ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ. ΤΡΟΜΟΣ. H ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ m-volΙΑ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ DNA.

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ. ΤΡΟΜΟΣ. H ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ m-volΙΑ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ DNA.

3 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,499
Μοίρασέ το

 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

Άλλες θα επιβαρύνουν τα θύματα των m-volίων με τρομακτικούς τραυματισμούς που θα τους καταστήσουν ανάπηρους και με οργανικές βλάβες που θα χρήζουν δια βίου ιατρική παρέμβαση.

 

SCIENCE HORROR: Vaccine spike protein enters cell nuclei, suppresses DNA repair engine of the human body, will unleash explosion of cancer, immunodeficiency, autoimmune disorders and accelerated aging

https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html

H ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ m-volΙΑ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ DNA.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

Τα ευρήματα αυτά θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν τρομακτικά. μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ‘Viruses’, μέρος της έκδοσης ‘SARS-CoV-2 Host Cell Interactions’ του MDPI (Open Access Journals) αποκαλύπτει ότι οι ακίδες πρωτεΐνης που εισέρχονται στον πυρήνα ενός κυττάρου, έχουν ολέθριες επιπτώσεις στους μηχανισμούς αποκατάστασης του DNA από το ανθρώπινο σώμα, καταστέλλοντάς τους σε ποσοστό μέχρι και 90%. (!!!!!)

η έρευνα φέρει τον τίτλο, ‘SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” και έχει συνταχθεί από τους Hui Jiang και Ya-Fang Mei, Τμήμα Μοριακών Βιοεπιστημών, το Wenner–Gren Institute, του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, SE-10691 Stockholm, Sweden, και το Τμήμα Κλινικής Μικροβιολογίας και Ιολογίας, Πανεπιστήμιο Umeå, SE-90185 Umeå, Sweden, αντίστοιχα.

αντίγραφο της έρευνας σε μορφή PDF βρίσκεται εδώ:
https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

Στο συμπέρασμα της έρευνας, οι συγγραφείς γράφουν, “ανακαλύψαμε ότι οι ακίδες πρωτεΐνης εμποδίζουν αισθητά τον σχηματισμό εστιών BRCA1 και 53BP1 (σχήμα 3D–G).(μπείτε στον σύνδεσμο για να δείτε τα διαγράμματα)

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδα πλήρους μήκους του SARS–CoV–2, εμποδίζει την αποκατάσταση βλαβών του DNA, εμποδίζοντας την στρατολόγηση πρωτεϊνών αποκατάστασης του DNΑ.”

Ο μηχανισμός αποκατάστασης του DNA, γνωστός και ως NHEJ (Non-Homologous End Joining)είναι ένα είδος ενδοκυτταρικού συστήματος “έκτακτης αντιμετώπισης”, που αποκαθιστά θραύσεις του δίκλωνου DNA breaks. χωρίς αυτόν τον μηχανισμό, κάθε προηγμένη πολυκυτταρική μορφή ζωής, θα έπαυε να υπάρχει. κανένας άνθρωπος, κανένα ζώο ή φυτό δεν μπορεί να επιβιώσει, χωρίς αυτούς τους περίπλοκους μηχανισμούς, οι οποίοι προστατεύουν και διαρκώς αποκαθιστούν τον γενετικό κώδικα.

Βλάβες στο DNA μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως η ακτινοβολία, τα χημικά που υπάρχουν στις τροφές και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ακόμα και ο εξοπλισμός για μαστογραφίες. η εκτεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύσεις στο DNA. μικρής σημασίας μεταλλάξεις του DNA συμβαίνουν αυτόματα σε όλους τους έμβιους οργανισμούς.

Σε ένα φυσιολογικό και υγιές άτομο, ο μηχανισμός NHEJ επιδιορθώνει το DNA και εμποδίζει από το να συμβεί μια επικίνδυνη μετάλλαξη. η παρουσία, ωστόσο, πρωτεϊνών ακίδας που βρίσκονται στα m-volια, καταστέλλουν την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού NHEJ σε ποσοστό μέχρι και 90%, που σημαίνει ότι ο μηχανισμός παύει να είναι σε θέση να λειτουργήσει, εξαιτίας της καταστολής της ικανότητάς του να στρατολογεί πρωτεΐνες για αποκατάσταση του DNA.

Κατά συνέπεια, τα ακόλουθα “σφάλματα” εισάγονται μέσα σε χρωμοσώματα μέσα στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων:

– μεταλλάξεις ή “σφάλματα” στη γενετική αλληλουχία

– ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ολοκλήρων τμημάτων του γενετικού κώδικα (!!!!!!)

– ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ λανθασμένων τμημάτων

– ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταλλάξεις του γενετικού κώδικα

Αυτά τα σφάλματα, όταν εκφράζονται μέσω της κυτταρικής διαίρεσης και αντιγραφής, έχουν ως αποτέλεσμα:

– την έκρηξη καρκίνων και καρκινικών όγκων σε ολόκληρο το σώμα

– απώλεια παραγωγής κυττάρων Β και Τ του ανοσοποιητικού συστήματος (επαγόμενη ανοσοανεπάρκεια)

– αυτοάνοσες δυσλειτουργίες

– επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης και μειωμένο μήκος τελομερών

– απώλεια της λειτουργίας πολύπλοκων οργανικών συστημάτων, όπως κυκλοφορικό, νευρικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό, κλπ

– καταστροφή των κυττάρων που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία, καθώς τα κύτταρα αυτοκαταστρέφονται εκ των έσω

Πολλές από αυτές τις συνέπειες, είναι φυσικά μοιραίες.

Άλλες θα επιβαρύνουν τα θύματα των m-volίων με τρομακτικούς τραυματισμούς που θα τους καταστήσουν ανάπηρους και με οργανικές βλάβες που θα χρήζουν δια βίου ιατρική παρέμβαση.

Η ΑΚΙΔΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ από την παραπάνω έρευνα (βλ. σύνδεσμο):

Μηχανιστικά, βρήκαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα εγκαθίσταται μέσα στον πυρήνα του κυττάρου και καταστέλλει την αποκατάσταση βλαβών στο DNA εμποδίζοντας να φτάσει βασική πρωτεΐνη αποκατάστασης του DNA, BRCA1 και 53BP1 στο σημείο της βλάβης.

Αυτό σημαίνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα, η οποία παράγεται στα κυτταρικά ριβοσώματα, μετά την κατάληψη των κυττάρων από τα m-volια mRNA, δεν φεύγει πάντα από το κύτταρο και δεν μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος, όπως μας λένε οι υποστηρικτές των m-volίων mRNA. σε κάποιες περιπτώσεις, η πρωτεΐνη ακίδα μπαίνει μέσα στον πυρήνα του κυττάρου. εκεί, παρεμβαίνει με τον μηχανισμό αποκατάστασης του DNA, όπως περιγράφεται στο άρθρο.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό σημαίνει ότι τα m-volια mRNA, έχουν ως αποτέλεσμα χρωμοσωμικές αλλοιώσεις στα κύτταρα του σώματος, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πράγματι, αυτά τα m-volια προκαλούν χάος στην γενετική ακεραιότητα και παρουσιάζουν παρενέργειες που δεν είχαν προβλεφθεί ούτε περιγραφεί από τους υπέρμαχους των m-volίων mRNA.

Η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους είχε ως αποτέλεσμα τη μέγιστη καταστολή του μηχανισμού αποκατάστασης του DNA

Δείτε τα παρακάτω σχήματα. τα ιικά θραύσματα του SARS-CoV-2 ονομάζονται “Nsp1, Nsp5” κ.ο.κ. η ακίδα πλήρους μήκους ονομάζεται “Spike” και το νουκλεοκαψίδιο – ένα άλλο δομικό τμήμα ολόκληρου του παθογόνου πρωτεΐνης ακίδας – δηλώνεται ξεχωριστά.

Τα σχήματα C και E δείχνουν την καταστολή της αποκατάστασης NHEJ από τα διάφορα τμήματα ιικών θραυσμάτων. (βλ. τις μπλε κάθετες γραμμές στο γράφημα που που αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα δραστηριότητας/αποτελεσματικότητας του μηχανισμού αποκατάστασης βλαβών του DNA).

(επεξήγηση των γραφημάτων A,B,C,D και Ε)

Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν την ευρεία καταστολή της δραστηριότητας του μηχανισμού αποκατάστασης NHEJ, είναι μετρήσεις όταν υπάρχει η πλήρης πρωτεΐνη ακίδα.

Από τη μελέτη προκύπτει:

ότι η πρωτεΐνη ακίδα Sars-CoV-2 πλήρους μήκους εμποδίζει την αποκατάσταση βλαβών, εμποδίζοντας τις πρωτεΐνες αποκατάστασης.

αυτή είναι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα ίδια τα κύτταρα του σώματος μετά την ένεση mRNA:

(ακολουθεί το γράφημα C)

παρακάτω, στο γράφημα 2, βλέπουμε ότι η καταστολή της δραστηριότητας του μηχανισμού NHEJ υποδηλώνει μια δοσοεξαρτώμενη απόκριση στην παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας (σχήματα 2B and 2C). αυτό υποδηλώνει ότι η καταστολή είναι περισσότερο ευρεία όταν υπάρχουν περισσότερες πρωτεΐνες ακίδας:

(ακολουθούν τα σχήματα Α-G)

το κάτω δεξί σχήμα, 2G, δείχνει πώς η παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας εμποδίζει την αποκατάσταση του DNA μετά από διάφορες προσβολές του DNA από παράγοντες, όπως: ακτινοβολία, έκθεση σε χημικές ουσίες ή οξείδωση.

όπως τονίζουν οι συγγραφείς της μελέτης:

μετά από διάφορες θεραπείες βλαβών του DNA, όπως ακτινοβόληση β, θεραπεία με δοξορουβικίνη, και θεραπεία με H2O2, παρατηρείται μικρότερη αποκατάσταση με την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας (σχήμα 2F,G). συνεπώς, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, η πρωτεΐνη ακίδας επηρεάζει άμεσα την αποκατάσταση του DNA μέσα στον πυρήνα.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ 5G, ΤΑ CHEMTRAILS chemtrail, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ m-volια mRNA

Η τρομακτική κατάληξη αυτών των ευρημάτων, θα είναι όσοι m-volιάστηκαν με αυτές τις ενέσεις mRNA να βιώσουν την καταστολή του μηχανισμού αποκατάστασης βλαβών του DNA.

Η κλιμάκωση θα είναι όταν ζητήματα που πριν την ένεση θεωρούνταν μικρής σημασίας, τώρα να αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία τους.

Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι που θα εκτίθενται στην ακτινοβολία 5G, θα υποβάλλονται σε μαστογραφία, θα καταναλώνουν χημικά μέσω της τροφής και θα χρησιμοποιούν καρκινογόνα προϊόντα προσωπικής υγιεινής (απορρυπαντικά ρούχων, αρώματα, σαμπουάν, λοσιόν δέρματος κλπ) δεν θα είναι σε θέση να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο DNA τους, που θα προκαλεί η έκθεση σε αυτά. μετά από σχετικά μικρή έκθεση σε αυτά, θα αρχίσουν να παράγουν μεταλλάξεις και να αποκτούν διάφορες μορφές καρκίνου.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι η έκθεση στο 5G έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή υπεροξυνιτρωδών στο αίμα, μιας εξαιρετικά επικίδυνης ελεύθερης ρίζας που προκαλεί καταστροφή του DNA στα εγκεφαλικά κύτταρα και τα κύτταρα των ιστών σε όλο το σώμα.

Αυτό θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει ως ένα είδος διπλού οπλικού συστήματος, με το οποίο από τη μία τα m-volια mRNA αποδυναμώνουν την αποκατάσταση του DNA, ενώ η έκθεση στο 5G (ή στα χημικά μέσω της διατροφικής αλυσίδας) είναι το όπλο που σπάει τους κλώνους του DNA, καθιστώντας το σώμα ανίκανο να διατηρήσει την γενετική του ακεραιότητα κατά τη διάρκεια κυτταρικής αντιγραφής. αυτό δεν αργεί να εκφραστεί με φριχτό τρόπο, όπως η ανάπτυξη ιστών εσωτερικών οργάνων στην επιφάνεια του δέρματος (!!!!!!) ή του προσώπου, και για αυτόν τον λόγο ονόμασα τη σημερινή μου διαδικτυακή εκπομπή “Monsters, Zombies and Mutants.” (“Τέρατα, Ζόμπι και Μεταλλαγμένοι”)

 

πηγή

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,499


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα