Αυτούς θα τους συλλήψετε κυρίες και κύριοι της Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ  ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, Ή... ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ;;;

Αυτούς θα τους συλλήψετε κυρίες και κύριοι της Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, Ή... ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ;;;

6 Φεβρουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:642
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αηδιάζω με τις προβοκάτσιες των ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

 

«fake video» ανήρτησε ο αρχισυντάκτης των Ελληνικών Hoaxes με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Και μόνο η ανωτέρω φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αρκεί για να γίνει αντιληπτός ο βρώμικος ρόλος των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES…

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για τον πραγματικό ρόλο τους…

Θα έρθει η ώρα που θα τις αναρτήσουμε…

Προς το παρόν, μένω στην παρακάτω χυδαιότητά τους, και υπενθυμίζω όχι μόνο τον προβοκατόρικο ρόλο τους σε βάρος του Μητροπολίτη Κερκύρας, αλλά και σ’ αυτόν σε βάρος των ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

Η “ελληνική δικαιοσύνη”, γιατί δεν τους συλλαμβάνει, ή γιατί δεν τους παραπέμπει για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ … “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ”;;;

 

 

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, “ΚΥΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, μερικές από τις εγκληματικές ενέργειες της … παρέας των HOAXES…

 

«fake video» ανήρτησε ο αρχισυντάκτης των Ελληνικών Hoaxes με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

 

Πάγια τακτική των Ελληνικών Hoaxes είναι να παραπληροφορούν το κοινό. Αυτό το κάνουν κατεβάζοντας απο το facebook πραγματικές ειδήσεις, πολλές φορές με αστείες δικαιολογίες, απευθυνόμενοι πάντα σε ένα κοινό που δε κάνει ποτέ δική του έρευνα.

Αυτό όμως που αποτελεί είδηση είναι το γεγονός πως έφτασαν στο σημείο να είναι η πηγή των ψεύτικων ειδήσεων!

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που αρχικά εμφανίστηκε στο λογαριασμό Facebook του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Ελληνικά Hoaxes, Δ. Αλικάκο Στο βίντεο εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Νεκτάριος να δίνει εντολή να απομακρυνθεί ένα παιδί ΑΜΕΑ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Αφού είδαν την πλέον αξιόπιστη ανάρτηση (αρχισυντάκτης Ελληνικών Hoaxes ντε), Την πήραν στη συνέχεια μεγάλες ιστοσελίδες και αναδημοσίευσαν το θέμα, ακριβώς με τον ίδιο ισχυρισμό στην ανάρτηση Αλικάκου ότι “Ο Μητροπολίτης Κερκύρας έδωσε εντολή να διώξουν παιδί ΑμεΑ που ήθελε την ευχή του”:

Προσέξτε αυτή τη σκηνή.
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος δίνει εντολή να απομακρύνουν το παιδί ΑμεΑ που θέλει να πάρει την ευχή του.
Την εντολή εκτελεί το δεξί του χέρι, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός. Γνωστός στους εκκλησιαστικούς κύκλους και πολυγραφότατος με τα γνωστά «αγάπη στον πλησίον» κλπ.
Θλίψη και ντροπή.
(Σημ.: Το τυπικό θέλει πρώτα να παίρνουν ευχή οι ιερείς, μοναχοί κλπ, και ύστερα οι λαϊκοί. Το άτομο ΑμεΑ (νοητική υστέρηση) έπρεπε να μην απομακρυνθεί. Έπρεπε να πάρει ΠΡΩΤΟ την ευχή και όχι τελευταίο, όπως φαίνεται στο τέλος της διαδικασίας [ολόκληρο το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=Nxs9i2VH7ZQ], διότι σύμφωνα με τον Ιησού: «Μακάριοι οἱ καθαροί τῇ καρδίᾳ ὅτι αὐτοί τόν Θεόν ὄψονται»)

Παρακάτω τοποθετεί ολόκληρο το βιντεο διάρκειας 2.30 ωρών, γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι… κανείς απο το κοινό του δεν πρόκειται να το δει ολόκληρο.

Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας, έκανε ανακοίνωσή πως πρόκειται για κλασικό παράδειγμα «fake news». Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Σε ανάρτηση ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, την οποία αναπαρήγαγαν διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δημοσιεύθηκε ότι ο Μητροπολίτης Κερκύρας έδωσε εντολή να διώξουν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες για να μην πάρει δήθεν την ευχή του κατά την τέλεση του εσπερινού της πανηγύρεως του Αγίου Σπυρίδωνος στις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η ανάρτηση είναι κλασικό παράδειγμα fake news. Ο συγκεκριμένος νέος βοηθά στο Ιερό προσκύνημα ως αναγνώστης και ως ιερόπαις, όπως η παράδοση της Εκκλησίας μας προβλέπει, και αυτό που του λέχθηκε ήταν να πάει στο ιερό του Αγίου, για να βοηθήσει, όπως είθισται.

Το βίντεο ανηρτήθη μονταρισμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Αν κάποιος έκανε τον κόπο να το παρακολουθήσει ολόκληρο λίγο παρακάτω (από το σημείο 6.13 έως το 6.15), θα διαπίστωνε ότι ο νέος που είναι ιδιαιτέρως αγαπητός και στον Μητροπολίτη και στους κληρικούς και διακονεί σε όλες τις εκκλησίες της παλιάς πόλης (υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο όμως, σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα, δεν δημοσιεύουμε, αλλά είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου), εισέρχεται στο ιερό, όπως ορίζει η τάξη της Εκκλησίας.

Εκείνη τη στιγμή δεν χρειαζόταν να πάρει ευχή από τον Μητροπολίτη, όπως και ένας άλλος νέος που ακολουθεί και εισέρχεται και αυτός στο ιερό. Επίσης, δεν έλαβαν ευχή από τον Μητροπολίτη και οι αστυνομικές αρχές της πόλης, όπως φαίνεται καθαρά στη συνέχεια του βίντεο, αλλά προσκύνησαν τον Άγιο Σπυρίδωνα και πήγαν στην καθορισμένη θέση.

Είναι προφανές ότι η πρακτική αυτή αποτελεί απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα» κατά του Μητροπολίτη, για τις απόψεις που εκφράζει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον γάμο των “ομόφυλων ζευγαριών”».

Δείτε μια είδηση που τα Ελληνικά Hoaxes είχαν παρουσιάσει ως ψεύτικη: Γιαυτό εσβησαν τα ίχνη: Εμπλοκή της μαφίας των καυσίμων στο έγκλημα των Τεμπών

Όσοι δεν το κάνατε ακόμα, κάντε κλίκ στο ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023 και στηρίξτε την προσπάθεια της προέδρου των θυμάτων των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού για την κατάργηση του νόμου περι ευθύνης υπουργών.

 

 

Πηγή

Μερικά από τα χαϊρια τους…

 

 

 

 

 

 

 

 Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 642


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα