ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;; ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;; ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;

7 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,036
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

Χωρίς τσίπα! O ΠΙΣ «συσκεπτόταν» στη ∆ράμα με μεζεκλίκια εν μέσω εθνικού πένθους για τα Τέμπη

Την ώρα που οι γιατροί στη Λάρισα έδιναν τιτάνια μάχη για τους πολυτραυματίες των Τεμπών, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εν μέσω εθνικού πένθους «συσκεπτόταν» σε πολυτελές ξενοδοχείο της ∆ράμας με κρασάκι, μεζεκλίκια, μουσική και city tour στην πόλη της Μακεδονίας

 

 

 

Γέλια, τραπεζώματα και ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ…

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υβρις κατά των νεκρών, έλλειψη κοινωνικής ενσυναίσθησης και πρόκληση κατά της δακρυσμένης ελληνικής κοινωνίας, που θρηνεί τους νεκρούς της, αποτελεί η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση-πρόκληση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο με φαγητό και ποτό, ενώ -όπως δείχνει ο φωτογραφικός φακός- δεν έλειπαν και τα χαμόγελα.

 

  • Από τον Βαγγέλη Κάραλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Εspresso», εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων της χώρας συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Δράμα, στο «Hydrama Grand Hotel», έπειτα από πρόσκληση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Με σοκαριστική έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο πρόεδρός του Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, την ώρα που η ελληνική κοινωνία πενθούσε, αποφάσισαν να είναι ο μόνος φορέας που δεν θα ακυρώσει την προγραμματισμένη εκδήλωσή του και να την πραγματοποιήσει κανονικά.

Το πιο εξοργιστικό, βέβαια, είναι πως η συγκεκριμένη εκδήλωση της ελίτ των γιατρών έγινε την ώρα που οι συνάδελφοί τους στο πεδίο έδιναν μάχη στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης για να περιθάλψουν τους ασθενείς και να τους κρατήσουν στη ζωή.

Η συγκεκριμένη συνεστίαση αποτελούσε την 1η Σύνοδο προέδρων Ιατρικών Συλλόγων Ελλάδας. Οι πρόεδροι των ιατρικών συλλόγων μαζί με τις συζύγους τους κλήθηκαν από την Παρασκευή το βράδυ στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας και η εκδήλωση έλαβε μέρος το Σάββατο. Μάλιστα, περιελάμβανε πολυτελή γεύματα και ξενάγηση στην πόλη της Δράμας, λες και δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ μέχρι και νυχτερινά κέντρα λόγω πένθους παρέμειναν κλειστά!

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος συνομιλεί με συναδέλφους του κρατώντας ένα ποτηράκι κρασί έτσι για να πάνε τα… φαρμάκια κάτω

Σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας Ολγα Βασιλείου τόνισε ότι η ιδέα προέκυψε στις πρόσφατες εκλογές του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και συνέβαλε ιδιαίτερα η θετική άποψη του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλου. Οπως είπε η κυρία Βασιλείου, «η απόφαση τελικά ήταν του κ. Εξαδάκτυλου, ο οποίος συνηγόρησε στη γενική άποψη του ανοίγματος στην περιφέρεια, και τελικά αποφασίστηκε να γίνει στη Δράμα».

Οπως σημείωσε μάλιστα η ίδια, «η ενέργεια αυτή έχει και έναν συμβολισμό, με την έννοια ότι ο κ. Εξαδάκτυλος είχε βρεθεί στη Δράμα τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, και υπάρχει μια φιλική σχέση, και τότε πραγματικά μάς είχε συμπαρασταθεί και βοηθήσει. Οπότε αποφάσισε να αρχίσει από τη Δράμα».

Μάλιστα, ο κ. Εξαδάκτυλος, που «κουνούσε το δάχτυλο» επιδεικτικά στους πολίτες στην πανδημία του κορονοϊού υπέρ των lockdowns και των απαγορεύσεων, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που έχει εξασφαλίσει η «Εspresso», πίνει το κρασί του ατάραχος, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα κλαίει για το έγκλημα της κυβέρνησης που έγινε στα Τέμπη!

Μετά τη σημερινή αποκάλυψη, ο κ. Εξαδάκτυλος οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει υπεύθυνα για ποιους λόγους παραβίασε το εθνικό πένθος.

Και η ερώτηση αυτή χρήζει άμεσης απάντησης, με δεδομένο πως ο κ. Εξαδάκτυλος αποτελούσε έναν από τους πλέον επιφανείς γιατρούς που τα χρόνια της πανδημίας καλούσε τους πάντες να σεβαστούν τον νόμο και κατακεραύνωνε όποιον δεν το έκανε πράξη!

Μέλη του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τρώνε και πίνουν το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου, μία μέρα πριν από την έναρξη της συνόδου, την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Εξαδάκτυλος, που εκτός από πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι και μέλους της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, είχε πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση τον Μάιο του 2022, όταν στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει: «Ευτυχώς, η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, το αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε τρεις φάσεις. Την πρώτη φάση καταπληκτικών αποτελεσμάτων. Τη δεύτερη του μέσου όρου και την τρίτη όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Τι συνέβη; Μικρά λάθη, αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μια έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία» προκαλώντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Ο Πατούλης αρνήθηκε να πάει στην μάζωξη

Το συνέδριο της ντροπής προκάλεσε την έντονη σύγκρουση μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και περιφερειάρχης Αττικής με ανακοίνωσή του αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνέλευση των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας που διοργάνωσε ο ΠΙΣ στη Δράμα. Στην ανακοίνωσή του μάλιστα ο ΙΣΑ είχε -ορθά- επισημάνει πως θα απέχει από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως γίνεται με όλους τους φορείς της χώρας που συμμετέχουν στο εθνικό πένθος.

Η απάντηση ήρθε λίγες ώρες αργότερα, με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να κάνει «παιχνίδια αριθμητικής» με τις ώρες του εθνικού πένθους. «Η Ολομέλεια διεξήχθη το Σάββατο, που είχε λήξει το πένθος, εκείνος ανακάτεψε εσκεμμένα τις ημερομηνίες, ώστε να ενισχύσει τα επιχειρήματα περί ενσυναίσθησης που τον διακατέχει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ΠΙΣ. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και πολιτικό τόνο κατά του κυρίου Πατούλη λέγοντας πως η αποχή του από το συνέδριο δεν σχετίζεται με το εθνικό πένθος, αλλά με το καταδικαστικό ψήφισμα που εισέπραξε ο κ. Πατούλης στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ τον Δεκέμβριο. «Και αντί εκείνος να σιωπήσει, επανήλθε με απειλές και κατηγορίες περί ύβρεως και ασέβειας στο εθνικό δράμα» αναφέρει ο ΠΙΣ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως την ώρα που ο ΠΙΣ μετρούσε για να δει αν βγαίνουν οι αριθμοί και αν είχε λήξει ή όχι το εθνικό πένθος, σε όλη τη χώρα οι κάτοικοι παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία και όχι μόνο δεν είχαν όρεξη για χορούς, μεζεδάκια και κρασάκι, αλλά δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τον θρήνο και τις σπαρακτικές κραυγές των συγγενών που κήδευαν τα παιδιά, τους πατεράδες, τα αδέλφια, τα εγγόνια τους… Αυτό που προφανώς δεν ξέρει ο κ. Εξαδάκτυλος είναι ότι το πένθος δεν μετριέται σε ώρες και δεν τελειώνει σε ώρες…

 

Πηγή

Προβολές : 1,036


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα