Αρχιεπίσκοπος Viganò: «Η παγκοσμιοποίηση θέλει να ιδρύσει το βασίλειο του Αντίχριστου στη γη»

Αρχιεπίσκοπος Viganò: «Η παγκοσμιοποίηση θέλει να ιδρύσει το βασίλειο του Αντίχριστου στη γη»

16 Μαρτίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,096
Μοίρασέ το

 

Επιλεγμένη εικόναΑρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò

 

Σημείωση του συντάκτη: Ακολουθεί το πλήρες κείμενο ενός μηνύματος του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò για την «Πρώτη Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος για την Υγεία».

( LifeSiteNews ) — Αγαπητοί φίλοι,

 

 

Είμαι ευγνώμων για την πρόσκληση του καθηγητή Massimo Citro della Riva να προσφέρω τους χαιρετισμούς μου στους συμμετέχοντες στην  Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος της Υγείας.

Ξέρετε καλά ότι ποτέ δεν ντρεπόμουν να προσφέρω τις παρεμβάσεις μου από την αρχή της ψυχοπανδημικής φάρσας και ότι η καταγγελία μου –από τον Μάιο του 2020– προέβλεψε όλα όσα προέκυψαν αυτά τα τέσσερα χρόνια σχετικά με την εγκληματική διαχείριση αυτής της κοινωνικής μηχανικής. πείραμα νεομαλθουσιανής προέλευσης.

Αυτό που φαίνεται σήμερα σε όλα του τα στοιχεία είναι το ανατρεπτικό σχέδιο ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος , με στόχο τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού και την υποδούλωση των επιζώντων.

Η πίεση για την έγκριση της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ και για το υγειονομικό διαβατήριο –συνοδευόμενη από την ενεργοποίηση του ψηφιακού πορτοφολιού– καταδεικνύει ότι οι δημιουργοί αυτού του πραξικοπήματος δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τις εγκληματικές τους προθέσεις και δεν θα το πράξουν αν δεν είναι.

Αντιμετωπίζοντας τη σθεναρή και αποφασιστική αντίθεση του πληθυσμού και των λίγων εκπροσώπων του που δεν ξεπουλήθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, από εκείνους που με θάρρος δεν αποτυγχάνουν στα καθήκοντά τους.

Είδαμε την  ψεύτικη εκκλησία του Μπεργκόλια  να είναι εντελώς υποταγμένη στην ατζέντα της γενετικής θεραπείας, μια θεραπεία που δημιουργήθηκε με χρήση εμβρύων που είχαν αποβληθεί.

 

Έχουμε δει γιατρούς και παραϊατρικούς να σκοτώνουν ευπαθείς και ηλικιωμένους ανθρώπους στην εντατική θεραπεία μέσω της χρήσης αναισθησίας.

 

Είδαμε κυβερνώντες, δικαστές και αστυνομικές δυνάμεις να εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου ποινικοποίηση όσων δεν επέτρεψαν να «σημαδευτούν». Ξέρουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτούς τους ανθρώπους, ποιος τους πληρώνει και ποιος τους εκβιάζει: τα ονόματά τους είναι γνωστά.

 

Αυτοί οι δολοφόνοι θα βρεθούν σύντομα να λογοδοτούν για τα εγκλήματά τους, αν όχι ενώπιον του δικαστηρίου του κόσμου, τότε σίγουρα ενώπιον του Θεού, τον οποίο μισούν και τον οποίο θα ήθελαν να αντικαταστήσουν, σε ένα τρελό παραλήρημα παντοδυναμίας που είναι ένα αδυσώπητο προοίμιο για την αιώνια τους ήττα.

Τα  παιδιά του σκότους , οι συνωμότες του  Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ , και η παγκοσμιοποιητική κλίκα θέλουν να ιδρύσουν το βασίλειο του Αντίχριστου στη γη, ως ένα άσεμνο πλαστό του Βασιλείου του Χριστού, Κυρίου μας.

Κοιτάξτε τη δουλειά τους: μόνο ψέματα, εξαπάτηση, φρίκη, αμαρτία, κακία, βία και τερατουργία. Και πάντα για ένα τίμημα, γιατί ό,τι κάνουν είναι αντικείμενο ανταλλαγής, εμπορίου: πληρώνεις για να κάνεις παιδιά, πληρώνεις για να τα σκοτώσεις, πληρώνεις για να πουλήσεις τα όργανά τους, πληρώνεις για να τα κακοποιήσεις, πληρώνεις για να επιβάλεις θανατηφόρες θεραπείες , πληρώνεις για να ζήσεις και για να πεθάνεις, πληρώνεις για τα ψέματα των ΜΜΕ και τις χυδαιότητες του διαδικτύου, πληρώνεις για την προσομοίωση αγάπης και φιλίας, πληρώνεις για τη χίμαιρα μιας ψηφιακής αιωνιότητας.

 

Πληρώνεις και για να καταλήξεις στην κόλαση, να ματώσεις την ψυχή σου.

 

Ενώ με τα πράγματα του Θεού, όλα είναι δωρεάν – είναι ο καρπός της φιλανθρωπίας, της γενναιοδωρίας και της μεγαλοπρέπειας.

 

 

Δικαίως καταγγέλλετε το  ολοκαύτωμα στην υγεία : με αυτόν τον όρο τονίζετε αφενός την έκταση του εγκλήματος που διέπραξαν οι υπηρέτες του ΠΟΥ και αφετέρου την επιθυμία να «θυσιαστούν» εκατομμύρια θύματα στον παγκοσμιοποιητή Μολώχ.

 

Μην ξεχνάτε αυτό το θεμελιώδες στοιχείο: η εξόντωση –με τρόπους που δεν μοιάζουν με αυτούς που προκάλεσαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του περασμένου αιώνα– μας δείχνει την τελετουργική πτυχή της Μεγάλης Επαναφοράς και αποκαλύπτει την κουλτούρα του θανάτου που αγκαλιάζουν όσοι την προωθούν.

 

Ο θάνατος των μωρών στην κοιλιά της μητέρας. ο θάνατος ασθενών και ηλικιωμένων στα νοσοκομεία· ο θάνατος νέων ανθρώπων που ξεκόλλησαν από τη ζωή από τα ναρκωτικά· ο θάνατος της οικογένειας στο όνομα των διαστροφών και των προδοσών. ο θάνατος της ομορφιάς, της γνώσης και της επιστήμης.

 

Είναι ένας θάνατος που επηρεάζει όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή, σκοτώνοντας τη φλόγα της ελπίδας μέσα του.

 

Και είναι σημαντικό ότι όσοι αρνούνται την ύπαρξη μιας απόκοσμης κόλασης φαίνεται να θέλουν να κάνουν τα πάντα για να την αναδημιουργήσουν σε αυτή τη γη, σαν να μας εκδικηθούν για τη μοίρα που αναπόφευκτα περιμένει αυτούς τους ψυχοπαθείς δολοφόνους.

Επομένως, συνεχίστε τη θαρραλέα σας δέσμευση, αλλά μην χάνετε ποτέ τη συνολική εικόνα αυτής της εποχής μάχης, στην οποία οι δυνάμεις του καλού και του κακού προετοιμάζονται για μια αποφασιστική σύγκρουση. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η φάρσα της ψυχο-πανδημίας ήταν μόνο ένα από τα μέσα για την επιβολή αυτού του κολαστικού σχεδίου και ότι συνοδεύεται από άλλες απειλές που ακολουθούν το ίδιο σενάριο υπό την ίδια κατεύθυνση.

Δείξτε στους ανθρώπους αυτή τη συνολική συνοχή και ακόμη και οι πιο αποσπασμένοι θα καταλάβουν και θα επαναστατήσουν ενάντια σε αυτό που τους έχει επιβληθεί μέσω της απάτης και της βίας.

 

Ο Κύριός μας είπε: «Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». Αυτός που είπε για τον εαυτό Του: «Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια, η Ζωή».

 

Μόνο η αλήθεια του Χριστού μπορεί να μας ελευθερώσει από τις αλυσίδες του ψεύδους και το ψεύδος του εχθρού της ανθρωπότητας.

 

Επομένως, πολεμήστε αυτή τη μάχη έχοντας επίγνωση ότι ο δικός σας και ο αντίπαλός μας μπορούν να νικηθούν μόνο με τα όπλα της Αλήθειας.

 

Ο Άγιος Παύλος μας προτρέπει:  Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας νικήσει το κακό, αλλά να νικήσετε το κακό με το καλό.

 

Ενεργήστε με ελευθερία εντός των ορίων του καλού και ο Κύριος θα ευλογήσει τη δέσμευσή σας, όπως έκανε πάντα σε όλη την ιστορία για όσους Τον αγαπούν και υπακούουν στις εντολές Του. Εάν υποχωρήσετε σε αυτό, θα εκθέσετε την πλευρά σας στον Εχθρό και όλη η προσπάθειά σας θα είναι μάταιη. Και θυμηθείτε τα λόγια του Κυρίου: «Μη φοβάσαι, εγώ νίκησα τον κόσμο».

Σας ευλογώ με όλη μου την καρδιά.

 

 

+ Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,096


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα