Αρε κορόϊδα ψηφοφόροι Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ... ΟΥΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ...

Αρε κορόϊδα ψηφοφόροι Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ... ΟΥΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ...

14 Απριλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:687
Μοίρασέ το

 

Σάλος με τις φωτογραφιες που Ντορα Μπακογιάννη και Παύλος Πολακης πίνουν μπυρες παρέα στο ίδιο τραπέζι…

 

 

 

 

Και μη βιαστείτε να πείτε πως … “έλα μωρέ, γιορτή είναι κάθισαν ούλοι μαζί…”, γιατί θα είστε χαϊβάνια…

Μια παρέα είναι όλοι τους, και γελάνε σε βάρος όλων των ψηφοφόρων…

Άντε μπρε, στις εκλογές μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε…

Μην ακούσω όμως ΚΙΧ μετά, γιατί θα εξασκήσω τα γαλλικά μου…

Χαϊβάνια… έ χαϊβάνια… που δεν έχετε ακόμα καταλάβει πως μετά τις εκλογές, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΤΗ ΘΡΑΚΗ… ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… και έπεται συνέχεια…

ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Δεν βρέθηκε ένας μωρε… ένας να ρίξει μερικά κοκκινιστά κοκόρια με φασόλια γίγαντες στο τραπέζι τους…

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…

Μάλλον δεν θα ξέρουν ετσά στα Χανιά, πως τα… μαγειρεύουν…

 

 

Υ.Γ.2. Αν αυτή έχει καρκίνο των οστών, εγώ είμαι η Μαρία Αντουανέτα…  

Μια φωτογραφια χίλιες λέξεις λένε. Ποικίλα σχόλια εχει προκαλέσει στο διαδικτυο η φωτογραφια απο εκδήλωση στην οποια βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο τραπέζι πολιτικοι απο διαφορετικα κόμματα, ανάμεσα τους και ο Παύλος Πολακης με την Ντορα Μπακογιάννη.

voukolies dora polakis7

Μπορεί να τους χωρίζει… ιδεολογικό χάος, αλλά τους ενώνει το παζάρι των Βουκολιών!

Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παύλο Πολάκη, οι οποίοι όχι μόνο συναντήθηκαν στο παραδοσιακό παζάρι, αλλά κάυθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Οπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr απο οπου ειναι και οι φωτογραφιες, το μεγάλο παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή στις Βουκολιές, στα Χανιά, μαζεύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα δε φέτος, 40 μέρες πριν τις εκλογές

Το μεγάλο παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή στις Βουκολιές, στα Χανιά, μαζεύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα δε φέτος, 40 μέρες πριν τις εκλογές.

Στο τραπέζι διοακρίνονται επίσης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.α.

voukolies dora polakis12voukolies dora polakis11voukolies dora polakis8voukolies dora polakis7voukolies dora polakis6voukolies dora polakis4voukolies dora polakis3voukolies dora polakis2voukolies dora polakis1

 

Πηγή

Προβολές : 687


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα