ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ...

12 Οκτωβρίου, 2023 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:683
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και φρίττω…

Φρίκη σε σχολείο της δυτικής Αττικής: Τρεις ανήλικοι βίασαν 13χρονη μέσα στο προαύλιο!

Βιντεοσκόπησαν τη στιγμή της ασέλγειας

ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ…

ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ… ΓΟΝΕΙΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΑΠΑΝΤΕΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ” ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ “ΚΩΛΟΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΙΒΛΙΑ ΕΜΦΥΛΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ  – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;

ΑΥΤΗ Η ΦΡΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΩΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΚΑΘΗΓΗΤΕΣ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… (πάντα αναφέρομαι στην πλειοψηφία και όχι στο σύνολο)

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Θυμάμαι πριν είκοσι χρόνια περίπου, που πρότεινα στους διευθυντές των Δημοτικών – Γυμνασίων και Λυκείων, ως εκδότρια της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, να διοργανώσω ημερίδα για την βία στα σχολεία, και μου το αρνήθηκαν όλοι “οι εκπαιδευτικοι” του ΚΩΛΟΥ…

 

 

Υ.Γ.2. Παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, κάποια σχόλια… δώστε προσοχή…

 

Η απόλυτη φρίκη σημειώθηκε σε σχολείο της δυτικής Αττικής καθώς μια 13χρονη μαθήτρια, έπεσε θύμα βιασμού  από τρεις ανηλίκους ηλικίας 14, 15 και 17 ετών μέσα στο προαύλιο!

Το απίστευτο στην υπόθεση, είναι πως λίγο αργότερα, ο ένας από τους τρεις, ασέλγησε και πάλι στη συμμαθήτριά του και μάλιστα βιντεοσκοπούσε το σκηνικό του βιασμού.

Στη συνέχεια, μοίρασε το βίντεο στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του μαθητή και εντόπισαν το επίμαχο βίντεο.

Ο νεαρός έχει συλληφθεί και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Πλέον, οι τρεις μαθητές κατηγορούνται για «βιασμό κατά συναυτουργία σε και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οφείλεται πρωτίστως στην ανεπαρκή παιδεία που λαμβάνουν τα νέα παιδιά και στην διάλυση των οικογενειών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Πηγή

Προβολές : 683


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα