Αυτές τις συγκλονιστικές ειδήσεις, δεν τις μαθαίνει ο ελληνικός λαός (βίντεο)

Αυτές τις συγκλονιστικές ειδήσεις, δεν τις μαθαίνει ο ελληνικός λαός (βίντεο)

16 Φεβρουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,371
Μοίρασέ το

 

«ΒΟΜΒΑ» από Βρυξέλλες!  Σε λίγο θα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΓΑ!!!

Χιλιετίες προωθείται από τα γνωστά ιερατεία, ο αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, και τώρα φαίνεται πως οι στόχοι τους γίνονται πραγματικότητα.

Όταν ο Σαμαράς το 1990 άνοιγε τις πόρτες στους αλβανούς, γέμισε η Πατρίδα μας με τα μουσλίμια.

Όταν από την μεταπολίτευση και εντεύθεν η Θράκη παραμελήθηκε από όλους τους εβραιοσιωνιστές πρωθυπουργους και κυβερνήσεις, κανείς δεν έδωσε σημασία.

Όταν ο Τσιπροεβραίος άφησε να μπουκάρουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθροεισβολείς, τα κουμμούνια της Λέσβου και των άλλων νησιών τους αγκάλιασαν και έκαναν νιτερέσο μαζί τους…

Όταν ο Μητσοτάκης, δήλωνε στους ομογάλακτούς του εβραίους πως θα αφανήσει τους αυτόχθονες Έλληνες, τα κομματόσκυλα τον ψήφιζαν.

Όταν ο Μυταράκης επισκέφθηκε Πακιστάν και Μπαγκλαντές για να φέρει κι άλλους λάθρο, σιωπήσαμε…

Όταν υπαγράφτηκαν οι ΕΟΖ, δεν είπαμε λέξη…

Όταν άνοιξαν στην Θράκη τουρκικές τράπεζες, το κάναμε γαργάρα…

Δώδεκα χρόνια φωνάζω και γράφω πως τα λαθρομουσλίμια θα κάνουν κόμμα και θα μπουν στην Βουλή, αλλά… κανείς δεν αντιστέκεται.

ΤΩΡΑ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ… ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΚΡΗΤΗ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ…

Ας συνεχίσουμε την νιρβάνα μας… και στ’ αρχίδια μας η Πατρίδα… Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία αυτής της χώρας, που ένας λαός, ταϊζει , στεγάζει, περιθάλπτι και εκπαιδεύει τους λαθροεισβολείς, που θα καταστρέψουν τον Πολιτισμό, τις Αξίες του και θα τον ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κατάλαβες τώρα, γιατί δεν μπολιάζουν τα λαθρομουσλίμια;;;

Ας συνεχίζουν τα ελληνοφωνα ΖΩΑ να μπολιάζονται και να μπολιάζουν και τα παιδιά τους.

Ετοιμάζεται ΑΡΠΑΓΗ ΜΕΓΑΛΗ!!! Έχουν απλώσει καπνό γύρω από τους Έλληνες και δεν βλέπουν τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

«Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (EFA) εργάζεται για να κάνει την ιδέα μιας ‘Ευρώπης των Λαών’ πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης στο ίντερνετ.

Και συνεχίζει το κείμενο:

«Είναι ένας οργανισμός-ομπρέλα που συγκεντρώνει 49 εθνικιστικά, περιφερειακά και αυτονομιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), που εκπροσωπούν έθνη χωρίς ιθαγένεια, αναδυόμενα νέα κράτη, περιφέρειες και παραδοσιακές μειονότητες στην Ευρώπη. Επικεντρώνει την δραστηριότητά του στην προώθηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, των ανθρωπίνων, πολιτικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της εσωτερικής διεύρυνσης, της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης, της μεταβίβασης εξουσιών, της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας, καθώς και για τον εθνικισμό, την περιφερειοποίηση, την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος και της ιδεολογίας της EFA.

Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα που αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2004. Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα μέλη της EFA. Είναι ταξινομημένος ως μη κυβερνητικός οργανισμός (asbl/vzw) σύμφωνα με το βελγικό δίκαιο.

Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα που υποστηρίζει τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου. Μέσω των κομμάτων-μελών της, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία εκπροσωπεί λαούς από περισσότερα από 19 κράτη μέλη της ΕΕ. Μαζί εργαζόμαστε για την αυτοδιάθεση, για μια Ευρώπη των λαών, για την ειρήνη και τη γλωσσική δικαιοσύνη, για έναν βιώσιμο πλανήτη, για περισσότερη ισότητα των φύλων και κοινωνική δικαιοσύνη. Το κάνουμε αυτό με αλληλεγγύη για όλους τους λαούς και το δικαίωμά τους να αποφασίζουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων γενεών».

Ένας οργανισμός λοιπόν, ο οποίος βοηθάει τους ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ μειονοτήτων και αναδυομένων νέων κρατών (εδώ δεν θεωρείται κακή η λέξη) και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στο οποίο εκπροσωπείται και η Ελλάδα!

Τι έκανε αυτός ο οργανισμός πριν τρεις μέρες;;;

Προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει:

«Η αδικαιολόγητη καταστολή από το ελληνικό κράτος κατά της «μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» πρέπει να σταματήσει. Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους επικεφαλής της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», που έχουν κληθεί από την αστυνομία για την ειρηνική πορεία που διοργανώνει ο σύλλογος»

 

 

 

Η οργάνωση, η οποία επικαλείται πληροφορίες του κόμματος τουρκοφρόνων Θράκης DEB, στηρίζει λοιπόν την «εθνικιστική ομάδα των Τούρκων» στην Θράκη,κάνοντας μάλιστα λόγο για «τουρκική μειονότητα» και όχι «μουσουλμανική», όπως ισχύει, με απώτερο σκοπό, όπως όλοι γνωρίζουν, την δημιουργία ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ με εδάφη που θα αποσχισθούν από την Ελλάδα στο πλαίσιο αλλαγών συνόρων.

Αν λάβουμε δε, υπόψη την πρόσφατη συνάντηση τουρκοφρόνων και ψευδομακεδόνων στην «Μακεδονία του Αιγαίου» και σκοπό την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για να μπει στην Ελληνική Βουλή, τότε η Ευρωπαϊκή αυτή Οργάνωση, με λεφτά των Βρυξελλών, θα στηρίξει και την προοπτική «μακεδονικού ανεξαρτήτου κράτους».

Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί άλλων χωρών, για τους οποίους η Ελλάδα χτίζει υπερδομές-υπεροικισμούς στην γραμμή Έβρου-Ρόδου, ενώ προσφάτως μάθαμε πωςο κ. Μηταράκης συμφώνησε για να έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί από Πακιστάν (ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) και Μπαγκλαντές για να δουλεύουν στα χωράφια!

Μαζεύονται όλα τα κομμάτια του παζλ και για αυτό οι Έλληνες τρομοκρατούνται με τον κορωνοϊό, ώστε να μην δίνουν σημασία σε αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

 

 

 

ΦΩΤΟ Pixabay/e-f-a. org

Πηγή

Προβολές : 1,371


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα