Ας στείλουν στο μέτωπο της Ουκρανίας τα δικά τους παιδιά

Ας στείλουν στο μέτωπο της Ουκρανίας τα δικά τους παιδιά

28 Φεβρουαρίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το

 

          Αντιπερισπασμοί

Να δούμε τα τέκνα σας και τα νεαρά συγγενικά σας πρόσωπα (αφού εσείς προσωπικά δεν έχετε παιδιά) με εξάρτηση και πολεμικό τυφέκιο ανά χείρας, να μακελεύονται και να μακελεύουν τα τέκνα των άλλων και να υπερασπίζονται το δικό σας δίκαιο, στο πλάι της μαριονέτας σας, του κυρίου Ζελένσκι.

Του Κώστα Πρώιμου

*** Αξιότιμε κύριε Μακρόν, διαβάσαμε με έκπληξη την πρόσφατη προεδρική σας προτροπή για την αποστολή χερσαίων νατοϊκών δυνάμεων στην ανεξέλεγκτη «φωτιά» της Ουκρανίας.

Ελπίζουμε πως αν οι σύμμαχοί σας υιοθετήσουν τη σχετική σας εισήγηση και δώσουν το πράσινο φως για πανστρατιές και πολεμικές εκστρατείες να δώσετε πρώτος εσείς και οι ομογάλακτοί σας το καλό παράδειγμα.

Τι εννοούμε; Μα, να δούμε τα τέκνα σας και τα νεαρά συγγενικά σας πρόσωπα (αφού εσείς προσωπικά δεν έχετε παιδιά) με εξάρτηση και πολεμικό τυφέκιο ανά χείρας, να μακελεύονται και να μακελεύουν τα τέκνα των άλλων και να υπερασπίζονται το δικό σας δίκαιο, στο πλάι της μαριονέτας σας, του κυρίου Ζελένσκι.

 

*** Πάντως ο δικός μας εδώ, δεν τόλμησε να δηλώσει ότι έστω προτίθεται να στείλει Έλληνες στρατιώτες να πολεμήσουν τους Ρώσους. Αντιθέτως. Ή κάτι του σφύριξαν περί της Ιστορίας οι συμβουλάτορές του ή έτυχε μιας έκλαμψης πολιτικής ευφυίας. Δεν εξηγείται αλλιώς η διαφοροποίησή του. Ωστόσο δεν είναι να του’ χει κανείς εμπιστοσύνη. Αν έρθουν ανάποδα τα πράγματα και πιεστεί είναι ικανός να νομοθετήσει και Ουκρανία pass για να ξεγελάσει και να εξαγοράσει τη ζωή των ευκολόπιστων υπηκόων του για ακόμη μια φορά στέλνοντάς τους στον αγύριστο. Γιατί καλά να πας κείθε, το θέμα είναι όμως αν και πώς θα γυρίσεις… Όρθιος, τετραπληγικός ή τσουβαλιαστός; Άσε που μπορεί να σκορπίσει η τέφρα σου εκεί, στους αχανείς σιτοβολώνες της Ουκρανίας.

*** Ξέρουν βέβαια μέχρι που τους παίρνει. Με τις πενήντα επτά κάσες των νεκρών στα Τέμπη προσώρας την έχουν σκαπουλάρει. Αν όμως το παίξουν Ναπολέοντες ή Βενιζέλοι και στείλουν νέους ανθρώπους να σκοτωθούν για τα συμφέροντα των Αμερικανών και του διεφθαρμένου καθεστώτος στο Κίεβο θα φύγουν νύχτα και μια ώρα αρχύτερα. Αν αρχίσουν να μην προλαβαίνουν το μέτρημα των νεκρών στρατιωτών ακόμη και οι φυλλάδες που τους στηρίζουν σε κάθε μακακία που λένε ή πράττουν εν τοιαύτη περιπτώσει θα τους «αδειάσουν» κανονικά και δίχως ενδοιασμό.

*** Αυτός ο Παπασταύρου τελικά κάνει για δέκα. Δεν εξηγείται ο φθόνος που διακατέχει τους επίδοξους ομογάλακτούς του και έχει αρχίσει να εκδηλώνεται στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας. Πώς το είχε πει ο «Γέρος του Μοριά»; Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα σαν κι αυτόν! Μωρέ έχει και παραέχει κυρ-Αντώνη μας… Περίμενε λίγους μήνες και θα δεις…

*** Όμως ένα ήθελα να ήξερα. Τι δουλειά είχε στο «στόμα του λύκου» ο κορυφαίος εργατοπατέρας Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα παραβρέθηκε στην… ελιτομάζωξη της Νέας Ερυθραίας; Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του «πράσινου» Γιάννη Μανιάτη. Ποιους εκπροσωπούν τελικά όλοι αυτοί; Τον κοσμάκη τάχα μου ή την πάρτη τους;

*** Απέπλευσε και το καμάρι του πολεμικού μας ναυτικού η φρεγάτα Ύδρα. Αν και δε φημιζόμαστε για τη συμπάθειά μας προς το Μητσοτακέικο, αλήθεια είναι πως ως κίνηση η αποστολή της στην Ερυθρά Θάλασσα διαφαίνεται ορθή υπό τις παρούσες «ασφυκτικές» γεωπολιτικές εξελίξεις. Αρκεί βέβαια να έχουν διασφαλιστεί απτά εθνικά ανταλλάγματα. Μπαρμπούτσαλα δυστυχώς. Το καλό σκυλάκι της γειτονιάς παριστάνουμε που κάνει χαρούλες και κουνάει την ουρίτσα του σε όλους, όμως αντί για λίγα κοκαλάκια ή αποφάγια  εισπράττει κλωτσιές και εμπαιγμό από τους αλητήριους. Έτσι έχουμε καταντήσει την εξωτερική μας πολιτική.

 

 

Πηγή

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 472


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα