Αρμαγεδδών: Ανατινάζουν το μεγαλύτερο φράγμα της Ουκρανίας θάβοντας την Χερσώνα!

Αρμαγεδδών: Ανατινάζουν το μεγαλύτερο φράγμα της Ουκρανίας θάβοντας την Χερσώνα!

21 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:767
Μοίρασέ το

 

 

Ρωσική ΤV: Θα πυροδοτηθεί πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ

Διάγγελμα Β.Ζελένσκι -Ετοιμάζουν ανθρωπιστική καταστροφή

Ρωσική τηλεόραση: Θα πυροδοτηθεί πυρηνική βόμβα!

Παράλληλα, ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ουκρανία έχει ετοιμάσει πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ. Η αρχή έγινε από την ρωσική τηλεόραση και η πληροφορία αυτή διαδόθηκε και σε αρκετά ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Ρώσος αναλυτής τονίζει στο βίντεο που θα δείτε:

“Η Ουκρανία έχει μια πυρηνική βόμβα στο Nικολάεφ την οποία θα πυροδοτήσει και στη συνέχεια θα κατηγορήσει τη Ρωσία, ώστε οι ΗΠΑ να έχουν δικαιολογία για την άμεση εμπλοκή στον πόλεμο.

Μια έκρηξη υπό το φως των ΝΑΤΟϊκών ισχυρισμών ότι η Ρωσία προετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, υπό το φως μιας ουκρανικής επίθεσης ή κατά την διάρκεια αυτής.

Θα πουν ότι η Ρωσία έχει υποστεί ήττα, προχώρησε σε πλήγμα εναντίον των Ουκρανικών δυνάμεων.

Το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς πολίτες.

Αυτό θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να δικαιολογήσει μεγάλης κλίμακας πυραυλικά κτυπήματα στο έδαφος, εναντίον των δυνάμεων μας σε αυτές τις περιοχές.

Αυτό θα δικαιολογήσει την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας”.

Στην συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών της Ρωσίας, Σεργκέι Μάρκοφ, τόνισε ότι “οι ΗΠΑ και η Βρετανία ετοιμάζουν πυρηνική πρόκληση για να κατηγορήσουν τη Ρωσία”.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζουν μια πρόκληση στο έδαφος της Ουκρανίας για να κατηγορήσουν τη Ρωσία για χρήση πυρηνικών όπλων.

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας εξέφρασε την άποψη ότι η επείγουσα επίσκεψη του επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου Άμυνας Μπεν Γουάλας στην Ουάσιγκτον συνδέεται με τη συζήτηση του αναφερόμενου σχεδίου.

«Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσουν από κοινού για ένα χτύπημα με τακτικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της Ουκρανίας και να κατηγορήσουν τη Ρωσία γι αυτό και στη συνέχεια ακολουθούν μη πυρηνικά αντίποινα από τις χώρες του ΝΑΤΟ εναντίον του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία».

Ουσιαστικά ο Σ.Μάρκοφ επανέλαβε ότι ειπώθηκε στην ρωσική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον Markov, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα εξαπολύσουν επίθεση στην Χερσώνα, θα ανατινάξουν το φράγμα Kakhovka, επομένως το πυρηνικό χτύπημα θα θεωρηθεί ως εκδίκηση της Μόσχας από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον.

«Όλα αυτά μπορούν να συμβούν τις επόμενες δύο εβδομάδες, τον Οκτώβριο, πριν από τις εκλογές για το Κογκρέσο των ΗΠΑ», προειδοποίησε ο ειδικός.

Τί θα συμβεί αν χτυπηθεί το φράγμα

Σε περίπτωση που ανατιναχτεί το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους θα πλημμυρίσουν.

Στον βίντεο μπορείτε να δείτε τις συνέπειες μιας πιθανής πλημμύρας του Δνείπερου, σε περίπτωση βλάβης του φράγματος. Το κομμάτι της αριστερής όχθης θα υποφέρει περισσότερο. Ταυτόχρονα, αρκετοί μεγάλοι οικισμοί θα βρεθούν κάτω από το νερό ενώ μπορεί να καταστραφεί και το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας, που τροφοδοτεί με γλυκό νερό την Κριμαία.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μπορούν να χτυπήσουν με δεκάδες θαλάσσιες νάρκες το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya

Η πλημμύρα μιας τεράστιας επικράτειας θα επιτρέψει στα ουκρανικά στρατεύματα να αποκτήσουν έδαφος σε σημαντικό τμήμα της περιοχής Χερσώνα και, δεδομένης της παρουσίας όπλων μεγάλης εμβέλειας, να κτυπήσουν σε πολλές άλλες περιοχές” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Δείτε όλα τα  βίντεο εδώ

 

 

Πηγή

Προβολές : 767


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα