ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

4 Μαΐου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,265
Μοίρασέ το

 

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι σύντομα, πολύ σύντομα αυτό που έγινε με τα εμβόλια και με τις καραντίνες θα είναι πραγματικό πολύ αστείο μπροστά σε αυτό ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

 

Το τι έρχεται μετά τις εκλογές, λίγοι το έχουμε αντιληφθεί…

Το μεγάλο ερώτημα είναι: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Ως λαός, έχουμε αποδειχθεί δειλοί, υποταγμένοι και ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Τις απαντήσεις, μην μου τις δώσετε σ’ αυτή την ανάρτηση…

Τα σχόλια θα είναι κλειστά, όπως έχω υποσχεθεί στον ιστολόγο Λύκαστρο που ανάρτησε το θέμα… και τις υποσχέσεις μου τις κρατώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλο το πρόγραμμα για την εξωτερική πολιτική της ΝΔ εκτείνεται σε 7 ολόκληρες γραμμές! (και με κατάληξη πάντα την φωτο).Το λες, με τρεις λέξεις, και ραντεβού στα τυφλά. 
Πάμε τώρα στο ζουμί. Ας μιλήσουμε πολύ σοβαρά, αυτή η έκλειψη που έρχεται στις 5 Μαΐου είναι η ολοκλήρωση  της προηγούμενης. Είναι δηλαδή δεμένες περίεργα μεταξύ τους .Είναι ορατή εν μέρη στην Ελλάδα, που πάει να πει επηρεάζει πάρα πολύ την χώρα μας. Γίνεται και στον Σκορπιό που αυτό σημαίνει ότι επηρεάζει ακόμη περισσότερο την χώρα μας, και φυσικά επηρεάζει σχεδόν ΟΛΗ την Λεκάνη της Μεσογείου.
Γιατί οι περισσότερες χώρες της Μεσογείου είναι…Αίγυπτος Σκορπιός, Ισραήλ Ταύρος, Κύπρος Ταύρος, Αραβικά Εμιράτα Σκορπιός,  Τουρκία Σκορπιός, Ελλάδα Υδροχόος,  άρα αφού γίνεται στον σταθερό σταυρό επηρεάζει όλη αυτήν την ζώνη …και δεν είναι καθόλου..μα καθόλου καλή .
Αυτά τώρα τα λέω όχι γιατί θέλω να σας φοβίσω, ούτε για να γίνω Μάντης κακών (όπως αυτός που τους έλεγε μην το βάλετε το άλογο στην Τροία) , αλλά να σας προετοιμάσω όσο γίνεται για αυτά που θα έρθουν ΜΕΤΑ τις εκλογές. Εδώ να θυμίσω ότι η προηγούμενη έκλειψη έγινε στον 11 Οίκο της Ελλάδας, που αφορά μεταξύ άλλων και οι πολιτικοί, αλλά και η πολιτική και με (η) και με (οι).
Η δεύτερη έκλειψη που γίνεται στον Σκορπιό και πιάνει τον 6 Οίκο της Ελλάδας , έχει να κάνει τόσο με τα εργασιακά , όσο και απέναντι με τον δωδέκατο Οίκο που είναι οι ΚΡΥΦΟΙ ΕΧΘΡΟΙ και οι ίντριγκες και εδώ θα σταθούμε λίγο για να πούμε μερικά πράγματα.
Έμαθα ότι άλλα 2 κόμματα  αποκλείστηκαν από τις εκλογές, εκτός από το κόμμα του Κασιδιάρη σύνολο δηλαδή 4 μικρά κόμματα τα έχουν αποκλείσει.
Και αν για τον Κασιδιάρη υπάρχει από πίσω ολόκληρη αμπελοφιλοσοφία για τον αποκλεισμό του κόμματος τους (άσχετα αν είναι αντισυνταγματικό), για τα άλλα 3 κόμματα οι δικαιολογίες ήταν γελοίες.!!
Με την απλή αναλογική είχαμε την ευκαιρία να μπούν στην Βουλή πολλά μικρά και άγνωστα κόμματα , τα οποία για διάφορους λόγους είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Αυτά λοιπόν τα πολλά μικρά κόμματα θα μπορούσαν να μπουν στην Βουλή και να έχουμε μια πολυκομματική Βουλή η οποία φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσε να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση .
Αυτό που έχει σημασία και θέλω να το κρατήσετε είναι ότι όλες αυτές οι διεργασίες που γίνονται υπόγεια και μυστικά ΔΕΝ τις έκανε ούτε η Χούντα του Παπαδόπουλου.
Η Χούντα του Γιωργάκη ωχριά μπροστά τους. Τέτοιες πρακτικές ούτε αυτοί δεν αποτόλμησαν. Και όλα αυτά γίνονται, συμβαίνουν χωρίς να ανοίγει ούτε μύτη.!!!Κανείς δεν αντιδρά, κιχ από όλους.
Οι δύο εκλείψεις αυτές στα ζώδια που γίνονται και στις μοίρες που γίνονται , με βάζουνε σε πολύ μεγάλες σκέψεις , σε σχέση με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.!! Και ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τόσο πολύ κάτι μικρά κομματάκια της πλάκας .!!! 
Θα σας πω γιατί. Γιατί αυτά που θα περάσουνε ΜΕΤΑ τις εκλογές δεν βγαίνουνε με μια απλή πλειοψηφία. Για παράδειγμα έβγαλαν ένα νομοσχέδιο και το ψήφισε το σύνολο του κυβερνώντος κόμματος , η το ψήφισαν τα 2 μεγάλα κόμματα και τελείωσαν. Αυτά που πρόκειται να περάσουν  χρειάζεται πολύ μεγάλο ποσοστό βουλευτών, τα 3/4 της Βουλής θέλει.Και επειδή ακριβώς τα 3/4 της Βουλής είναι δύσκολο με μια πολυκομματική Βουλή να τα πετύχεις , να τα πάρεις με το μέρος σου …αποφάσισαν να βγάλουν από την μέση πολλά, πολλά μικρά κόμματα.
Τι περιμένω εγώ να συμβεί σε σχέση και με αυτήν την έκλειψη. Λοιπόν περιμένω ΜΕΤΑ τις εκλογές να συμβεί και ειδικά αν αυτές είναι του Μαΐου και δεν γίνουν δεύτερες …περιμένω δύο πράγματα πολύ σημαντικά :
1ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ κοινώς θα παραδώσουνε (όπως παραδώσανε και με την Μακεδονία) ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου στους Τούρκους.
2- Μια πολύ πολύ μεγάλη οικονομική και διατροφική κρίση. Περιμένω δηλαδή συνθήκες Κατοχής.
Αυτές οι δύο εκλείψεις ειδικά η πρώτη με τον Πλούτωνα μέσα, αλλά και η δεύτερη που παίζει πάλι ο Πλούτωνας μέσα σε αντίθεση με τον Άρη μου “μυρίζουνε” πραγματικά Κατοχή. Δηλαδή όπως ακριβώς όταν μπήκανε τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα. 
Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι σύντομα, πολύ σύντομα αυτό που έγινε με τα εμβόλια και με τις καραντίνες θα είναι πραγματικό πολύ αστείο μπροστά σε αυτό ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Και μπροστά σε αυτό που έρχεται, αν δεν μπορέσουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας έστω και τώρα θα είναι πάρα πάρα πολύ άσχημο.
Δεν ξέρω πόσα κόμματα θα απομείνουνε στο τέλος , εκτός από τα λεγόμενα συστημικά τα οποία και θα πάρουν μέρος στις εκλογές , για ένα και μόνο λόγο..για να περάσουν αυτά που ΔΕΝ τόλμησε καμία κυβέρνηση από συστάσεως Ελληνικού Κράτους.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Έχουμε πειθήνια εξωτερική πολιτική όπως ορίζουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων, και την συνέχιση εξισλαμισμού της πατρίδας μας ώστε να εξαφανιστεί εντελώς οτιδήποτε ελληνικό.

 

Πηγή

Προβολές : 2,265


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα