Αυτά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για ΑΙΓΑΙΟ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;; (βίντεο)

Αυτά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για ΑΙΓΑΙΟ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;; (βίντεο)

16 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

 

 Έτοιμη να πιει η Ελλάδα το «πικρό ποτήρι»…

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μια έννοια σχετική, αλλά πρέπει να σας πω ότι οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες ελληνικές θέσεις».

ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΠΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ…

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ…

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “Προδότης, δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι κι εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…”

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ (460 – 398 π.Χ.)

 

Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;

Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Έκπληξη προκάλεσε η ευθύτητα με την οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε χθες διατεθειμένος να συζητήσει μία “τολμηρή ατζέντα” με την Τουρκία, αλλά και παραδέχθηκε ότι συμφωνία για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα μπορεί να σημαίνει και κάποιες υποχωρήσεις.

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην οποία δρομολογήθηκε νέος διάλογος για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι σκοπός του είναι οι συζητήσεις να μπουν “στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς”, δηλαδή την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα, και ιδανικά να υπάρξει συμφωνία για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

“Αλλά προφανώς το να πάμε στη Χάγη δεν είναι μια απλή υπόθεση ούτε είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη”, σημείωσε.

«Αυτό περιλαμβάνει απομείωση της κυριαρχίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα», είπε η δημοσιογράφος στον πρωθυπουργό για αυτό που ετοιμάζεται στο Αιγαίο!

«Η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μια έννοια σχετική, αλλά πρέπει να σας πω ότι οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες ελληνικές θέσεις», απάντησε εκείνος.

 

 

Μάλιστα πλέον η κοινή γνώμη πράγματι ετοιμάζεται για το «πικρό ποτήρι» που κατά τα φαινόμενα θα πιούμε όλοι μαζί!

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται αν κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί κάποια υποχώρηση στο Καστελόριζο, συνδέοντάς το με τις παράλογες απαιτήσεις της Τουρκίας για την Κρήτη!

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα ίσως υποχωρήσει από το Καστελόριζο (απομείωση κυριαρχίας) και η Τουρκία απλά θα υποχωρήσει από τις παράλογες απαιτήσεις της χωρίς να χάνει κάτι.

Δείτε λοιπόν:

photo intime
el.gr

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα