ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Πλήρως εμβολιασμένος για τον COVID που εκδηλώνει νέα ασθένεια που ονομάζεται σύνδρομο VEXAS

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Πλήρως εμβολιασμένος για τον COVID που εκδηλώνει νέα ασθένεια που ονομάζεται σύνδρομο VEXAS

18 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,210
Μοίρασέ το

 

 

Οι άνθρωποι στους οποίους έγινε ένεση με «εμβόλια» για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19) διαγιγνώσκονται όλο και περισσότερο με έναν νέο τύπο ασθένειας που αποκαλούν σύνδρομο VEXAS, μια αυτοφλεγμονώδη ασθένεια που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020 περίπου την εποχή που ξεκίνησε το Operation Warp Speed από το καθεστώς Τραμπ.

Δυστυχώς, είμαστε σχεδόν ακόμα στην αρχή των παρενεργειών του εμβολίου που έχει οδηγήσει εκατομμύρια εμβολιασμένους σε τρομακτικές καταστάσεις… στην πορεία θα βγουν πολλές και σοβαρές ασθένειες εξ αιτίας του εμβολίου…
Καλλιόπη Σουφλή

Οι άνθρωποι στους οποίους έγινε ένεση με «εμβόλια» για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19) διαγιγνώσκονται όλο και περισσότερο με έναν νέο τύπο ασθένειας που αποκαλούν σύνδρομο VEXAS, μια αυτοφλεγμονώδη ασθένεια που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020 περίπου την εποχή που ξεκίνησε το Operation Warp Speed από το καθεστώς Τραμπ.

 

Το σύνδρομο VEXAS, συντομογραφία για κενοτόπια, ένζυμο Ε1, Χ-συνδεδεμένο, αυτοφλεγμονώδες, σωματικό σύνδρομο, λέγεται ότι προκαλείται από μεταλλάξεις στα έμφυτα κύτταρα του ανοσοποιητικού, καθώς και από σωματική μετάλλαξη στο γονίδιο UBA1 που βρίσκεται στο χρωμόσωμα Χ.

Οι περισσότερες φλεγμονώδεις ασθένειες, παρεμπιπτόντως, προκαλούνται από δυσλειτουργία που προκύπτει στα προσαρμοστικά κύτταρα του ανοσοποιητικού.

 

«Οι σωματικές μεταλλάξεις δεν μπορούν να κληρονομηθούν, πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα αποκτούν αυτή τη μετάλλαξη αργότερα στη ζωή τους», εξηγεί η The Epoch Times για την ασθένεια.

“Η μετάλλαξη επηρεάζει τα βλαστοκύτταρα του μυελού των οστών. Τα κύτταρα ωριμάζουν σε εξειδικευμένα ανοσοκύτταρα που κυκλοφορούν στην κυκλοφορία του αίματος.”

 

«Τα ανοσοκύτταρα που φέρουν τη μετάλλαξη UBA1 είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη και μόλις συσσωρευτούν αρκετά από αυτά, οι ασθενείς αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα».

 

(Σχετικό: Να είστε προσεκτικοί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας [ΠΟΥ], ο οποίος θέλει να ελέγχει και να κυβερνά τον κόσμο υπό το πρόσχημα της προστασίας του κόσμου από τον COVID και άλλες «απειλές».)

 

Αυτοφλεγμονή που προκαλείται από τα εμβόλια COVID

Τον Απρίλιο, Γάλλοι επιστήμονες ανέφεραν την περίπτωση ενός 76χρονου άνδρα ο οποίος σχεδόν αμέσως μετά τον εμβόλιο για COVID με την ποικιλία mRNA (modRNA) της Pfizer διαγνώστηκε με σύνδρομο VEXAS. Τα συμπτώματά του περιελάμβαναν τρυφερά εξογκώματα κάτω από το δέρμα, εξανθήματα και μωβ κηλίδες στα άκρα του.

 

Δερματικά προβλήματα αναφέρονται συχνά στους ασθενείς με VEXAS και ο άνδρας δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Αργότερα προσδιορίστηκε από ειδικούς ότι είχε τη μετάλλαξη UBA1 εγγενή στη νόσο.

 

«Η σπάνια επίπτωση του συνδρόμου VEXAS και η μικρή καθυστέρηση 3 ημερών μεταξύ του εμβολιασμού και της εμφάνισης των συμπτωμάτων υποδηλώνουν πολύ τον ρόλο του εμβολίου ως έναυσμα», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης, από τα Νοσοκομεία Drôme Nord.

 

Ένας άλλος ασθενής, 72 ετών, εμφάνισε παρόμοια συμπτώματα, καθώς και πυρετό, κόπωση, βήχα και εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Αρχικά διαγνώστηκε λανθασμένα με “μακροχρόνιο COVID”, για να εμφανίσει αργότερα επίσης στοιχεία για την ίδια μετάλλαξη UBA1 με τον πρώτο ασθενή.

 

«Σύμφωνα με την εμπειρία μου, είναι απίθανο το σύνδρομο VEXAS να προκλήθηκε από λοίμωξη ή εμβολιασμό κατά του COVID-19», σχολίασε ο Δρ Σίνισα Σάβιτς, ανοσολόγος και αναπληρωτής κλινικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λιντς . “Γνωρίζουμε ότι καθώς οι άνθρωποι γερνούν, αναπτύσσουν κάθε είδους μεταλλάξεις στο μυελό των οστών… Γι’ αυτό το VEXAS βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στον ηλικιωμένο πληθυσμό.”

 

Τυπικά, το σύνδρομο VEXAS εμφανίζεται σε άνδρες άνω των 50 ετών. Τόσο οι λοιμώξεις όσο και οι εμβολιασμοί μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα σε άτομα που βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο για να αναπτύξουν το σύνδρομο VEXAS.

 

«Οτιδήποτε πυροδοτεί μια ανοσολογική απόκριση μπορεί να προκαλέσει προσωρινή επιδείνωση των συμπτωμάτων», πρόσθεσε ο Δρ Σάβιτς. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο επιχείρημα για αυτό».

 

Μεταξύ των εξειδικευμένων ανοσοκυττάρων, μόνο τα έμφυτα κύτταρα του ανοσοποιητικού έχουν βρεθεί ότι φέρουν τη μετάλλαξη UBA1. Τα προσαρμοστικά ανοσοκύτταρα, εν τω μεταξύ, σχηματίζουν αυτό που είναι γνωστό ως η «τρίτη» ή η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στις ασθένειες και αυτά τα κύτταρα δεν έχουν βρεθεί να φέρουν τη μετάλλαξη UBA1.

 

Ο Δρ. Savic πιστεύει ότι τα προσαρμοστικά ανοσοκύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των Τ και Β κυττάρων, πιθανότατα δεν μπορούν να επιβιώσουν αρκετά για να εξειδικευτούν εάν φέρουν τη μετάλλαξη UBA1. Η εξειδίκευση των έμφυτων κυττάρων του ανοσοποιητικού, αντίθετα, φαίνεται να επηρεάζεται λιγότερο από τη μετάλλαξη UBA1.

 

Τόσο οι λοιμώξεις όσο και οι εμβολιασμοί πυροδοτούν αποκρίσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα που υποτίθεται ότι (στη θεωρία για τους εμβολιασμούς, ούτως ή άλλως) σχηματίζουν ανοσολογική μνήμη. Αυτή η διαδικασία δεν συμβαίνει σε άτομα με αυτοφλεγμονώδεις καταστάσεις – στην πραγματικότητα, μια ανοσολογική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει μια ανισορροπία που στην πραγματικότητα επιδεινώνει την κατάσταση του ασθενούς.

 

«Αυτό συμβαίνει με οποιαδήποτε αυτοάνοση ή φλεγμονώδη κατάσταση, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του, αλλά αν στη συνέχεια αμφισβητηθείς από κάτι άλλο, τότε αυτό το επίπεδο ελέγχου μπορεί να μειωθεί», είπε ο Δρ Savic.

 

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο VaccineInjuryNews.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

Wiley.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,210


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα