Ατζέντα 2030/ Net Zero (“Καθαρό Μηδέν”) = Οι Παγκόσμιες Ελίτ Θα Σκοτώσουν Πολλούς Ανθρώπους Μέχρι το 2030

Ατζέντα 2030/ Net Zero (“Καθαρό Μηδέν”) = Οι Παγκόσμιες Ελίτ Θα Σκοτώσουν Πολλούς Ανθρώπους Μέχρι το 2030

21 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:732
Μοίρασέ το

 

Κλείνουν τη θέρμανσή σας, περιορίζουν τα ταξίδια, υποτιμούν το νόμισμά σας, παίρνουν τον πλήρη έλεγχο όλων των δαπανών σας (CBDC), κλειδώνουν τους ανθρώπους σε πόλεις των 15 λεπτών.

Τώρα λιμοκτονούν φανερά τους ανθρώπους περιορίζοντας τη γεωργία.

Αν υπήρχαν εναλλακτικές μέθοδοι για την παραγωγή πραγματικής τροφής με λιγότερη ενέργεια, τότε οι άπληστοι καπιταλιστές θα την είχαν ήδη εφεύρει.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

SACHA DOBLER | Διάβαστε το εδώ

 

Καθαρό Μηδέν – Πολιτικές Για Την Κλιματική Αλλαγή – Βιώσιμη Ανάπτυξη = Απόπειρα Παγκόσμιας Γενοκτονίας

Κλείνουν τη θέρμανσή σας, περιορίζουν τα ταξίδια, υποτιμούν το νόμισμά σας, παίρνουν τον πλήρη έλεγχο όλων των δαπανών σας (CBDC), κλειδώνουν τους ανθρώπους σε πόλεις των 15 λεπτών. Τώρα λιμοκτονούν φανερά τους ανθρώπους περιορίζοντας τη γεωργία. Αν υπήρχαν εναλλακτικές μέθοδοι για την παραγωγή πραγματικής τροφής με λιγότερη ενέργεια, τότε οι άπληστοι καπιταλιστές θα την είχαν ήδη εφεύρει.

 

Ο John Kerry λέει ότι οι Αμερικανοί αγρότες πρέπει να μετασχηματίσουν ριζικά την παραγωγή τροφίμων για να επιτύχουν τους στόχους “καθαρών μηδενικών” εκπομπών μέχρι το 2030

“Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, αν η γεωργία δεν είναι μπροστά και στο επίκεντρο ως μέρος της λύσης.”

Ο ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Biden για το κλίμα, ο πρώην γερουσιαστής John Kerry, έκανε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν μίλησε για την ανάγκη μετασχηματισμού του τρόπου παραγωγής τροφίμων προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές. Η νέα σταυροφορία των ακτιβιστών για το κλίμα είναι η μείωση των εκπομπών που είναι αποτέλεσμα της παραγωγής τροφίμων.

“Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι η γεωργία συνεισφέρει περίπου το 33% όλων των εκπομπών στον κόσμο”, δήλωσε ο Kerry, “ανάλογα με το πώς το μετράτε, αλλά είναι από 26 έως 33. Και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, αν η γεωργία δεν είναι στο επίκεντρο ως μέρος της λύσης. Οπότε όλοι μας καταλαβαίνουμε εδώ. Το βάθος αυτής της αποστολής”.

Πρώτα ήρθαν για τα ορυκτά καύσιμα και τον ενεργειακό τομέα, τώρα έρχονται για τη διατροφή μας. “Η μεγαλύτερη πηγή ανθρωπογενών εκπομπών μεθανίου είναι η γεωργία, η οποία ευθύνεται για περίπου το ένα τέταρτο των εκπομπών, ακολουθούμενη στενά από τον ενεργειακό τομέα, ο οποίος περιλαμβάνει τις εκπομπές από άνθρακα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και βιοκαύσιμα“, αναφέρει ο ΙΕΑ.

Η μείωση των λιπασμάτων, της χρήσης γης και των αγελάδων αποτελεί μεγάλη ώθηση από τους ακτιβιστές που επιδιώκουν τη μείωση των εκπομπών που δημιουργούνται από την παραγωγή τροφίμων. Μια ιδέα που έχει διατυπωθεί για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου που προκαλούνται από τις αγελάδες είναι η στροφή στην κατανάλωση ζωυφίων, αντ’ αυτού. Μια άλλη ιδέα είναι να ταΐζουμε τις αγελάδες ζωύφια για να μειώσουμε τις εκπομπές λιπασμάτων που δημιουργούνται από την καλλιέργεια τροφής για τις αγελάδες.

Ο Kerry δήλωσε ότι ο γεωργικός τομέας “χρειάζεται καινοτομία τώρα περισσότερο από ποτέ. Αντιμετωπίζουμε ρεκόρ υποσιτισμού, τη στιγμή που η γεωργία υποφέρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τομέα από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης”. Το 2021, ο Kerry προειδοποίησε, με τα μαλλιά σχεδόν φλεγόμενα, ότι οι κάτοικοι της Γης έχουν μόνο “εννέα χρόνια” για να αποτρέψουν τις χειρότερες καταστροφές της κλιματικής αλλαγής. Αυτό χλευάστηκε έντονα ως κινδυνολογία, αν και ο AOC είχε πει μόλις τρία χρόνια πριν ότι “ο κόσμος θα τελειώσει σε 12 χρόνια” αν δεν εισακουστούν οι προειδοποιήσεις των κινδυνολόγων για το κλίμα.

“Και αρνούμαι να το ονομάσω πλέον κλιματική αλλαγή”, συνέχισε ο Kerry. “Δεν είναι αλλαγή, είναι κρίση. Έχουμε ξεπεράσει την έννοια του “απλά αλλάζουμε και μπορούμε να διαχειριστούμε την αλλαγή”. Και χωρίς δράση, εκατομμύρια ζωές και μέσα διαβίωσης θα κινδυνεύσουν.

“Υπάρχουν επιστήμονες που θα σας πουν σήμερα ότι η πιθανότητα ένα μεγάλο τμήμα της Αφρικής που είναι ένας τεράστιος προμηθευτής τροφίμων για την ήπειρο θα μπορούσε να καταρρεύσει όσον αφορά τη γεωργική του ικανότητα, αν δεν πάρουμε τον έλεγχο αυτού που κάνουμε.

“15 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη ως συνέπεια των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου”, συνέχισε ο Kerry. “Στην ατμόσφαιρα στον αέρα, ο οποίος ταξιδεύει με σταγόνες με τη μορφή ρύπανσης, και θερμαίνει τον ωκεανό με ρυθμούς ρεκόρ αλλάζοντας τη χημεία του ίδιου του ωκεανού.

“Χωρίς δράση, εκατομμύρια ζωές και τα μέσα διαβίωσης του πλανήτη είναι σε μέρη του κόσμου η κλιματική κρίση έχει πλέον πάρει την αύξηση των γεωργικών αποδόσεων αλλά όσο το 40%. Και την ίδια στιγμή τα ίδια τα διατροφικά συστήματα συμβάλλουν σε σημαντική ποσότητα εκπομπών μόνο και μόνο με τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε”, προειδοποίησε ο Kerry.

Ο Kerry έκανε τις παρατηρήσεις του στην αποστολή γεωργικής καινοτομίας για το κλίμα, που φιλοξενείται από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, και ήταν σε υπηρεσία για την προώθηση των στόχων της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, ή COP28, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Η εν λόγω διάσκεψη, είπε, “καταπιάστηκε με το πώς θα αλλάξουμε αυτή τη δυναμική και τι κάνουμε”.

“Αλλά οι εκπομπές μόνο από το σύστημα τροφίμων”, είπε ο Kerry, “προβλέπεται ότι θα προκαλέσουν άλλο μισό βαθμό αύξησης της θερμοκρασίας μέχρι τα μέσα του αιώνα με την τρέχουσα πορεία που ακολουθούμε σήμερα. Και αντί να βρισκόμαστε σε μια πορεία για να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τη διαφορετική αύξηση της θερμοκρασίας στον 1,5 βαθμό, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε μια πορεία για να χτυπήσουμε περίπου τρεις βαθμούς αυτή τη στιγμή. Και σας το λέω αυτό από κάποιους που έκαναν αναλύσεις στην ίδια τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι οποίοι κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα με βάση τη μοντελοποίησή τους. Επομένως, δεν πρόκειται για κάποια, ξέρετε, νυχτερινή επιχείρηση που υποδηλώνει ότι μπορεί να κατευθυνόμαστε προς τα εκεί, τώρα”.

“Ένα μέλλον δύο βαθμών θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιπλέον 600 εκατομμύρια ανθρώπους που δεν θα έχουν αρκετό φαγητό και απλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε και να θερμαίνετε τον πλανήτη, ενώ ταυτόχρονα περιμένετε να ηττηθείτε δεν λειτουργεί. Και όπως συμβαίνει τόσο συχνά σε σχέση με την κλιματική κρίση, πρέπει να αγωνιστούμε σε πολλαπλά μέτωπα ταυτόχρονα”, προειδοποίησε ο Kerry.

Ο Kerry ενώθηκε με τους υπουργούς γεωργίας των κυβερνήσεων όλου του κόσμου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να ενθαρρύνουν τους αγρότες να αναδιαμορφώσουν την παραγωγή τροφίμων για τη μείωση των εκπομπών, την οποία χαρακτήρισε “μάχη”. Προέτρεψε τους νομοθέτες των ΗΠΑ να λάβουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις και να νομοθετήσουν αλλαγές στον τρόπο παραγωγής τροφίμων, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στις ανησυχίες για το κλίμα τώρα και να μην το αναβάλουν.

Ο Kerry μίλησε για μια συνάντηση στη Γλασκώβη κατά την οποία αποφασίστηκε να “υπερφορτωθούν οι επενδύσεις στην έξυπνη για το κλίμα γεωργία, στην καινοτομία”. Σε εκείνη τη συνάντηση, αυξήθηκε η χρηματοδότηση για την επονομαζόμενη κλιματικά έξυπνη γεωργική καινοτομία.

Η AIM for Climate είναι μια πρωτοβουλία που “επιδιώκει να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια πείνα, ενώνοντας τους συμμετέχοντες για να αυξήσουν σημαντικά τις επενδύσεις και άλλη υποστήριξη για την κλιματικά έξυπνη γεωργία και την καινοτομία των επισιτιστικών συστημάτων σε διάστημα πέντε ετών”.

Καθώς η προσπάθεια επιδιώκει να μετασχηματίσει την παραγωγή τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο, επιμένουν επίσης ότι “η ποικιλομορφία, η ισότητα των φύλων και η ένταξη είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της αποστολής”. Μεγάλο μέρος της γλώσσας που περιβάλλει αυτά τα σχέδια είναι φιλοδοξίες, με όρους όπως “καινοτομία” και “μετασχηματισμός”. Οι στόχοι περιλαμβάνουν την “ανταλλαγή γνώσεων, την καινοτομία, συνεργασία, συντονισμό, επίδειξη και ανάπτυξη”, στην υπηρεσία της μείωσης των εκπομπών που προέρχονται από τη γεωργία.

Αυτοί που ορίζονται “εταίροι γνώσης” με το έργο έχουν ως στόχο να “μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές για την αύξηση της δίκαιης διάχυσης – και των θετικών αποδόσεων – των προσπαθειών γεωργικής καινοτομίας που επικεντρώνονται στην προσαρμογή και τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής”.

Περαιτέρω, τους ζητείται να “δρομολογήσουν ευέλικτη, χωρίς αποκλεισμούς και στοχευμένη συνεργασία για την καινοτομία που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους τομείς καινοτομίας, καθοδηγούμενοι από τις αξίες του ανοικτού χαρακτήρα, της διαφάνειας, της αμοιβαιότητας και του ανταγωνισμού με βάση την αξία”.

Επιπλέον, ζητείται από τους εταίρους “να συνεργαστούν για να αυξήσουν την αμοιβαία και δίκαιη ικανότητα για γεωργική καινοτομία με επίκεντρο την κλιματική αλλαγή, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και των πόρων των υφιστάμενων θεσμών καινοτομίας”.

Τον Απρίλιο ο Biden δεσμεύτηκε να “αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση και να διατηρήσει εφικτό το όριο του 1,5°C στην αύξηση της θερμοκρασίας” και να μειώσει τις εκπομπές κατά 50 έως 52% έως το 2030. Υποσχέθηκε “1 δισεκατομμύριο δολάρια στο Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα και ζήτησε 500 εκατομμύρια δολάρια για το Ταμείο του Αμαζονίου και συναφείς δραστηριότητες”.

Τα σχέδια του Biden είναι η απεξάρτηση της ενέργειας από τον άνθρακα και υποσχέθηκε την επίτευξη ενός στόχου μηδενικών εκπομπών για τα οχήματα μέχρι το 2030, μαζί με την “απεξάρτηση” της διεθνούς ναυτιλίας από τον άνθρακα. Ο Biden έθεσε επίσης ως στόχο την “έναρξη ενός χρηματοδοτικού σπριντ για το μεθάνιο με σκοπό τη μείωση των εκπομπών μεθανίου και την επιτάχυνση της σταδιακής μείωσης των υδροφθορανθράκων (HFC) στο πλαίσιο της τροπολογίας του Kigali”. Υποστήριξε τον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού ως “τη μεγαλύτερη επένδυση των ΗΠΑ που έγινε ποτέ στη μείωση των αμερικανικών εκπομπών, την επιτάχυνση της οικονομίας καθαρής ενέργειας και την προστασία των κοινοτήτων από τις κλιματικές επιπτώσεις”.

“Ο πρόεδρος Biden έχει θέσει έναν φιλόδοξο στόχο των ΗΠΑ για την επίτευξη ενός τομέα ενέργειας χωρίς ρύπανση από άνθρακα έως το 2035 και μιας οικονομίας με καθαρές μηδενικές εκπομπές το αργότερο έως το 2050”, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Biden αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη μείωσης του μεθανίου, και η γεωργία είναι η μεγαλύτερη πηγή αυτού του αερίου. “Εκτός από τη μείωση του CO2, οι ταχείες μειώσεις άλλων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί ο 1,5 °C σε απόσταση αναπνοής. Το μεθάνιο και άλλα αέρια του θερμοκηπίου εκτός του CO2 είναι ισχυροί κλιματικοί ρύποι με σύντομο χρόνο ζωής στην ατμόσφαιρα. Η ταχεία μείωσή τους θα είχε υπερβολικά μεγάλο αντίκτυπο στην βραχυπρόθεσμη αύξηση της θερμοκρασίας”, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο στόχος, υποστήριξε ο Λευκός Οίκος, τον οποίο υποστήριξε στο συνέδριο AIM ο Kerry, είναι να τεθεί σε ισχύ ο “στόχος της μείωσης των ανθρωπογενών εκπομπών μεθανίου τουλάχιστον κατά 30% έως το 2030. Περισσότερες από 50 χώρες έχουν αναπτύξει ή αναπτύσσουν εθνικά σχέδια δράσης για το μεθάνιο και πολλά νέα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη για την προώθηση της μείωσης του μεθανίου στους βασικούς τομείς της ορυκτής ενέργειας, των αποβλήτων και της γεωργίας και των τροφίμων”.

Στον Καναδά, η κυβέρνηση Trudeau έχει κάνει ένα σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών από τη γεωργία, εκ των οποίων ο τομέας συνέβαλε κατά 10% στις εκπομπές CHG του έθνους το 2019, λέγοντας στους αγρότες να μειώσουν τη χρήση αζωτούχων λιπασμάτων. Μια ομάδα που εκπροσωπεί καναδικές εταιρείες λιπασμάτων δήλωσε ότι “οι Καναδοί αγρότες είναι ήδη από τους πιο βιώσιμους καλλιεργητές στον κόσμο, έχουν λιγότερα περιθώρια να μειώσουν τις εκπομπές λιπασμάτων χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την παραγωγή τροφίμων από ό,τι εκείνοι σε άλλες χώρες. Καθώς υπάρχουν μόνο οκτώ καλλιεργητικές περίοδοι μέχρι το 2030”. Ο εν λόγω όμιλος ενθάρρυνε μια προσέγγιση που θα δίνει προτεραιότητα στους αγρότες και στον εφοδιασμό τροφίμων.

Οι Κάτω Χώρες ξεκίνησαν ένα σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών από τη γεωργία με την αγορά και το κλείσιμο γεωργικών εκμεταλλεύσεων και τον περιορισμό της χρήσης αζωτούχων λιπασμάτων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε απαιτήσει από τη χώρα να μειώσει τις εκπομπές.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Kerry ευχαρίστησε τον “φίλο” του Tom Vilsack, υπουργό Γεωργίας, ο οποίος επίσης πρωτοστάτησε στα σχέδια για την ιεράρχηση των ομοσπονδιακών αγροτικών δανείων με βάση τη φυλή και προχώρησε στην απόσυρση της χρηματοδότησης των σχολικών γευμάτων από τις σχολικές περιφέρειες που δεν επέτρεπαν στους άρρενες μαθητές να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια των κοριτσιών. Ο Vilsak υπερασπίστηκε τη φυλετική του προσέγγιση για τη χρηματοδότηση των αγροτών λέγοντας, ουσιαστικά, ότι οι διακρίσεις εις βάρος των λευκών αγροτών στο παρόν είναι ένας τρόπος να διορθωθούν οι διακρίσεις εις βάρος των μαύρων αγροτών στο παρελθόν. Ένα δικαστήριο διαφώνησε.

Μέλη του GOP του Κογκρέσου κάλεσαν τον Vilsack να “καταγγείλει τα σχόλια του Kerry”, λέγοντας σε επιστολή τους ότι “αυτά τα σχόλια αποτελούν ένα κατάφωρο χαστούκι στο πρόσωπο των σκληρά εργαζόμενων ατόμων που περνούν τη ζωή τους παράγοντας με βιώσιμο τρόπο τα τρόφιμα, τα καύσιμα και τις ίνες του κόσμου μας. Παρόλο που η παγκόσμια γεωργική βιομηχανία ευθύνεται για το 22% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η κινδυνολογική αφήγηση του Kerry δεν περιγράφει πλήρως την ιστορία της αμερικανικής γεωργίας”.

“Οι Αμερικανοί αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν δεσμευτεί να είναι διαχειριστές της γης”, προσθέτουν. “Είμαστε τρομοκρατημένοι από τα σχόλια του [Kerry] και ζητάμε από την κυβέρνησή σας να αναγνωρίσει τις υπεύθυνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι παραγωγοί γεωργικών προϊόντων για να θρέψουν, να ντύσουν και να τροφοδοτήσουν τον κόσμο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η ζωογόνος δύναμη της επισιτιστικής μας ασφάλειας και ένα έθνος που δεν μπορεί να θρέψει τον εαυτό του δεν θα είναι καν έθνος”.

Forbes: Τα Σχέδια Για Την Υπεράκτια Αιολική Ενέργεια Θα Ανεβάσουν Τις Τιμές Της Ηλεκτρικής Ενέργειας Και Θα Απαιτήσουν “Mαζική Εκβιομηχάνιση Των Ωκεανών”

·
25 Νοε
Forbes: Τα Σχέδια Για Την Υπεράκτια Αιολική Ενέργεια Θα Ανεβάσουν Τις Τιμές Της Ηλεκτρικής Ενέργειας Και Θα Απαιτήσουν "Mαζική Εκβιομηχάνιση Των Ωκεανών”

Read full story

Γιατί Η Αιολική Και Η Ηλιακή Ενέργεια Δεν Θα Καλύψει ΠΟΤΕ Τις Ενεργειακές Ανάγκες Του Κόσμου [ΒΙΝΤΕΟ]

·
12 Νοε
Γιατί Η Αιολική Και Η Ηλιακή Ενέργεια Δεν Θα Καλύψει ΠΟΤΕ Τις Ενεργειακές Ανάγκες Του Κόσμου [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετάφραση: Απολλόδωρος 14 Ιουνίου 2022 | PragerU | Διάβαστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ #1 – 140 Εκατομμύρια Χρόνια Τάσης Επικίνδυνης Μείωσης του CO2

·
22 Μαρ
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΑΠΟΔΕΙΞΗ #1 - 140 Εκατομμύρια Χρόνια Τάσης Επικίνδυνης Μείωσης του CO2

Μετάφραση: Απολλόδωρος 1 Aυγούστου 2021 | CO2 Coalition | Διάβαστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Δικτυογραφία :

Agenda 2030/ Net Zero = the Global Elites will kill a lot of People by 2030 – Abrupt Earth Changes

Agenda 2030/ Net Zero = the Global Elites will kill a lot of People by 2030

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/2030-net-zero-2030



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 732


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα