ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...Εκλογές χωρίς Δεξιά. Δεν μπορεί τα κόμματα εξουσίας να είναι οι 50 αποχρώσεις του κομμουνισμού – σοσιαλισμού. Γιατί εν προκειμένω, μιλάμε ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...Εκλογές χωρίς Δεξιά. Δεν μπορεί τα κόμματα εξουσίας να είναι οι 50 αποχρώσεις του κομμουνισμού – σοσιαλισμού. Γιατί εν προκειμένω, μιλάμε ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

4 Φεβρουαρίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:591
Μοίρασέ το

 

Βαδίζουμε προς τις εκλογές κυρίως με σοσιαλιστικούς και αριστερούς σχηματισμούς και ένα κομμουνιστικό σχήμα.

Κοινώς, εκπροσωπούνται και προωθούνται ιδεολογίες κοινωνικής αποσάθρωσης με το πρόσχημα της «προόδου» σε συνδυασμό με λεφτόδεντρα και πατέντες αναδιανομής του πλούτου από τη μεσαία τάξη σε «ευπαθείς» ομάδες, αλλοδαπής κυρίως προέλευσης, ή περιθωριακής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές και να μην υπάρχει στιβαρή εκπροσώπηση του κόσμου που δεν είναι λαθροαγαπούλης, οπαδός της woke παλαβομάρας, ξενόδουλος και διεθνιστής.

Προφανώς το άρθρο απευθύνεται σε σκεπτόμενους πολίτες και όχι σε κομματόσκυλα, λαμόγια που κοιτάνε την πάρτη τους… και κυρίως απευθύνεται σε πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα…

Και στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, υπάρχουν τέτοιοι πολίτες – ψηφοφόροι… ίσως όχι πολλοί, αλλά υπάρχουν…

Ας σκεφθούν λοιπόν αν θέλουν να συρθούν σε κουμμουνιστικά μαντριά όπως αυτό της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Της Ελένης Παπαδοπούλου*

 

Η χώρα πηγαίνει προς εκλογές χωρίς ουσιαστικά δεξιά παράταξη. Το δεξιό κυβερνητικό σχήμα διά του στόματος του αρχηγού του έχει προ πολλού απαρνηθεί την ταυτότητά του.

Ηδη από το 2015 ο κ.Μητσοτάκηςείχε δηλώσει: «Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η Ν.Δ. να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών».

Ακολούθησαν και άλλες δηλώσεις και πράξεις, όπως η εμμονή του να χρηματοδοτεί και να εγκαθιστά λαθρομετανάστες παντού, αδιαφορώντας συγχρόνως για τις συνέπειες στην κοινωνία, για την καταστροφή του αστικού περιβάλλοντος, για την αραβοποίηση και την αφρικανοποίηση ολόκληρων περιοχών, για την πληθυσμιακή αλλοίωση.

Υποστήριξε όσο δεν πάει την αριστερή woke ατζέντα με ό,τι παλαβό υπήρχε σε σημείο να μη διαφοροποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί συνεργάτες του προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, ακόμη και από την ΚΝΕ, όπου κάποιοι είχαν και αξιώματα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε η Ν.Δ. να είναι ένα δεξιό κόμμα και το απέδειξε.

Με μία μικρή λεπτομέρεια. Οτι για να γίνει πρωθυπουργός απευθύνθηκε κατά κύριο λόγο στο δεξιό κοινό και εκμεταλλεύτηκε δεξιές ψήφους προκειμένου να εφαρμόσει μη δεξιά ατζέντα. Εμπαιγμός λέγεται.

Με μία άλλη αντιπολίτευση θα είχε καταβαραθρωθεί.

Οταν όμως ο πήχης είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και πιο κάτω δεν έχει, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να είναι καβάλα στ’ άλογο και να λέει ό,τι θέλει.

Γιατί πολλοί φοβούνται ότι, αν πέσει, θα ξαναζήσουμε τα αίσχη της προηγούμενης τετραετίας. Μιλάμε για κατάντια.

Από την άλλη, τα μικρότερα κόμματα στον δεξιό χώρο είτε δεν έχουν τη δυναμική είτε δεν έχουν το κύρος να καταλάβουν το κενό που έχει δημιουργήσει η μετατόπιση της Ν.Δ. προς το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ολο αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε προς τις εκλογές κυρίως με σοσιαλιστικούς και αριστερούς σχηματισμούς και ένα κομμουνιστικό σχήμα.

Κοινώς, εκπροσωπούνται και προωθούνται ιδεολογίες κοινωνικής αποσάθρωσης με το πρόσχημα της «προόδου» σε συνδυασμό με λεφτόδεντρα και πατέντες αναδιανομής του πλούτου από τη μεσαία τάξη σε «ευπαθείς» ομάδες, αλλοδαπής κυρίως προέλευσης, ή περιθωριακής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές και να μην υπάρχει στιβαρή εκπροσώπηση του κόσμου που δεν είναι λαθροαγαπούλης, οπαδός της woke παλαβομάρας, ξενόδουλος και διεθνιστής.

Δεν μπορεί τα κόμματα εξουσίας να είναι οι 50 αποχρώσεις του κομμουνισμού – σοσιαλισμού. Γιατί εν προκειμένω δεν μιλάμε για δημοκρατία, αλλά για καθεστώς με στημένο το σκηνικό των εκλογών.

 

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών, Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

 

 

Πηγή: newsbreak.gr

 

Πηγή

Προβολές : 591


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα