ατζέντα 2030 : Σκοτεινά σχέδια για το μέλλον των ανθρώπων;

ατζέντα 2030 : Σκοτεινά σχέδια για το μέλλον των ανθρώπων;

17 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,027
Μοίρασέ το

 

 

Για πολλούς όμως η ατζέντα 2030 δεν αφορά το υγιές και δίκαιο μέλλον της ανθρωπότητας, αλλά την παγκόσμια υποδούλωση και εξαθλίωση. Έτσι έχει εξαπλωθεί η πεποίθηση πως πίσω από τους 17 στόχους για να υλοποιηθεί η μετάβαση σε μία καλύτερη ζωή κρύβονται 17 σκοτεινά μυστικά για να μας σκλαβωσουν εντελώς βυθίζοντάς μας στην φτώχεια και την απώλεια ελευθερίας να κάνουμε το οτιδήποτε.

Είδατε τι ωραία φέρνει ο συντάκτης το θέμα με την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030;;;

Έχει βουίξει το διαδίκτυο με αποδεδειγμένα στοιχεία τι σημαίνει ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, αλλά ο συντάκτης, τα θεωρεί … θεωρείες συνωμοσίας…

Κυκλοφορούν και τέτοια άρθρα σαν αυτό στο διαδίκτυο, και κάποιες φορές επιλέγω να τα αναρτήσω, μήπως και καταλάβουν αθώοι αναγνώστες, πως πιάνονται στην παγίδα… της προπαγάνδας…

Γι αυτό και πρόσθεσα κάποιες από τις εξαιρετικές κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, και κάποιες άλλες φωτογραφίες, που αποδεικνύουν πως… Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΦΕΡΝΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όλοι γνωρίζουμε πως η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο παράξενη. Συνεχώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με γεγονότα που δυσκολεύουν την ζωή μας και έτσι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, για μία καλύτερη ζωή.

Για να μπορέσουμε όμως να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, θα πρέπει να ξέρουμε όσα ακούγεται πως σχεδιάζονται για την ανθρωπότητα, είτε ισχύουν είτε όχι.

Να έχουμε μία ιδέα και να αποκτήσουμε κριτική σκέψη για τα γεγονότα και τις σκέψεις που κρύβονται πίσω από αυτά.

Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν έχει γίνει γνωστή η ατζέντα 2030 για την οποία μιλήσαμε χωρίς όμως να εμβαθύνουμε,στο επεισόδιο που αγαπήσατε σχετικά με την μεγάλη επαναφορά και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο τίτλος ατζέντα 2030 αφορά μία σύγχρονη θεωρία συνωμοσίας που προκύπτει από μία συμφωνία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που θα αναλύσουμε στην συνέχεια.

Οπότε για να βγάλουμε συμπέρασμα σχετικά με το αν ισχύει ή όχι μία τέτοια θεωρία θα δούμε αρχικά τι σημαίνει, και στην συνέχεια θα συγκρίνουμε κάποια βασικά της στοιχεία με την καθημερινότητά μας σήμερα.

Πόσο κοντά είναι και πόσο διαφέρει από την ζωή που ήδη ζούμε;

ατζέντα 2030

Τι είναι η ατζέντα 2030.

Αν πληκτρολογήσει κανείς την φράση “ατζέντα 2030” θα βρει πρώτη την ιστοσελίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ. Μέσα στην σελίδα υπάρχουν οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης που είναι 17 στόχοι με τους οποίους θα αλλάξει προς το καλύτερο ο κόσμος μας.

Εκεί υπάρχει επίσης και η δήλωση του Γ.Γ του Ο.Η.Ε Αντόνιο Γκουτέρες που αναφέρει χαρακτηριστικά πως : Το 2015 , οι παγκόσμιοι ηγέτες ενέκριναν ομόφωνα την Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Οι στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα, και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Άρα πρόκειται για ένα σχέδιο εξάλειψης της πείνας, της φτώχειας, και την ταυτόχρονη βελτίωση της επιβίωσής μας.

Για πολλούς όμως η ατζέντα 2030 δεν αφορά το υγιές και δίκαιο μέλλον της ανθρωπότητας, αλλά την παγκόσμια υποδούλωση και εξαθλίωση.

Έτσι έχει εξαπλωθεί η πεποίθηση πως πίσω από τους 17 στόχους για να υλοποιηθεί η μετάβαση σε μία καλύτερη ζωή κρύβονται 17 σκοτεινά μυστικά για να μας σκλαβωσουν εντελώς βυθίζοντάς μας στην φτώχεια και την απώλεια ελευθερίας να κάνουμε το οτιδήποτε.

Τι ισχύει τελικά; Για να απαντήσουμε αυτό το ερώτημα θα δούμε κάποιους από τους βασικούς στόχους και πως αυτοί ερμηνεύονται και θα κάνουμε την σύγκριση για να δούμε αν τελικά υπάρχει κάποια αλήθεια σε όλο αυτό.

Οι στόχοι που υπάρχουν στην ατζέντα 2030

Στόχος 1) Το τέλος της φτώχειας 

Η ατζέντα 2030 μιλάει για τον στόχο της εξάλειψης της πείνας ολοκληρωτικά.

Για την ακρίβεια στα έγγραφα που και εσείς μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Ο.Η.Ε αναφέρεται πως εως το 2030 θα υπάρξει εξάλειψη της ακραίας φτώχειας για όλους τους ανθρώπους παντού.

Ο φόβος για τον στόχο αυτό είναι η πιθανότητα να ζουν μελλοντικά οι άνθρωποι με επιδόματα, κουπόνια και κοινωνικές ανταμοιβές που θα παραμένουν σε πολύ βασικά οικονομικά επίπεδα.

Στην ουσία υπάρχει ο φόβος για ένα ενιαίο βασικό επίδομα φτώχειας που θα παίρνουν το σύνολο των ανθρώπων, πλην εκείνων που κατέχουν και διακινούν τον παγκόσμιο πλούτο.

Στην πρακτική αυτή θα απαιτείται υπακοή και συμμόρφωση σε κυβερνητικές αποφάσεις προκειμένου να μπορεί κάποιος να θεωρείται δικαιούχος του όποιου επιδόματος.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως απέχουμε πολύ από το να ζούμε σχεδόν όλοι μόνο με ένα επίδομα.

Παρατηρούμε όμως πως από την πανδημία και μετά η αντιμετώπιση στο φαινόμενο της αυξανόμενης ακρίβειας δεν είναι η μείωση της φορολογίας αλλά η επιδοματική πολιτική. Επίδομα κρίσης, κουπόνι για την βενζίνη και πολλά ακόμα παραδείγματα. Η πρακτική χρησιμοποιείται ως μικρό βοήθημα που σίγουρα είναι κάτι, αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ονειρευτεί ελεύθερα μία καλύτερη ζωή για εκείνον κ την οικογένειά του.

Στόχος 2) Τέλος της πείνας

Για την εξάλειψη της πείνας ο ΟΗΕ αναφέρει πως στόχος είναι ο τερματισμός της πείνας και η διασφάλιση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων, ιδίως των φτωχών και των ανθρώπων που βρίσκονται σε ευάλωτες καταστάσεις ως το 2030.

svg%3E

Η θεωρία όμως αναφέρει πως ο πραγματικός στόχος είναι η εδραίωση των γενετικά τροποποιημένων μηχανισμών και της απαγόρευσης της αυθαίρετης καλλιέργειας.

Αν και είμαστε μακριά από την ολοκληρωτική εφαρμογή των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και της απαγόρευσης καλλιέργειας, οι αυξανόμενες ανατιμήσεις και η ακρίβεια κάνουν δυσπρόσιτα πολλά είδη τροφίμων και τα μετατρέπουν σε πολυτέλεια για πολλούς συνανθρώπους μας.

Βέβαια αυτό επικρατεί ελπίζω παροδικά λόγω των πολεμικών γεγονότων, αλλά και πάλι βλέπουμε πως αν συμβαίνει κάτι, αυτό σίγουρα είναι η μεγαλύτερη εξάπλωση της πείνας στους ανθρώπους παρά η εξάλειψή της.

Στόχος 3) πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους

Ο στόχος που προκύπτει από την ατζέντα 2030 εδώ είναι. Έως το 2030 η διασφάλιση της καθολικής πρόσβασης σε προσιτές, αξιόπιστες και σύγχρονες υπηρεσίες ενέργειας.

Ατζέντα 2030 : Σκοτεινά σχέδια για το μέλλον των ανθρώπων;

 

Πηγή

Προβολές : 1,027


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα