Αυτός δεν είναι Έλληνας, είναι Εβραίος και ανθέλληνας, ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;;

Αυτός δεν είναι Έλληνας, είναι Εβραίος και ανθέλληνας, ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;;

14 Δεκεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:800
Μοίρασέ το

 

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ, σβήνουμε Οριστικά

Η Ελλάδα σβήνει ως Έθνος, κι εσύ είσαι συνυπεύθυνος, ο ψηφοφόρος.

Εθνικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας η ΑλβανοΑσιατοΑφρικανοποίηση του τόπου μας.

Αυτός δεν είναι Έλληνας, είναι Εβραίος και ανθέλληνας, ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;;

Αναρωτιέμαι τι λαός -ένας οποιοσδήποτε λαός- είναι αυτός που δέχεται να τον κυβερνούν τσουλιά και απατεώνες.

Και ΟΧΙ αυτό να το κάνουν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ

Αλβανοί στον ελληνικό στρατό χαιρετούν αλβανικά δεν πάμε καλά!

Αντισταθείτε , δυστυχώς το 35% των φαντάρων στον Ελληνικό στρατό είναι ….. Αλβανοί , απίστευτο και όμως…. Ελληνικό , προβάλλω την Αλβανοποίηση και του στρατού μας.

 Αν ισχύει πως το 35% των στρατευμένων είναι Αλβανοί την καήκαμε.

Δεν πρόκειται να ανταποκριθούν/ και δικαίως σε κανένα πολεμικό κάλεσμα.

 Και να ανταποκριθούν θα είναι δυο φορές επίφοβο γιατί δεν ξέρουμε την στάση του καθένα.

 

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ, σβήνουμε Οριστικά

Η Ελλάδα σβήνει ως Έθνος, εσύ είσαι συνυπεύθυνος, ο ψηφοφόρος, Εθνικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας η ΑλβανοΑσιατοΑφρικανοποίηση του τόπου μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 《Οι Αφρικανοί πρόγονοι μου έφτιαξαν τους δρόμους στο UK》λέει ..

Θέμα χρόνου να ακούσουμε από Αφρικανούς. ότι έφτιαξαν την Ακρόπολη και οι Θεοί του Ολύμπου ήταν Μαύροι

Ήδη  άλλαξαν οι woke τον Ηρακλή της

Μυθολογίας, από Λευκό σε Μαύρο!

Γεμίσαμε την χώρα ΑσιατοΑφρικανούς (προηγήθηκαν οι Αλβανοί ).

Ξύπνα Έλληνα από τον λήθαργο, ξύπνα γαμώτο.

Ο ελληνικός πληθυσμός σχεδόν έχει χάσει την πλειοψηφία και το δικαίωμα να αποφασίζει για την πατρίδα του, οι αλλόφυλοι αλλοδαποί μας περάσαν.

Μην ξεχνάμε τους κομματικούς προδότες παπαγάλους και ΜΜΕ;

“Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι” Τι δουλειά ήθελε το μόρφωμα σας με τον Ερντογάν έχετε δώσει το οκ στους βουλευτές σας να είναι ανεξάρτητοι από την εξωτερική πολιτική της χώρας…;;;;;;;;;;;

Νέα Αριστερά Χαριτσης Αχτσιογλου  .

 

Εκτός από ένα μεγαλοπρεπές γαμω την Γερμανία σας, να δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια στους ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ της αρχής κατάργησης του Βέτο… Ανήκει σε μία ξένη γειτονική χώρα που διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Εάν αύριο γίνει σύρραξη των δύο χωρών τι πιστεύετε ότι θα κάνει αυτός μέσα στην πατρίδα μας .

Δυστυχώς η Ελλάδα αυτοκτονεί με τους ηγέτες που επιλέγει

Η Αλβανία που ζητάει συνυποσχετικό για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ελλάδα, εκτός βάσης Δικαίου θάλασσας (UNCLOS), χθες απέρριψε το αίτημα Μπελέρη να ορκιστεί δήμαρχος.. οι soft “power” υποτελείς ραγιάδες της δυτικοκρατιας & των οθωμανών, τρώνε ασταμάτητα φάπες από παντού..Μας μιλούν για υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία, με αντάλλαγμα μια τουρκική υπογραφή που υποτίθεται ότι θα μας εξασφαλίσει τα υπόλοιπα.

Όμως η Τουρκία δεν έχει ποτέ τιμήσει την υπογραφή της.

Οι φίλοι μας οι δυτικοί που στηρίζουν όλους τους εχθρούς της Ελλάδας! Απίστευτο!

Δεν φθάνει που δολοφόνησαν τον αγωνιστή & πατριώτη της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ μας Κώστα Κατσίφα οι Αλβανοί, η Ελλάδα των …..δυνατών συμμαχιών & αξιών της ΕΕ ανέχεται τους Αλβανούς να βασανίζουν τον εκλεγμένο δήμαρχο Μπελέρη.

Αντισταθείτε.

Το βρόμικο σχέδιο της κυβέρνησης Ράμα στη Χειμάρρα αποκάλυψε στην κρατική τηλεόραση ο αδερφός του εκλεγμένου Βορειοηπειρώτη εκλεγμένου δημάρχου που παραμένει εδώ και μήνες όμηρος των Αλβανικών αρχών με στημένο κατηγορητήριο.

Ο Λεονάρδος Μπελέρης έκανε λόγο για στημένη δίωξη με πολιτικούς σκοπούς, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα θέλει στη θέση του δημάρχου δικό του άνθρωπο με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιών των Χειμαρριωτών.

 «Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μιλάμε για μια πολιτική δίκη, για ένα εξαρχής στημένο παιχνίδι.

 Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον δήμο της Χειμάρρας» δήλωσε ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά και το νέο μπλόκο των αλβανικών αρχών για την άδεια ορκωμοσίας.

Είναι παραπολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί.

 Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες»

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Όλοι οι ανίκανοι σε θέσεις υπουργών ..και όλοι οι ικανοί άνεργοι.

Ελαδαρα μου που πας έτσι.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους αναρχικούς/κομμουνιστές/ακροαριστερούς.

Πρέπει να  γίνει κάτι δεν πάει άλλο!

Αν δεν συμφωνείς μαζί τους σε λένε φασίστα, ακροδεξιό, ναζιστή κλπ.

Καθίζουν στο σκαμνί» τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ. Φλώρο για τη «σφαγή» της Λιβύης: Μήνυση από τους επιζώντες.

Ζητούν  την άμεση ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων

Αυτος ο ανόητος έστελνε με  μυστική αποστολή βοήθεια στη Λιβύη ικανότατα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας και το ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πάρει λάικ ενώ η αποστολή ήταν στο αέρα με τα C130!!!

Μιλάμε για προδοτικό ΟΡΝΙΟ, για να μην πω τίποτε βαρύτερο.

Γεμίσαμε την χώρα ΑσιατοΑφρικανούς (προηγήθηκαν οι Αλβανοί ).

Ξύπνα Έλληνα από τον λήθαργο, ξύπνα γαμώτο.

Μην ξεχνάμε τους κομματικούς προδότες παπαγάλους και ΜΜΕ;

Ότι οι περισσότερες ελληνίδες έχουν σκυλιά αντί για παιδιά, το ξέρεις/ και μιλούν για δημογραφικό?

Ότι όλες οι “εισαγόμενες” έχουν μόνο παιδιά και καθόλου σκυλιά, το ξέρεις?

Που θα μας οδηγήσει όλο αυτό, το ξέρεις

Αν  ήμασταν δίκαιοι  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και  άνθρωποι, θα είχαμε βγει τώρα στους δρόμους, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Προβείτε άμεσα στην ανακήρυξη επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ , τώρα που η Τουρκία είναι απομονωμένη και αδύναμη , τι περιμένετε να αντιστραφούν τα δεδομένα και να έρθουν νύχτα ξαφνικά οι τούρκοι όπως μας το διεμήνυσαν;

 Σήμερα τα παπαγαλάκια του μορφώματος της ΜΔ “political” ομολογούν ξεκάθαρα πως η δίωξη της ΧΑ ήταν ξεκάθαρα πολιτική και πως το ίδιο που έκαναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορούν να το “εφαρμόσουν” όπου θέλουν και όπου κρίνουν σκόπιμο !!!

Ξερετε…για ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ κλπ.

Στο εξής δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στο κράτος, το αντικατέστησαν οι αλβανοί!

 Για το χρήμα, το βόλεμα και τα χαρτιά οι Αλβανοί … τα κάνουν όλα

Προχθές 20 Κύπριοι φοιτητές προσήχθησαν στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τον Ερντογάν.

Σήμερα μια ομάδα μπαχαλάκηδων στο ΑΠΘ εμποδίζει την παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού βιβλίου της κα Δελιβάνη και δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του Κράτους.

   

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όποιος νομίζει ότι οι διαφημίσεις του Jumbo στοχεύουν μόνο στην ενίσχυση της καταναλωτικής ροπής του Νεοέλληνα, πλανάται πλάνην οικτροτάτην.

Οι διαφημίσεις του έχουν βαθύτατες κοινωνικές προεκτάσεις και διαθέτουν ύπουλη προπαγανδιστική δυναμική.

Παράδειγμα:

Το αντίχριστο σύνθημα «αν ένας δεν πιστεύει, κανένας δεν πιστεύει» παρουσιάζεται ως η μοναδικά ορθή στάση ζωής, για να ξεπεραστούν όλες οι κρίσεις ή προκλήσεις, π.χ. πανδημίες, πλημμύρες, πυρκαγιές, κλιματική αλλαγή, πόλεμοι, που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα.

Είναι ακριβώς το ίδιο με τα συνθήματα «Εμβολιαζόμαστε όλοι και όλες», «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε», στα οποία υποκρύπτεται ένας καμουφλαρισμένος… ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ .

Επομένως, αν κάποιος έχει διαφορετική από την επιβαλλόμενη στάση (βλ. λ.χ. επί πανδημίας), υφίσταται τις συνέπειες, που φθάνουν μέχρι και στην στέρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του.

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ελευθεριακός Εθνικιστής, αντισοσιαλιστής, αντικομμουνιστής, αντιφεμινιστής, αντιπαιδεραστής,”αντικρατιστής”

 

Πηγή

Προβολές : 800


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα