Ας μιλήσουμε επί του πρακτέου, για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ στη φύση...

Ας μιλήσουμε επί του πρακτέου, για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ στη φύση...

1 Ιουλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:772
Μοίρασέ το

 

Κώστας: “Η επιβιωση στην φυση στον συχρονο ανθρωπο ειναι σχεδον αδυνατη γι΄αυτο πιστευω ακραδαντα οτι οσοι θα φυγουν θα εχουν την βοηθεια του θεου αλλα…αλλα φυσικα χρειαζεται πιστη και προετοιμασια πολυ μεγαλη.”

 

Το γεγονός πως έρχονται γεγονότα που θα ανατρέψουν τις ζωές μας, είναι δεδομένο…

Το ότι οι άνθρωποι στις μεγαλουπόλεις θα υποστούν πολλά, επίσης δεδομένο.

Γράφω συχνά και προτείνω να φύγετε όσοι μπορείτε, στα χωριά σας… ή ακόμα και στη φύση…

Όχι… δεν έχω τις γνώσεις για την επιβίωση…

Θεωρώ όμως πως η ζωή στο χωριό, είναι πιο εύκολη από τη ζωή στις πόλεις και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν σ’ αυτές…

 

Όσοι έχουν αποφασίσει ν’ αντιταχθούν, να μην υποταχθούν στην ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό χρήμα, όσοι θέλουν να παραμείνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, θα χρειαστεί να ζήσουν ίσως και σαν αγρίμια στα βουνά…

Θέλω να ευχαριστήσω τον σχολιαστή που μας δίνει μια άλλη εικόνα, πιο πραγματική, για όσους αποφασίσουν να αναζητήσουν τη σωτηρία στη φύση…

Άνθρωποι με γνώσεις, δυσκολεύτηκαν… πόσο πολύ πιο δύσκολο θα είναι για όσους δεν είμαστε μαθημένοι να ζούμε στη φύση και να επιβιώνουμε σ’ αυτή…

Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός…

Ότι είναι γραφτό του καθενός μας να γίνει, θα γίνει…

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ… ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…

ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

κωστας λέει:

Αν αναρτησετε αλλο αρθρο για αυτο το θεμα θα σας γραψω μια ιστορια σαν παραμυθι που συνεβη πραγματικα και θα βγαλετε συμπερασματα αληθινα ως προς την επιβιωση χωρις να κατσω να σας γραψω συμβουλες α,β,γ, και θα καταλαβετε πολλα.

 

Η επιβιωση στην φυση στον συχρονο ανθρωπο ειναι σχεδον αδυνατη γι΄αυτο πιστευω ακραδαντα οτι οσοι θα φυγουν θα εχουν την βοηθεια του θεου αλλα…αλλα φυσικα χρειαζεται πιστη και προετοιμασια πολυ μεγαλη

κωστας λέει:

κυρια σουφλη εξαιρετικες πληροφοριες εγω σαν εφεδρος και με εκπαιδευση στις ειδικες δυναμεις δινω ποσοστο επιβιωσης 3-5% επι του συνολου δυστηχως!!!

Πρεπει να αρχισουν πρωτα να πιστευσουν σε αυτα που ερχονται και ειναι αναποφεκτα να συμβουν και μετα να αφησουν τα κινητα απο τα χερια τις καναπεδαρες και να αρχισουν να ετοιμαζονται απο χθες…με εκτιμηση προς εσας και τους αναγνωστες σας.

 

κωστας λέει:

Πριν πολλα χρονια εφυγαν δεκαεξι ατομα συν εμου.

Ο ρολος μου ηταν να συμβαλλω φυσικα αλλα και να καταγραψω τα γεγονοτα που θα εξελισσονταν.

Λοιπον τα δεκαεξι ατομα εφυγαν με σκοπο την επιβιωση και τον μη εντοπισμο απο οποιονδηποτε αλλον.

Στο δια ταυτα, τρια βασικα πραγματα πρεπει να εχεις νερο, τροφη και αποκρυψη.

Θα πρεπει να εχεις νερο, αν δεν ειναι ποσιμο πρεπει να το κανεις, εστω και με βρασιμο, χωρις νερο δεν γινεται τιποτα και φυσικα οχι πολυ κοντα του οσο πιο μακρια μπορεις.

Το δευτερο η τροφη.

 

Εδω ειναι η πραγματικη δυσκολια, πρεπει να γυρισεις πολλα χρονια πισω.

Όχι οπλα κανουν μεγαλη φασαρια και θα σε ακουσουν… εδω θελει παγιδες και τοξα… χαχαχα οπως οι αρχαιοι, πρεπει να εισαι εξοικειωμενος με την διαχειριση του θηραματος και επισης πρεπει να ξερεις τι τρωγετε στην φυση απο καρπους και αλλα τετοια.

 

Εγω κατεγραψα πολλα περιστατικα μικρης δηλητηριασης.

 

Ενα αλλο επιμερους της τροφης ειναι το μαγειρεμεμα, ομως ο καπνος της φωτιας ειναι απαγορευτικος.

 

Μονο μετα τα μεσανυχτα και με τεχνικες αποκρυψης του καπνου.

 

Σε εμας αυτα λειτουργησαν τις πρωτες μερες, μετα η κοπωση και η χαλαρωση μας εξεθεσαν, θελει συνεχη επαγρυπνηση πραγμα εξοντωτικο.

 

Οπως προανεφερα σχετικα με την εξευρεση τροφης, οχι ασκοπα μπαμ και μπουμ, αυτα ειναι για αλλους λογους.

 

Τωρα η αποκρυψη, αυτο ειναι σχετικα ευκολο θα ριξεις κατι απο πανω στο καταλυμα σου, οπως βλαστηση ή διχτυα παραλλαγης και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις.

 

Σας γραφω τα βασικα τωρα, τα επιμερους οπως επικοινωνιες, αυτοαμυνα, ιατρικες υπηρεσιες (σακιδιο πρωτων βοηθειων – υποτυπωδης γνωσεις πρωτων βοηθειων) ειναι λιγο δυσκολο να τα αναλυσω και να τα παραθεσω εδω.

 

Υπαρχουν λυσεις για ολα.

Το συμπερασμα σε γενικες γραμμες ηταν σοβαρη ελλειψη τροφης, χαλαρωση και κοπωση σε οδηγουν σε μεγαλα λαθη και τραυματισμους, αυτα ηταν τα πιο κυρια.

 

Μιλαμε τωρα για δεκαεξι εκπαιδευμενους ανθρώπους και χωρις την σημαντικοτερη παραμετρο που θα αντιμετωπισει ενας μεσος ανθρωπως, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

 

Η διαχειριση του φοβου και του αγχους, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ και το βασικότερο κομματι στην επιβιωση.

 

Ειναι βασικο με ποιους θα ειστε μαζι.

 

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα καπως να ξερετε παντως υπαρχουν εκατομμυρια βιντεο για επιβιωση με τα περισοτερα βεβαια γελαω.

 

Δεν γινεται να σας πουν τις πραγματικες συνθηκες, γιατι απλα δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα.

Αυτο που σιγουρα μπορεις να κανεις, πρωτα απο οτιδήποτε αλλο, είναι να εχεις αποφασίσει το πως θα αντιδράσεις και πως θα προφυλαχθεις.

 

Κατόπιν είναι η προετοιμασία και ολα τα υπολοιπα.

Ευχαριστω, ευχομαι σε ολους καλη δυναμη και με πιστη.

 

Με εκτιμηση

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 772


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα