Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

16 Μαρτίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:757
Μοίρασέ το

 

 

Παραγγέλθηκε κύρια ανάκριση – Αναμένονται εξελίξεις…

 

Δεκαετίες πριν, είχα διαβάσει αυτή τη συγκλονιστική ρήση:

“Αν θες αγάπη, πάρε σκύλο… οι άνθρωποι, δαγκώνουν…”

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, και δίπλα στα σκυλουδάκια μου, έμαθα τι σημαίνει αγάπη αληθινή…

Εύχομαι, αυτός που σκότωσε με τόση διαστροφή, μανία και ψυχική παράνοια τον Όλιβερ, να έχει το ίδιο τέλος…

Από την δικαιοσύνη, δεν περιμένω τίποτα… αν δεν ήταν η Μάρθα Πουλτίδου* με το φιλοζωικό σωματείο της και κάποιοι άλλοι από άλλα φιλοζωικά σωματεία που στηρίζουν τον αγώνα της, το έγκλημα θα είχε κλείσει από τις πρώτες μέρες, από τη στιγμή που ο δολοφόνος του Όλιβερ, φέρεται να έχει στενές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» η αρμόδια εισαγγελική Αρχή άσκησε ποινική δίωξη κατά προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη στην υπόθεση που αφορά τον βασανιστικό θάνατο του  χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα τον Δεκέμβριο του 2023. Παράλληλα έχει παραγγελθεί κύρια ανάκριση.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα έπειτα από τις καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων αλλά και από τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του σκύλου πως το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο και οι Αρχές προσπαθούν τα το συγκαλύψουν.

Δείτε όλα όσα είχε αποκαλύψει μόνο στη «Ζούγκλα» ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, Μιχάλης Φλέγκας:

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ μιλά ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στην Αράχωβα

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε κινητοποιηθεί και το ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί αφού ακόμα και οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο διαφωνούσαν μεταξύ τους για τα αίτια θανάτου.

Τελικά ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης σκύλων, η εισαγγελική Αρχή ασκεί ποινική δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο.

Τώρα έρχεται η σειρά του ανακριτή όπου αναμένεται να καλέσει μεταξύ άλλων και το κατηγορούμενο πρόσωπο να απολογηθεί και θα κρίνει, αφού λάβει τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, για το εάν θα παραμείνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους ή θα οδηγηθεί στις φυλακές. Αναμένονται εξελίξεις…

 

Πηγή

 

 

*Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο προς το παρον, παρά μόνο ότι ο Όλιβερ θα δικαιωθεί.

Η υπόθεση του Όλιβερ δεν έκλεισε ποτέ,όπως διέδιδαν τα παπαγαλάκια και προέβλεπαν οι Κασσάνδρες.
Εμείς γνωρίζαμε φυσικά τις εξελίξεις, καθώς ουδέποτε σταματήσαμε να παλεύουμε για την δικαίωση του Όλιβερ.
Κρίναμε ότι τώρα ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε, καθώς διάφοροι αυτοκλητοι σωτήρες και αυτοχριζομενοι Πουαρό,έκαναν κακό στην υπόθεση,με όλα όσα έγραφαν.
Στο διά ταύτα:
“Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια της ανακριτριας.”
Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο προς το παρον, παρά μόνο ότι ο Όλιβερ θα δικαιωθεί.

 

 

πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 757


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα