Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts: «Έρχεται δυστοπικό μέλλον θεμελιωμένο στην άγνοια, την αδράνεια και τη συμμόρφωση των πολιτών»! (βίντεο)

Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts: «Έρχεται δυστοπικό μέλλον θεμελιωμένο στην άγνοια, την αδράνεια και τη συμμόρφωση των πολιτών»! (βίντεο)

1 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:313
Μοίρασέ το

 

Απλώνεται έστω και με τεράστιες δυσκολίες και απαγορεύσεις που επιβάλουν ως λογοκρισία οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η αφύπνιση των λαών…
Το διαδίκτυο, τελικά θα γίνει ο τάφος της ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα…
Τα νέα ταξειδεύουν με απίστευτη ταχύτητα και όλο και περισσότεροι αντιδρούν στα ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…
Διαδώστε με κάθε τρόπο τους τρόπους αφύπνισης και μην τους κρατάτε μόνο για σας…
Καλλιόπη Σουφλή

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts μιλάει ανοιχτά για τα σχέδιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τα οποία -και αποκλειστικά αυτά- έχουν επιφέρει όλες τις δυσάρεστες αλλαγές που βιώνουμε σήμερα.

Αλλαγές στη ζωή μας που ακόμα είναι σχετικά ανώδυνες σε σύγκριση με το αφόρητα δυστοπικό μέλλον που χτίζεται καθημερινά θεμελιωμένο στην άγνοια, την αφέλεια, την αδράνεια και τη συμμόρφωση των πολιτών.

Όποιος συνεχίζει να μην ασχολείται στο σημείο που φτάσαμε και να ζει στη φούσκα του μικρόκοσμου του, πραγματικά του αξίζει να πηγαίνει με το νοικιασμένο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην απόσταση που του επιτρέπει το κράτος, για να νοικιάζει το φούρνο του και να ψήνει μπιφτέκια από σκόνη γρύλων κι αυτά αν είναι “καλό παιδί”, αλλιώς…

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts μιλάει για τα σχέδιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!

Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

Πηγή

Προβολές : 313


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα