Αυτόν τον χειμώνα προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Μας περιμένουν στην γωνία για να μας γονατίσουν οριστικά!

Αυτόν τον χειμώνα προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Μας περιμένουν στην γωνία για να μας γονατίσουν οριστικά!

14 Σεπτεμβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:899
Μοίρασέ το

 

Μην παρασύρεστε από τις φωνές που καλούν σε εξέγερση. Όσες από αυτές δεν βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, είναι κραυγές αφρόνων που εξυπηρετούν άθελά τους τα σκοτεινά σχέδια των επικυρίαρχων.

Μείνετε ψύχραιμοι, προετοιμαστείτε εγκαίρως, και προπάντων συνενωθείτε σε μικρές ή μεγάλες ομάδες αλληλοϋποστήριξης.

Αυτόν τον χειμώνα πρέπει να τον περάσουμε μαζί.

Εμείς, οι απλοί πολίτες.

Τα βήματα που οφείλουμε να κάνουμε ως πολίτες, είναι τρία και συγκεκριμένα:

1. Οργάνωση σε μικρές ομάδες αλληλεγγύης…

2. ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

3. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Όλα τα άλλα, θα έλθουν μόνα τους…

Σημασία έχει να πέσει όλη η πολιτικο-δικαστικο-δημοσιογραφικο-εκκλησιαστική πλέμπα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

Σίγουρα αναρωτιέστε γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις -αυτές που εξαρχής συντάχθηκαν με τα κυρίαρχα αφηγήματα- επιμένουν στις παράλογες αποφάσεις τους, παρά την αυξανόμενη αντίδραση των πολιτών.

Και σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι, τον τελευταίο καιρό, οι προκλητικές δηλώσεις αξιωματούχων διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Μπάιντεν χαρακτηρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους ως απειλή για την χώρα και ωθεί τις ΗΠΑ στα όρια ενός νέου εμφυλίου.

Ο Μακρόν αναγγέλλει στους Γάλλους το τέλος της εποχής της αφθονίας -και άρα την αρχή της εποχής των ισχνών αγελάδων.

Η Μπέρμποκ δηλώνει με θράσος ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της, ακόμα κι αν οι Γερμανοί βγουν στους δρόμους και διαμαρτυρηθούν για τους λογαριασμούς ενέργειας -ποσώς την ενδιαφέρει η γνώμη τους.

Ο δικός μας Άδωνις μας προτρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης, καθώς «η Ευρώπη και η Ελλάδα εισέρχονται στον πιο δύσκολο χειμώνα από το 1942» και το ρεύμα θα είναι πολυτέλεια για λίγους.

Και άπαντες, σαν καλοκουρδισμένη ορχήστρα, προειδοποιούν για μια περίοδο κοινωνικών αναταραχών και συγκρούσεων με δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι τέτοιος ο συντονισμός τους, που εύκολα μπαίνει κάποιος στον πειρασμό να σκεφτεί ότι πιθανότατα επιθυμούν το ξέσπασμα ταραχών -και προσπαθούν να το προκαλέσουν.

Και αυτό ακριβώς κάνουν!

Φροντίζουν, μάλιστα, να είναι όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι.

Με δικαιολογία το ουκρανικό ζήτημα, αλλά και την… «κλιματική κρίση» (βλέπε γαλλική Πράσινη Αστυνομία), οι εν λόγω κυβερνήσεις προχωρούν τάχιστα σε αναδιοργάνωση των ένστολων δυνάμεών τους.

Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά φρονώ ότι οι ενισχυμένες αυτές δυνάμεις προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν πρωτίστως τους… «εσωτερικούς τρομοκράτες» και «εχθρούς της δημοκρατίας».

Στο όνομα του «κοινού καλού» και με πρόσχημα τις κοινωνικές αναταραχές, τα κατ’ επίφασιν δημοκρατικά πολιτικά μορφώματα της Δύσης θα επιχειρήσουν να καθυποτάξουν οριστικά τις λαϊκές μάζες που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους για αξιοπρεπή διαβίωση.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να διαχειριστούμε με σύνεση την δίκαιη οργή μας.

Μας περιμένουν πανέτοιμοι στην γωνία.

Και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσματα.

Μην παρασύρεστε από τις φωνές που καλούν σε εξέγερση. Όσες από αυτές δεν βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, είναι κραυγές αφρόνων που εξυπηρετούν άθελά τους τα σκοτεινά σχέδια των επικυρίαρχων.

Για εβδομήντα περίπου χρόνια η ανθρωπότητα δέχεται έναν «Ήσυχο Πόλεμο», τον οποίον οι εμπνευστές του θέλουν τώρα να μεταλλάξουν σε «Θορυβώδη».

Ας μην πέσουμε στην παγίδα τους.

Τον πόλεμο αυτόν τον χάνουν ήδη. Από δυνάμεις που υπερβαίνουν κατά πολύ την όποια δική μας ισχύ.

Γι’ αυτό και τώρα είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ άλλοτε.

Μείνετε ψύχραιμοι, προετοιμαστείτε εγκαίρως, και προπάντων συνενωθείτε σε μικρές ή μεγάλες ομάδες αλληλοϋποστήριξης.

Αυτόν τον χειμώνα πρέπει να τον περάσουμε μαζί.

Εμείς, οι απλοί πολίτες.

Ο Κυριάκος, ο Αλέξης, ο Άδωνις, και οι λοιποί αρχοντοβολευτές ΔΕΝ θα τον περάσουν μαζί μας.

Γιατί, άλλο Μπύθουλας κι άλλο Κολωνάκι.

 

Πηγή

Προβολές : 899


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα