ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ; Η Prudential Financial, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ Μ-VOLΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID

12 Μαΐου, 2022 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η εταιρεία, η οποία είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ανακοίνωσε μέσω εσωτερικών ανακοινώσεων ότι από τις 6 Ιουνίου “καταργεί την απαίτηση m-volιασμού κατά του COVID-19 για υπαλλήλους, πωλητές, εργολάβους και επισκέπτες να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις Prudential”.

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Από τις 6 Ιουνίου, δεν θα απαιτείται πλέον για τους υπαλλήλους να επιδεικνύουν πιστοποιητικό “m-volιασμού” κατά του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) προκειμένου να εισέλθουν στο κτίριο του ασφαλιστικού γίγαντα Prudential Financial.

Η εταιρεία, η οποία είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ανακοίνωσε μέσω εσωτερικών ανακοινώσεων ότι από τις 6 Ιουνίου “καταργεί την απαίτηση m-volιασμού κατά του COVID-19 για υπαλλήλους, πωλητές, εργολάβους και επισκέπτες να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις Prudential”.

“Αυτή η απόφαση ενημερώθηκε από πολλούς παράγοντες, όπως η καθοδήγηση από τις αρχές δημόσιας υγείας, η εμπιστοσύνη στα άλλα πρωτόκολλα ασφάλειας και τα υψηλά ποσοστά m-volιασμού μεταξύ των εργαζομένων μας”, προσθέτει το σημείωμα.

“Επίσης, ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες πολιτικές m-volιασμού στις περισσότερες επιχειρήσεις και εσωτερικούς χώρους σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους συναδέλφους μας στον κλάδο”.

Οι εργαζόμενοι στο Prudential εξακολουθούν να “ενθαρρύνονται έντονα” να κάνουν τα τρυπήματα, αλλά δεν θα τιμωρηθούν ή θα περιοριστούν με κανέναν τρόπο εάν επιλέξουν να αρνηθούν (πολλοί θα υποστήριζαν ότι έτσι θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα από τότε).

Οι νέοι κανόνες ισχύουν και για τους εργολάβους και τους επισκέπτες του κτιρίου Prudential.

“Ακούγεται ότι η Prudential δεν βλέπει πολύ όφελος στα m-volια mRNA για τον Covid”, γράφει ο Alex Berenson στο Substack του.

“Άραγε, τί να γνωρίζουν; Πρόκεται για την μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία ασφάλισης υγείας και ζωής με βάση τα περιουσιακά στοιχεία (δεύτερη από τις πολιτικές που έχουν συνταχθεί). Όχι ότι έχουν πολλά δεδομένα για έλεγχο”.

Άραγε, γνωρίζει η Prudential ότι τα πλήρως m-volιασμένα άτομα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν μαζικά;
Ίσως έπεσε στα χέρια της Prudential η έκθεση της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica, η οποία αποκάλυψε ότι οι αξιώσεις θανάτου αυξήθηκαν περίπου κατά 40% από τότε που κυκλοφόρησαν οι ενέσεις.

Καθώς οι m-volιασμοί έχουν αυξηθεί, αυξάνονται και οι θάνατοι, δείχνουν τα δεδομένα. Η Prudential πιθανότατα το γνωρίζει και δεν θέλει να παγιδευτεί στη μάχη της αντίδρασης που θα μπορούσε σύντομα να έρθει ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΖΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου, η Prudential θα είναι συνωμότης του ιατρικού φασισμού. Εξάλλου, οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της εταιρείας πιθανότατα έχουν ήδη m-volιαστεί λόγω της τρέχουσας και της προηγούμενης πολιτικής της.

“ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, έγραψε κάποιος στο Berenson’s Substack για την κατάσταση. “Τα δεδομένα για εκείνους που m-volιάστηκαν και για εκείνους που έλαβαν και τα ενισχυτικά χειροτερεύουν όπως φαίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

“Τώρα, φίλε μου, κάποιος που πίστευε πραγματικά ότι έπρεπε να ακολουθεί τη γραμμή του Δημοκρατικού Κόμματος και της Big Pharma, καυχιόταν σε μένα την περασμένη εβδομάδα ότι πήρε το ενισχυτικό και “ένιωθε υπέροχα”. Ευτυχώς που δεν του είπα τίποτα αρνητικό για την ενισχυτική δόση, καθώς αυτό ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.”

Ο ίδιος σχολιαστής πρόσθεσε ότι ο φίλος του αναστατώθηκε όταν άκουσε τα νέα από μια ευρωπαϊκή μελέτη που έδειχνε ότι η θνησιμότητα από κάθε αιτία δεν μειώνεται από τις ενέσεις. Και τώρα αυτό το άτομο έχει τη γρίπη Fauci, παρόλο που έχει λάβει όλες τις συνιστώμενες ενέσεις.

“Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ξέρουν”, απάντησε ένας άλλος. “Εργάζομαι σε μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής και τα ανώτερα στελέχη φαίνεται να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό το τι συμβαίνει”.

Κάποια άλλη σχολιάστρια ανέφερε μια ιστορία για την τετραπλά m-volιασμένη κουνιάδα της, η οποία τώρα έχει Covid για δεύτερη φορά, παρόλο που έλαβε όλες αυτές τις ενέσεις. Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι εξακολουθεί να είναι ευγνώμων που έχει m-volιαστεί και έχει ενισχυθεί επειδή “αλλιώς θα ήταν πολύ χειρότερα”. (!!!!!!!!!)

“Πρόκειται για μια υγιή γυναίκα 35 ετών και της πήρε περισσότερες από 3 εβδομάδες για να αναρρώσει την πρώτη φορά”, πρόσθεσε η σχολιάστρια. “Είμαι σίγουρη ότι αν δεν την είχαν τρυπήσει με αυτά τα m-volια θρόμβων, θα περνούσε τον Covid ελαφρά και θα είχε αποκτήσει ανοσία και δεν θα μολυνόταν και για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 5 μήνες”.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την πανδημία μπορείτε να βρείτε στο Pandemic.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 775


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα