ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...  «Καταπέλτης» ο πατέρας του 23χρονου πυροσβέστη: «Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες και προδότες…»

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... «Καταπέλτης» ο πατέρας του 23χρονου πυροσβέστη: «Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες και προδότες…»

8 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:684
Μοίρασέ το

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Νικήτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη μαζί με την αγαπημένη του

Στη μνήμη του Σπύρου, της μνηστής του και στη μνήμη όλων όσων χάθηκαν σ’ αυτή την τρομακτική ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, ας δώσουμε το πιο δυνατό μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές…
ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ…
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 2019 ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ…
ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…
ΕΓΩ, ΘΑ ΑΠΕΧΩ… ΕΣΕΙΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αυτή τη φορά, θα απέχω για να τιμήσω τη μνήμη όλων των θυμάτων μιας ΠΑΝΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…

Συγκλονιστικός ήταν ο λόγος του πατέρα του 23χρονου πυροσβέστη που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα βαγόνια του μοιραίου Intercity, στα Τέμπη.

Ο πατέρας του Νικήτα, μέσα στον πόνο και τον θρήνο του βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ παράλληλα έστειλε ηχηρό μήνυμα στους συμπολίτες του.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και το Πυροσβεστικό Σώμα. Όταν πήρα τον διοικητή για την κηδεία, μου είπε ότι δυσκολεύεται να βρει άτομα για τη βάρδια, γιατί όλοι ήθελαν να πάνε», είπε αρχικά ο πατέρας του Νικήτα, για τον οποίο χθες πλήθος εποχικών πυροσβεστών διαδήλωσε στο Σύνταγμα, με μαύρα περιβραχιόνια.

Ο Νικήτας μπήκε στο μοιραίο τρένο μαζί με την αγαπημένη του προκειμένου να επισκεφθούν τους γονείς του και να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο σπίτι.

Μιλώντας για το αδικοχαμένο παλικάρι του, ο πατέρας του Νικήτα ανέφερε πως «ήταν άνθρωπος της προσφοράς, ήταν ένα παιδί που ευχαριστιόταν να βοηθάει».

Μάλιστα, η τελευταία φορά που μίλησε με τους γονείς του, ήταν όταν το αργά το βράδυ, λίγη ώρα πριν την σύγκρουση, έστειλε μήνυμα στη μητέρα του ότι θα καθυστερούσε να φτάσει και ότι ένας φίλος τους θα πήγαινε να τους παραλάβει από τον σταθμό.

«Θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όχι μόνο ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, θα περιμένω να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου» ανέφερε ο πατέρας και πρόσθεσε ότι στο μέλλον θα κινηθούν νομικά, διεκδικώντας τη δίωξη των υπευθύνων για αυτό το έγκλημα:  «Κάποια στιγμή οι υψηλά ιστάμενοι να φοβούνται να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Τώρα που έρχονται εκλογές, να ψηφίσουμε αυτούς που είναι άξιοι, όχι όποιον μας βολέψει» ανέφερε ο πατέρας και έκλεισε παραθέτοντας την φράση του Τζωρτζ Όργουελ «ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!».

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 684


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα