Αυτοί, καρφώνονται μεταξύ τους... και “η μαντάμ δικαιοσύνη” ΚΩΦΕΥΕΙ!!!

Αυτοί, καρφώνονται μεταξύ τους... και “η μαντάμ δικαιοσύνη” ΚΩΦΕΥΕΙ!!!

27 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:319
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

Tο παράνομο νεφρολογικό κέντρο που έβγαλε στη σέντρα η ίδια η κυβέρνηση και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτό!

Πέρα τις παρανομίες που έχουν εντοπιστεί σε πρώτο χρόνο, στον Πειραιά λέγεται ότι αυτό το κέντρο ήταν βιτρίνα άλλης επιχείρησης με πολλά μαύρα λεφτά που γίνονται λευκά…

Βρε τί ΛΑΜΟΓΙΑ είναι τούτα;;;

Ξεπέρασαν κι όλα μαζί τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ…

Ένα κόμμα σκέτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

ΚΑΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟΥΣΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Tο παράνομο νεφρολογικό κέντρο που έβγαλε στη σέντρα η ίδια η κυβέρνηση και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτό!

Σοβαρή είναι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη Β Πειραιά για τη ΝΔ για το παράνομο νεφρολογικό κέντρο

Πίσω από το παράνομο κέντρο νεφρού που έβγαλε στη σέντρα η ίδια η κυβέρνηση κρύβονται πολλοί.

Καταρχάς, ο Μιχάλης Λιβανός βουλευτής ΝΔ και ο αδερφός του.

Κρύβεται ο πρόεδρος της τοπικής Ψαρράς αλλά και ένα πρόσωπο που έχει σχέση με τον Γ.Κουλιζάκο.

Όμως, κρύβονται και ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης που πλέον ανακαλύπτουμε ότι ορθώς η ΝΔ τον πέταξε από την περιφέρεια διότι έχει εμφανιστεί σε πολλές αμαρτωλές υποθέσεις.

Διότι πως είναι δυνατόν να πάρει άδεια αυτό το παράνομο κέντρο χωρίς να το ελέγξει η Περιφέρεια…

Και εκτός αυτού στον Πειραιά λέγεται ότι αυτό το κέντρο ήταν βιτρίνα άλλης επιχείρησης με πολλά μαύρα λεφτά που γίνονται λευκά…

Θα δείτε που η ΝΔ θα πάρει κεφάλια σε αυτή την υπόθεση…

 

Πηγή

 

Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τον Μιχάλη Λιβανό

Ο βουλευτής της ΝΔ είναι «συνεταίρος» του παράνομου νεφρολογικού κέντρου στον Πειραιά – Στο καταστατικό σύστασης της εταιρίας ο αδερφός και ο πατέρας του δήλωσαν ως έδρα κατοικίας τη διεύθυνση του καρδιολογικού ιατρείου του

Η δημοσιογραφική έρευνα της «δημοκρατίας» την περασμένη Κυριακή άνοιξε τον φάκελο «Νεφρόραμα» και ανάγκασε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να ομολογήσει το «γαλάζιο» σκάνδαλο με το παράνομο νεφρολογικό κέντρο του Πειραιά, αλλά να υψώσει τείχος προστασίας γύρω από τον βουλευτή Μιχάλη Λιβανό.

O προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μαξίμου αποσιώπησε πως το παράνομο νεφρολογικό κέντρο επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από το Δημόσιο μέσω απόφασης του ΟΑΕΔ, δεν απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν γύρω από την πραγματική φύση της επένδυσης, καθώς προέκυψε πως δεν είχε σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζει να καλύπτει τον «γαλάζιο» βουλευτή, απαλείφοντας από το σκάνδαλο την πολιτική του διάσταση.

Ωστόσο, οι νέες αποκαλύψεις της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σπάνε το πέπλο σιωπής που έχει επιβληθεί και αποδεικνύουν πως ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε απόλυτη γνώση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των δύο στενών συγγενών του και άμεση εμπλοκή με το παράνομο νεφρολογικό κέντρο του Πειραιά.

Οι «συμπτώσεις»

Η διασταύρωση των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας αποδεικνύει πως ο Μιχάλης Λιβανός όχι μόνο γνώριζε, αλλά είχε και άμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο του παράνομου νεφρολογικού κέντρου του Πειραιά.

Στο καταστατικό της σύστασης της παράνομης εταιρίας ο αδερφός και ο πατέρας του Μιχάλη Λιβανού, που αποτελούν τους φανερούς μετόχους της εταιρίας, δήλωσαν ως έδρα κατοικίας τη διεύθυνση του προσωπικού καρδιολογικού ιατρείου του βουλευτή στον Πειραιά. Οι ίδιοι αναφέρουν ως διεύθυνσή τους την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 404, που, όπως αποδεικνύεται, αποτελεί τη διεύθυνση στην οποία στεγάζεται το καρδιολογικό ιατρείο του «γαλάζιου» βουλευτή.

Στο καταστατικό σύστασης της εταιρίας ο αδερφός και ο πατέρας του Μιχάλη Λιβανού δήλωναν ως έδρα κατοικίας τη διεύθυνση του προσωπικού καρδιολογικού ιατρείου του βουλευτή

Την ίδια ώρα ο πατέρας του Μιχάλη Λιβανού στο καταστατικό σύστασης της εταιρίας είχε δηλώσει ως στοιχεία επικοινωνίας την ηλεκτρονική διεύθυνση «[email protected]», δηλαδή την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει αναρτημένη στον ιστότοπο της Βουλής ο «γαλάζιος» βουλευτής Μιχάλης Λιβανός.

Ο πατέρας του Μιχάλη Λιβανού δηλώνει το ίδιο e-mail με τον «γαλάζιο» βουλευτή γιο του

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «κυριακάτικη δημοκρατία» δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του γεγονότος ότι ο Μιχάλης Λιβανός γνώριζε για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των στενών του συγγενών. Ακόμα και αν ο ίδιος επιχειρεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως τον πλέον αφελή άνθρωπο της Αττικής, τα στοιχεία τον «καίνε» και αποδεικνύουν πως ο ίδιος είχε απόλυτη γνώση.

Αλλωστε, όπως πληροφορούμαστε, ο ίδιος ο βουλευτής ήταν αυτός που διαφήμιζε τα εγκαίνια του νεφρολογικού κέντρου και αυτός που μεσολάβησε ώστε να γίνει η πασαρέλα «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών.

Ολα τα παραπάνω εγείρουν ένα κρίσιμο ερώτημα που οφείλουν να απαντήσουν και ο βουλευτής και συλλογικά η κυβέρνηση. Είναι ο Μιχάλης Λιβανός και ο Σταύρος Ψαρράς οι δύο κρυφοί μέτοχοι του παράνομου νεφρολογικού κέντρου;

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» είναι σε θέση να γνωρίζει πως η υπόθεση του Μιχάλη Λιβανού και του παράνομου νεφρολογικού κέντρου ήταν σε γνώση του Μαξίμου. Σε πρώτη φάση, το γεγονός πως ο ίδιος δεν ήταν μέτοχος της εταιρίας… έσωσε το κεφάλι του, παρά τις καταγγελίες των ασθενών που είχαν περάσει τις πόρτες του νεφρολογικού.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να τοποθετηθεί εκ νέου με τρόπο ξεκάθαρο. Ο ίδιος, άλλωστε, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε πει πως το κέντρο δεν έχει άδεια και πως το ζήτημα ξεπερνά τα όρια της οργής, καθώς απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες. Σήμερα που αποδεικνύεται πως ο Μιχάλης Λιβανός γνώριζε -και μάλιστα από πρώτο χέρι- θα τον οδηγήσει στην έξοδο;

Και «γαλάζια» στελέχη στο παιχνίδι

Οι… τυχαίες συμπτώσεις δεν σταματούν στην οικογένεια Λιβανού, αλλά επεκτείνονται στην οικογένεια Ψαρρά. Η έτερη μέτοχος της εταιρίας είναι η κυρία Σταματίνα Ψαρρά, η οποία στη σύσταση της εταιρίας «Νεφρόραμα» δηλώνει ως διεύθυνση κατοικίας την οδό Ηπείρου 125.

Η έτερη μέτοχος Σταματίνα Ψαρρά δηλώνει ως διεύθυνση το γραφείο τελετών του αδερφού της

Η συγκεκριμένη διεύθυνση ταυτίζεται απόλυτα με την οδό όπου ο αδερφός της και πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Περάματος Σταύρος Ψαρράς στεγάζει το… γραφείο τελετών που κατέχει. Ολως τυχαίως μάλιστα, όπως συνέβη και στην περίπτωση Λιβανού, η κυρία Σταματίνα Ψαρρά έχει δώσει ως ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας το e-mail του αδερφού της Σταύρου Ψαρρά.

Ο κομβικός ρόλος του Σταύρου Ψαρρά

Ο Μιχάλης Λιβανός και ο Σταύρος Ψαρράς συνδέονται με φιλία χρόνων, ενώ ο δεύτερος θεωρείται το μακρύ χέρι του Λιβανού στη Β’ Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πέραμα, που είναι μια από τις πλέον ζόρικες περιοχές, καθώς ο πόλεμος… μαύρων συμφερόντων κυριαρχεί.

Οπως πληροφορούμαστε, για να γίνει ο κ. Ψαρράς πρόεδρος της συγκεκριμένης τοπικής οργάνωσης, ο ρόλος του Μιχάλη Λιβανού υπήρξε καταλυτικός. Οπως καταλυτικές ήταν και οι υποσχέσεις για δουλειά στο παράνομο νεφρολογικό κέντρο που έδινε σε δεκάδες άνεργους Πειραιώτες που ψάχνουν απεγνωσμένα να βγουν από τα αδιέξοδα που τους έχει επιβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πέρασμα των χρόνων οι δυο τους ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο πρώτος είναι γιατρός και ο δεύτερος επιχειρηματίας παντός είδους, ωστόσο οι σχέσεις τους δυνάμωσαν από την… αγάπη τους για τα κοινά και την εξουσία.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

 

Πηγή

Προβολές : 319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα