Αυστραλοί δικηγόροι: “έρχεται πόνος” σε όσους εξανάγκασαν ανθρώπους να εμβολιαστούν! (βίντεο)

Αυστραλοί δικηγόροι: “έρχεται πόνος” σε όσους εξανάγκασαν ανθρώπους να εμβολιαστούν! (βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

 

Ο δικηγόρος Julian Gillespie στο παρακάτω βίντεο, ισχυρίζεται πως έρχεται “πόνος” καθώς οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να προβούν νομικά και να απαιτήσουν αποζημιώσεις απο τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που τους εμβολίασαν.

Τι μηνύσεις και πράσιν’ άλογα…
ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ…
Και τα χρήματα που έχουν βγάλει ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥ, να μοιραστούν στα θύματά τους…
Καλλιόπη Σουφλή
Αυστραλοί δικηγόροι: “έρχεται πόνος” σε όσους εξανάγκασαν ανθρώπους να εμβολιαστούν! (βίντεο)

Αυστραλοί δικηγόροι, κατέθεσαν υπομνήματα, απο ένορκες καταθέσεις που περιλαμβάνουν δεκάδες αξιολογημένες και προεκτυπωμένες μελέτες σχετικά με τις βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια για τον COVID, ζητώντας επειγόντως μια ημερομηνία ακρόασης. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις καταθέσεις και τα αντίγραφα των δικαστικών υποβολών εδώ.

Η AVN πιστεύει ότι η Αυστραλιανή Κυβέρνηση ενήργησε σε αντίθεση με τις επιταγές της Αρχής της Προφύλαξης, αποτυγχάνοντας στο καθήκον της περίθαλψης, όχι απλώς διανέμοντας και συνιστώντας, αλλά επιβάλλοντας στους Αυστραλούς να κάνουν αυτήν την ιατρική πράξη. Δεν υπάρχει ενημερωμένη συναίνεση όταν τα προς το ζην και η ικανότητα κάποιου να ταΐσει τα παιδιά του είναι σε κίνδυνο.

«Τις τελευταίες δεκαετίες, κατά μέσο όρο 2,4 άνθρωποι πέθαναν και περίπου 3.500 τραυματισμοί αναφέρθηκαν τον χρόνο από όλα τα συμβατικά αδειοδοτημένα εμβόλια», είπε Barrister Julian Gillespie, συγγραφέας της αρχικής έκθεσης. Ωστόσο, σε λιγότερο από 12 μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι ενέσεις για τον COVID, έχουν αναφερθεί 755 θάνατοι και 104.236 τραυματισμοί .

Ο δικηγόρος Julian Gillespie στο παρακάτω βίντεο, ισχυρίζεται πως έρχεται “πόνος” καθώς οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να προβούν νομικά και να απαιτήσουν αποζημιώσεις απο τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που τους εμβολίασαν. Με την σειρά τους οι γιατροί μπορούν να μηνύσουν το Apra και το δημόσιο συμβούλιο που τους εξανάγκασε να παραβλέψουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας τους.

Μετάφραση Αλίνα Καμπά

 

Πηγή

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα