Αρπαχτές και μαύρο χρήμα πίσω από αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων

Αρπαχτές και μαύρο χρήμα πίσω από αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων

8 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:186
Μοίρασέ το

 

Επιστροφές, και εξαγορές – πωλήσεις από ξένα (και εγχώρια) funds όπου κρύβονται λαμόγια, «παράγοντες» και νταραβεριτζήδες!

Στα χέρια των Αρχών, ΣΔΟΕ, εισαγγελίας και ξεπλύματος, φάκελοι με στοιχεία ύποπτου, βρώμικου και παράνομου αθέμιτου πλουτισμού από fund managers, «πισινούς» και (δήθεν) διαχειριστές κεφαλαίων!

Αρπαχτές και μαύρο χρήμα πίσω από αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων
Και στο βάθος, ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Και στο πιο βάθος, Τζώρτζ Σόρος…
Κι ακόμα να ακουστεί το πρώτο… μπαμ…
Θα μας πάρουν τα σπίτια και … είμαστε ανάξιοι να προστατεύσουμε τον ιδρώτα ή τον ιδρώτα των γονιών μας…
Καλλιόπη Σουφλή

Σε έναν άκρατο, ύποπτο, βρώμικο και παράνομο τρόπο αθέμιτου πλουτισμού έχουν επιδοθεί «παράγοντες», fund managers, «πισινοί», διαχειριστές κεφαλαίων και πολλοί άλλοι νταραβεριτζήδες, που εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων αλλά και εξαγορές – πωλήσεις εταιριών!

Επειδή πιθανόν το τελευταίο διάστημα ακούτε ή διαβάζετε πολλά για τις επιτυχίες των διαφόρων funds, ξένων υποτίθεται, πίσω από τα οποία κρύβονται Έλληνες νταραβεριτζήδες, αλλά και εγχώριων στα οποία πρωτοστατούν διάφορα βλαχαδερά (που απέκτησαν το σύνδρομο της μπανιέρας και «τα βλέπουν μεγάλα») με ανοιχτές ποινικές υποθέσεις από το παρελθόν, να ξέρετε ότι στην πλειονότητα των μεγάλων συναλλαγών, είτε αφορούν εξαγορές – πωλήσεις, είτε αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων κρύβονται «επιστροφές» για τις οποίες έχουν εσχάτως ανοίξει στόματα!

Γιατί ως γνωστόν η Ελλάδα είναι ένα χωριό, ειδικά η πιάτσα της Κεφαλαιαγοράς, οπότε τέτοια μυστικά δεν κρατούνται για πολύ!

Όποιος fund manager λοιπόν κάνει την διαπραγμάτευση της εξαγοράς – πώλησης, είτε της μεταπώλησης σε τρίτους ενδιαφερόμενους κόκκινων δανείων που έχουν αποκτηθεί φθηνά, είναι και ο πολλαπλά κερδισμένος και ωφελημένος σύμφωνα με τις καταγγελίες!

Όποιος δηλαδή εκπρόσωπος του fund διαπραγματεύεται με τον ενδιαφερόμενο σε πρώτο πρόσωπο, αυτός έχει βγάλει το …κέρδος!

Αυτά και άλλα πολλά, μαζεύονται, συσσωρεύονται, ταξινομούνται! Και όπως μαθαίνω – και συνήθως η πληροφόρηση μου δεν αμφισβητείται- πολύ σύντομα τα στοιχεία αυτά, με τις αρπαχτές, τις επιστροφές και το μαύρο χρήμα, θα κατατεθούν – αν δεν έχουν ήδη κατατεθεί- στις αρμόδιες αρχές, ειδικά στον ΣΔΟΕ, την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος και την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

 

Πηγή

Προβολές : 186


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα