Ασύλληπτο αίσχος: ο Δένδιας ζητά «αμοιβαίες υποχωρήσεις σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Ασύλληπτο αίσχος: ο Δένδιας ζητά «αμοιβαίες υποχωρήσεις σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

19 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:199
Μοίρασέ το

 

Ελπίζω να καταλάβαμε τι είπε Ο ΕΒΡΑΙΟΣ – ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ…

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΙΣΡΑΗΛ…

Κάθε ψήφος σ’ αυτόν και στο κόμμα του της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Θαλασσί μεταξωτό σκουφάκι, σημαίνει ΥΨΗΛΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΥΣ…

 

Η Πυθία καταγράφει

Συνέντευξη Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην εφημερίδα Ναυτεμπορική και στον δημ/φο, Μιχάλη Ψύλο (18.05.2023)

Διαβάστε το απόσπασμα που ακολουθεί…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε υπουργέ, το τελευταίο διάστημα ακούγεται από κάποιους κύκλους το σύνθημα: «Όχι Πρέσπες του Αιγαίου». Θα ήθελα το σχόλιό σας.

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι το αντιμετωπίζω όπως όλα τα συνθήματα και τις υπεραπλουστεύσεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής: με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Πιστεύω επίσης ότι αυτή η συζήτηση περί «Πρεσπών του Αιγαίου» που γίνεται τώρα, εν όψει εκλογών, πιθανόν προκαλεί σύγχυση. Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πέραν της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ δεν υφίστανται άλλες διαφορές επί των οποίων θα μπορούσαν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις».

Μάλιστα το εν λόγω απόσπασμα ανέβασε και με τουιτ ο κ. Δένδιας για να το εμπεδώσουμε…

IMG 20230519 072249

 

Πηγή

Προβολές : 199


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα