ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ... Επαναφορά του μεγάλου «Transhumanism»: «Smart Dust» που κατασκοπεύει τον εγκέφαλό σας, μικροτσίπ με ανθρώπινο (Βίντεο)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ... Επαναφορά του μεγάλου «Transhumanism»: «Smart Dust» που κατασκοπεύει τον εγκέφαλό σας, μικροτσίπ με ανθρώπινο (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

 

Τα τσιπ μπορούν να κολλήσουν στα χέρια των ανθρώπων και να παρακολουθούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να συλλέγουν ιατρικά δεδομένα όπως η αρτηριακή πίεση ή τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βιομετρικά δεδομένα.

 

Το κανονικό πλύσιμο των χεριών δεν αφαιρεί τα τσιπς για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

 

Αυτό σημαίνει ότι ήδη από το 2014, η πλήρης επιτήρηση ανθρώπων ήταν ήδη δυνατή.

Οι μελλοντικές εξελίξεις θα βοηθήσουν να γίνουν αυτές οι συσκευές εντελώς απαρατήρητες.

Η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές χρησιμοποιείται για να προωθήσει τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών, να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ήδη από το 2014, ο μελλοντολόγος Δρ Oskar Villani είπε ότι ήταν δυνατό να παρακολουθούνται άτομα με ελάχιστα ορατά τσιπ υπολογιστών. Αυτά τα μικροσκοπικά τσιπ ονομάζονται «Smart Dust».

Εκατοντάδες από αυτά μπορούν να «μεταφερθούν» σε ένα άτομο με μια απλή χειραψία.

 

Η DARPA, μια στρατιωτική ερευνητική μονάδα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμμετείχε σημαντικά στην ανάπτυξή της.

 

Βρήκαν επίσης έναν τρόπο να χρησιμοποιούν την Έξυπνη Σκόνη για να διαβάζουν τα κύματα και τα σήματα του εγκεφάλου μας, εκθέτοντας ενδεχομένως ανέκφραστες σκέψεις και διαθέσεις.

 

Η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές χρησιμοποιείται για να προωθήσει τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών, να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 

Μελλοντολόγος Oskar Villani 2014 Συνέντευξη

Φαίνεται ότι είναι δυνατή η μεταφορά μικροσκοπικών τσιπ, τα οποία είναι ελάχιστα ορατά με γυμνό μάτι, σε άλλους ανθρώπους με χειραψία – δεν είναι πλέον απαραίτητο να εμφυτεύονται μικροτσίπ για την παρακολούθηση των ανθρώπων.

 

Την 1η Ιουλίου 2014, ο μελλοντολόγος Oskar Villani ήταν καλεσμένος στο γερμανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Heute Konkret”.

 

Η συνέντευξη διάρκειας σχεδόν 5 λεπτών ξεκινά με τη Villani να δίνει τα χέρια με την παρουσιάστρια Claudia Reiterer και στη συνέχεια να της λέει ότι της έχει πλέον μεταφέρει αρκετές εκατοντάδες μικροτσίπ, τα οποία μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της έως και 14 ημέρες και την ανάγνωση μιας μεγάλης ποικιλίας δεδομένων .

Αυτά τα μικροσκοπικά τσιπ ονομάζονται « Έξυπνη σκόνη », εκατοντάδες από αυτά μπορούν να «μεταφερθούν» με μια απλή χειραψία.

 

Η DARPA, μια στρατιωτική ερευνητική μονάδα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμμετείχε σημαντικά στην ανάπτυξη.  Ο Villani ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το Smart Dust για την παρακολούθηση του εγκεφάλου μας.

Παρακολουθήστε την παρακάτω Συνέντευξη με τον Δρ. Oskar Villani που έχει μεταφραστεί από το RAIR Foundation USA εδώ:

 

Εκατοντάδες τσιπς επιτήρησης σε μια χειραψία

Τα τσιπ μπορούν να κολλήσουν στα χέρια των ανθρώπων και να παρακολουθούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να συλλέγουν ιατρικά δεδομένα όπως η αρτηριακή πίεση ή τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βιομετρικά δεδομένα. Το κανονικό πλύσιμο των χεριών δεν αφαιρεί τα τσιπς για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ήδη από το 2014, η πλήρης επιτήρηση ανθρώπων ήταν ήδη δυνατή. Οι μελλοντικές εξελίξεις θα βοηθήσουν να γίνουν αυτές οι συσκευές εντελώς απαρατήρητες.

Δεδομένου ότι οι έξυπνες συσκευές σκόνης είναι μικροσκοπικοί αισθητήρες, μπορούν να καταγράφουν οτιδήποτε έχουν προγραμματιστεί να καταγράφουν. Ωστόσο, επειδή είναι τόσο μικρά, είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Οι κριτικοί έχουν προειδοποιήσει για την πρόοδο της τεχνολογίας εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που κάποτε προοριζόταν ως υποστήριξη θα μπορούσε να αποτρέψει την προσωπική ανάπτυξη και να επιτρέψει τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμα και μωρά και παιδιά δεν γλιτώνουν.

Intelligent Dust: Αναπτύχθηκε μέσω Στρατιωτικής Έρευνας

Επειδή η λεγόμενη  «  έξυπνη σκόνη » αναπτύχθηκε ήδη τη δεκαετία του 1990 από τον Δρ. Kris Pister, καθηγητή ηλεκτρολόγων μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ, ως έναν απλό τρόπο χρήσης έξυπνων ασύρματων αισθητήρων, ο Pister οραματίστηκε έναν κόσμο όπου υπήρχε παντού Οι αισθητήρες μπορούσαν να μετρήσουν σχεδόν τα πάντα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αμερικανικός στρατός παρείχε την ώθηση, τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξη. 

Το 1997, η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) χρηματοδότησε την έρευνα της Pister ως μέρος του έργου της Smart Dust. (Η DARPA συμμετείχε επίσης στην ανάπτυξη της τεχνολογίας mRNA). Στη συνέχεια, το 2001, ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε μια δοκιμή επιτήρησης με τις συσκευές. Μετά τον επιτυχή υπολογισμό της ταχύτητας και της κατεύθυνσης 142 στρατιωτικών οχημάτων, η δοκιμή κηρύχθηκε μεγάλη επιτυχία.

Παρακολούθηση Εγκεφάλου

Το 2013, το MIT ανέφερε, «Πώς η έξυπνη σκόνη θα μπορούσε να κατασκοπεύσει τον εγκέφαλό σας». Αυτή η μελέτη αποκάλυψε πώς το Smart Dust έχει ήδη αναπτυχθεί, χρησιμοποιείται και σύντομα θα γίνει καθημερινό μέρος της ζωής μας. 

Για άλλη μια φορά, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Μπέρκλι, ήταν οι πρώτοι που πρότειναν αυτό που ονόμασαν «νευρική σκόνη» – αισθητήρες μεγέθους χιλιοστού που θα μπορούσαν να εμφυτευθούν στο σώμα και να χρησιμοποιηθούν για την τόνωση των νεύρων και των μυών και την παρακολούθηση της δραστηριότητας διαφορετικών οργάνων. .

Αποτελείται από «πολλά μικρά ασύρματα μικροηλεκτρομηχανικά συστήματα (MEMS).» Τα MEMS είναι μικροσκοπικές συσκευές με κάμερες, αισθητήρες και μηχανισμούς επικοινωνίας για τη μετάδοση των δεδομένων προς αποθήκευση και περαιτέρω επεξεργασία. Συνήθως έχουν μέγεθος μεταξύ 20 μικρομέτρων και ενός χιλιοστού. Είναι ασύρματα συνδεδεμένα σε ένα δίκτυο υπολογιστών και διανέμονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή για την εκτέλεση εργασιών, γενικά χρησιμοποιώντας τεχνολογία RFID (Αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων) μπορεί να εγγραφεί.

Το 2016, ο διευθυντής του προγράμματος DARPA Doug Weber δήλωσε ότι «η νευρική σκόνη [σημείωση: έξυπνη σκόνη] αντιπροσωπεύει μια ριζική απόκλιση από την παραδοσιακή προσέγγιση χρήσης ραδιοκυμάτων για ασύρματη επικοινωνία με εμφυτευμένες συσκευές». Και περαιτέρω: «Τα μαλακά μέρη του σώματός μας αποτελούνται κυρίως από θαλασσινό νερό. Τα ηχητικά κύματα μπορούν να περάσουν από αυτόν τον ιστό ανεμπόδιστα και να εστιαστούν με μεγάλη ακρίβεια σε νευρικούς στόχους βαθιά στο σώμα μας, ενώ τα ραδιοκύματα δεν μπορούν». Η χρήση υπερήχων για την επικοινωνία με τη σκόνη των νεύρων επιτρέπει επίσης να μικραίνουν οι αισθητήρες. Για παράδειγμα, μπορούν να εισαχθούν στο σώμα με ένεση με βελόνα.

Αυτή, επομένως, είναι μια τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πνεύμα των διανθρωπιστών. Ο Έλον Μασκ έχει ήδη ιδρύσει τη Neuralink , μια εταιρεία που στόχος της είναι να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με έναν υπολογιστή. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα τσιπ εγκεφάλου εξαιρετικά υψηλού εύρους ζώνης για τη σύνδεση ανθρώπων, υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης, αυτό που ο Musk  αναφέρει  ως «ένα Fitbit στο κρανίο σου με μικροσκοπικά καλώδια».

Το 2020, ο Musk και η Neuralink απέδειξαν την επιτυχία τους με την εμφύτευση ενός τέτοιου τσιπ σε χοίρους, με τον άνθρωπο να είναι ο επόμενος στόχος τους.

 

 

 

Το 2021, μίλησε για την πρόοδο του Neurlink σε ένα νέο βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται ότι ένας 9χρονος πίθηκος μακάκος παίζει πινγκ-πονγκ με το μυαλό του. Σύμφωνα με το βίντεο, τοποθετήθηκαν νευρικοί σύνδεσμοι σε κάθε πλευρά του εγκεφάλου του Πέιτζερ. Οι σύνδεσμοι παρακολουθούν τα μέρη του εγκεφάλου που εστιάζονται στις κινήσεις των χεριών και των χεριών και καταγράφουν τη νευρική δραστηριότητα.

 


 

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Η σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές είναι στόχος όλων των παγκοσμιοποιητών και των οργανώσεων τους. Παρακολουθήστε τον ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και λάτρη του «μεταανθρωπισμού» Klaus Schwab να συζητά επιπόλαια ένα μέλλον όπου τα τσιπ θα εμφυτεύονται στον εγκέφαλο των ανθρώπων από αυτή τη συνέντευξη του 2016,

 


Ο Schwab εξήγησε ότι αυτά τα τσιπ θα μπορούσαν να είναι μια «άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου μας και του ψηφιακού κόσμου». Πιστεύει ότι αυτό που θα δούμε είναι ένα είδος «συγχώνευσης του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου», με άλλα λόγια, διανθρωπισμός.

 


 

Ο Schwab έχει γράψει δύο βιβλία για την υπερανθρώπινη επανάσταση: « Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση » (2017) και « Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση » (2018), τα οποία είχαν έναν εμπρός από τον Satya Nadella, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft. Και ας μην ξεχνάμε το άλλο του «Covid-19: The Great Reset» (Ιούλιος 2020), το οποίο διευκρινίζει τη στρατηγική χρήσης της κρίσης του ιού για την απελευθέρωση των πραγματικών δυνατοτήτων της επανάστασης.

Στο βιβλίο του «Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», ο Schwab υποστηρίζει ένα μέλλον στο οποίο οι αρχές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάμειξη της τεχνολογίας με το ανθρώπινο σώμα για να «εισβάλουν στον μέχρι τότε ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας το η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.”

Ο Schwab γράφει ότι η ικανότητα «των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των δικαστηρίων να χρησιμοποιούν τεχνικές για τον προσδιορισμό της πιθανότητας εγκληματικής δραστηριότητας, την αξιολόγηση της ενοχής ή ακόμη και πιθανή ανάκτηση αναμνήσεων απευθείας από τον εγκέφαλο των ανθρώπων θα αυξηθεί», προσθέτοντας: «Ακόμα και η διέλευση των εθνικών συνόρων μπορεί μια μέρα να περιλαμβάνει μια λεπτομερή σάρωση εγκεφάλου για την αξιολόγηση του κινδύνου ασφάλειας ενός ατόμου».

Ο Klaus συνεχίζει δηλώνοντας ότι «οι τεχνολογίες της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης δεν θα σταματήσουν να γίνονται μέρος του φυσικού κόσμου γύρω μας. θα γίνουν μέρος μας», προσθέτοντας,

Πράγματι, ορισμένοι από εμάς αισθάνονται ήδη ότι τα smartphone μας έχουν γίνει προέκταση του εαυτού μας. Οι σημερινές εξωτερικές συσκευές – από φορητούς υπολογιστές έως ακουστικά εικονικής πραγματικότητας – είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εμφυτευθούν στο σώμα και τον εγκέφαλό μας.

Οι εξωσκελετές και τα προσθετικά θα αυξήσουν τη φυσική μας δύναμη, ενώ οι εξελίξεις στη νευροτεχνολογία ενισχύουν τις γνωστικές μας ικανότητες. Θα μπορέσουμε να χειριστούμε καλύτερα τα δικά μας γονίδια και των παιδιών μας

Για χρόνια, οι άνθρωποι έχουν εμφυτευτεί με τσιπ συνδεδεμένα με ψηφιακά νομίσματα και έξυπνες συσκευές μέσω του δικτύου 5G για να διεκπεραιώνουν τις πληρωμές απευθείας και να τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση στα σπίτια, τα γραφεία και τα γυμναστήρια τους. Τα τσιπ επιτρέπουν επίσης βάσεις δεδομένων μεγάλης τεχνολογίας και μέτρα κυβερνητικής επιτήρησης για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της τοποθεσίας, των δραστηριοτήτων και των συμπεριφορών τους.

Ένα παγκόσμιο σύστημα ολοκληρωτικής τεχνοκρατίας έφτασε. φυσικά, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει μόνο!

Σε τι συναρπαστικό «γενναίο νέο κόσμο» μπαίνουμε.

Όπως  σημειώνει ο Klaus :

[Θα αλλάξει όχι μόνο αυτό που κάνουμε αλλά και αυτό που είμαστε. Θα επηρεάσει την ταυτότητά μας και όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν: την αίσθηση της ιδιωτικής μας ζωής, τις αντιλήψεις μας για την ιδιοκτησία, τα καταναλωτικά μας πρότυπα, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο και πώς αναπτύσσουμε τη σταδιοδρομία μας, καλλιεργούμε τις δεξιότητές μας, συναντάμε ανθρώπους, και να καλλιεργήσουν σχέσεις».

 

 

Πηγή

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα