Αυτοί είναι οι εχθροί του λαού, που υπαγορεύουν το μέλλον. Όλα τα βήματα, οδηγούν στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Αυτοί είναι οι εχθροί του λαού, που υπαγορεύουν το μέλλον. Όλα τα βήματα, οδηγούν στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

30 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:697
Μοίρασέ το

 

Οι Rothschild, για παράδειγμα, εμπλέκονται σε επενδύσεις αντίκτυπου , τα ύπουλα μέσα με τα οποία οι κερδοσκόποι στοχεύουν να μετατρέψουν ανθρώπινες ζωές σε ψηφιακά εμπορεύματα, τόσο μέσω του τμήματος Asset Management της Rothschild & Co, με το « επενδυτικό ταμείο κοινωνικού αντίκτυπου » όσο και μέσω του Φιλανθρωπικό Ίδρυμα St James’s Place

Η πιο κραυγαλέα αγκαλιά του Great Reset από μια ανησυχία των Rothschild προέρχεται πιθανώς από την οντότητα Edmond de Rothschild που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για μια «παγκόσμια παρουσία», με γραφεία στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη… όταν όλα τα στοιχεία, οδηγούν σε μια σατανική οικογένεια Χάζαρων εβραίων, που κινεί τα νήματα για την καταστροφή της ανθρωπότητας, μαζί με τους συνεργάτες του…

Οι αποδείξεις με τα λινκς εντός του παρακάτω σημαντικού άρθρου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

από τον Paul Cudenec

Τα τελευταία τρία εξαντλητικά χρόνια ανάγκασαν πολλούς από εμάς να κοιτάξουμε πολύ πιο προσεκτικά ποιος ακριβώς τραβάει τα νήματα σε αυτόν τον όλο και πιο δυσάρεστο κόσμο.

Ένα όνομα που έχει εμφανιστεί ξανά και ξανά στη δική μου έρευνα (δείτε εδώ και εδώ για παράδειγμα) είναι αυτό των Rothschild.

Έχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στην ιστορία και τις δραστηριότητές τους, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μοιραστώ τα ευρήματά μου με άλλους και έτσι έγραψα ένα σε βάθος άρθρο το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο εδώ ως φυλλάδιο pdf 100 σελίδων.

Υπάρχει κάτι σαν ταμπού γύρω από την κριτική αυτής της πανίσχυρης υπερπλούσιας οικογένειας και όσοι το κάνουν τείνουν να θεωρούνται « αντισημίτες ».

Ωστόσο, όπως εξηγώ στο φυλλάδιο, δεν ξεχωρίζω τους Ρότσιλντ επειδή είναι Εβραίοι, αλλά παρά το γεγονός αυτό.

Θα ήταν χίλιες φορές πιο εύκολο να είχα γράψει γι ‘αυτούς αν ήταν μια από τις πολλές ιστορικές ρωμαιοκαθολικές ή προτεσταντικές τραπεζικές οικογένειες της Ευρώπης: κανείς δεν θα φανταζόταν για μια στιγμή ότι η κριτική μου ίσχυε για όλους ή ακόμα και για τους περισσότερους Καθολικούς ή Προτεστάντες.

Αλλά αυτές οι άλλες δυναστείες δεν έπαιξαν τον ίδιο κεντρικό ρόλο στη δημιουργία ό,τι είναι το χειρότερο στον σύγχρονο κόσμο μας και γι’ αυτό ήμουν υποχρεωμένος να εστιάσω στις πολλές αμαρτίες των Ρότσιλντ, κάτω από τους ακόλουθους τίτλους:

Πρόλογος [ AUDIO ]

I. Συγκεντρώνοντας μεγάλο πλούτο [ AUDIO ]

II. Βάζοντας τον εαυτό τους πριν από τους άλλους [ AUDIO ]

III. Κέρδη από τον πόλεμο μετά τον πόλεμο [ AUDIO ]

IV. Αρπάζοντας την υποδομή [ AUDIO ]

V. Εκμετάλλευση της ανθρωπότητας, καταστροφή της φύσης [ AUDIO ]

VI. Διαφθείρει την πολιτική ζωή [ AUDIO ]

VII. Χρήση δικαιωμάτων δικαιωμάτων [ AUDIO ]

VIII. Ιδιωτικοποίηση ισχύος [AUDIO ]

IX. Επιβολή παγκόσμιου ελέγχου [ AUDIO ]

X. Κρατώντας τα όλα μυστικά [ AUDIO ]

XI. Μετάβαση σε αυταρχική λειτουργία [ AUDIO ]

XII. Υπαγορεύοντας το μέλλον [ AUDIO ]

XIII. Φτάνει πια! [ AUDIO ]

Όλα αυτά είναι προφανώς πολύ μεγάλα για να τα δημοσιεύσουμε ως ένα ενιαίο άρθρο, αλλά εδώ είναι το προτελευταίο κεφάλαιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σχετικό όσον αφορά το τι αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθώς πλησιάζουμε στο 2023. Και σας προτρέπω να διαβάσετε ολόκληρο το φυλλάδιο !

Υπαγορεύοντας το μέλλον

Χωρίς να φτάσουμε στο σημείο να ρίξουμε την ευθύνη για την τρέχουσα τεχνοεξουσιαστική ατζέντα της λεγόμενης Μεγάλης Επαναφοράς εξ ολοκλήρου στους Rothschild, είναι δυνατόν να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με αυτήν.

Οι Rothschild, για παράδειγμα, εμπλέκονται σε επενδύσεις αντίκτυπου , τα ύπουλα μέσα με τα οποία οι κερδοσκόποι στοχεύουν να μετατρέψουν ανθρώπινες ζωές σε ψηφιακά εμπορεύματα, τόσο μέσω του τμήματος Asset Management της Rothschild & Co, με το « επενδυτικό ταμείο κοινωνικού αντίκτυπου » όσο και μέσω του Φιλανθρωπικό Ίδρυμα St James’s Place .

Και οι ιστορικοί δεσμοί δανεισμού μεταξύ των Ρότσιλντ και του παπισμού (η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια του 1906 περιέγραφε τους Ρότσιλντ ως «φύλακες του παπικού θησαυρού») ενισχύθηκαν το 2020 με τη συνεργασία μεταξύ του Βατικανού και της Lynn Forester de Rothschild’s Inclusive Capitalism, Inc. που συμμερίζεται πολύ την κοσμοθεωρία του Νταβός.

Ο χρυσός και τα διαμάντια της νότιας Αφρικής παρείχαν μια σημαντική ώθηση στον πλούτο των Ρότσιλντ πριν από περισσότερα από 100 χρόνια και από τη δεκαετία του 1950 εστιάζουν και πάλι στα πιθανά κέρδη που θα εξαχθούν από αυτή την ήπειρο.

Το 1957 ο Guy de Rothschild έδωσε μια ομιλία ανακοινώνοντας ότι οι Rothschild έπαιζαν ενεργό ρόλο στο έργο COFIMER που αφορούσε εξόρυξη και ενεργειακά συμφέροντα στην Αφρική.

Και πρόσθεσε: «Θα γνωρίζετε ότι τεράστιοι φυσικοί πόροι στη δυτική και ισημερινή Αφρική, στη Μαδαγασκάρη και στη Σαχάρα θα αποτελέσουν σύντομα αντικείμενο εκμετάλλευσης, χάρη σε ορισμένες πολύ σημαντικές οικονομικές δημιουργίες στις οποίες θα συμμετέχουν οι εταίροι μας, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί. “. [1]

Αυτό το ενδιαφέρον οδήγησε στον Edmond de Rothschild να γίνει ο βασικός παίκτης πίσω από την Παγκόσμια Τράπεζα Διατήρησης, που αργότερα μετονομάστηκε σε Global Environment Facility (GEF), η κινητήρια δύναμη πίσω από το τρέχον κίνημα ψεύτικο-πράσινης διατήρησης που προσπαθεί να πετάξει τους Αφρικανούς κτηνοτρόφους από τη γη τους στο όνομα « προστασία της άγριας ζωής».

Η έκθεση Corbett εξηγεί ότι η ιδέα για μια διεθνή τράπεζα «διατήρησης» υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό πριν η Γαλλία υποβάλει επίσημη πρόταση σε μια κοινή υπουργική σύνοδο του ΔΝΤ το 1989.

«Το έργο τέθηκε υπό την ομπρέλα της Παγκόσμιας Τράπεζας και μέχρι το 1991 ιδρύθηκε επίσημα η Παγκόσμια Τράπεζα Διατήρησης».

Προσθέτει ότι το GEF έχει κάνει και συγχρηματοδοτήσει επιχορηγήσεις αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων και «είναι ο μηχανισμός χρηματοδότησης για πέντε διαφορετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή».

Εκτός από τη δημιουργία των λεγόμενων «προστατευόμενων περιοχών», έχει χρηματοδοτήσει κινεζικές εταιρείες που παράγουν ηλιακά κύτταρα και τεχνολογία αιολικών πάρκων.

Η βιοτεχνολογία και το σχετικό διανθρωπιστικό κίνημα αποτελούν κεντρικό μέρος της παγκόσμιας ατζέντας που βασίζεται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, τις αντίκτυπες επενδύσεις και τα ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης γνωστά ως έξυπνες πόλεις.

Ένας πολύ σημαντικός πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα ήταν ο Victor Rothschild, ο οποίος εργάστηκε για την MI5 και για τη Royal Dutch Shell καθώς και για την NM Rothschild & Sons.

Σύμφωνα με τα αρχεία του Rothschild , ήταν «ένας πολύτιμος σύμβουλος σε θέματα νοημοσύνης και επιστήμης τόσο των Συντηρητικών όσο και των Εργατικών Κυβερνήσεων» και ακόμη και στα ανώτερα χρόνια του εργάστηκε ως σύμβουλος ασφαλείας της φίλης του Rothschild, Margaret Thatcher.

Προσθέτουν: «Το 1981, ο Victor ίδρυσε την Biotechnology Investments Limited, η οποία έγινε μία από τις κορυφαίες εξειδικευμένες εταιρείες επενδύσεων βιοτεχνολογίας στην Ευρώπη».

Μια έκθεση ειδήσεων από το 1999 αναφέρει: «Δύο από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους βιοτεχνολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπραγματεύονται μια συγχώνευση. Η Biotechnology Investments Limited (BIL; Λονδίνο) και η International Biotechnology Trust (IBT; Λονδίνο) – και τα δύο τμήματα της Rothschild (Λονδίνο) – επιδιώκουν να διευρύνουν τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια μέσω συγχώνευσης».

Η IBT των Rothschild λέει στον ιστότοπό της ότι «προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της βιοτεχνολογίας» και ότι τη διαχειρίζεται μια συνδεδεμένη οντότητα που ονομάζεται SV Health Managers LLP – «Αναζητούμε καινοτομίες που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή των εκατομμυρίων».

Αναμενόμενα, εν όψει της οικειότητας των Rothschild με τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, οι εταιρείες βιοτεχνολογίας τους συμμετείχαν στην «ανταπόκριση» της χώρας στον Covid.

Η IBT αναφέρει με περηφάνια ότι η επενδυτική της διευθύντρια Kate Bingham, η οποία είναι επίσης διευθύνουσα σύμβουλος της SV Health Managers, διορίστηκε τον Μάιο του 2020 Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρθηκε στον Πρωθυπουργό για να ηγηθεί των προσπαθειών του ΗΒ για την εύρεση και την κατασκευή ενός COVID-19 εμβόλιο σε εξάμηνη δέσμευση που παραιτείται από την προεδρία τον Δεκέμβριο του 2020.

«Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 – η πρώτη δυτική χώρα που το έκανε. Της απονεμήθηκε ένα DBE στα γενέθλια της Βασίλισσας τον Ιούνιο του 2021 για υπηρεσίες στην προμήθεια, την κατασκευή και τη διανομή εμβολίων κατά του COVID-19».

Υπήρξε κάποια διαμάχη γύρω από την Bingham, κυρίως η λιγότερο διαφανής διαδικασία πρόσληψης που της προσέφερε αυτόν τον κρίσιμο ρόλο.

Ο Observer ανέφερε εκείνη την εποχή: «Καθώς η Kate Bingham, πρόεδρος της ειδικής ομάδας εμβολίων, τέθηκε υπό συνεχή έλεγχο σχετικά με τον προϋπολογισμό των 670.000 λιρών που είχε διαθέσει για συμβούλους δημοσίων σχέσεων, η προσοχή στράφηκε από την καταλληλότητά της για το ρόλο στις σχέσεις της με τη Συντηρητική κυβέρνηση. .

«Διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, της SV Health Investors, που ασχολείται για 30 χρόνια σε φαρμακευτικές επενδύσεις, είναι επίσης παντρεμένη με έναν βουλευτή των Τόρις, τον Jesse Norman, ο οποίος ήταν στο Eton την ίδια περίοδο με τον Johnson, και πήγε σε ιδιωτικό σχολείο με τη Ρέιτσελ Τζόνσον, την αδερφή του πρωθυπουργού».

Ο υπάλληλος της Rothschild, ο Bingham, ένας αυτοαποκαλούμενος « κινηματογράφος επιχειρηματικού κεφαλαίου », επανήλθε στις ειδήσεις πιο πρόσφατα.

Αναφέρθηκε από τον The Guardian στις 30 Νοεμβρίου 2022 ως προειδοποίηση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο «δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση για να αντιμετωπίσει μια νέα πανδημία».

Η έκθεση πιστώνει στην Bingham ότι «έβαλε το Ηνωμένο Βασίλειο στο μπροστινό πόδι για την έγκαιρη ανάπτυξη των εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας» και λέει ότι ζητά έναν «ειδικό ηγέτη» για να συντονίσει τις μελλοντικές πολιτικές εμβολίων της χώρας.

Δεν διευκρινίζει αν έχει τον εαυτό της στο μυαλό της!

Η πιο κραυγαλέα αγκαλιά του Great Reset από μια ανησυχία των Rothschild προέρχεται πιθανώς από την οντότητα Edmond de Rothschild που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για μια «παγκόσμια παρουσία», με γραφεία στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Χρησιμοποιεί τον ίδιο πομπώδη τόνο που ανέπτυξε ο Klaus Schwab του WEF, με έδρα επίσης την Ελβετία με παγκόσμια παρουσία, όταν δηλώνει : «Είμαστε τολμηροί οικοδόμοι του μέλλοντος».

Προσθέτει , αποκαλυπτικά: «Στον Edmond de Rothschild, πιστεύουμε ότι ο πλούτος είναι αυτό από το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί το αύριο».

Οι Rothschild με έδρα την Ελβετία υποστηρίζουν ευχαρίστως ολόκληρο το τσίρκο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης με τη μορφή « Farming 4.0 », « Digital Lifestyle », « Cybersecurity » και « Sustainable Governance ». [352]

Ενδιαφέρονται επίσης πολύ, όπως ήδη αναφέρθηκε, για το «ανθρώπινο κεφάλαιο» και όταν η Ariane Rothschild ανέλαβε τον όμιλο το 2015 ενίσχυσε την επενδυτική στρατηγική του αντίκτυπου.

Στο μήνυμά της στην Ετήσια Έκθεση του ομίλου για το 2021 , μαθαίνουμε ότι έχει δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία στον τομέα των «καινοτόμων τροφίμων», της τεχνολογίας που συνδέεται με «εναλλακτικές πρωτεΐνες», των νέων γεωργικών συστημάτων και της δημιουργίας «ψηφιακών λύσεων» στη διατροφή. [2]

Αναφερόμενη, με καλό ύφος Schwabian, στον «βαθύ και μη αναστρέψιμο αντίκτυπο που είχε η πανδημία στους τρόπους ζωής μας», η Rothschild διαβεβαιώνει τους πελάτες επενδύσεων ότι αυτή και η ομάδα της θα παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τις «κυριότερες αναπτυξιακές τάσεις του αύριο». Θα επιτρέψουμε πραγματικά σε αυτή τη μικροσκοπική ομάδα εξαιρετικά πλούσιων κοινωνιοπαθών να υπαγορεύσει το μέλλον δισεκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και παιδιών σε όλο τον κόσμο, περιορίζοντάς μας σε μια άθλια και μετουσιωμένη κατάσταση τεχνοολοκληρωτικής σκλαβιάς;

Κατεβάστε το πλήρες φυλλάδιο δωρεάν, κρατήστε το ασφαλές, διαβάστε το με τον ελεύθερο χρόνο σας και, αν σας αρέσει, μοιραστείτε το με άλλους!

[1] Jean-Jacques Laurendon, Jean Bouvier, Les Rothschild (Βρυξέλλες: Editions Complexe, 1983), σελ. 321.

[2] Μετάφραση από το γαλλόφωνο έγγραφο.

 


Πηγή: Winteroak.org.uk

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 697


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα