Αυστριακός τύπος: επίκειται άμεση πτώση του Ζελένσκι!

Αυστριακός τύπος: επίκειται άμεση πτώση του Ζελένσκι!

29 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:278
Μοίρασέ το

 

 Η Ρωσία θα εντείνει την επιχείρηση στην ενδοχώρα και θέτει νέο στόχο το Δνείπερο!

 

 

Ο Τζόνσον, τελείωσε… ο Ντράγκι, τελείωσε… ο Ζελένστι, τελειώνει…

ΕΜΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΟΥΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

Αμανάτι θα μας τον αφήσουν τα αφεντικά του;;;

Ζελένκσι, που πας μάνα’μ χωρίς την Κούλα;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο αυστριακός Τύπος αναφέρει ότι η απομάκρυνση του Zelensky επίκειται άμεσα- λόγω της κούρασης των Ουκρανών από τον πόλεμο, του μεγάλου αριθμού εσωτερικών εχθρών και της κριτικής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το στυλ διακυβέρνησης του Zelensky.

Όλο και περισσότερα σημάδια: Η πτώση του Zελένσκι στοχεύει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Βοηθάμε τον ουκρανικό λαό να απελευθερωθεί από το καθεστώς» – κανένας Ρώσος πολιτικός δεν το είπε τόσο ξεκάθαρα όσο ο υπουργός Εξωτερικών του Πούτιν Σεργκέι Λαβρόφ.

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι ο Ζελένσκι θα πέσει και έχει επίσης πολλούς εσωτερικούς εχθρούς.

Πέντε μήνες πολέμου, τουλάχιστον 15.000 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, περισσότεροι από 45.000 τραυματίστηκαν σοβαρά, δεκάδες χιλιάδες σπίτια καταστράφηκαν: Πολλοί Ουκρανοί είναι κουρασμένοι από τον πόλεμο, πολλοί θέλουν να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης – περισσότερο από ορισμένους Γερμανούς δημοσιογράφους ταμπλόιντ ή τους μεγαλόσχημους ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Εσωτερικά, επίσης, ο Ουκρανός Ζελένσκι έχει αντιπάλους: σε μια εκκαθάριση που θυμίζει δικτατορίες της Νότιας Αμερικής, απέλυσε τον Γενικό Εισαγγελέα και τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών – με το σκεπτικό ότι είχαν ενεργήσει πολύ χαλαρά έναντι σε 651 προδότες.

Και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία επικρίνουν το στυλ ηγεσίας του Ζελένσκι από το ξέσπασμα του πολέμου: αποκλείστηκαν από όλες τις σημαντικές αποφάσεις, ο Ζελένσκι θα κυβερνούσε μόνο με τον στενότερο κύκλο του στην προεδρία.

Ο Λαβρόφ μιλά για «απελευθέρωση από το καθεστώς»

Το κλίμα κρίσης στο Κίεβο θα πρέπει να έχει γνωστοποιηθεί και στο Κρεμλίνο: Πριν από λίγες μέρες, ένας κορυφαίος Ρώσος διπλωμάτης είπε στην eXXpress ότι «δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κυβερνήσει ο Ζελένσκι» – και έτσι έδειξε ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος των βίντεο σύντομα θ΄ανατραπεί.

Τώρα ο υπουργός Εξωτερικών του Πούτιν Σεργκέι Λαβρόφ, έχει γίνει πολύ πιο ξεκάθαρος – κατά την επίσκεψή του στο Κάιρο είπε ότι η Ρωσία στοχεύει να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ουκρανίας: «Σίγουρα θα βοηθήσουμε τον ουκρανικό λαό να απελευθερωθεί από το καθεστώς, το οποίο είναι απολύτως εχθρικό προς τους ανθρώπους και ιστορία».

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, ο ουκρανικός και ο ρωσικός λαός θα πρέπει να ζήσουν μαζί ειρηνικά στο μέλλον.

Ο ρωσικός στρατός θέλει να πιέσει περαιτέρω στην Ουκρανία
Όπως αναφέρθηκε, η Ρωσία θέλει επίσης να επεκτείνει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση»: Λαμβάνοντας υπόψη τις δυτικές παραδόσεις όπλων και το μεγαλύτερο βεληνεκές τους, είναι απαραίτητο να απωθηθούν περαιτέρω τα στρατεύματα του Κιέβου μακριά από τις περιοχές Ντόνετσκ και Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία, που η Μόσχα αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες.

Αυτό επαναδιατυπώνει τους στόχους του Κρεμλίνου: η εισβολή στην Ουκρανία πρόκειται να συνεχιστεί βαθιά στο εσωτερικό της χώρας και ο ποταμός Δνείπερος είναι τώρα πιθανώς ο επόμενος σημαντικός στόχος για τα ρωσικά στρατεύματα.

exxpress 25/7/22

 

 

Πηγή

Προβολές : 278


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα