Αυστραλός ειδικός αποκάλυψε τον Παγκόσμιο σατανικό Έλεγχο το 2004

Αυστραλός ειδικός αποκάλυψε τον Παγκόσμιο σατανικό Έλεγχο το 2004

14 Απριλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:855
Μοίρασέ το

 

 

Ο κόσμος πράγματι ελέγχεται από σατανιστές που επιδίδονται ατιμώρητα στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Η συμμετοχή σε αυτό το κλαμπ φαίνεται να είναι το τίμημα της επιτυχίας, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε οικονομική είτε πολιτιστική.

Οι σατανιστές έχουν εισχωρήσει σε όλη την αυστραλιανή κοινωνία και το μοτίβο επαναλαμβάνεται παντού.

Περιλαμβάνουν πολιτικούς, γιατρούς, υψηλόβαθμους αστυνομικούς, δικηγόρους, παρασημοφορημένους στρατιωτικούς, προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, μοντέλα μόδας και κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι πιο ταλαντούχοι ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που διατηρείται από το έγκλημα κάτω από ένα προσωπείο αξιοσέβαστου επαγγελματισμού και γνώσης.

 

Διαβάζοντας το παρακάτω συγκλονιστικό άρθρο, θα αντιληφθείτε πως παγκοσμίως, μας κυβερνούν κυριολεκτικά ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ όμως, που βρίσκονται στην ηγεσία και του δικού μας κράτους και των δικών μας θεσμών.

ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.

Δεν υπάρχει παγκοσμίως, πολιτική – δικαστική – στρατιωτική – εκκλησιαστική – δημοσιογραφική – νομική ηγεσία, που να μην είναι χωμένη στον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ…

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην Ελλάδα.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ!!!… ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ!!!

Όσο τους αφήνουμε ζωντανούς, ο σατανισμός θα οδηγεί στην καταστροφή σχεδόν όλους τους λαούς της γης.

ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, χρειάζονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αρρωστημένο σατανικό τελετουργικό ανθρωποθυσίας

 

Μετάφραση blümlifee

 

Επανεξετάζουμε τις εξομολογήσεις που έκανε στο νεκροκρέβατό του ο επονομαζόμενος “Αδελφός 616” (Frater 616), ο οποίος αποκάλυψε ότι ο σατανισμός έχει διαφθείρει την κοινωνία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ όσο φανταζόμασταν ποτέ.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί, όλο και περισσότερο, η δυτική κοινωνία μοιάζει με μια σατανική λατρεία ενώ η Αυστραλία αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της σατανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

ΣΤΟΧΟΣ της Στοάς Άλφα είναι το 66% ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΝΑΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ στον Δυτικό Κόσμο μέχρι το 2010 και “η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2030”.

Οι περισσότερες κυβερνήσεις βασίζονται στο γεγονός ότι τα “πρόβατά” οι λαοί τους, θα ανταποκριθούν με τον “τυπικό παιδαριώδη τρόπο” και θα ταυτιστούν με “μια πιο ισχυρή δύναμη–ακόμα κι αν αυτή σημαίνει την υποδούλωσή τους, την βάναυση συμπεριφορά και ταπείνωσή τους” .

 

(από 3 Ιανουαρίου 2010)
από τον Henry Makow Ph.D.

 

Σε μια εκρηκτική εξομολόγηση στο νεκροκρέβατό του, ένας πρώην επικεφαλής της σατανιστικής “Alpha Lodge” (Στοά Άλφα) στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αποκάλυψε τη διάχυτη παγκόσμια δύναμη του οργανωμένου σατανισμού, ο οποίος είναι συνώνυμος με τους Illuminati.

“Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται — και δεν ήταν για πολύ, πολύ καιρό”, έγραψε, περιγράφοντας μια ολική προδοσία της κοινωνίας από τους δήθεν ηγέτες της.

Ο “Petor Narsagonan” γνωστός και ως “Frater 616” (Αδελφός 616) πέθανε στις 25 Μαρτίου 2004. Πρόσφατα, ο εντολοδόχος του, κάποιος “Aloysius Fozdyke” (αυτά είναι τα σατανικά ονόματά τους) έστειλε το έγγραφο των 15 σελ. μέσω email στον Arthur Cristian, webmaster του “loveforlife.com.au”.

“Ένιωσα ότι ήταν απαραίτητο να επιμεληθώ λίγο από αυτό το έργο”, έγραψε ο “Fozdyke” στον Cristian, “ωστόσο, νομικές εκτιμήσεις εξασφάλισαν ότι ορισμένα ονόματα και λεπτομέρειες αποκόπηκαν. Ήταν η πρόθεσή του να δημοσιευτεί αυτό στα δημοφιλή μέσα.”

Αυτό που ακολουθεί είναι μια σύνοψη αυτού του συγκλονιστικού εγγράφου που επικεντρώνεται στη σατανική δύναμη και επιρροή.

Η σατανική επιρροή είναι “τώρα τόσο διάχυτη που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή”, λέει ο Αδελφός 616.

Οι σατανιστές έχουν εισχωρήσει σε όλη την αυστραλιανή κοινωνία και το μοτίβο επαναλαμβάνεται παντού.

Περιλαμβάνουν πολιτικούς, γιατρούς, υψηλόβαθμους αστυνομικούς, δικηγόρους, παρασημοφορημένους στρατιωτικούς, προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, μοντέλα μόδας και κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι πιο ταλαντούχοι ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που διατηρείται από το έγκλημα κάτω από ένα προσωπείο αξιοσέβαστου επαγγελματισμού και γνώσης.

Οι περιθωριακοί τύποι (πόρνες, έμποροι ναρκωτικών) είναι σημαντικοί για τον σατανισμό αλλά χρησιμεύουν απλώς ως εργαλεία.

Ο Αδελφός 616 εξηγεί ότι ενεπλάκη σε μια σατανική ομάδα στο πανεπιστήμιο το 1971.

“Έπεσα μέσα από μια ρωγμή στην πραγματικότητα… ξέφυγα από τα εγκόσμια, μέσω ενός από τα σφάλματα της δυτικής κοινωνίας”. [Ο Αδελφός 616] είχε ενταχθεί “στην πιο ισχυρή και σημαντική σατανική οργάνωση στον κόσμο.

Αυτή η ομάδα αποτελείται από μερικούς από τους πιο μορφωμένους, πλούσιους, διεφθαρμένους και διαφθορείς ανθρώπους που έχουν υπάρξει ποτέ.

Και λειτουργούν εκτός Σίδνεϋ της Αυστραλίας – αλλά η επιρροή τους είναι διεθνής.”

“Ένας μέντορας” μέσα στο σατανικό αυτό δίκτυο τον καταξίωσε στον κόσμο των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων και για χρόνια ο Frater 616 έζησε μια ζωή ασύλληπτου πλούτου, αποκρυφισμού και ακολασίας.

Μελέτησε τη μαύρη μαγεία: μαντεία, σκοτεινό διαλογισμό, θυσίες, σεξουαλικό βαμπιρισμό, κούκλες βουντού και σεξουαλική μαγεία.

Κάθε μέρα τελείωνε με ένα “Μαύρο μαζικό όργιο αξέχαστης και ανείπωτης απόλαυσης.

Η “Εκκλησία του σατανά” με έδρα τις ΗΠΑ ήταν το δημόσιο πρόσωπο “ένα αρχαίο σώμα του οποίου την ίδια την ύπαρξη δεν είχε φανταστεί ποτέ πριν”.

Αναφέρει ως “μέλη με επιρροή” τους JP Morgan, Dr. James McDonald και Rene Hardy, τους Kennedy (συμπεριλαμβανομένης της Jackie), Irving Berlin, Groucho Marx, Elvis Presley, Garner Ted Armstrong, Sammy Davis Jr., Ronald Reagan, Edward Heath, Thomas Plantard de St Claire και την οικογένεια Bush.

Αργότερα αναφέρει τους Stephen Spielberg, George Lucas και Gerald Ford ως μέλη.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι όργανα των κεντρικών τραπεζιτών των Illuminati.

Ο Frater 616 λέει ότι οι “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ.

“Πολλοί από τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της Αμερικής ήταν μέλη διαφόρων σατανικών Στοών ή συγγενικών οργανώσεων”.

Αλληλεπικαλύπτονταν με το οργανωμένο έγκλημα και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Χρησιμοποιήθηκαν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, καθώς και πετρελαιοφόρα.

Οι οίκοι ανοχής και το πορνό είναι ένα μικρό μέρος της “Διεθνούς σατανικής Αυτοκρατορίας” (δηλαδή των Illuminati.) Τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από τη διακίνηση ναρκωτικών της CIA, τον περίπλοκο εκβιασμό, τον δανεισμό χρημάτων και το εμπόριο συναλλάγματος.

“Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ χορεύει στον δικό μας ρυθμό (απομακρύνθηκαν μερικά βήματα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!)”

“Σατανιστές της υψηλότερης τάξης βρίσκονται ΠΙΣΩ ΑΠΟ μια σειρά από ΠΛΟΥΣΙΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ, ΝΕΟΔΕΞΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ (;;;;;;;;) ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ στην Αμερική.

Αυτές είναι ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ (κυρίως έμμεσα) και επιτρέπουν μαζική κατήχηση και δικτύωση.”

Ο Χένρυ Κίσσιντζερ πρότεινε αρχικά τη χρήση του φονταμενταλιστικού Χριστιανισμού για να προκαλέσει πόλεμο, πρώτα στη Μέση Ανατολή και μετά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Κίσσιντζερ “εξέλιξε την “Τεχνική του Τρόμου” του Χίτλερ… δημιουργώντας ένταση μέσα σε μια κοινωνία και στη συνέχεια βρίσκοντας έναν αποδιοπομπαίο τράγο.

Οι ειδικοί του Dark Path το κάνουν αυτό… για να ωθήσουν τους ανθρώπους σε πιο χονδροειδείς και αποτρόπαιες συμπεριφορές.”

Στόχος της Στοάς Άλφα είναι να επιτύχει ένα ποσοστό αναλφαβητισμού 66% στον Δυτικό Κόσμο μέχρι το 2010 και “την καταστροφή τουλάχιστον του 70% του πληθυσμού της γης μέχρι το έτος 2030”.

Οι περισσότερες κυβερνήσεις βασίζονται ότι τα “πρόβατα” οι λαοί τους θα ανταποκριθούν με τον “τυπικό παιδαριώδη τρόπο” και θα ταυτιστούν με “μια πιο ισχυρή δύναμη–ακόμα κι αν αυτή [η δύναμη] τους υποδουλώσει, τους μεταχειριστεί βάναυσα και τους ταπεινώσει”.

Ο Frater 616 αποδίδει τα εξής στην “επιρροή του σατανισμού στον σύγχρονο κόσμο”:

-Ο ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

-Οι πολυεθνικές βιάζουν το περιβάλλον και καρπώνονται τα οφέλη από τους φυσικούς πόρους της Αυστραλίας.

-Τα ΜΜΕ στον Ελεύθερο Κόσμο είναι “άκρως ελεγχόμενα” και βρίσκονται κάτω από το ίδιο πάπλωμα με την κυβέρνηση.

-Φθόριο στην παροχή νερού της Αυστραλίας.

-Μείωση των εκπαιδευτικών προτύπων.

-Η πολυπολιτισμικότητα επιβλήθηκε στον Πρώτο Κόσμο (με εξαίρεση την Ιαπωνία).

-Οι σατανιστές Ιλλουμινάτι βρίσκονταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

-Η Μοσάντ συνέλαβε την ιδέα των όπλων μαζικής καταστροφής για την εισβολή στο Ιράκ.

Οι Illuminati χρησιμοποιούν το Ισραήλ για να διευθύνουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Frater 616 λέει ότι οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι εάν προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για την ευημερία των προβάτων, θα ακολουθήσουν τις πολιτικές τους “επειδή είναι η γραμμή ελάχιστης αντίστασης”.

“Εξάλλου, οι Homo sapiens είναι ζώα αγέλης! Δώστε τους εκλογές χωρίς πολιτικές επιλογές και ως επί το πλείστον μένουν ευχαριστημένοι.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, περιορίστε τις φυσικές τους ορμές, ιδιαίτερα τις σεξουαλικές.

Περιορίστε τις εναλλακτικές επιλογές τους, δυσχεράνετε τις επιλογές τους και η κοινωνία (όπως είναι ακόμα) γρήγορα θαα καταρρεύσει σε προκαθορισμένες κατηγορίες. Όχι στις οικογένειες, απλά αδύναμα άτομα ελεύθερα να κάνουν ό,τι τους λένε. Ο σατανάς είναι ένας υπέροχος “άνθρωπος των συστημάτων”.

Η πρώτη και κύρια ευθύνη της κυβέρνησης είναι να εμποδίσει τους διαβολόφιλους να πάρουν τον έλεγχο. Έχει αποτύχει.

Τί λέμε για έναν νέο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό; Όλο και περισσότερο αυτή είναι η κατάσταση της κοινωνίας στο σύνολό της.

Ο κόσμος πράγματι ελέγχεται από σατανιστές που επιδίδονται ατιμώρητα στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Η συμμετοχή σε αυτό το κλαμπ φαίνεται να είναι το τίμημα της επιτυχίας, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε οικονομική είτε πολιτιστική.

Η “πρόοδος” και η “κοινωνική αλλαγή” είναι συνώνυμα με τη μαζική κοινωνική επαγωγή στον σατανισμό.

Frater 616: “Κάθε ώρα κάθε μέρας και κάθε νύχτας, οι άνθρωποι εν γνώσει τους ασχολούνται με την υπηρεσία του σατανά. Οι ανθρώπινες θυσίες – είτε τελετουργικά και πιο γρήγορα, είτε αργά και εξευτελιστικά με την πάροδο του χρόνου – χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένους σκοπούς.

“Οι πολιτικοί μυούνται από ένα προσεκτικά βαθμολογημένο σύνολο κριτηρίων και καταστάσεων που τους [πείθουν] ότι τα θύματά τους θα είναι το “Μικρό μας μυστικό”.

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΘΥΣΙΕΣ”.

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.

—–
Σχετικά:

Google “Makow, Aloysius Fozdyke” for a dozen more articles by the man who released Frater 616’s last testament to the world.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 855


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα