Ας μιλήσουμε λίγο για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη με πολλά παρακλάδια. Το ονομαζόμενο W.H.O – Π.ΟΥ και γιουσουφάκια όπως η UNICEF.

Ας μιλήσουμε λίγο για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη με πολλά παρακλάδια. Το ονομαζόμενο W.H.O – Π.ΟΥ και γιουσουφάκια όπως η UNICEF.

23 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

Και ο W.H.O – Π.ΟΥ και τα γιουσουφάκια όπως η UNICEF και άλλοι παραπλήσιοι οργανισμοί που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία και τις ζωές των παιδιών στις υπανάπτυκτες και τριτοκοσμικές χώρες, έχουν ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΙ παντελώς για τις ισχυρότατες επιστημονικές αποδείξεις για την “παράδοξη” αύξηση της Γενικής θνησιμότητας στους εμβολιασμενους πληθυσμούς μωρών και παιδιών και φυσικά δεν έχουν κάνει καμία κίνηση να διορθώσουν το πρόβλημα ώστε να σωθούν εκατομμύρια ζωές παιδιών.

 

 

 

 

Ανατριχιαστικές αποδείξεις ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…

Από παλιά, τα παιδιά της Αφρικής, αλλά δυστυχώς και σήμερα, ήταν τα πειραματόζωα των ψυχοπαθών της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Πλέον και οι λευκοί πληθυσμοί, είναι στο στόχαστρο… και φυσικά πρώτα τα παιδιά…

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ας μιλήσουμε λίγο για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη με πολλά παρακλάδια. Το ονομαζόμενο W.H.O – Π.ΟΥ και γιουσουφάκια όπως η UNICEF.
Και κατά πόσο αυτή η εγκληματική οργάνωση, αυτή η συμμορία με τις άσπρες ποδιές και τις γραβάτες, ενδιαφέρεται για την Υγεία ή για την ανθρώπινη ζωή ή κάνει τα μέγιστα ώστε να σωθεί έστω και ΜΙΑ ζωή ή δήθεν σώζει ζωές μωρών και παιδιών ή κάνει ακριβώς τα αντίθετα και εσκεμμένα ΒΛΑΠΤΕΙ με ΠΡΌΘΕΣΗ και ΔΟΛΟ.
Εδώ και πάνω από 5 χρόνια έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, από έγκριτους επιστήμονες ((που υποστηρίζουν φυσικά την χρήση 💉💉💉💉 γενικά)), πληθώρα μελετών που αποδεικνύουν πως ένα από τα 💉💉💉💉 που χρησιμοποιούνται στα μωρά ΑΥΞΑΝΕΙ την ΓΕΝΙΚΉ ΠΑΙΔΙΚΉ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ, ήτοι πεθαίνουν πάρα πολλά περισσότερα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ παιδιά από ότι ανεμβολιαστα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου ο εμβολιασμενος πληθυσμός χαίρει καλύτερης πρόσβασης σε παροχές υγειονομικής περίθαλψης.. ((Το συγκεκριμένο 💉💉💉 αν και έχει αποσυρθεί (μαντέψτε γιατί) εδώ και 20 χρόνια από τις πρωτοκλασάτες χώρες, ακόμα χρησιμοποιείται σε δευτεροκλασατες και τριτοκλασατες χώρες στην Αφρική, Ν.Αμερικη, Ασία το όνομα αυτού DTP))
Και ο W.H.O – Π.ΟΥ και τα γιουσουφάκια όπως η UNICEF και άλλοι παραπλήσιοι οργανισμοί που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία και τις ζωές των παιδιών στις υπανάπτυκτες και τριτοκοσμικές χώρες, έχουν ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΙ παντελώς για τις ισχυρότατες επιστημονικές αποδείξεις για την “παράδοξη” αύξηση της Γενικής θνησιμότητας στους εμβολιασμενους πληθυσμούς μωρών και παιδιών και φυσικά δεν έχουν κάνει καμία κίνηση να διορθώσουν το πρόβλημα ώστε να σωθούν εκατομμύρια ζωές παιδιών.
Ακόμα και κάποιες προτάσεις που έχουν γίνει από επιστήμονες, (προτάσεις βασιζόμενες σε επιστημονικές αποδείξεις επίσης) για κάποιες βασικές αλλαγές στο χρονικό πρόγραμμα χορήγησης των εμβολίων και όχι για την απόσυρση του, έχουν ΑΓΝΟΗΘΕΙ παντελώς από τον WHO.
Ο W.H.O – Π.ΟΥ η UNICEF και όλοι άλλοι παραπλήσιοι και συνεργαζόμενοι οργανισμοί ισχυρίζονται πως ΔΕΝ έχουν δει τίποτα και ούτε καν θέλουν να βλέπουν τις αποδείξεις που κυριολεκτικά βγάζουν μάτια.
Ο λόγος που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ και ούτε καν κάνουν, ΕΣΤΩ μια μικρή μεταβολή στο χρονικό πρόγραμμα εμβολιασμού και τη σειρά χορήγησης των παιδικών εμβολίων για να σώσουν με βεβαιότητα ένα αρκετό μεγάλο αριθμό μωρών και παιδιών, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ γιατί αν ενεργήσουν κατά αυτό το τρόπο, έμμεσα αλλά και άμεσα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ πως τα 💉💉💉💉 προκαλούν (με άγνωστο τρόπο!!!!!!) θανάτους και φυσικά μια τέτοια παραδοχή αμαυρώνει το Ιερό Δισκοπότηρο και γκρεμίζει την Ψευδή Φήμη των δήθεν “ασφαλών 💉💉💉
Και έτσι κυριολεκτικά ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ μωρά και παιδιά απλά και μόνο για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ τη ψευδή ΦΗΜΗ των 💉💉💉 ακριβώς όπως δούλευε η ΜΑΦΙΑ.
Μια ιδέα για το πόσο εγκληματίες είναι θα την πάρετε από εδώ.
Έχει όλα τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί ακόμα και στο International Criminal Court (ICC) και όλες τις μελέτες.
Κατεβάστε τα ΟΛΑ και διαβάστε τα προσεκτικά μπας και καταλάβετε τι εγκληματίες και τι συμμορίες “φροντίζουν” για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.
Διαβάστε εδώ για τον βρώμικο ρόλο της UNICEF.
Η μετάφραση του θέματος, κατωτέρω.

 

 

Ανταλλαγή επιστολών της ICAN με τη UNICEF και την επακόλουθη αναφορά της ICAN προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για αποτυχία να αποτρέψει το θάνατο αμέτρητων παιδιών από το εμβόλιο DTP


Η UNICEF ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ DTP ΠΑΡΑ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η θεμελιώδης μελέτη σχετικά με το εμβόλιο DTP και τη θνησιμότητα διαπίστωσε ότι τα παιδιά που έλαβαν αυτό το προϊόν κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους πέθαναν με 10 φορές μεγαλύτερο ποσοστό σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Αυτό επιβεβαίωσε αυτό που είχαν δείξει σχεδόν δώδεκα άλλες προηγούμενες μελέτες – το DTP αυξάνει τη θνησιμότητα.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, η ICAN έστειλε αυτή τη συγκλονιστική μελέτη στη UNICEF με την απαίτησή της να σταματήσει την αγορά, τη διανομή και την προώθηση αυτού του εμβολίου σε βρέφη σε δεκάδες αναπτυσσόμενες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ICAN απαίτησε από τη UNICEF να συμμετάσχει σε όλα τα αναπτυγμένα έθνη του κόσμου για να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αυτό το επικίνδυνο προϊόν.

Η UNICEF ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ICAN στις 6 Φεβρουαρίου 2018, αλλά αρνήθηκε να συμμορφωθεί. Αυτή η άρνηση συνεχίστηκε παρά τις συνεχόμενες απαιτήσεις της ICAN κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Μπροστά στην αδιαλλαξία της UNICEF, η ICAN, στις 29 Ιουλίου 2020, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε  επίσημη καταγγελία  στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά των στελεχών της UNICEF που εμπλέκονται στην ένεση και τη δολοφονία βρεφών με το εμβόλιο DTP.

Η ICAN συμπλήρωσε την επίσημη καταγγελία της παρέχοντας στο ΔΠΔ τη βιντεομαρτυρία των γονέων ενός βρέφους που πέθανε παράλογα από εμβόλιο DTP

Το ΔΠΔ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να προχωρήσει σε δίωξη και, ως εκ τούτου, η ICAN, μέσω των δικηγόρων μας, επικοινώνησε με ειδικούς εισηγητές του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Η ICAN υπέβαλε καταγγελίες στους ειδικούς εισηγητές (i) υγείας , (ii) βασανιστηρίων , (iii) φτώχειας και (iv) αυτόχθονων πληθυσμών σχετικά με τη συνεχή χρήση και παροχή DTP από τη UNICEF στις φτωχότερες χώρες του κόσμου – ένα προϊόν που είναι γνωστό να αυξήσει τα ποσοστά θνησιμότητας στα παιδιά.

Η ελπίδα του ICAN είναι ότι οι ειδικοί εισηγητές θα διερευνήσουν αυτές τις σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην υγεία και της ενημερωμένης συναίνεσης, και ότι οι έρευνες θα παροτρύνουν τους αρμόδιους να αλλάξουν επιτέλους πορεία. Η ICAN δεν θα ηρεμήσει μέχρι να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Όλη η αλληλογραφία της ICAN με τη UNICEF και άλλους διεθνείς οργανισμούς που επιδιώκουν να αναλάβουν δράση για να σταματήσουν αυτούς τους παράλογους θανάτους: (πηγή ξενόγλωσσου κειμένου εδώ)

 

Πηγή

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα