Αυτές οι φυσικές ουσίες εξουδετερώνουν τις πρωτεΐνες ακίδας του m-volίου κατά του Covid

13 Μαΐου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε “m-volιάστηκε” για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) και τώρα το μετανιώνετε, δεν πρέπει να χάνετε κάθε ελπίδα. Οι παρακάτω βιταμίνες και βότανα έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθούν στην εξουδετέρωση των πρωτεϊνών ακίδας και της ζημιάς που προκαλούν στο σώμα.

Θα ζητήσω απ’ όσους διαβάσουν αυτό το άρθρο, να το διαδώσουν στους εμβολιασμένους…

Κάθε ζωή που θα σωθεί, θα σωθεί από εσένα που θα το διαδώσεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Βάζω αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο στα κορυφαία, για να το βρίσκετε εύκολα.

 

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον “m-volιαστεί” για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19). Ωστόσο, πολλοί από αυτούς πάσχουν τώρα από “μακροχρόνιο” Covid, ο οποίος θα μπορούσε να οφείλεται στην επίμονη βλάβη που προκαλείται από τις πρωτεΐνες ακίδας που περιέχονται στον (ιικό φορέα) και παράγονται από τα m-volια (mRNA).

Γνωστή και ως πρωτεΐνη S, οι πρωτεΐνες ακίδας κάνουν πολύ περισσότερο κακό από το να συνδέονται απλώς με τους υποδοχείς ACE (ένζυμο μετατροπής της αγγειοτενσίνης) του σώματος, επιτρέποντας στον ιό να εισβάλει στα κύτταρα. Αποδεικνύεται ότι οι πρωτεΐνες ακίδας αλληλεπιδρούν με πολλούς άλλους κυτταρικούς ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων, των μιτοχονδρίων και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Αυτή η επίθεση προκαλεί κάθε είδους βλάβη στην υγεία στα πολλά περίπλοκα συστήματα του σώματος. Και στην περίπτωση των ενέσεων αγγελιαφόρου RNA (Pfizer-BioNTech και Moderna), οι πρωτεΐνες ακίδας συνεχίζουν να παράγονται μέσα στο σώμα πολύ μετά τον m-volιασμό.

Γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα ότι οι πρωτεΐνες του m-volίου :

• Προκαλούν βλάβη στα πνευμονικά κύτταρα (συμπεριλαμβανομένων των πνευμονικών κυψελίδων και των πνευμονικών ενδοθηλιακών κυττάρων)
• Προκαλούν βλάβη στα μιτοχόνδρια και τις δομές του DNA
• Προκαλούν βλάβη στα καρδιαγγειακά κύτταρα
• Αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβων αίματος
• Καταστρέφουν τα εγκεφαλικά κύτταρα
• Προωθούν τη φλεγμονή
• Καταστέλλουν την ανοσία
• Αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου

Μια εργασία του 2021 που δημοσιεύτηκε στο αποθετήριο προεκτύπωσης bioRxiv διαπίστωσε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τους καταλυτικούς υποδοχείς Τύπου 1 στα νεφρά να αυξάνονται στον κυτταρικό ιστό των νεφρών, καθιστώντας τα νεφρά πιο ευαίσθητα στη γρίπη Fauci.

Οι πρωτεΐνες ακίδων αναγκάζουν επίσης τα κύτταρα στο λεπτό έντερο να διεγείρουν μεγάλες ποσότητες υποδοχέων L-SIGN (ειδικά για το ήπαρ/λεμφαδένα ενδοκυτταρικά μόρια προσκόλλησης-3 που αρπάζουν μη ιντεγκρίνη), οι οποίοι αμύνονται έναντι παθογόνων. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μετά από μεγάλο αριθμό συμφύσεων, το λεπτό έντερο γίνεται πιο ευαίσθητο σε ιογενή λοίμωξη.

Ομοίως, οι πρωτεΐνες ακίδας πυροδοτούν μια αύξηση των υποδοχέων DC-SIGN (Δενδριτικά κύτταρα-Specific Intercellular Adhesion Molecule-3-Grabbing Non-integrin) στους πνεύμονες, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονώδη συμπτώματα στους πνεύμονες.

“Επιπλέον, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικούς βαθμούς οξείδωσης των οργάνων, οδηγώντας σε περισσότερους πρόωρους θανάτους κυττάρων και θέτοντας το σώμα σε υπεροξειδωμένη κατάσταση, γεγονός που μπορεί να αυξήσει περαιτέρω τον κίνδυνο καρκίνου”, αναφέρουν οι Epoch Times.

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Heart Association (JAHA) διαπίστωσε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργικότητα των πνευμόνων προκαλώντας πάχυνση και στερεοποίηση των τοιχωμάτων των κυψελιδικών κυττάρων του πνεύμονα. Αναστέλλουν επίσης τα μιτοχόνδρια των πνευμονικών κυττάρων, όπου παράγεται ενέργεια.

Τα παρατεταμένα συμπτώματα του Covid θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι οι πρωτεΐνες ακίδας που καταστρέφουν τα μιτοχόνδρια και εμποδίζουν την παραγωγή ενέργειας τους. Το αποτέλεσμα είναι μια χιονοστιβάδα ανωμαλιών και προβλημάτων υγείας που διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Ίσως ο μεγαλύτερος φόβος είναι η καρδιαγγειακή βλάβη, ο κίνδυνος της οποίας αυξάνεται σημαντικά από την παρουσία πρωτεϊνών ακίδας . Ο κίνδυνος θρόμβων αίματος αυξάνεται μαζικά μετά την έκθεση σε αυτούς, ως εκ τούτου, πολλοί “πλήρως m-volιασμένοι” άνθρωποι αναπτύσσουν καταστάσεις όπως η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε “m-volιάστηκε” για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) και τώρα το μετανιώνετε, δεν πρέπει να χάνετε κάθε ελπίδα. Οι παρακάτω βιταμίνες και βότανα έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθούν στην εξουδετέρωση των πρωτεϊνών ακίδας και της ζημιάς που προκαλούν στο σώμα.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH) συνιστά τις ακόλουθες ενώσεις που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν στην αποβολή των πρωτεϊνών ακίδας του m-volίου βελτιώνοντας παράλληλα τα συμπτώματα που προκαλούν:

Βιταμίνη C
Βιταμίνη D
Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα
Κερσετίνη
Μελατονίνη
Ψευδάργυρος

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που βοηθά περαιτέρω στην προστασία του σώματος από τη βλάβη της πρωτεΐνης ακίδας.

Η κατανάλωση μιας δίαιτας χαμηλής περιεκτικότητας σε ισταμίνη θα βοηθήσει επίσης να αποτραπεί η υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και να βλάψει περισσότερο το σώμα, μια κατάσταση γνωστή ως καταιγίδα κυτοκινών.

Τα κοινά φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των συμπτωμάτων περιλαμβάνουν:

Ασπιρίνη
Αντιισταμινικά
Στεροειδή
Κολχικίνη
Σταθεροποιητές
Ιβερμεκτίνη Μαστοκυττάρων

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΒΟΗΘΑ στην ΑΡΑΙΩΣΗ του ΑΙΜΑΤΟΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΡΟΜΒΩΝ και η πάντα τρομακτική γρίπη Fauci πυροδότησε θρόμβους αίματος που υποφέρουν πολλοί άνθρωποι.

Τα αντιισταμινικά, με παρόμοιο τρόπο με το NAC, εμποδίζουν την υπερενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ τα άλλα βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της φλεγμονής.

Η ιβερμεκτίνη, παρεμπιπτόντως, είναι ένα ισχυρό φάρμακο για μια ποικιλία παθήσεων υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Για πολλούς, απαλλάσσει επίσης το σώμα από τη γρίπη Fauci.

Στο φυτικό βασίλειο, οι ακόλουθες ουσίες είναι αναστολείς πρωτεΐνης ακίδας:

Selfheal εκχύλισμα
Εκχύλισμα πευκοβελόνας
Εκχύλισμα από φύλλα πικραλίδας
Ραβέντι (Rheum emodim)

Το βότανο Neem είναι ένας άλλος αναστολέας πρωτεΐνης ακίδας, όπως και η ιβερμεκτίνη.

Όσον αφορά τους εξουδετερωτές πρωτεΐνης ακίδας, τα ακόλουθα βότανα και ουσίες δείχνουν απίστευτη υπόσχεση για την αποκατάσταση της βλάβης που προκαλείται από τις ενέσεις:

NAC
γλουταθειόνη
Τσάι μάραθο
Τσάι γλυκάνισου
Τσάι με βελόνα πεύκου
Βιταμίνη C
λιθόσπερμο
Υπερικό (St. John’s Wort)

“Μερικά από αυτά τα συστατικά, όπως το σικιμικό οξύ που περιέχεται στις πευκοβελόνες, έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τις οξειδωμένες ελεύθερες ρίζες στο σώμα και να παρέχουν αποτοξινωτικό αποτέλεσμα”, αναφέρουν οι Epoch Times.

Περισσότερα από τα τελευταία νέα σχετικά με τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο Pandemic.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 2,284


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα