Αυτός είναι ο λόγος που η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν θα λειτουργήσει! Τι σχεδιάζει το Deep State;

10 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Σε συνέντευξή του στον Matthias Langwasser, ο συγγραφέας Peter Denk πιστεύει ότι για τους αρχιτέκτονες της νέας παγκόσμιας τάξης ότι τους έχει τελειώσει ο χρόνος, γι’ αυτό και πανικοβάλλονται και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. 

 

 

 

 

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ… τίποτα δεν έχει τελειώσει…

Θα κλειδωνιστούμε πολύ, αλλά στο τέλος η ανθρωπότητα θα απαλλαχθεί από τα ερπετά που την ταλανίζουν εδώ και αιώνες…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 Γίνεται όλο και πιο προφανές σε όλους: Η κρίση της Corona σε σχέση με την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και μια επικείμενη τεχνητά παραγόμενη κρίση ενέργειας και πείνας δεν προέκυψε τυχαία, αλλά σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Carlo-Maria Vigano μια συνωμοσία μια, όπως λέει στην κυριολεξία, κρυφή συναρχία για την οικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

Το ερώτημα παραμένει: θα πετύχει η νέα παραγγελία;

Σε συνέντευξή του στον Matthias Langwasser, ο συγγραφέας Peter Denk πιστεύει ότι για τους αρχιτέκτονες της νέας παγκόσμιας τάξης ότι τους έχει τελειώσει ο χρόνος, γι’ αυτό και πανικοβάλλονται και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. 

Στην πραγματικότητα, κάτι μεγάλο θα έπρεπε να είχε συμβεί γύρω στις 15 Μαΐου 2022. Κάτι σαν Corona ίσως. Αλλά τίποτα δεν συνέβη εκτός από την ευλογιά των πιθήκων. Και κατά τη γνώμη του Peter Denk, αυτά είναι απλώς μια απελπισμένη πράξη τσιμπήματος του παγκόσμιου πληθυσμού για δεύτερη φορά.

Η δήλωση πρέπει να δίνει τροφή σε όλους για σκέψη – γιατί όπως λέει και η παροιμία: τα σκυλιά που γαβγίζουν δεν δαγκώνουν!

Τι συνέβη στα μέσα Μαΐου για να ξεκινήσει το sputtering του κινητήρα Deep State; Ο Peter Denk δίνει μια πιθανή απάντηση στην ερώτηση:

«Έλαβα ένα γράμμα από έναν αναγνώστη που ισχυριζόταν ότι υπήρξε διάσπαση στα χρονοδιαγράμματα γύρω στις 15 Μαΐου, κάτι που φυσικά θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν συνέβη τίποτα στο Blood Moon, επειδή μπορεί να έχουμε ήδη αφήσει το αρνητικό χρονοδιάγραμμα.»

Αυτό θα σήμαινε ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι και θα παραμείνει τίποτε άλλο από ένα μη εκκινητή, επειδή οι μάγοι των βαθέων πολιτειών δεν έχουν τη δύναμη να πυροδοτήσουν ορισμένα πράγματα όπως πανδημίες ή πολέμους σε συνδέσμους όπως ηλιακές ή σεληνιακές εκλείψεις.

Το αν η αγελάδα ελευθερώθηκε πραγματικά από τον πάγο και ο κόσμος τελικά απελευθερώθηκε από τα νύχια του Deep State μένει να φανεί. Πάνω από όλα, όμως, θα εξαρτηθεί από το πόσα άτομα θα παίξουν το παιχνίδι της χειραγώγησης στο μέλλον.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Carlo-Maria Vigano, οι εμπνευστές της πανδημίας του κορωνοϊού είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο σε ολοκληρωτικό πόλεμο και σε ενεργειακή και επισιτιστική κρίση.  

Η ανάλυση του Ντενκ είναι:

«Ότι οι ελίτ τελειώνουν χρόνο. Μπορείτε να το δείτε πολύ καθαρά στις δηλώσεις που έγιναν στο πιο πρόσφατο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Θα αποφασίσουν ακόμα μερικά πράγματα, αλλά όλο και λιγότεροι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται γι’ αυτά.

Πολλοί πολίτες που μετά βίας μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ​​πριν από τον κορωνοϊό θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά ακόμη λιγότερα στο μέλλον. Νομίζω ότι η οικονομική κρίση, η οποία σχεδιάστηκε πολύ πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα είναι το μεγάλο ζήτημα το φθινόπωρο».

Μεταξύ προπαγάνδας και αλήθειας

Στην Ουκρανία, επίσης, η παλίρροια φαίνεται να αλλάζει. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί δημόσια όλες τις δυτικές χώρες στην τηλεόραση να μην συνεχίσουν να προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, ο Πούτιν απείλησε με συνέπειες και τη χρήση νέων οπλικών συστημάτων.

Ακόμη και ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyi δεν φαίνεται πλέον πεπεισμένος ότι η χώρα του θα κερδίσει. Τέλος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι η Ουκρανία ενδέχεται να χρειαστεί να παραχωρήσει γη στη Ρωσία ως μέρος μιας διευθέτησης κατόπιν διαπραγματεύσεων.

Αυτά είναι σημάδια ότι το σύμπλεγμα των ΗΠΑ και των δυτικών μέσων ενημέρωσης αρχίζει προφανώς να παραδέχεται δημόσια ότι η Ρωσία πρόκειται να κερδίσει τον πόλεμο, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι ανακοινώσεις για περισσότερες αποστολές όπλων στην Ουκρανία αποτελούν καθαρή προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.

Ο Peter Denk το βλέπει παρόμοια και λέει:

«Η παράδοση όπλων είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Κανείς δεν ξέρει τι είδους όπλα παραδίδονται πραγματικά στην Ουκρανία εκεί. Οι παραδόσεις όπλων σημαίνουν δίλημμα, ειδικά για τη Γερμανία. Δεν έχουμε συνθήκη ειρήνης και δεν μπορούμε να παραδώσουμε βαριά όπλα σε εμπόλεμη ζώνη. Ο Σολτς προσπαθεί με κάποιο τρόπο να το καταφέρει».

Εδώ και καιρό υπήρχε η υποψία ότι η εγκαθίδρυση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα σταθεί ή θα πέσει με μια νίκη στην Ουκρανία, επειδή η Ρωσία και πολλές άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης όπως η Ουγγαρία δεν μπορούν να συγκεντρωθούν κάτω από μια στέγη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επανειλημμένα τονίσει σε εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός ότι μια σχεδιαζόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σίγουρα νεκρή. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα θεσμούς όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ να πέσουν σαν ντόμινο στο άμεσο μέλλον.

λέει:

«Ο κόσμος γυρίζει με πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτό που μας λένε τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ υπάρχουν πολλές απειλές, από τις 15 Μαΐου οι οδηγοί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δέχονται το ένα πλήγμα μετά το άλλο, όπως η συνεχής αστοχία του συστήματος πληρωμών με κάρτες.

Αυτοί οι άνθρωποι ουρλιάζουν ότι ο Πούτιν πρέπει να χάσει ή να χαθεί ο κόσμος. Όμως δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. (…) Ο Πούτιν ελεγχόταν από το Σίτι του Λονδίνου μέχρι το 2014 και συναντιόταν τακτικά με τον Κλάους Σβάμπ. Αυτή τη στιγμή ο Πούτιν κάνει αυτό που πραγματικά πληγώνει ανθρώπους όπως ο Σβάμπ».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ντενκ προειδοποιεί για περιορισμούς προμήθειας, οι οποίοι πιστεύει ότι θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν ξεκάθαρα αντιληπτοί, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν γίνει ό,τι έχει γίνει από την εποχή του Κορωνοϊού για να διασφαλιστεί ότι αυτό θα συμβεί. Επομένως, σύμφωνα με τον Ντενκ, είναι σημαντικό όλοι να κάνουν τώρα κάτι για να αποτρέψουν την κρίση. think λέει:

«Μας πλησιάζει μια παγκόσμια κρίση πείνας. Όλες οι χώρες σταματούν τις εξαγωγές. Όλος ο κόσμος ετοιμάζεται, μόνο που η γερμανική κυβέρνηση δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται.

Πρέπει να φοβόμαστε ότι η κρίση εφοδιασμού θα έχει ήδη τεράστιο αντίκτυπο το φθινόπωρο, αλλά νομίζω ότι θα γίνει κατά κύματα και επίσης πιστεύω ότι η Κεντρική Ευρώπη δεν θα επηρεαστεί τόσο σοβαρά».

Επίκειται Επίθεση Εξωγήινων με False Flag;

Ο Ντενκ πιστεύει ότι πολλά θα μπορούσαν να συμβούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι αξιωματούχοι του βαθιού κράτους φαίνεται να αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για αυτούς όσο στο παρελθόν.

Η ουσία είναι ότι το Deep State δεν θα έχει εύκολο χρόνο να αιχμαλωτίσει ανθρώπους όπως στην αρχή της πανδημίας Corona P(l). Η ευλογιά των πιθήκων δεν θα λειτουργήσει, και για καλό λόγο, γιατί δεν είναι τίποτα άλλο από μια φτηνή απομίμηση του Corona, η οποία ήταν απλά αδέξια και ανόητα μαζί στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου ως μέρος ενός παιχνιδιού προσομοίωσης.

Νομίζω:

«Είναι μια ιστορία εκστρατείας. Νομίζω ότι σχεδιάστηκε κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν. Αλλά νομίζω ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης, δεν συμμετέχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι όσο με το Corona, επειδή η πλειοψηφία του πληθυσμού απλά δεν μπορεί πλέον να το αντέξει οικονομικά. Όταν ξεκίνησε η Corona, οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούσαν να τα πηγαίνουν σχετικά καλά».

Επειδή το Corona δεν αρέσει πλέον στην πλειοψηφία του πληθυσμού, ο Denk υποθέτει ότι μια νέα έκδοση το φθινόπωρο είναι πολύ απίθανη. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος επίσης καταρρέει σαν σουφλέ, κάτι που δεν σημαίνει ότι το κροτάλισμα των σπαθιών θα μπορούσε να γίνει πολύ δυνατό ξανά, ειδικά δεδομένου ότι η Κίνα επί του παρόντος εντείνει τις πολεμικές προετοιμασίες για μια εισβολή στην Ταϊβάν.

Τι επιλογές απομένουν για το Deep State;

Νομίζω:

«Πολλοί λένε ότι το βαθύ κράτος τραβάει το εξωγήινο χαρτί. Αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η επόμενη φάση της αποκάλυψης, ότι το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η δήλωση ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι εξωγήινα και ότι σχεδιάζεται μια ψευδής εξωγήινη επίθεση κατά τη διάρκεια αυτής. Η κάρτα Alien μπορεί να είναι η τελευταία επιλογή σε αυτήν την περίπτωση. Αν το βαθύ κράτος το κάνει πραγματικά αυτό, είναι απλώς μια παράσταση, τίποτα περισσότερο». 

Σύμφωνα με τον Denk, αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε σε θετικά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι για όσα δεν πετυχαίνουν οι δάσκαλοι, τα οποία, σύμφωνα με τον Matthias Langwasser, αποστραγγίζουν όλο και περισσότερο την ενέργεια της σκοτεινής πλευράς.

Συνολικά, ο Denk είναι αισιόδοξος για το μέλλον και λέει:

«Η παλιά μας ζωή έχει τελειώσει σίγουρα και θα αποκτήσουμε ένα νέο σύστημα. Μέχρι τότε, τον επόμενο ενάμιση χρόνο θα υπάρχει λίγη φασαρία, αλλά όταν ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος, όπως είναι γνωστό, η διάσωση δεν είναι μακριά».

Από την περιγραφή του βίντεο:

Ο τενόρος των πλουσίων και ισχυρών στην πρόσφατη συνάντησή τους στα ελβετικά βουνά θα μπορούσε να μας τρομάξει πολύ: Δεν επιτρέπεται πλέον να κάνουμε τίποτα, είμαστε όλοι περιττοί και καταστρέφουμε τη γη – γι’ αυτό όλα πρέπει τώρα να ρυθμιστούν με ολοκληρωτική επιτήρηση.

Οι απειλές γίνονται πολύ ωμά. Αλλά πόση δύναμη κρύβεται (ακόμα) πίσω από αυτό; Τι μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί και τι είναι απλώς μια κενή απειλή;

Ο συγγραφέας Peter Denk έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη για αυτό.

Σε μια συνέντευξη αιχμής, δείχνει τι δεν πάει καθόλου με τον τρόπο που ορισμένοι κύκλοι θα ήθελαν να το δουν να εφαρμόζεται: Γιατί δεν μπόρεσε ο ΠΟΥ να καταλάβει την εξουσία;

Τι δεν πήγαινε καλά με τις συσκευές καρτών EC; Τα γνωστά μέτρα γιορτάζουν μεγάλη επιστροφή το φθινόπωρο; Μπορεί κανείς να πάρει ακόμα στα σοβαρά την υποτιθέμενη νέα διαφαινόμενη πανδημία…;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ταρακουνηθούμε όλοι τους επόμενους μήνες γιατί η οικονομία πρόκειται να χτυπήσει τον τοίχο.

Αλλά: Αν ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, πολύ κοντά είναι και ο διασώστης!


πηγή 8-6-2022

https://www.pravda-tv.com/2022/06/darum-wird-die-neue-weltordnung-nicht-funktionieren-was-plant-der-tiefe-staat-video/

 

Πηγή

Προβολές : 961


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα