά θα γίνουν “υποχρεωτικά”.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται, δείτε τι έχει γραφτεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στον κόσμο πρόσφατα…..

Ο Jeffrey D. Sachs, διευθυντής του Ινστιτούτου Γης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, δήλωσε πρόσφατα τα εξής σε άρθρο του στο CNN:

Για τον Sachs, ένα από τα “κλειδιά” της βιώσιμης ανάπτυξης είναι η “σταθεροποίηση” του παγκόσμιου πληθυσμού….

Σε άρθρο του στον Guardian, ο Roger Martin δήλωσε ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα θα ήταν ευκολότερο να λυθούν αν λιγότεροι άνθρωποι έτρεχαν στον πλανήτη….

Λέει επίσης ότι αν μειώσουμε τον πληθυσμό, αυτό θα σημαίνει καλύτερη ζωή για όλους τους υπόλοιπους από εμάς….

Αλλά είναι αυτό πραγματικά έτσι;

Φυσικά και όχι.

Υπήρξε τεράστια ανθρώπινη δυστυχία σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Αν εξαλείφαμε το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα εγκαινιάζαμε ξαφνικά κάποιου είδους “χρυσή εποχή“.

Αλλά πολλοί από την παγκόσμια ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε τον “πλανήτη τους” και δεν θέλουν πια τόσους πολλούς από εμάς γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, χρειάζονται μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους για να λειτουργήσουν το σύστημά τους, και θεωρούν τους υπόλοιπους από εμάς ως “άχρηστους φαγάδες” (useless eaters).

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αρκετά παράξενα σε πολλούς από εσάς, αλλά αυτά είναι τα πράγματα που διδάσκονται σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα, αρχίζετε να βλέπετε έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων στον δυτικό κόσμο να προτείνουν πραγματικά να υιοθετήσουμε μια “πολιτική ενός παιδιού“, όπως έχει η Κίνα. Για παράδειγμα, το ακόλουθο κείμενο προέρχεται από ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα National Post:

Ο συντάκτης του άρθρου γνώμης πιστεύει ότι μια τέτοια “πολιτική ενός παιδιού” θα μείωνε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 3,43 δισεκατομμύρια μέχρι το 2075….

Το νόημα που κρύβεται πίσω από αυτό είναι το εξής:

Αυτά είναι πράγματα που πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κάθονται και σκέφτονται όλη μέρα.

Έχουν εμμονή με το θάνατο και με τη μείωση του πληθυσμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μας βλέπουν ως “μάστιγα” που ρημάζει τον πλανήτη και πιστεύουν ότι με το να μας ξεφορτωθούν θα σώσουν στην πραγματικότητα τη γη.

Λόγω της κοινής γνώμης, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού πρέπει να κινούνται με προσοχή στον δυτικό κόσμο. Όπου όμως μπορούν να ξεφύγουν, δεν φοβούνται να είναι πολύ δυναμικοί.

Έχω ήδη αναπτύξει την τρομακτική πολιτική του ενός παιδιού στην Κίνα. Όπως σημείωσαν οι Epoch Times, η επιβολή αυτής της πολιτικής μπορεί να είναι απολύτως βίαιη:

Αν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ποτέ στον δυτικό κόσμο, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Οι περιορισμοί στις γεννήσεις παιδιών εμφανίζονται ήδη σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, μια νέα εκπομπή στο Fox με τίτλο Terra Nova απεικονίζει το μέλλον της γης ως μια ζωντανή κόλαση λόγω του υπερπληθυσμού. Οι άνθρωποι στο μέλλον μπορούν με δυσκολία να αναπνεύσουν τον αέρα λόγω της υπερβολικής ρύπανσης και επιβάλλεται αυστηρά η “πολιτική των δύο παιδιών“.

Η οικογένεια που παρουσιάζεται στο Terra Nova είναι σε θέση να περάσει μέσα από μια πύλη σε έναν προϊστορικό κόσμο που βρίσκεται 85 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν. Σε αυτόν τον “νέο κόσμο“, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια θαυμάσια νέα σοσιαλιστική κοινωνία όπου όλοι είναι εξασφαλισμένοι και όπου η “πράσινη τεχνολογία” τους βοηθά να αποφύγουν τα “λάθη” του παρελθόντος.

Δυστυχώς, σοσιαλιστικές ουτοπίες όπως αυτή που παρουσιάζεται στο Terra Nova υπάρχουν μόνο σε έργα μυθοπλασίας.

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές στην πραγματική ζωή είναι ότι οι “καλές προθέσεις” των κοινωνικών σχεδιαστών μετατρέπονται σε απόλυτη τυραννία όταν εφαρμόζονται στην πράξη.

Για παράδειγμα, δείτε τι συνέβη σύμφωνα με ένα άρθρο του National Geographic όταν οι κοινωνικοί σχεδιαστές στην Ινδία προσπάθησαν να μειώσουν επιθετικά τα ποσοστά γεννήσεων στην Ινδία τη δεκαετία του 1970….

Πώς θα νιώθατε αν σας μάζευαν και σας έσερναν σε στρατόπεδο στείρωσης;

Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι “εθελοντικά”) βρίσκονται σε πλήρη ισχύ σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές χρηματοδοτούνται και χρηματοδοτούνται από τα Ηνωμένα Έθνη. Η παγκόσμια ελίτ έχει την απόλυτη εμμονή να κάνει τις γυναίκες να κάνουν λιγότερα παιδιά.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η άμβλωση είναι τόσο πολύ σημαντική γι’ αυτούς.

Πίσω στο 2011, ο Al Gore έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον έλεγχο του πληθυσμού:

Η ελίτ λατρεύει να χρησιμοποιεί όρους όπως “διαχείριση της γονιμότητας” και “οικογενειακός προγραμματισμός“, αλλά αυτό που πραγματικά επιδιώκει είναι να υπάρχουν λιγότερες εγκυμοσύνες και περισσότερες εκτρώσεις, ώστε ο πληθυσμός να μην αυξάνεται τόσο γρήγορα.

Σίγουρα δεν σκοπεύουν να ενδυναμώσουν τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Αυτή η ατζέντα αντικατοπτρίζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό όταν το Μάρτιο του 2009 το ενημερωτικό δελτίο πολιτικής του Τμήματος Πληθυσμού του ΟΗΕ έθεσε το εξής συγκλονιστικό ερώτημα….

“Τι θα χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η μείωση της γονιμότητας στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες;”

Τώρα ποιος στον κόσμο έδωσε στον ΟΗΕ το δικαίωμα να προσπαθεί να “επιταχύνει τη μείωση της γονιμότητας” για τις γυναίκες στις φτωχές χώρες;

Αλλά για πολλούς στην παγκόσμια ελίτ, το να προσπαθούν οι γυναίκες να κάνουν λιγότερα παιδιά έχει όλο το νόημα του κόσμου. Σε ένα πρόσφατο κύριο άρθρο για τους New York Times με τίτλο “Η Γη είναι γεμάτη“, ο Thomas L. Friedman έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αυτοί οι άνθρωποι ειλικρινά και αληθινά πιστεύουν αυτά τα πράγματα.

Δυστυχώς, αυτή η ατζέντα εκπροσωπείται ακόμη και στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησής μας.

Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, John P. Holdren, έγραψε κάποτε τα εξής:

Ο Holdren πιστεύει επίσης ότι η υποχρεωτική άμβλωση θα ήταν απολύτως νόμιμη σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ…..

“Πράγματι, έχει συναχθεί το συμπέρασμα ότι οι νόμοι για τον υποχρεωτικό έλεγχο του πληθυσμού, ακόμη και οι νόμοι που απαιτούν υποχρεωτικές αμβλώσεις, θα μπορούσαν να υποστηριχθούν βάσει του ισχύοντος Συντάγματος, εάν η πληθυσμιακή κρίση γινόταν αρκετά σοβαρή ώστε να θέτει σε κίνδυνο την κοινωνία”.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για μια λίστα με 32 “ελίτ” που υποστηρίζουν και προωθούν την αποπληθυσμό.

Όταν πιστεύεις ότι η γη έχει πάρα πολλούς ανθρώπους, η ανθρώπινη ζωή γίνεται φτηνή και η άμβλωση γίνεται ένας τρόπος για να απαλλαγείς από τους ανεπιθύμητους.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, χιλιάδες “μη φυσιολογικά” μωρά εκτρώνονται πλέον επιλεκτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο….

“Χιλιάδες εγκυμοσύνες διακόπηκαν πέρυσι για “ανωμαλίες”, συμπεριλαμβανομένων 500 για σύνδρομο Down, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.”

“Συνολικά, έγιναν 2.290 αμβλώσεις για ιατρικά προβλήματα του εμβρύου, με 147 να πραγματοποιούνται μετά τις 24 εβδομάδες.

Σε έναν κόσμο που είναι “υπερπληθυσμιακός“, τα μωρά που δεν είναι “τέλεια” γίνονται πιο αναλώσιμα από ποτέ.

Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι η ατζέντα για τον έλεγχο του πληθυσμού και το “κίνημα για τα δικαιώματα στις αμβλώσεις” είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες. Αυτοί που έχουν εμμονή με τον “υπερπληθυσμό” θεωρούν την άμβλωση ως μια πολύ αναγκαία μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων και ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να επεκτείνουν την πρόσβαση στην “αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη” σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αλλά στο τέλος, οι “εθελοντικές” μας ενέργειες δεν πρόκειται να είναι ούτε κατά διάνοια αρκετές για τη μείωση του πληθυσμού και οι περισσότεροι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού το αντιλαμβάνονται αυτό. Πολλοί από αυτούς ζητούν ανοιχτά να αναλάβει μια “καλοπροαίρετη” παγκόσμια αρχή που θα μας οδηγήσει στην “αναγκαία” μετάβαση που είναι μπροστά μας.

Σε προηγούμενο άρθρο, περιέγραψα τον τύπο του κόσμου που οι ριζοσπάστες υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού βλέπουν για το μέλλον μας:

Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι για τη ριζοσπαστική πράσινη ατζέντα. Προκειμένου να σώσουν τη γη, αισθάνονται ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τον αριθμό μας και να ελέγξουν πολύ αυστηρά τις δραστηριότητές μας.

Αλλά είναι αυτό το είδος του μέλλοντος στο οποίο θα ήθελε κανείς να ζήσει; Θα επέλεγε κανείς πραγματικά να ζήσει σε ένα μέλλον όπου οι γραφειοκράτες θα ελέγχουν τη ζωή μας με μικροελέγχους για το καλό του περιβάλλοντος;

Προσωπικά, πιστεύω ότι τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα τα κατάφερναν μια χαρά αν τους δινόταν πολύ περισσότερη ελευθερία και ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο.

Αλλά το να αφήσουμε τους ανθρώπους να αποφασίσουν πώς θα διευθύνουν τη ζωή τους είναι ανάθεμα για όσους έχουν χάψει την ατζέντα του ελέγχου του πληθυσμού από την παγκόσμια ελίτ.

Πιστεύουν πραγματικά ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους εμάς τους υπόλοιπους και ότι πρέπει να μας λένε τι να κάνουμε για το καλό της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Αυτή η συγκαταβατική προσέγγιση θα πρέπει πραγματικά να αρρωστήσει όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία.

Endgame: Σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση (Ντοκυμαντέρ)

Ατζέντα 21 (Ατζέντα 2030), το σχέδιο για να σας σκοτώσει – David Icke

Πηγή και παραπομπή: Endoftheamericandream.com; YouTube.com


Δικτυογραφία:

From 7 Billion to 500 Million People – The Sick Population Control Agenda of the Global Elite – Humans Are Free

https://humansarefree.com/2019/03/from-7-billion-to-500-million-people-the-sick-population-control-agenda-of-the-global-elite.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/7-500-a-a-e

Προβολές : 590


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα