Αυτές οι 13 Oικογένειες Kυβερνούν τον Kόσμο: Οι Σκιώδεις Δυνάμεις Πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ)

Αυτές οι 13 Oικογένειες Kυβερνούν τον Kόσμο: Οι Σκιώδεις Δυνάμεις Πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ)

3 Φεβρουαρίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,486
Μοίρασέ το

 

 

Η πίστη της ανθρωπότητας κρέμεται από μια κλωστή αυτή τη στιγμή, καθώς ο έλεγχος του χταποδιού της ΝΤΠ εξαπλώνεται.

Από τη μία πλευρά, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πλήρη υποδούλωσή μας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε εύκολα να γκρεμίσουμε στο έδαφος την πυραμίδα της εξουσίας τους, απλά ενωμένοι ενάντια στην εξαπάτησή τους σε μια ειρηνική επανάσταση του μυαλού, της καρδιάς και της ψυχής.

Είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε το μέλλον και να ξεφύγουμε από τον έλεγχο της “ελίτ” σε έναν κόσμο χωρίς χρήματα, ή θα επιτρέψουμε να συμβεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

25 Οκτωβρίου, 2014 | Alexander Light | Διαβάστε το εδώ.


Οι σκιώδεις δυνάμεις πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) ακολουθούν μια αργόσυρτη ατζέντα για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και των πόρων του πλανήτη μας. Ο David Icke την ονόμασε “Ολοκληρωτικό Ακροδάκτυλο”, επειδή “αυτοί” κάνουν πολύ μικρά βήματα προς την πλήρη και οριστική υποδούλωσή μας.

Ως αποτέλεσμα, οι μάζες παραμένουν σχετικά ανυποψίαστες για το γεγονός ότι οι ελευθερίες τους αφαιρούνται σταδιακά, ενώ η δύναμη του χταποδιού της ΝΤΠ αυξάνεται σταθερά.

Οι σκιώδεις δυνάμεις πίσω από την ατζέντα της ΝΔΤ

Κάπου κοντά στην κορυφή της πυραμίδας, μια εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση γνωστή ως Συμβούλιο των 13 οικογενειών ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο αποτελείται από τις 13 κορυφαίες οικογένειες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Γη.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια “ελίτ” 1%, αλλά το Συμβούλιο των 13 οικογενειών αποτελείται από λιγότερο από το 1% της “ελίτ” του 1% και κανείς στη Γη δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση για ένταξη.

Κατά τη γνώμη τους, δικαιούνται να κυβερνούν τους υπόλοιπους από εμάς, επειδή είναι οι άμεσοι απόγονοι των αρχαίων θεών και θεωρούν τους εαυτούς τους βασιλικούς.

 

Αυτές οι οικογένειες είναι:

  1. Rothschild (Bauer ή Bower)
  2. Bruce
  3. Cavendish (Kennedy)
  4. De Medici
  5. Ανόβερο
  6. Hapsburg
  7. Krupp
  8. Plantagenet
  9. Rockefeller
  10. Romanov
  11. Sinclair (St. Clair)
  12. Warburg (del Banco)
  13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Προσωπικά, υποψιάζομαι ότι αυτός μπορεί να μην είναι ο πλήρης κατάλογος και ότι ορισμένες πολύ ισχυρές γενεαλογικές γραμμές μας είναι ακόμη άγνωστες.

Η δυναστεία των Rothschild είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή – ορατή – γραμμή αίματος στη Γη και ο εκτιμώμενος πλούτος τους είναι περίπου 500 τρισεκατομμύρια δολάρια!

Ασκούν την εξουσία τους μέσω της παγκόσμιας τραπεζικής αυτοκρατορίας, η οποία ανήκει σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτούς.

Τα πιο σημαντικά ιδρύματα που εργάζονται σκληρά για την εγκαθίδρυση της ΝΤΠ και την πλήρη υποδούλωση του είδους μας, είναι

  1. Το The City of London (χρηματοοικονομικό, που ελέγχεται από τους Rothschilds) – ΔΕΝ αποτελεί μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου
  2. Το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό των ΗΠΑ (χρηματοοικονομική – ιδιωτική τράπεζα, που ανήκει στους Rothschilds) – ΔΕΝ αποτελεί μέρος των ΗΠΑ
  3. Το Βατικανό (κατήχηση, εξαπάτηση και τακτικές τρομοκράτησης) – ΔΕΝ αποτελεί μέρος της Ιταλίας.
  4. Η Ουάσινγκτον (στρατός, προγραμματισμός του νου, πλύση εγκεφάλου και αποπληθυσμός) – ΔΕΝ αποτελεί μέρος των ΗΠΑ

Όλοι οι παραπάνω θεσμοί λειτουργούν ως μεμονωμένα κράτη, που λειτουργούν με τους δικούς τους νόμους, συνεπώς δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο στη Γη που θα μπορούσε ποτέ να τους διώξει.

Το πλήθος των Μυστικών Εταιρειών που υπάρχουν σήμερα, λειτουργούν ως παραρτήματα μιας μεγαλοεταιρείας, η οποία ανήκει στο Συμβούλιο των 13 οικογενειών.

Παρόλο που έχουν ανταμειφθεί αδρά για το έργο τους, τα μέλη αυτών των μυστικών εταιρειών δεν είναι μέλη των γενεαλογικών γραμμών της “ελίτ”, δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι αφέντες τους και δεν έχουν ιδέα ποια είναι η πραγματική ατζέντα.

Η πλύση εγκεφάλου

Ένα άλλο εργαλείο μαζικής υποδούλωσης που χρησιμοποιούν εναντίον μας, είναι το λεγόμενο εκπαιδευτικό σύστημα. Τα σχολεία δεν είναι πλέον αυτό που ήταν και τα παιδιά μαθαίνουν να αποστηθίζουν χωρίς να σκέφτονται και να υπακούουν χωρίς να αμφισβητούν.

Στην πραγματικότητα, αυτό το καθιερωμένο εκπαιδευτικό σύστημα είναι εξαιρετικά δαπανηρό για να διατηρηθεί σε λειτουργία και παρωχημένο στην εποχή του διαδικτύου.

“Γιατί απαρχαιωμένο;” θα ρωτήσετε. Επειδή το διαδίκτυο μας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε σχεδόν άπειρες ποσότητες πληροφοριών.

Γιατί, λοιπόν, εξακολουθούμε να πληρώνουμε τεράστια ποσά για την κρατική εκπαίδευση; Επειδή η παγκόσμια “ελίτ” απαιτεί από τα παιδιά μας να μάθουν να συμμορφώνονται και να σκέφτονται μέσα στο κουτί.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Η πίστη της ανθρωπότητας κρέμεται από μια κλωστή αυτή τη στιγμή, καθώς ο έλεγχος του χταποδιού της ΝΤΠ εξαπλώνεται. Από τη μία πλευρά, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πλήρη υποδούλωσή μας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε εύκολα να γκρεμίσουμε στο έδαφος την πυραμίδα της εξουσίας τους, απλά ενωμένοι ενάντια στην εξαπάτησή τους σε μια ειρηνική επανάσταση του μυαλού, της καρδιάς και της ψυχής.

Αναρωτιέμαι εδώ και χρόνια ποιο είναι το μεγαλύτερο όπλο υποδούλωσής τους. Είναι η κακή εκπαίδευση σε συνδυασμό με τη συνεχή κατήχηση; Είναι ο φόβος που δημιουργεί η θρησκεία; Είναι ο φόβος μήπως τιμωρηθούν (φυλακιστούν ή σκοτωθούν) από το σύστημα ή είναι η αόρατη υποδούλωση του νομισματικού συστήματος;

Κατά τη γνώμη μου, όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό είχαν τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε, αλλά το μεγαλύτερο όπλο τους είναι αναμφισβήτητα το χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Σκλάβοι του νομίσματος

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει υποδουλώσει κρυφά το είδος μας και τώρα μας χρησιμοποιούν ως νομισματικούς σκλάβους. Εργαζόμαστε από τις 9 έως τις 5 κάθε μέρα, σε βαρετά και καταθλιπτικά περιβάλλοντα, χωρίς να μας διεγείρει τίποτα δημιουργικό ή εποικοδομητικό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μοναδικό κίνητρο για να πάμε στη δουλειά, είναι ο επόμενος μισθός – και όσο σκληρά κι αν δουλεύουμε, δεν φαίνεται να έχουμε ποτέ αρκετά χρήματα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι μεγαλοεπιχειρήσεις (που αποκομίζουν κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων/έτος) πληρώνουν δεκάδες εκατομμύρια στους διευθύνοντες συμβούλους τους και όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κατώτατο μισθό στους υπόλοιπους εργαζόμενους;

Αυτό έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, διότι ένα άτομο που βρίσκεται συνεχώς “στα όρια”, δεν θα έχει ποτέ χρόνο για αυτομόρφωση, ενδοσκόπηση και – τελικά – πνευματική αφύπνιση.

Αυτός δεν είναι ο κύριος σκοπός μας στη Γη; Να γίνουμε πνευματικά όντα (και με τον όρο πνευματικά, προφανώς δεν εννοώ θρησκευτικά) και να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της ενσάρκωσης;

“Αυτοί” δεν χρειάζονται μορφωμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ικανοί για κριτική σκέψη και έχουν πνευματικούς στόχους. Όχι, αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για το κατεστημένο!

“Αυτοί” θέλουν υπάκουα “ρομπότ”, αρκετά έξυπνα ώστε να χειρίζονται τις μηχανές και να διατηρούν το σύστημα σε λειτουργία, αλλά αρκετά ηλίθια ώστε να μην κάνουν ποτέ ερωτήσεις.

Το χρήμα είναι το μάτι του “διαβόλου”

Όλα τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου έχουν τις ρίζες τους βαθιά ριζωμένες στην οικονομική πανούκλα: οι πόλεμοι είναι κερδοφόροι, οι ασθένειες είναι κερδοφόρες, η λεηλασία της Γης είναι κερδοφόρα, η ανθρώπινη δουλεία και οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας είναι κερδοφόρες.

Οι ηγέτες μας έχουν διαφθαρεί από το χρήμα και η συλλογική αποστολή της ανθρωπότητας στη Γη έχει καταληφθεί από το χρήμα.

Γιατί λοιπόν χρειαζόμαστε το χρηματοπιστωτικό σύστημα; Στην πραγματικότητα, δεν το χρειαζόμαστε (τουλάχιστον όχι πια). Ο πλανήτης δεν μας χρεώνει ούτε σεντ για τη χρήση των φυσικών του πόρων και έχουμε την τεχνολογία να τους εξάγουμε χωρίς να δουλεύουμε φυσικά ούτε μια μέρα.

Πρέπει να διαβάσετε το σχετικό άρθρο: Η κορυφή της πυραμίδας: Ρότσιλντ, το Βρετανικό Στέμμα και το Βατικανό κυβερνούν τον κόσμο

Η λύση

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν λαμπρά μυαλά “εκεί έξω” που συζητούν εδώ και δεκαετίες την ιδέα μιας οικονομίας βασισμένης στους πόρους. Ένα παράδειγμα είναι ο κύριος Jacque Fresco, ένας λαμπρός βιομηχανικός σχεδιαστής και κοινωνικός μηχανικός, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σχεδιάζοντας το μέλλον.

Οι πόλεις που προτείνει ο κ. Jacque Fresco θα χτίζονται από αυτόνομα ρομπότ κατασκευής και θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αυτοσυντηρούμενες, σεισμογενείς και πυρίμαχες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Άλλοι άνθρωποι συζητούν ήδη το σχέδιο μετάβασης προς την οικονομία του μέλλοντος, όπου τα χρήματα δεν θα είναι πλέον απαραίτητα και σε όλα τα άτομα θα προσφέρονται οι καλύτερες συνθήκες για να φτάσουν στις υψηλότερες δυνατότητές τους – όλα προς όφελος του είδους μας, ως σύνολο.

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε το μέλλον και να ξεφύγουμε από τον έλεγχο της “ελίτ” σε έναν κόσμο χωρίς χρήματα, ή θα επιτρέψουμε να συμβεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων;


Alexander Light, HumansAreFree.com


—-Δικτυογραφία :

These 13 Families Rule the World: The Shadow Forces Behind the NWO – Humans Be Free

These 13 Families Rule the World: The Shadow Forces Behind the NWO

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/13-o-k-k



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,486


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα