ΑΡΚΕΤΑ! Παρατράβηξε το αστείο με τις εκτελέσεις και τους κλώνους

ΑΡΚΕΤΑ! Παρατράβηξε το αστείο με τις εκτελέσεις και τους κλώνους

21 Ιουλίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,119
Μοίρασέ το

 

Ιωάννης Πέτρου: “ΕΑΝ … λέω ΕΑΝ όσα γράφονται περί εκτελέσεων και αντικαταστάσεων με κλώνους όλων των βασικών «παικτών» ήταν σωστά, τότε «αυτοί» που τους αντικατέστησαν, θα ήταν εντελώς ηλίθιοι, αφού οι κλώνοι προέκυψαν χειρότεροι των πρωτότυπων … αλλά προφανώς δεν είναι.

Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσει όλο αυτό που αρχικά παραπλανά, τελικά απογοητεύει και γενικά γελοιοποιεί.”

Να τελειώσει επιτέλους αυτή η γελοιότητα, που διαδίδεται από ηλίθιους, αλλά και πρακτόρια τύπου Δεμερτζή, και κάτι άλλα γυναικεία σούργελα τύπου Βίβιαν, που παραπέμπουν σε ανεγκέφαλα πιόνια ψυχοπαθών μαριονετιστών, για να σαλτάρουν τους αφελείς…
Καλλιόπη Σουφλή
ΑΡΚΕΤΑ!
Παρατράβηξε το αστείο με τις εκτελέσεις και τους κλώνους, το οποίο όχι μόνο δεν έχει να προσφέρει κάτι στην υπόθεση, αλλά και βλάπτει … βλάπτει σοβαρά.
Δεν αμφισβητώ ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις πιθανώς να ισχύουν, αλλά το ΄χουμε τερματίσει.
Και πριν εναντιωθεί κάποιος/α θα ήθελα να υπενθυμίσω χωρίς ΚΑΜΙΑ έπαρση, ότι βρίσκομαι στον ευρύτερο «χώρο» 10ετίες πριν από τους «αγουροξυπνημένους» και ξέρω καλά … και από σωσίες και από κλώνους και από ενεργειακά αντίγραφα κλπ κλπ
ΕΑΝ … λέω ΕΑΝ όσα γράφονται περί εκτελέσεων και αντικαταστάσεων με κλώνους όλων των βασικών «παικτών» ήταν σωστά, τότε «αυτοί» που τους αντικατέστησαν, θα ήταν εντελώς ηλίθιοι, αφού οι κλώνοι προέκυψαν χειρότεροι των πρωτότυπων … αλλά προφανώς δεν είναι.
Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσει όλο αυτό που αρχικά παραπλανά, τελικά απογοητεύει και γενικά γελοιοποιεί.
ΞΕΡΕΙΣ κάτι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ; ΕΑΝ κρίνεις ότι είναι σκόπιμο, γράψε γι΄ αυτό.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αλλά απλά άκουσες ή διάβασες κάτι;
Μην το αναμεταδίδεις επειδή θα ήθελες να είναι έτσι, γιατί συνήθως η «πηγή» … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι όπως την νομίζεις …
Προς το παρόν ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται, γρήγορα θα ενταθεί και σχετικά σύντομα θα κορυφωθεί … και τέτοιες «ειδήσεις», «ανακοινώσεις» ή ό,τι, δεν αποσκοπούν σε καλό …

 

Πηγή

Προβολές : 1,119


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα