Αυτή η ανάρτηση, είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ...

Αυτή η ανάρτηση, είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ...

10 Ιουνίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,508
Μοίρασέ το

 

Ο σκοπός του έργου -χαμερπούς ποιότητας- δεν είναι η ηθική ανά(σ)ταση, αλλά η ηθική κατάπτωση.

Με αυτόν τον πρωτοκολλημένο τρόπο, μας διαγουμίζουν και μας κατακτούν αυτοί που -δια νόμου- δεν απαξιώνονται, ποτέ, δηλαδή οι σαράφηδες λατρευτές του μπαφομέτ.

Όπως απαξιώθηκαν οι σοσιαλίζοντες διεθνιστές, εξαιτίας του «αντιμνημονιακού» πρωταγωνιστή, και οι ελληνοκεντρικοί εθνιστές, εξαιτίας του «δισεκατομμυριούχου» πρωταγωνιστή, και οι πατριώτες/εθνικιστές, εξαιτίας του «υπερεθνικιστή» πρωταγωνιστή, έτσι, θα απαξιωθεί και το θρησκευόμενο ποίμνιο, εξαιτίας του «θρησκευόμενου» πρωταγωνιστή.

 

Προσπάθησα με χιλιάδες αναρτήσεις να ξυπνήσω τον ΕΛΛΗΝΑ μέσα σ’ όσους διαβάζουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…
Θεωρώ όμως, πως η παρούσα ανάρτηση, είναι ένα πολύ γερό ταρακούνημα… σε γλώσσα που μόνον ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ θα αντιληφθούν…
ΑΥΤΟΙ, ΑΡΚΟΥΝ…
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ’ ευχαριστώ, ΑΝΝΝΑ…
Ανώνυμος λέει:

https://s8d2.turboimg.net/sp/bf76b99621edae2eef44f829faf424a5/SFALIARES.png

 

Καλή μου Μαρία, ο παραγωγός μιας θεατρικής παράστασης δεν ενδιαφέρεται για την πλοκή του έργου, δηλαδή για το δράμα.

Μόνο, οι θεατές ενδιαφέρονται για τα δραματικά -εντός και εκτός σκηνής- δρώμενα των πρωταγωνιστών, δευτεραγωνιστών, τριταγωνιστών και λοιπών αποδέλοιπων αγωνιστών, ταυτιζόμενοι με αυτούς και αγωνιώντας για αυτούς.

Είναι σημαντικοί οι (ημεδαποί και αλλοδαποί) θεατές, καθώς, χωρίς παραγωγό, είναι δυνατόν να οργανωθεί θεατρική παράσταση, αλλά, χωρίς θεατές, δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί θεατρική παράσταση (είπαμε, applause, για την δόξα του ιόχρου Κρόνου).

 

Μετά την κυβερνία του Καποδίστρια, αυτό που βιώνουμε, τηρουμένων των αναλογιών, μοιάζει με θεατρική παράσταση.

 

Και οι αλλοδαποί διοργανωτές της παρούσης «τηλεθεατρικής παράστασης» χρησιμοποιούν τους ημεδαπούς συμμετέχοντες, δηλαδή από την μια ελληνόφωνους (όπως τους, περίπου, 2 εκατομμύρια προτεσταντίζοντες του Όθωνα) και από την άλλη Ελληνίδες/ες (όπως τους -ακόμα, και εν αγνοία αυτών- επιδοτούμενους μισθωτούς), ώστε να απαξιώσουν τα πάντα.

 

Ο σκοπός του έργου -χαμερπούς ποιότητας- δεν είναι η ηθική ανά(σ)ταση, αλλά η ηθική κατάπτωση.

 

Με αυτόν τον πρωτοκολλημένο τρόπο, μας διαγουμίζουν και μας κατακτούν αυτοί που -δια νόμου- δεν απαξιώνονται, ποτέ, δηλαδή οι σαράφηδες λατρευτές του μπαφομέτ, και όποιος Τραντέλλενας κατακρίνει τους χάζαρους -αλίμονο- είναι αντισημίτης (είπαμε, η φαντασία στην εξουσία).

 

Επομένως, με εξαίρεση την «ιερή αγελάδα» του Περι(ού)σσ(ι)ού που δεν την αγγίζει κανένα απαξιωτικό γλωσσόχερο, όπως απαξιώθηκαν οι σοσιαλίζοντες διεθνιστές, εξαιτίας του «αντιμνημονιακού» πρωταγωνιστή, και οι ελληνοκεντρικοί εθνιστές, εξαιτίας του «δισεκατομμυριούχου» πρωταγωνιστή, και οι πατριώτες/εθνικιστές, εξαιτίας του «υπερεθνικιστή» πρωταγωνιστή, έτσι, θα απαξιωθεί και το θρησκευόμενο ποίμνιο, εξαιτίας του «θρησκευόμενου» πρωταγωνιστή.

 

Με γνώμονα τα σχέδια της στοάς, είναι σημαντικός ο χριστιανοκάπηλος δασκαλάκος, εξού και το λαμπρό (illuminated), χρηματοδοτούμενο μέλλον του στο περιστύλιο της βολής.

 

Βλέπεις, δεν έχει πιάσει, ακόμη, πάτο το κυνόβιο κομπεράζ των τρωωδευτικών βουλεφτάδων!

 

Ω, στοατζή (oh, lodger) που αναφωνούσε και ο Ozzy, ο υμνητής του Mr. Crowley, εκείνου του αρχισατανολάτρη και προγόνου της Βαρβάρας Bush (είπαμε, όλοι μια αιμοδιψής φαμίλια).

 

Εξάλλου, οι πρωταγωνιστές δεν γράφουν το πλησίστιο με σκέρτσο σενάριο, απλώς, το διαβάζουν, το ερμηνεύουν και, αν είναι πειστικοί, πείθουν, προσελκύοντας περισσότερους θεατές στο τηλεθέατρο του παραλόγου. Και μιλάμε για πορνόραμα υπερπαραγωγή, καθώς η κασκαρίκα παίζεται σε σε όλα τα σκοταδιστικά τηλεθέατρα του πλανήτη, με τίτλο «ο μαγικός φίδαυλος».

Το ίδιο έργο σκοταψίας, παντού· μέχρι και ποπκόρν με αλίσγημα ζωυφιάλευρου (E666) μοιράζουν για τα ζα! Διόλου τυχαία η τσιρκολάνικη έκφρασή τους: «όλος ο κόσμος είναι μια θεατρική σκηνή» (είπαμε, άντε, να τα παίξει ο Σούκας αυτά).

 

Παρατήρησε, για παράδειγμα, το Κρινιώ (ουδέτερου γένος, politically correct), την γνωστη-άγνωστη τριταγωνίστρια της διαδικτυωμένης πληροφορίας και τα προσποιούμενα γραφόμενα της· που τύφλα να’ χει ο οινόφλυξ Χατζατζάρας μπροστά της.

 

Τόση σπουδή, τόση +γραφή, τόση επιτήδευση, επί δεκαετίες, ώστε να καταντήσει φερέφωνο του αλλοδαπού σεναριογράφου της PRESSβίας. Μια ανοιχτοσκέλα των γραμμάτων και των τεχνών που ό,τι της δίνουν, το αντιγράφει.

 

Εκπλήσσεστε; Εγώ, καθόλου.

 

Έτσι, φέρονται οι άνθρωποι χαλαρών ηθών, και καταντάνε θεραπαινίδες της Νέας Τάξης των IoT (Internet of Things).

 

Εάν ήθελα, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ διάσημη συγγραφέας, αλλά, ευτυχώς, δεν θυροκολλούμε όλες και όλοι πωλητήριο στην ψυχή μας, για να εξαγορασθούμε από την PRESSβία (είπαμε, μία είναι η PRESSβία -«με ΜΑΤ και PRESSβία γίνεται εξουCIA»).

Η δε Βασιλική Ζιάκα, και η κάθε Βασιλική Ζιάκα οποιασδήποτε απόχρωσης του ενός και μοναδικού κόμματος, συναπαρτίζουν τους αισιόδοξους ζαφελείς που γίνονται «κιμάς» στην «κιμαδομηχανή» των προπετών που οργάνωσαν την όλη «θεατρική παράσταση».

 

Έτσι, μαζί με τα ξερά των παρτιωτών, καίγονται καί τα χλωρά των απτυχίωτων που ξεζουμίστηκαν.

 

Από την ουτιδανότητα αυτής της κοπτοραπτικής παραγωγής, δηλαδή από τον καρπό σε απόχρωση σάπιου μήλου, αναδεικνύεται και η ποιότητα των εμπνευστών της, δηλαδή των μίσθαρνων θρασιμιών ολκής (και μιλάμε για τόση σαπίλα, όση δεν είχαμε δει ούτε τότε που ο αρχιπαπατζής πετούσε τα ροδάκινα με τα φορτηγά στην σαπιλερί).

 

*Μουσικό ιντερλούδιο* ♩ ♪ ♫ Τικτοκόριτσο, κάθισε καλά, μην ζητάς πολλά, για θα βρεις μπελά! ♫ ♪ ♩ *Τέλος μουσικού ιντερλούδιου*

 

Σε κάθε γενιά, επαναλαμβάνεται το ίδιο υπέρκομψο σχέδιο με την τηλεοπτική θαλπωρή των ντελμπεντέρηδων, λόγω αμνησίας των συμμετεχόντων ψοφοφόρων.

 

Έτσι, επικρατούν οι πονηροί γαταφερτζήδες, με δόλια ψεύδη και πέτσα κοκορετσίου, εμποτισμένη από γραφένιο του Μπίλη με της Σάρας ΓκAIDS.

Και, κάπως έτσι, περνάει η κουτουρου-κουτ(σ)ουρου-τσουτσουρού χαμοζωή, στο πιο ειδυλλιακό «οικοπεδάκι» του πλανήτη, με την 4ετία να μπαίνει και να βγαίνει, αγκομαχώντας.

 

Ώχου, τώρα… Δε βαριέσαι, βρε αδελφέ, τσιγάρο πρέφα και φραπέ (με βιοδιασπώμενο ρουφηχτράκι, περικαλώ), όσα πάνε κι όσα έρθουν, κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει, και (μπ)άλ(α)λα λόγια να αραπιόμαστε. Όχι, που θα κάτσεις να σκάσεις από θρόμβωση (είπαμε, ετσι-έτσι, γιουβέτσι, στουπέτσι και Άννα Κομανέτσι)!

 

Ιδού, και ένα αποκαρδιωτικό παραδειγματάκι από το -όχι, και τόσο μακρινό- παρελθόν της περιόδου της κρίσης, πολιτικής αντιπροσωπευτικότητας στην Ελλάδα, ώστε να καταλάβεις ότι η «μοίρα» των «χρήσιμων ηλίθιων» (sic, έκφραση των στοών), δηλαδή των αφελών ιδεολόγων είναι, πάντοτε, η ίδια. Στο τέλος, όλοι «πετιούνται» όπως οι στημένες λεμονόκουπες και είτε αποχωρούν απογοητευμένοι είτε ενδίδουν βαθιά στην μπόγδα (βάλτος στα τουρκικά).

Το λοιπόνε -όπως λέμε βελαπόνε και ντεπόνε- κατάλαβες, Μαρία;

Worry not, it’s not over, yet.

Το ανωμαλιάρικο (αναμαλλιάρικο, βρε autocorrect) τέλος της Λερναίας Δημοκτονίας θα σε συναρπάσει!

Προσεχώς, κρεμάλες…

 

Άνννα (με τρία ν, καθώς βρήκα και το περιβόητο χαμένο)

 

https://www.loutrakiblog.gr/2018/11/20/%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1/

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,508


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα