Αυτή η παραφροσύνη, πρέπει να αποκαλυφθεί... Σατανισμός, μαύρη μαγεία και σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση παιδιών, από συλλογικότητες φωτογράφων που δουλεύουν για την διεστραμμένη ΕΛΙΤ... Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει ανησυχητικές εικόνες.

18 Ιανουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,095
Μοίρασέ το

 

Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από τον Balenciaga

Η Gorsad Kyiv είναι μια συλλογικότητα φωτογράφων που συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου.

 

Προφανώς, όλοι αγνοούν το γεγονός ότι η δουλειά τους περιστρέφεται γύρω από την γραφική κακοποίηση και σεξουαλικότητα των παιδιών.

 

Ακόμη χειρότερα, ορισμένα από αυτά τα «μοντέλα» φαίνεται να είναι πραγματικά θύματα εμπορίας παιδιών. Ακολουθεί μια ματιά στο Gorsad Kyiv.

 

leadgorsad Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

 

Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε… ένας κόσμος που η νοσηρότητά του, ξεπερνά κάθε φαντασία…

Ένας κόσμος που τα παιδιά δέχονται την απόλυτη διαστροφή…

Δεν αντέχω να σκεφθώ που καταλήγουν όλα αυτά τα θύματα… γιατί αν το σκεφθώ, θα χάσω την Πίστη μου στον Θεό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει ανησυχητικές εικόνες.

Το Gorsad Kyiv είναι μια φωτογραφική συλλογικότητα που αποτελείται από τρεις καλλιτέχνες: τον Viktor Vasiliev, τη Maria Romaniuk και τον Ulik Romaniuk. Με έδρα το Κίεβο της Ουκρανίας, το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με πολλές γκαλερί, περιοδικά, μουσικούς και επωνυμίες όπως ID Vice, Dazed & Confused, Skim milk, Hood by Air, Ariel Pink και άλλες.

Το 2022, ο Gorsad Kyiv συμπεριλήφθηκε στη λίστα της PhotoVogue με τους «100 Επόμενους Μεγάλους Δημιουργούς Εικόνων Μόδας».

fzywi8jxoaam9 e e1673633007512 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Το PhotoVogue Festival ενώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, μαζί με πολυάριθμους εκδότες από την CondeNast – τη μεγάλη εταιρεία που κατέχει εκατοντάδες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο. Εδώ, το PhotoVogue παρουσιάζει μια φωτογραφία του Gorsad που δείχνει ένα θλιμμένο και φοβισμένο κορίτσι.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες που τράβηξε ο Gorsad για να καταλάβει ένα πράγμα: Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με αυτές. Τα πάντα σχετικά με τη δουλειά τους αναφέρονται άμεσα στην παιδεραστία, την κακοποίηση παιδιών και τη σεξουαλική εμπορία. Πολλά παιδιά σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνονται βαθιά αδιαθεσία σαν να είναι πραγματικά θύματα εμπορίας ανθρώπων που συνεχώς ναρκώνονται και κακοποιούνται.

Αντί να ανησυχούν από αυτές τις φωτογραφίες, οι «ειδικοί του κλάδου» στην πραγματικότητα γιορτάζουν τον Γκόρσαντ και τους ανταμείβουν με προσοδοφόρα συμβόλαια. Και, μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας, η κολεκτίβα διαφημίζεται ως «μαχητές της ελευθερίας» από τα μέσα ενημέρωσης καθώς προτρέπει τους ανθρώπους να τους υποστηρίξουν με δωρεές. Είσαι τρελός?

Στιγμιότυπο οθόνης 20230114 102904 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Ένας από τους γελοίους τίτλους που επαινούν τον Γκόρσαντ.

Γιατί η βιομηχανία αγαπά τόσο πολύ το Gorsad και γιατί δεν ερευνώνται από την αστυνομία; Λοιπόν, όταν κάποιος συνειδητοποιεί ότι τα έργα τους είναι επίσης γεμάτα με τον σατανικό συμβολισμό της αποκρυφιστικής ελίτ, συνειδητοποιεί ένα σημαντικό γεγονός: Είναι μέρος της ίδιας άρρωστης κουλτούρας.

Εδώ είναι τα αγαπημένα θέματα της συλλογικότητας.

 

Επιθετικά σεξουαλικά παιδιά

 

Αυτό είναι ένα από αυτά τα άρθρα όπου δεν αισθάνομαι άνετα να δημοσιεύω φωτογραφίες επειδή είναι τόσο άσχημες. Ωστόσο, αυτή η παραφροσύνη πρέπει να αποκαλυφθεί γι’ αυτό που είναι, διαφορετικά θα συνεχίσει λόγω γενικής αδιαφορίας. Δεν έσκαψα αυτές τις φωτογραφίες από κάποιον σκοτεινό ιστότοπο – οι παρακάτω φωτογραφίες εκτίθενται με περηφάνια σε μοντέρνες εκθέσεις, μεγάλα περιοδικά μόδας και σε όλους τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν τα περιοδικά μόδας περιγράφουν τα έργα του Γκόρσαντ, τους αρέσει να χρησιμοποιούν τις λέξεις «νεότητα, αθωότητα και σεξουαλικότητα». Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε «παιδοφιλία». Διότι περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 124819 e1673710452441 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Στιγμιότυπο από μια συνέντευξη με τον Gorsad. Πρέπει να δώσουν ασαφείς απαντήσεις γιατί δεν μπορούν να πουν ξεκάθαρα ότι εξυπηρετούν άρρωστα παιδάκια.

Μια απλή ματιά στις παρακάτω εικόνες είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για τη φυσική «ενηλικίωση» των παιδιών, αλλά για την κακοποίηση, την εκμετάλλευση και τη σεξουαλικοποίησή τους από άρρωστους ενήλικες.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τον ιστότοπο και τον λογαριασμό Instagram του Gorsad.

gorsad1 e1673636395519 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Σε ένα από τα εκθέματά του, το Gorsad εμφανίζει περήφανα αυτή τη φωτογραφία ενός νεαρού κοριτσιού που δείχνει βαθιά αδιαθεσία ενώ κάθεται σε μια υποβλητική θέση. Αυτό το κορίτσι μπορεί να είναι θύμα σεξουαλικής εμπορίας.

gorsad3 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Για να προωθήσει μια έκθεση, ο Gorsad χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά συμβολική εικόνα: Ένα μπαλόνι κολλημένο σε μια αλυσίδα, που αντιπροσωπεύει την αθωότητα της νεολαίας που καταστρέφεται από τον έλεγχο και την εκμετάλλευση.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113050 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτή η εικόνα δεν θα μπορούσε να είναι πιο εμφανής. Αυτό το νεαρό κορίτσι είναι αλυσοδεμένο και μελανιασμένο. Όλα αυτά αποτελούν αναφορά στη σεξουαλική εμπορία παιδιών.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113211 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Δύο νεαρά κορίτσια είναι αλυσοδεμένα δίπλα σε κάτι που μοιάζει με τρίφτη τυριού (που μπορεί να αναφέρεται σε βασανιστήρια).

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 114203 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Μέσα στο σακίδιο είναι ένα dildo. Στους Pedos αρέσει να αναμειγνύουν πράγματα για παιδιά με πράγματα για ενήλικες. Φροντίζουν αυτό το άρρωστο πλήθος.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 120920 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτό το παιδί φοράει τσόκερ (χρησιμοποιείται στο BDSM) και η όλη ρύθμιση είναι βαθιά ανησυχητική.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 120911 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Η αθωότητα της νεότητας αναμειγνύεται με ενήλικα πράγματα όπως το κάπνισμα.

gorsad4 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Πώς μπορεί αυτό να θεωρηθεί «τέχνη» ή «μόδα»; Μοιάζει με κατάλογο εμπορίας παιδιών.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 121442 e1673708236612 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Το ίδιο κορίτσι από πάνω αιμορραγεί από τη μύτη. Με δουλεύεις?

gorsad5 1 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτό το παιδί φορά ένα καπέλο στο οποίο γράφει «ΜΠΑΛΕΣ» ενώ υποδηλώνει ένα φρούτο. Δίπλα στην κορνίζα είναι ένα βιβλίο EROTICA. Δεν αστειεύομαι. Καθιστούν πολύ σαφές ότι όλα αυτά είναι παιδεραστία.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 115450 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

θηριωδία.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 115534 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Σε μια από τις πολλές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Σταθείτε με την Ουκρανία», ο Γκόρσαντ περιλαμβάνει αυτή τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που δεν φαίνεται καλά με αλυσίδες γύρω από τα γεννητικά της όργανα. Όλα αυτά αφορούν σεξουαλική εμπορία.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 120524 e1673645662608 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Ένα κορίτσι αιμορραγεί από τα γεννητικά της όργανα. Άμεση αναφορά στον βιασμό.

 

Επιθετική κακοποίηση παιδιών

 

Ο Γκόρσαντ λατρεύει να απεικονίζει την κακοποίηση, το μαρτύριο, τον εξευτελισμό και τον βασανισμό παιδιών. Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος πώς επιτρέπεται να υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες χωρίς μια εις βάθος αστυνομική έρευνα.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113834 e1673645993493 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στα έργα του Γκόρσαντ: Παιδιά που πνίγονται σε πλαστικές σακούλες. Χάριτος εορτασμός κατάχρησης.

gorsad6 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Παιδιά χωρίς πουκάμισο πνίγονται στις πλαστικές σακούλες. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν σε τίποτα από όλα αυτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος καν ότι οι γονείς τους είναι πουθενά γύρω τους.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 121511 e1673647222574 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Ένα παιδί τυλιγμένο σε πλαστικό. Αυτό μοιάζει με ένα θύμα εμπορίας ανθρώπων που «απορρίπτεται».

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113859 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτή η εικόνα δεν είναι μόνο αηδιαστική, αλλά μεταφέρει επίσης τη βαθιά σαδιστική φύση αυτών που βρίσκονται πίσω της. Ο εξαναγκασμός των ανθρώπων να στέκονται στη δική τους βρωμιά προκαλεί έντονο τραύμα (είναι μια σημαντική τεχνική βασανιστηρίων) και αυτός ο τύπος πρέπει να περάσει την ταπείνωση του να ποζάρει για μια φωτογραφία. Έχω την τάση να μην εμπλέκονται «ειδικά εφέ» σε αυτήν την εικόνα.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 114014 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Πήραν αυτό το κορίτσι σε ένα νεκροταφείο και το ανάγκασαν να αντιμετωπίσει το θάνατο. Σκοτώνουν την αθωότητα των παιδιών και τα εκθέτουν σε τραύματα.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 120647 e1673707466678 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτό το παιδί «σιωπάται» από έναν αόρατο ενήλικα. Ο βραχίονας καλύπτεται από λατέξ, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε ρούχα BDSM. Αυτό αφορά 100% την κακοποίηση παιδιών.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 114257 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες Gorsad με νεαρά αγόρια μέσα σε μύδια. Για άλλη μια φορά πρόκειται για την ταπείνωση, τον έλεγχο και την αναγωγή τους σε ζώα.

Απόκρυφος Συμβολισμός Ελίτ

 

Σε σύγκριση με τις παραπάνω, οι παρακάτω εικόνες είναι σχετικά ήμερες. Ωστόσο, περιέχουν τον ακριβή συμβολισμό που περιγράφεται εδώ και χρόνια σε αυτό το site. Μέσω αυτών των συμβόλων, οι φωτογράφοι σας λένε ότι αποτελούν μέρος της αρρωστημένης, σατανικής κουλτούρας της ελίτ που διασκεδάζει με την κακοποίηση και τη βεβήλωση της νεότητας και της αθωότητας. Αυτός είναι ο λόγος που γιορτάζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αντί να καταδικάζονται.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113128 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Όπως αναφέρεται σε πολλά άρθρα, το ζώδιο του ενός ματιού αντιπροσωπεύει τον απόκρυφο έλεγχο της ελίτ. Αυτό το σημάδι είναι σε όλες τις φωτογραφίες του Gorsad.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 113732 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Περισσότερο σημάδι με ένα μάτι.

gorsad7 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Ένα νεαρό κορίτσι έχει μια πεταλούδα που κρύβει το ένα μάτι. Όπως φαίνεται σε προηγούμενα άρθρα, πρόκειται για συμβολισμό 100% Προγραμματισμού Monarch .

Ένα άλλο επαναλαμβανόμενο θέμα Gorsad είναι ο καθαρός σατανισμός, σε συνδυασμό με τη γελοιοποίηση του Χριστιανισμού. Κάποιος χρειάζεται πραγματικά να λατρεύει το καθαρό κακό για να εστιάσει την «τέχνη» του γύρω από τα βάσανα των παιδιών. Κατάλληλα, ολόκληρη η βιομηχανία του θεάματος είναι βουτηγμένη σε σατανικούς συμβολισμούς.

Στιγμιότυπο οθόνης 20230113 121442 1 e1673708497255 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Έγραψαν το 666 στο μέτωπο αυτού του λυπημένου αγοριού και τον έβγαλαν φωτογραφία. Πώς είναι αυτή η «τέχνη» ή η «μόδα»;

gorsad11 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Στον αποκρυφισμό, το να κρατάς τα κέρατα μιας κατσίκας είναι πολύ συμβολικό. Όλα αυτά αφορούν το να αναγκάσουν τα παιδιά να ασπαστούν τον Σατανισμό.

gorsad12 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Βασικό στοιχείο του Σατανισμού είναι η γελοιοποίηση του Χριστιανισμού. Εδώ, γελοιοποιούν τον Ιησού και το αγκάθινο στεφάνι του.

gorsad13 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Τα μοντέλα δαγκώνουν το μήλο από τον κήπο της Εδέμ ενώ το παροιμιώδες φίδι (που αντιπροσωπεύει τον Εωσφόρο) είναι τυλιγμένο γύρω τους. Το μήνυμα: Αγκαλιάζουν πλήρως το κακό.

gorsad14 Υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με τον Gorsad Kyiv και είναι χειρότερο από το Balenciaga

Αυτή η εικόνα παρουσιάζει ένα ανεστραμμένο πεντάγραμμο που χρησιμοποιείται στον σατανισμό και τη μαύρη μαγεία. Αυτό είναι το θέμα τους. Επίσης, αυτό είναι το θέμα της αποκρυφιστικής ελίτ. Και αυτός είναι ο λόγος που παίρνουν χρήματα, συμβόλαια, διακρίσεις και έκθεση.

 

Συμπερασματικά

 

Θα μπορούσα εύκολα να έχω δημοσιεύσει τρεις φορές περισσότερες φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο και θα μπορούσα να έχω συμπεριλάβει μερικά από τα ενοχλητικά βίντεο του Gorsad με παιδιά. Αυτό όμως είναι υπεραρκετό. Αν και λυπάμαι που εκθέτω τους αναγνώστες σε αυτές τις οδυνηρές εικόνες (σίγουρα με στενοχώρησαν), αυτή η εικόνα πρέπει να εκτεθεί και να αναλυθεί σωστά, ώστε όλοι να γίνουμε μάρτυρες της αρρωστημένης και σαδιστικής κουλτούρας που επικρατεί στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Το Gorsad δεν αποτελεί εξαίρεση, δεν είναι «underground» και δεν είναι καν «αντικουλτούρα». Είναι mainstream. Τους επαίνεσε η CondeNast, ο μεγάλος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων που ελέγχει έναν εκπληκτικό αριθμό περιοδικών σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, αυτοί που ΔΕΝ είναι μέρος αυτής της άρρωστης κουλτούρας είναι αυτοί που αποφεύγονται από τη βιομηχανία.

Όπως φαίνεται παραπάνω, πολλές φωτογραφίες στις φωτογραφίες του Gorsad αφορούν παιδιά που φαίνονται αδιαθεσία, σαν να υπέστησαν πρόσφατα κακοποίηση ή τραύμα. Πολλές εικόνες αναφέρονται άμεσα στην παιδεραστία, την κακοποίηση παιδιών και τη σεξουαλική εμπορία. Υπάρχουν σαφείς αναφορές σε τραύματα, βασανιστήρια, βία και θάνατο σε συνδυασμό με εορτασμούς σατανισμού και μαύρης μαγείας.

Εν ολίγοις, ο Γκόρσαντ εκθέτει γραφικά όλες τις εμμονές της αποκρυφιστικής ελίτ, με τον πιο άρρωστο δυνατό τρόπο. Εάν πιστεύετε ότι κάτι από αυτά εξακολουθεί να είναι μια «θεωρία συνωμοσίας», μπορεί να είστε τυφλοί επειδή αυτές οι εικόνες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρες.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 1,095


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα