Αυτά τα παιδιά, τα λάτρεψα... Είπαν απίστευτες ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Αυτά τα παιδιά, τα λάτρεψα... Είπαν απίστευτες ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

7 Νοεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,420
Μοίρασέ το

 

 

“ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΕΡΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.”

 

Κάποιος φίλος, μου έστειλε το παρακάτω λινκ και έμεινα έκπληκτη από όσα γράφονται σ’ αυτό, το μακρινό 2008!!!…

Και μπορεί τα λινκς που υπήρχαν να έχουν διαγραφεί, αλλά πιστεύω πως αξίζει να διαβάσετε τι γράφουν…

Και μην ξεχνάτε πως το 2008, η πλειοψηφία είχε άγνοια για το θέμα που περιγράφουν οι μαθητές του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, (μπορείτε να διαβάσετε εδώ για την ιστορία του σχολείου) και κυρίως δεν είχαν έρθει στην δημοσιότητα τα έργα και οι ημέρες της … Λαζάρειας Λέπρας…

Σήμερα, δεκαπέντε χρόνια μετα, πιο ώριμοι και πιο ενημερωμένοι, διαπιστώνουμε πόσο δίκιο είχαν…

Άλλωστε ο αντισημιτισμός παγκοσμίως, αποδεικνύει πως οι λαοί, έχουν πλέον αντιληφθεί πως πίσω από κάθε παγκόσμιο έγκλημα, βρίσκονται οι πολιτικοί σιωνιστές που στην πλειοψηφία τους είναι ιουδαϊκής καταγωγής… (δείτε εδώ τι γίνεται στην Αγγλία που ο αντισημιτισμός έχει κτυπήσει κόκκινο, ή στην Γερμανία εδώή και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη εδώ…)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι χάζαροι, είναι ο μοναδικός λαός που διαστρέβλωσε όχι μόνον την Ιστορία, αλλά και τον Πολιτισμό Παγκοσμίως αλλά και σε ότι αφορά στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. (εδώ)

 

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ «ΓΗ ΤΗΣ ΧΑΝΑΑΝ».

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΕΡΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!

Auf Wiedersehen!

VENETOKLEIO said

ΧΑΧΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.

ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ: (In your synagogues I will **NOT** throw Zyklon fagot rabbi I’ll come and choke you)

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΤΑ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ» ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ» ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΝ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ BACKROUND, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟ PHORUM.GR ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ)

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ «ΚΟΥΣΟΥΡΙ».

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ».

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ «ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ» ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ «ΚΟΥΣΟΥΡΙ» ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ «ΑΝΩΔΥΝΟ» ΟΣΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, Η ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ).

ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ.

ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.

ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ «ΝΕΟΝΑΖΙ» ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝΕ ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.

Ε ΟΧΙ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΘΥΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ… ΑΜ ΟΧΙ.. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ (ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ (ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΤΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΗΛΑΔΗ!

Ε Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ****ΤΕ!

ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ‘ΜΙΣΟΥΝ’ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ»….

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα