Αυτή η ανακάλυψη πιθανότατα δεν θα μπει ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, καθώς συνάντησε ισχυρή αντίσταση από ανώτερες δυνάμεις και δυστυχώς λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν.

Αυτή η ανακάλυψη πιθανότατα δεν θα μπει ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, καθώς συνάντησε ισχυρή αντίσταση από ανώτερες δυνάμεις και δυστυχώς λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν.

18 Απριλίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,671
Μοίρασέ το

Ρίγος! Εξέτασαν το αίμα του Ιησού Χριστού σε Ισραηλινό εργαστήριο

 

Ζούμε σ’ έναν κόσμο που ελέγχεται πλήρως από τους σατανιστές εβραιοσιωνιστές.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που αυτή η τρομακτική ανακάλυψη δεν έλαβε τις ανάλογες διαστάσεις;;;

Ναραίνουν οι μέρες που έρχονται και η ανθρωπότητα, δεν έχει εναλλακτική σωτηρίας, από τον ΧΡΙΣΤΟ…

Η Ορθόδοξη Πίστη, είναι η πιο δυνατή… μπορεί να γίνει η μόνη δύναμη ψυχής των ανθρώπων, αρκεί να γκρεμιστούν τα ιερατεία εκείνα που την διαστρέβλωσαν.

Δείτε προσεκτικά τα βίντεο και διαβάστε την συγκλονιστική αποκάλυψη και ας ευχηθούμε ο Χριστός που για πολλοστή φορά θα σταυρωθεί σε λίγες μέρες για την ανθρωπότητα, να φέρει την πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ σ’ αυτή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 


They FOUND The BLOOD of Jesus Christ! Fact or Fiction? Ron Wyatt’s Incredible Discovery

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

Ακούστε και το βίντεο που ακολουθεί με περισσότερες πληροφορίες για την Κιβωτό και την Κιβωτό του Νώε και στοιχεία από το παραπάνω βίντεο στο 36:00…

Είναι συγκλονιστικά όσα λέγονται…

 

Δείτε όμως τι καινούργιο αποκαλύπτεται και έχει σχέση με την πόλη NEOM που ετοιμάζεται από τους νεοταξίτες σατανιστές…

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

 

 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

Αυτή η ανακάλυψη πιθανότατα δεν θα μπει ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, καθώς η ανακάλυψη συνάντησε ισχυρή αντίσταση από ανώτερες δυνάμεις και δυστυχώς λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν.

 

Επομένως, προτείνω να μοιραστείτε το κλιπ πίσω από την οθόνη όσο πιο φρέσκο ​​γίνεται με φίλους και συγγενείς. Διέδωσέ το!

 

         Ο ΙΗΣΟΥΣ ΖΕΙ

 

Ο Ρον Γουάιατ ανακάλυψε την Κιβωτό της Διαθήκης και ως μια εντελώς απροσδόκητη δεύτερη ανακάλυψη βρήκε προς έκπληξή του το Αίμα του Χριστού στο κάθισμα του ελέους του.

 

Μια ανάλυση DNA απέδειξε τη θαυματουργή φύση του αίματος.

 

Η ανακάλυψη του Ron Wyatt θα έπρεπε να είχε γίνει διεθνή πρωτοσέλιδα, αλλά συγκαλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

 

Τα χριστιανικά ειδησεογραφικά κανάλια ανέφεραν αθόρυβα αλλά συγκινημένα.

 

Όταν ο επιστήμονας Richard Rives εξέτασε το αποξηραμένο, δύο χιλιάδων ετών «νεκρό» αίμα, μπόρεσε να αναλύσει τα χρωμοσώματά του – κάτι που είναι δυνατό μόνο με ζωντανό αίμα.

 

Περαιτέρω ανάλυση αποκάλυψε ότι το αίμα περιείχε 23 χρωμοσώματα από τη μητέρα (Mary) – ως φυσιολογικό – αλλά μόνο ένα χρωμόσωμα “Y” από τον πατέρα (Θεό) – κάτι που θα έπρεπε να ήταν αδύνατο, καθώς οι κανονικοί άνθρωποι έκαναν 23 χρωμοσώματα από τη μητέρα και 23 από τον πατέρα – 46 συνολικά!

 

Τέσσερα δείγματα του κυριολεκτικού, φυσικού αίματος του Ιησού Χριστού ανακαλύφθηκαν και δοκιμάστηκαν: ένα από τη Σινδόνη του Τορίνο, ένα από το Πέπλο της Βερόνικα, ένα από την αρχαιολογική ανασκαφή του Ρον Γουάιατ κάτω από τον χώρο της σταύρωσης και ένα από τους Ναΐτες Ιππότες.

 

Και τα τέσσερα λείψανα που σχετίζονται με το αίμα έχουν συσχετιστεί με πολλά θαύματα και έχουν υποβληθεί σε αυστηρές επιστημονικές δοκιμές, συνδυάζοντας επιστημονικά και φαινομενολογικά στοιχεία για ορισμένες «αποδείξεις του Ιησού».

 

Τα πρώτα βήματα προς την επιστημονική έρευνα για τη Σινδόνη του Τορίνο και το αίμα του Ιησού που είναι ενσωματωμένο στο λείψανο έγιναν λίγο μετά την εμφάνιση των πρώτων ασπρόμαυρων φωτογραφιών στις αρχές του 20ού αιώνα.

 

Το 1902 ο Yves Delage, Γάλλος καθηγητής συγκριτικής ανατομίας, δημοσίευσε την πρώτη μελέτη για αυτό το θέμα.

 

Ο Delage δήλωσε ότι η εικόνα ήταν ανατομικά υγιής και υποστήριξε ότι τα χαρακτηριστικά της ακαμψίας, οι πληγές και η ροή του αίματος ήταν απόδειξη ότι η εικόνα δημιουργήθηκε από άμεση ή έμμεση επαφή με ένα πτώμα.

 

Ο William Meacham αναφέρει αρκετές άλλες ιατρικές μελέτες μεταξύ 1936 και 1981 που συμφωνούν με τον Delage.

 

Αλλά όλα αυτά ήταν έμμεσες μελέτες χωρίς πρόσβαση στο σάβανο.

 

Η πρώτη άμεση εξέταση του μανδύα από μια επιστημονική ομάδα πραγματοποιήθηκε το 1969-1973 για να δώσει πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση του μανδύα και να καθορίσει συγκεκριμένες μεθόδους δοκιμής.

 

Αυτό οδήγησε στον διορισμό μιας 11μελούς επιτροπής του Τορίνο για να συμβουλεύει σχετικά με τη διατήρηση του λειψάνου και για συγκεκριμένες δοκιμές. Πέντε από τους Επιτρόπους ήταν επιστήμονες και το 1973 πραγματοποιήθηκαν προκαταρκτικές δοκιμές σε δείγματα υλικού.

 

Πηγή

Δείτε κι αυτό το βίντεο με τα ιστορικά στοιχεία…

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 3,671


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.