Ας σβήσουμε τις φωτιές της εβραϊκής υπεροχής... ...πριν κάψουν τον κόσμο

Ας σβήσουμε τις φωτιές της εβραϊκής υπεροχής... ...πριν κάψουν τον κόσμο

26 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:659
Μοίρασέ το

 

Πώς μπορούμε να την απωθήσουμε;

Μόλις αναγνωρίσουμε ότι η Εβραϊκή Υπεροχή λειτουργεί ως θρησκεία, μπορούμε να της επιτεθούμε βλασφημώντας ενάντια στα ιερά σύμβολά της.

Ένας μύθος (ιερή ιστορία) διατηρεί την ιερότητά του μόνο αν όλοι αναγκαστούν να τον αποδεχθούν. Μόλις κοροϊδευτεί και χλευαστεί αρκετά, και τα είδωλά του θρυμματιστούν, χάνει τη δύναμή του.

 

Κατάστρεψαν τα πάντα… κατάστρεψαν όλους τους λαούς και κυρίως τον ελληνικό λαό…
Διαστρέβλωσαν την Παγκόσμια και την Ελληνική Ιστορία…
Οικειοποιήθηκαν τον Πολιτισμό μας…
Διαστρέβλωσαν τον Χριστιανισμό…
Έχουν όνομα…
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Ο Σιωνισμός, πρέπει να τελειώνει…
ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Σύνδεσμος βίντεο

Σύνδεσμος βίντεο Παρακολούθηση στο Bitchute

 

Ο πληροφοριοδότης του State Department J. Michael Springmann και εγώ ξεκινήσαμε τις εβδομαδιαίες ειδήσεις False Flag Weekly News αυτής της εβδομάδας με ένα μουσικά εκπαιδευμένο βίντεο του Πολωνού βουλευτή Grzegorz Braun να παίρνει έναν πυροσβεστήρα σε ένα καντήλι της Menorah . Όπως γράφει ο Mark Dankof : «Βρείτε τις ενέργειές του είτε διασκεδαστικές, εμπνευσμένες είτε φρικιαστικές, ο Braun χτύπησε ακατέργαστο νεύρο στη Δύση στον απόηχο του επικείμενου κλεισίματος του Τσίρκου Zelensky στο Κίεβο και των γενοκτονικών αριθμών που συγκεντρώθηκαν στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. στη Γάζα».

Ο Μπράουν χτύπησε ένα ακατέργαστο νεύρο προκαλώντας διαλεκτική ένταση μεταξύ εκείνων που βρίσκουν την πράξη του διασκεδαστική/εμπνέουσα και εκείνων που τη βρίσκουν αποκρουστική. Για όσους από εμάς διασκεδάζουμε, το γεγονός ότι οι ηγεμόνες της εβραϊκής υπεροχής τρομοκρατούνται με τη διασκέδασή μας, επιμένοντας με μανία ότι δεν πρέπει οπωσδήποτε να γελάμε , το κάνει ακόμη πιο αστείο.

Οι Εβραίοι της Πολωνίας, φυσικά, ήταν οι πρώτοι που καταδίκασαν τον Μπράουν και τους θαυμαστές του :

Στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ο βουλευτής Grzegorz Braun του κόμματος Konfederacja επιτέθηκε στο Hannukah menorah, σύμβολο της χαρούμενης εβραϊκής γιορτής, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τη σύσταση μιας νέας πολωνικής κυβέρνησης. Αυτή η επαίσχυντη επίθεση δεν είναι το πρώτο περιστατικό που αφορά αυτόν τον πολιτικό, ο οποίος δεν κρύβει τις αντισημιτικές του απόψεις.

( Συνεχίζει έτσι για αρκετές παραγράφους .)

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης που κυριαρχούνται από τους Εβραίους συμφωνούν φυσικά ότι ο Μπράουν είναι μεγαλομανής και ότι οι πράξεις του ήταν επαίσχυντες και ανυπεράσπιστες. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να έχουν νόημα. Η βίαιη επίθεση σε ένα θρησκευτικό σύμβολο, υπό κανονικές συνθήκες, σίγουρα θα χαρακτηριζόταν ως φανατισμός (και, για τους οπαδούς της εν λόγω θρησκείας, βλασφημία). συναγωγές, μπαίνοντας σε σπίτια λατρείας ή σαλόνια, και πλημμυρίζοντας τα κεριά της Μενόρα με πυροσβεστήρα, θα διέπραττε ένα αποτρόπαιο και αστείο έγκλημα.

Όμως, ρίχνοντας το επίσημο καντήλι της Μενόρα στην Πολωνική Βουλή κατά τη διάρκεια του σχηματισμού μιας νέας κυβέρνησης, ο Μπράουν δεν επιτέθηκε στην εβραϊκή θρησκεία αυτή καθαυτή. Αντίθετα, έσβηνε συμβολικά τις φωτιές του μίσους που έκαιγαν στην καρδιά της νέας ηγεμονικής θρησκείας της Δύσης: της Εβραϊκής Υπεροχής.

Ο Μπράουν πέτυχε να εγείρει το ερώτημα ενός εκατομμυρίου δολαρίων: Τι έκανε αρχικά αυτή η φωτισμένη Μενόρα στο κτίριο του πολωνικού κοινοβουλίου; Υπάρχουν μόνο περίπου 4500 Εβραίοι μεταξύ των 38 εκατομμυρίων πληθυσμού της Πολωνίας. Αυτό λειτουργεί στο 0,012 τοις εκατό του πληθυσμού.

Πάνω από το 90% των Πολωνών είναι Καθολικοί. Προφανώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι θαυμαστές του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, ο οποίος αποκαλεί τον Ιησού αβ**δ, τη μητέρα του Μαρία aw**e, και ισχυρίζεται ότι η πρώτη βράζει σε περιττώματα για όλη την αιωνιότητα.

Λοιπόν, πώς κατάφερε η ελάχιστη εβραϊκή κοινότητα της Πολωνίας να επιβάλει αυτή τη Μενόρα στο πολωνικό κοινοβούλιο; Η απάντηση, με δύο λέξεις, είναι: Εβραϊκή εξουσία . Το παγκόσμιο δίκτυο νεποτισμού των Εβραίων δισεκατομμυριούχων και εκατομμυριούχων, που υποστηρίζεται από την εξουσία όχι μόνο του κράτους του Ισραήλ αλλά και του υποτελούς του στην Ουάσιγκτον, είναι αρκετά ικανό να χρησιμοποιεί καρότα και ραβδιά για να οδηγεί τα γαϊδούρια της Πολωνίας όπου θέλει να πάνε. .

Η εβραϊκή εξουσία υποστηρίζει τη νέα οιονεί επίσημη κρατική θρησκεία της Δύσης: την Εβραϊκή υπεροχή. Η βασική του αντίληψη είναι ότι ο εβραϊκός πόνος σημαίνει περισσότερα από τα βάσανα των άλλων ανθρώπων, επειδή ( όπως διδάσκει το Ταλμούδ ) η εβραϊκή ζωή είναι πιο πολύτιμη από τη μη εβραϊκή ζωή.

Η αρχετυπική ιερή ιστορία της θρησκείας της εβραϊκής υπεροχής είναι, φυσικά, το Ολοκαύτωμα (TM). Τοποθετεί σιωπηρά τα βάσανα των υποτιθέμενων έξι εκατομμυρίων Εβραίων θυμάτων πάνω από τα βάσανα των άλλων 60 εκατομμυρίων ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η λέξη μύθος σημαίνει «ιερή αφήγηση που ενώνει μια ομάδα και δίνει νόημα στη ζωή». Προφανώς, το Ολοκαύτωμα (TM) είναι ένας μύθος. Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που επικαλείται το The Economist , μόνο ένας στους πέντε νέους Αμερικανούς συνειδητοποιεί ότι είναι μύθος.

Ο Χριστιανισμός λέει μια ζωντανή ιστορία για τα βάσανα (ο Ιησούς στο σταυρό) που εμποτίζει τη ζωή με νόημα (ήταν θεϊκός και πέθανε για τις αμαρτίες μας και στη συνέχεια αναστήθηκε, επομένως πρέπει να αναζητήσουμε τη σωτηρία σε αυτόν). Ο Ολοκαυστισμός, αυτό το υποθρήσκευμα της θρησκείας της Εβραϊκής Υπεροχής, αντικαθιστά τον εβραϊκό λαό με τον Ιησού, τους θαλάμους αερίων για τον σταυρό και το κράτος του Ισραήλ τον αναστημένο Χριστό ως το μόνο αληθινό μονοπάτι προς τη σωτηρία.

Η αντίληψη ότι οι περισσότεροι Εβραίοι σήμερα λατρεύουν «τον εβραϊκό λαό» (δηλαδή τον εαυτό τους) αντί για τον Θεό δεν είναι ένα περιθωριακό αντισημιτικό τσαντάκι, αλλά το νηφάλιο συμπέρασμα καθηγητών Εβραϊκών Σπουδών, όπως αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα στο βιβλίο μου 9/11 και το αμερικανικό Empire v.2 . Το Ολοκαύτωμα, λένε, έκανε αδύνατη την πίστη στον Θεό. Αντί να στραφούν στον Θεό για προστασία και σωτηρία, οι Εβραίοι πρέπει να στραφούν στην εβραϊκή εξουσία γενικά, και στο κράτος του Ισραήλ ειδικότερα.

Σήμερα, αυτό το ιερό κράτος του Ισραήλ επιδεικνύει τη λατρεία των Εβραίων για την εβραϊκή ζωή και την περιφρόνηση για τη μη εβραϊκή ζωή, σφάζοντας άσκοπα τις γυναίκες και τα παιδιά της Γάζας κατά δεκάδες χιλιάδες. Αυτό που κάνει αυτή τη συνεχιζόμενη σφαγή ακόμα πιο φρικτή από κανονική ανθρώπινη σκοπιά, αν και ίσως πιο νόστιμη από την προοπτική της Εβραϊκής Δύναμης που καθοδηγείται από τον Ολοκαυστισμό, είναι ότι οι Παλαιστίνιοι που σταυρώνονται είναι στην πραγματικότητα ο Λαός του Ιησού.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι, εκτός από συνωμοσιολόγους, όπως ο Νταν Μπράουν, συμφωνούν ότι ο Ιησούς δεν άφησε απογόνους, είναι ξεκάθαρο ότι ήταν Παλαιστίνιος. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί Παλαιστίνιοι, που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ ανά τους αιώνες, είναι απόγονοι των συγγενών του Ιησού.

 

Έτσι, η μόνη μισοαστεία παρατήρηση της Σάρα Σίλβερμαν «Ελπίζω ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Ιησού, θα το έκαναν ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!» είναι πάρα πολύ κατάλληλο. Το ξανακάνουν , στη Γάζα, σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο. Κάθε παλαιστίνιο παιδί που εκπνέει αργά με αγωνία κάτω από τα ερείπια αυτού που ήταν το σπίτι του είναι ένα άλλο μωρό Ιησού που πεθαίνει στον σταυρό της Εβραϊκής Ανωτερότητας. Και οι Εβραίοι υπερασπιστές το ξέρουν και απολαμβάνουν τον πόνο αυτού του μωρού.

Αυτό το εβραϊκό υπέρτατο μίσος για τα μη Εβραία μωρά και τις μητέρες τους, ειδικά τα μωρά και τις μητέρες που είναι απόγονοι του λαού του Ιησού, ωθεί τις προσπάθειες των Εβραίων αρχαιολατρών να απαγορεύσουν τις σκηνές της γέννησης στις χριστιανικές χώρες.

Αλλά για κάποιο λόγο αυτοί οι ίδιοι κοσμικοί δεν φαίνεται να αντιτίθενται ποτέ στηνΕθνική Μενόραστον Λευκό Οίκο, η οποία μεγαλώνει σε μέγεθος από το 1979 και τώρα έχει ύψος 30 πόδια. Αυτό το μνημείο της θρησκείας της εβραϊκής υπεροχής, της πραγματικής επίσημης θρησκείας των κατεχομένων ΗΠΑ, ήταν το προϊόν μιας εκστρατείας του.μανιασμένου υπέρτατου ραβίνου Menachem Schneersonνα επιβάλει εβραϊκά σύμβολα στους δημόσιους χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Schneerson, αν και Ορθόδοξος, συμφώνησε με τους άθεους «φιλελεύθερους» Εβραίους ότι το ένα και μοναδικό νόμιμο αντικείμενο λατρείας είναι ο εβραϊκός λαός: «ΟΘεός και ο εβραϊκός λαός είναι ένα».

Αναγκάζοντας τον κόσμο να τους λατρεύει και κάνοντας την κριτική βλασφημία, οι Εβραίοι υπερεξουσιαστές έχουν κυριαρχήσει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οικονομικά, την πολιτική και φυσικά την εξωτερική πολιτική. Διαπράττουν βιβλικής κλίμακας γενοκτονία κατά του «σπόρου του Αμαλέκ» (δηλαδή των μη Εβραίων) στην Ουκρανία—η οποία έχει χάσει περισσότερους από 14 ανθρώπους, σχεδόν όλους τους Σλάβους Χριστιανούς τους οποίους οι Εβραίοι θεωρούν ως παραδοσιακούς εχθρούς τους, από τότε που ξεκίνησε ο τρέχων πόλεμος.

Μισό εκατομμύριο Σλάβοι Χριστιανοί και από τις δύο πλευρές έχουν σκοτωθεί.

Οι νεοσυντηρητικοί Εβραίοι Ανωτεριστές που ασκούν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και τα αδέρφια τους στο Τελ Αβίβ, εξοντώνουν τον «Αμελέκ» στην Παλαιστίνη ακόμη πιο βάναυσα από ό,τι στην Ουκρανία. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 20.000 Παλαιστίνιοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθεί. Τρόφιμα, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα έχουν διακοπεί, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων έχουν καταστραφεί, νοσοκομεία ανατινάχτηκαν και η συντριπτική πλειονότητα των εναπομεινάντων 2,2 εκατομμυρίων ανθρώπων της Γάζας έμεινε άστεγος, τα σπίτια και τα διαμερίσματά τους ανατινάχθηκαν, εν καιρώ για τις κρύες βροχές του χειμώνα.

Πώς μπορούμε να απωθήσουμε; Μόλις αναγνωρίσουμε ότι η Εβραϊκή Υπεροχή λειτουργεί ως θρησκεία, μπορούμε να της επιτεθούμε βλασφημώντας ενάντια στα ιερά σύμβολά της. Ένας μύθος (ιερή ιστορία) διατηρεί την ιερότητά του μόνο αν όλοι αναγκαστούν να τον αποδεχθούν. Μόλις κοροϊδευτεί και χλευαστεί αρκετά, και τα είδωλά του θρυμματιστούν, χάνει τη δύναμή του.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η εικονομαχία που ο Douglas Rushkoff βλέπει ως τη μεγαλύτερη συνεισφορά των Εβραίων στην ανθρωπότητα πρέπει τώρα να στραφεί εναντίον των σημερινών Εβραίων και της γκροτέσκο, ναρκισσιστικής, ειδωλολατρικής, γενοκτονικής ψεύτικης θρησκείας της Εβραϊκής Ανωτερότητας. Αυτή η ψεύτικη θρησκεία καίει τον κόσμο.

 

Οι φλόγες εξαπλώνονται, από την Ουκρανία μέχρι την Παλαιστίνη, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσουν σε παγκόσμια πυρκαγιά. Θα είναι άραγε οι σημερινοί νεότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του αυξανόμενου αριθμού των μη υπερεξουσιαστών Εβραίων, στο ύψος του έργου; Οι πρόσφατοι αριθμοί δημοσκοπήσεων είναι ενθαρρυντικοί : «Το 51% των νεαρών Αμερικανών πιστεύει ότι το ισραηλινό κράτος πρέπει να «τελειώσει»… Τα δύο τρίτα των νέων ηλικίας 18 έως 24 ετών στη δημοσκόπηση Harvard-Harris είπαν ότι συμφωνούν ότι «οι Εβραίοι ως τάξη είναι καταπιεστές και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως καταπιεστές».

Όπως ο Αβραάμ που αρπάζει ένα τσεκούρι και συντρίβει τα είδωλα των πατέρων του, οι σημερινοί νέοι πρέπει να πάρουν έναν πυροσβεστήρα και να σβήσουν τις φλόγες της εβραϊκής υπεροχής προτού κάψουν τον κόσμο.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 659


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα